- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#08176384 #103467 üzenetére
Szia,
A számlákat mindig a hónap utolsó napján zárják, a fizetendő összeg meg is jelenik akkor a fiókban, de a tételes számla mindig csak néhány nappal később kerül feltöltésre, ez korábban is így volt, sőt, az utóbbi időben még hamarabb el is készül, mint évekkel ezelőtt.
sundayrobi: Vannak pedig jó ajánlatok, a különböző topikokban olvasgatva itt a fórumon, a G6-ot, bizonyos tévéket, fülhallgatókat, okosórát...stb. viszik, mint a cukrot, mert tényleg olyan olcsó, hogy mindenhol máshol, még a sufnis üzletekben is drágábbak.
Én is kinéztem néhány dolgot a Telekom webshopban, meg is rendelem mindjárt.(Addig ne is vásároljon senki, nehogy elfogyjon a készlet!
)
-
válasz
#08176384 #94821 üzenetére
Megkockáztatom, ez a telefontól is függhet.
Lackooo84: A szabvány egy dolog, sokszor elég tág mozgásteret biztosít a gyártók számára, amin belül apróságok, egyedi fejlesztések is számíthatnak, márpedig hosszabb távon számíthat, hogy miként bánik adott töltő a hozzá csatlakoztatott készülékkel, annak akkumulátorával, mennyire kezeli és/vagy veszi figyelembe a különböző töltési technológiák specifikációit...stb.
#94827: Pont ezért írtam korábban a gyártón belülit, az a biztos.
A most használt telefonomnál konkrét töltési példát is tudnék írni, specifikációval és mással is alátámasztva,
de nem itt van a helye, viszont más módon leírom, ha igényled. -
-
válasz
#08176384 #57535 üzenetére
~2 éve lógok lte hálón különböző telefonokkal (xperia z, galaxy s4, iphone 5s és most note 4 - illetve a páromnak is lte képes iphone 5c van), mindegyikkel és szinte mindenhol gyengébb az lte, mint a 3g/2g, mert a 4g adott tekintetben - eltérő frekvencia és technológia - fogékonyabb az akadályozó tényezőkre, de nem tulajdonítok jelentőséget a dolognak, mert a kapcsolat sebessége szempontjából nincs komoly hátránya a kevesebb pálcikának/pöttynek, a telefonálás során meg úgyis átkapcsol 3g/2g módba minden telefon, hiszen ezen funkció(k mert az sms-re is igaz) (még?) nem működnek a 4g/lte hálón.
Dj.Kütyü; azt írtam, hogy bontatlant nem kötelesek adni, és ez igaz is, de a bontottság nem is egyenlő a használttal.
visszakaphattad volna a használt telefonodat is, ráadásul javított állapotban, az is rendben lenne. -
válasz
#08176384 #57531 üzenetére
normális, minden más típusú/gyártójú telefon esetén is ez a helyzet, mivel a 4g/lte szórása eltér a 3g vagy 2g módokétól.
Dj.Kütyü; az originált esetén ha bontatlan újra gondolsz, akkor azt kérheted, de nem kötelesek teljesíteni, láthatóan/ténylegesen használtat viszont nem vagy köteles elfogadni a kicserélés során.
-
Bailey
senior tag
válasz
#08176384 #57481 üzenetére
Én az egyik Domino simet két és fél éve cseréltettem. Akkor Domino 5 csomagban voltam, mégis olyat adtak akkor amivel most megy az LTE. Itt írta egy T-s illetékes valamikor októberben vagy novemberben hogy annyi a publikus információ hogy 2015 első felében lesz 4G a dominósoknak. Ha ennyi ideje készülnek rá nem hiszem el hogy nem lehetett ilyen simeket kiküldeni mostanra az összes boltba.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
#08176384 #57479 üzenetére
Évek óta?
Tavaly nyáron mikor telenoros lettem, az első sim kiadása után 3 kék tbe kellett mennem mire tudtak új usimet adni, ami 4g képes...
Telekom előfizetéssel pedig már 4 éve is 4g SIMet adtak...
azt azért ne felejtsd el, hogy a dominosok(domino 5 pl) nagyrész nem fizet elő netre.
Ha Surf simet kiadtak nem LTE képesen, az gáz... -
Bailey
senior tag
válasz
#08176384 #57476 üzenetére
Kérdés hogy a T- pontosok tudni fognak-e erről a dologról? Mindenesetre én bemegyek a T-pontba és kérem a cserét. Ha olyat adnak ami szintén nem megy fel LTE-re, akkor addig bontatom ki velük az összeset amíg nem lesz egy olyan ami jó. És oda fogok hozatni egy bemutató telefont ami kirakva LTE-re van csatlakozva, nehogy azt mondhassák hogy biztos rossz a telefonom.
-
Bailey
senior tag
válasz
#08176384 #57472 üzenetére
Elmehetnek oda ahová gondolom. Nem egész 2 hete lett az egyik kártyánk cserélve T-pontban. Mikor már a dominósok egy részének be is kapcsolták akkor a 4G-t, akkor hogy van képük olyan kártyát adni ami nem LTE képes, csak azért hogy az ember mehessen megint sorban állni megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest