Hirdetés
- Netfone
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=Szabi=-
üzenetére
Csak is az engine és a turbo tuningra koncentrálj innentől (bár gondolom ezt te is tudod
)!Én jelenleg PR 773-on vagyok és ha holnap felnyomom a turbo-mat legendary-ra, onnantól néhány material beültetés után szerintem könnyű szerrel meglesz a 783-as határ az utolsó chapter előtt.
Nem hittem volna, hogy meglesz, amilyen állapotban volt pár hete az M4-esem.Szóval jövőhét elején mindenképp szóba fog jönni, hogy az eddigi Mclaren helyett érdemes lesz-e inkább a LaFerrari-ra gyúrni, játék végigjátszás céljából és szerjntem elég esélyes lesz foglalkozni a LaFerrari-val.
Emellett a Huracán szinte nevetséges autó a játékban. A kategórián belüli LaFerrari-val 3 csillagos állapotban kicsi befektetéssel is simán lehet hozni minimum 8xx PR-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)!