Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz kiki22 #71934 üzenetére

    Kiemeltségi szint nélkül igen, ha arany vagy platinakártyás a szám akkor viszont nézzél rá a Webshopos felületre nyugodtan (Dominóról havidíjasra váltásnál a hívószám megörökli a dominó kártya kiemeltségi szintjét).

    Ha ott nem jön össze, akkor menj be egy üzletbe és ott garantáltan tudnak segíteni. Viszont ha friss előfizetésről van szó és úgy akarsz készüléket vásárolni kamatmentes részletre, akkor elkérhetnek egy lebeszélhető/leforgalmazható mobilelőleget, ami jóváíródik a havidíjas számlázásodban.

    (#71930) Ronam

    a, Ha aranykártyás vagy platinakártyás vagy, akkor az már a három hónappal a hűségidő lejárati időpont és valószínűsítem, hogy a tényleges hűségidő lejáratod 2016.08.18-a. (3+1 hónapos előrehozott készülékcsere nincs!)

    b, Ha a hűségidő lejárat azonos azzal a dátummal, ami ott is szerepel: akkor kiemeltségi szinttel nem rendelkezel és ez esetben nincs előrehozott készülékcserére sem lehetőséged.

    Telekom Fon:

    Jelenleg a helyzet a következő:
    Meglévő előfizető is megkaphatja a Telekom Fon lehetőségét, de csak akkor ha kisebb havidíjról, magasabbra vált két év határozott hűségidővel. (Pl. Next S-->Next M (2 év hűséggel), Next S--> Music M (2 év hűséggel), Move díjcsomagok ---> Next 2 év, Stb.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák