Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=Szabi=-
üzenetére
Arany alkatrészt nem adnak a kampány versenyek, szerintem inkább epic-et akartál írni.
Ha a 13-as chapter nyitva van már, akkor Blake versenyeid nyomjad, mert nagyon jól tud pénzileg adni az afféle rendőrblokádos verseny (az imént játszottam egyet pont és 4896$-t ügyeskedtem össze verseny alatt)!
Ha hosszú távon tervezed a játékot, akkor ott érdemes lehet kifarmolni minden BP-t a GTR-hez, mert onnantól nagy eséllyel ugye street főalkatrészeket tudsz majd farmolni pluszban eladásra.Ha van lehetőséged, a további chapter-ek versenyeit is játszd, leginkább a legelsőket (az epic alkatrészt adóakat) és a Boss versenyeket!
Ezek a versenyek már akár 5 jegyű összeget adó kártyákat is tudnak adni (a feleslegesnek tűnő epic alkatrészeket meg ezresért el tudod passzolni).Mellékesként lehet még esetleg nyomni a 4. chapter első, 1 benzines versenyét is, ahol 4ezer fölött tudsz verseny alatt összeszambázni, bár az is igaz, hogy ez a verseny kártyákból csak 1200$-t tud adni.
-----------------------------------------
@Melanoma: Igen, szokott figyelmeztetni 12 órával event zárás előtt mindig.

-----------------------------------------
@corvette: M4 esetében én a legendary váltóba pakolgattam szintén 4 db alkatrészt és egyik sem emelt PR pontot.
Ott gondolkoztam el, hogy hova tovább és szerencsére idejében kapcsoltam és elkezdtem gyúrni a motorra és a turbóra.
Azokkal kellett volna kezdenem, csak gondoltam, ha alapból a többihez van szinte mindenem, akkor azokkal kezdem, de rossz stratégia volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest