- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Ovi Maps-szel kapcsolatban szeretnék kérdezni, konkrétan, hogy ez ingyenes használható navira? Pannonnál megkérdeztem, azt mondták, ha a térkép le van töltve, ingyen használható, de ha elindítom, mindig hálózatra akar csatlakozni. Most akkor hogy van ez ? Egyébként normális esetben mennyi idő alatt talált GPS-jelet?
-
akos3
addikt
válasz
Quasi_modo #4191 üzenetére
Jaj azt nem tom hogy kell. Nincs kedvem sose ezekkel bíbelődni annyit. Az enyémre rárakás előtt se szignóztam. (vagy már előttem vki megcsinálta, vagy nem is kellett, nem tudom, de nem izgat, a lényeg, h az enyémre jó volt
) Ezért nem értem, h a C5-03ra miért nem jó.
Még szerencse, h csak egy játékról van szó
-
akos3
addikt
Létezik olyan, hogy egy programnak nincs tanúsítvány ideje? vagy is csak egy bizonyos telefonfon? Az én telómon müxik jól a játék. Nincs szignózva nálam se, mert nem kell. azt iírta lejárt tanúsítvány vissza álittottam hasraütéssezrűen és jó. Nos tnap átküldtem egy C5-03-ra. Szokásos lejárt tanúsítvány. visszaállítom nem jó, megint, nem jó, megint most már "még " nem jó. Odáig játszottam vele, h leszükítettem két nap közé. 3-án még nem volt jó, 5-én már nem. gondoltam 4-e lesz a kulcs. de arra is azt irta h nem jó? Mi ez már? Egysezrűen nem értem. És mondom ugyan ez a játék az enyémen egyből települt első vissza állítás után..
-
harcikoca
senior tag
S60 v5 re valaki tud jó webcam progit?? vagy a mobiola is jó v5-re?
-
akos3
addikt
válasz
Quasi_modo #4187 üzenetére
Amúgy is látom a telón a képeket az összesnél, csak a rögzítettnél nem és hónapokat sem. Sztem ha lementeném és újra visszamásolnám lehet elfelejtené a hónapot. mert ugye a szerint rendezi. De majd ha lesz egy kis időm megpróbálom, veszteni valóm nincs. Köszi
-
akos3
addikt
Erre nem tud vki vmi okosat? Bocsi, h ide is belinkeltem, de az N85 topic nagyon nem pörög...
-
akos3
addikt
Igen symbianról
Mível olyan topicban vunk...
Hm. úgy tűnik akk neked nincs Célok, pedig ott kell beállítani. Akk próbáld ki a Wlannál az Internetkapcsolat-tesztet állitsd "mindig kérdezzen rá"-ra. Hátha ez is segít. Am tényelg nem érte, h akk E63nál hol lehet. Lehet, hogy a Hozzáférési pontoknál. Nézd meg azt is, hátha van ilyen. -
kutga
félisten
-
akos3
addikt
Az OVI Store pirosan jelenik meg a beállításoknál, nem tudom állítani
Ezt nem értem, h mire gondoltál pontosan. De nem is OVIban kell állitani. Beállítások/ Csatlakozás/ Célok -->opciók / Alapértelmezett kapcsolat / mindig rákérdez.
Így akk elvben nem a Wapot használja alapból hanem kiválaszthatod a wifit is. -
kutga
félisten
Sziasztok!
Ovi Store alkalmazásnál hol tudom megadni hogy milyen hozzáférési pontot használjon? Eddig gond nélkül ment wifiről, egyik napról a másikra viszont gondolt egyet és csak WAPon hajlandó csatlakozni amit nem szeretnék. Az alkalmazáskezelőben sem tudok állítani semmit.
A másik, van egy Facebook Chat nevű alkalmazás amit a Store-ból töltöttem le, tegnapig rendben működött , azóta viszont képtelen vagyok belépni a fiókomba (a bejelentkezési adatokat nem gépeltem el). Már újratelepítettem ezt is, a Store-t is, semmi.
A legérdekesebb persze hogy ha egy program hónapig hibamentesen működik mitől makacsolja egyszer csak meg magát úgy hogy a beállításokhoz, szoftverhez nem nyúltam.
-
akos3
addikt
Igen én is mindig konvertáltam, és a Format Factory tényleg jó. Mondjuk nekem olyan gondjaim voltak, h a lejátszó nem tette ki teljesen full screenre, hanem volt alul felül egy fekete csík, mint a mozikban...Elég zavaró volt némelykor, h az amúgy sem íriás kijelzőt még ez is leveszi. De nem nézek egyébként filmet rajta
-
válasz
harcikoca #4174 üzenetére
Smart Movie nincs rá?
Én amúgy 5800-n úgy filmeztem régebben, hogy átkonvertáltam a filmet a Free Video To iPod Converterrel (van hozzá s60v3 preset), és szépen megnéztem a gyári lejátszóban.
Egy átlagos PC át tud konvertálni egy halom filmet egy éjjel alatt.
Nekem azért volt jobb így, mert nem szeretem mindenféle jöttment progival megpakolni a mobilt. -
harcikoca
senior tag
s60v5 re senkisetud normális működő avi lejátszót??
-
-
MC Pite
veterán
válasz
FoxiestFox #4171 üzenetére
A gépeden ha van wifi akkor azzal közvetlen is tudsz a telefonra csatlakozni.
-
-
MC Pite
veterán
válasz
FoxiestFox #4169 üzenetére
-
Hali.
Kellene nekem egy progi, ami USB-n, PC Suite (most már OVI Suite) módban lehetővé teszi a winamp vezérlését a mobillal.
Bluetooth nincs a PC-men, ezért kéne USB-n át megoldani.
Éjszaka szeretném a telefonnal a gépen váltogatni a zenéket. -
harcikoca
senior tag
valaki tud 1 jó divX lejátszót s60v5-re amivel letudok játszani avikat?
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy Nokia 97 mini telom és az lenne a bajom vele h a qwerty billt amikor kihajtom és írni akarok vele akkor pl a z helyett y ír vagy az y helyett z-t vagy pl. ü-t sem tudok írni pedig a beállításokban a írás nyelvre a magyar van beállítva.
Aki tudna segíteni nagyon megköszönöm.
Üdv -
MC Pite
veterán
Üdv!
Sports tracker dumál hogy van update, de hát persze 'terepen', mondom majd otthon letöltöm wifin. Hja, azistenért se tudom leszedni a 4.16ot sehonnan és a check updatre se csinál semmit. Valakinek ötlet?
Másik, hogy openmaps-os térképet használna, de hova kéne tölteni/rakni hozzá?Mi az blt.62, vettél telefont mégis?
Időjárás progiba inkább olyat keresnék -nem a főképre!- amihez nem kell többet tappintani engedélyezéshez - van ilyen, de az csak egy szerm hőmérsékletet mutat, az aktuálist.
-
B1T3
addikt
Üdv, az SPB Weather-t tudom ajánlani, a napok nevei magyarul vannak, az egyéb adatok nem igazán, de eléggé egyértelmű minden.
-
blt.62
őstag
Szio!
Megtudnátok mondani,hogy jelen pillanatban melyik időjárás programnak a legszebb,legrészletesebb,leglátványosabb a grafikája? Ami jó a C7-re és az új symbiánra?Fontos volna az is,hogy magyar menüs legyen,legalábbis a napok nevei,adatok,stb. -
Jakab66[hun]
senior tag
Na karrier... C7-emen, OVI maps-ot frissítettem, leszedtem hozzá az új térképet is, és erre csak ilyen zöld hátteren van egy piros pont, és annyi. Hiába írom, hogy keressen nekem uticélt, beírom a várost, stb. kiírja, keresés offline módban, cél nem található....
Eszem eldobom ettől...
-
Lacazr93
senior tag
Sziasztok. Nem tudjátok hogy Nokia 5730-ra találok-e valahol főzött romot?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
z123456789 #4153 üzenetére
Ejnye. Ez itt tiltott kérdés. Inkább Google.
Fogsz találni. -
akos3
addikt
válasz
z123456789 #4151 üzenetére
Igo nincs sybianra. És úgy tűnik már nem is lesz...
Nem tom, h az SE symbianra miket lehet feltenni, mert nekem csak Nokiáim vtak, de úgy tom, vmennyire eltér a két rendsezr egymástól. Nokiára használható navigációk: Garmin, TomTom, Ndrive, Sygic. Ezek közül kell próbálgatni sztem, de hátha vki biztosabbra tudja. Én egyébként N85ömön Garmint használok, tökéletesen megfelel, tudom ajánlani. -
z123456789
addikt
Sziasztok!Egy barátom tőlem kért segítséget, de sok közöm nincs a symbianhoz sajnos.Sony Ericcson Vivaz-ra fel lehet lökni igo navigációt, vagy valami komolyabb teljes magyar nyelvű navit?
Előre is köszönöm.
u.i.:pm-et is nyigodtan küldhettek
-
blt.62
őstag
Szerintetek az N97-n lévő Handy Blacklist jó lenne a C7-re is? Vagy az újabb symbián miatt ez nem működne?
-
B1T3
addikt
válasz
Jakab66[hun] #4147 üzenetére
Nálam is előfordult néhányszor, ilyenkor (amennyiben tényleg jól betallóztad a fájlokat) többszöri próbálkozás után sikerülni szokott a szignózás.
-
ViTToRe
aktív tag
Üdv,
Tudnátok ajánlani valamilyen facebook klienst 5730-ra ? ( S60 v3.2) Akár java-s is jó lenne.
-
B1T3
addikt
válasz
Jakab66[hun] #4143 üzenetére
Örülök.
Végül is utólag nekem is mindegy, csak egyszer kell átesni a procedúrán (ha eltárolod a fájlt).
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
istvankeresz #4141 üzenetére
Megoldódott....reinstall...uninstall....
-
istvankeresz
aktív tag
Valaki használta már a wefi progit? Sajna én igen, annyira nem jött be, pedig az ötlet jó, azaz átáll mindig a free hotspotra.....annyira nem sikerült neki mindig... gondoltam leszedem. Erre ott hagyott egy automatikus hozzáférési pontot ami után oda rakott egy kis lakatot.....progi lejött, viszont az a hozzáférési pont nem....bazz. Azóta wlan nem működik, mert ez a zárt hp akar mindig dolgozni.....
Ötlet esetleg valakinek?
-
B1T3
addikt
válasz
Jakab66[hun] #4139 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod más böngészővel megnézni, de nekem nem jött be. Anno elvileg ezzel ki lehetett cselezni.
-
Jakab66[hun]
senior tag
Meg is jött a .cer és .key fájl, de kér 3eurót a letöltéshez, illetve azt írja 3-5nap. Szóval várakozás?
Szerk.: Átolvastam megint a cikket, és látom, hogy igen, 3-5 nap várakozás
-
atesss
addikt
Üdv !
Okostelefonokra keresnék VOIP alkalmazást, ami univerzális, tehát be tudom írni manuálisan is a VOIP szolgáltató adatait.
Mind a 4 elterjedtebb platformra kellene majd: Symbian (leginkább S60 3rd Ed - N73, E52 - bár lehet utóbbi szintén gyárilag tudja. De kellhet majd 5th Ed.-ra és Symbian^3-ra is.), WinMob (5 és 6), Android, IPhone.Jelen esetben ugye Symbian-t kérdezném (egy N73-ra lenne a legsürgősebb), de ha a többire van ötletetek az is jöhet.
Azt tudom, hogy régebben egy Nokia E51 ezt beépítve tudta, ott be tudtam állítani a SipDiscount-ra (mondjuk egy elég részletes leírás alapján).
Most amúgy a két szolgáltató amit használnék valószinűleg az Actionvoip és a VoipWise lenne.
Jó lenne ha tudna olyat, hogy ha van elérhető Wifi, akkor automatikusan arra csatlakozzon, és arról menjen a hívás, a mobilnetet csak akkor használja, ha nincs más.
Illetve egy kis statisztikát sem árt ha tud csinálni, meg esetleg adatforgalom mérést (és akár riasztást) közvetlenül a program. -
B1T3
addikt
válasz
Jakab66[hun] #4136 üzenetére
Kétlem, hogy gond lenne, a szignózáshoz ugyanolyan jellegű fájlok kellenek, illetve ugyanúgy az IMEI számod kell ezekhez.
-
B1T3
addikt
válasz
Jakab66[hun] #4134 üzenetére
Üdv, pl. OPDÁ-ról.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Jakab66[hun] #4133 üzenetére
Első kérdésem, C7-hez honnan szerzek szignózáshoz szükséges fájlokat?
-
Jakab66[hun]
senior tag
Na, megvan a telo, csak nem c6-00lett hanem c7-00. Itt van a kezemben, Nem rendeléssel szórakoztam, elmentem megvettem!
Jöhetnek majd hasznos progik, illetve segítségek okosságok!
Köszi!
-
blt.62
őstag
válasz
Quasi_modo #4130 üzenetére
Akkor vegyünk Wave 1-t?
-
akos3
addikt
válasz
Quasi_modo #4128 üzenetére
jaja lehet jo lesz a WM és a Nokia párosítás. ki tudja
Én azért lehet kipróbálok még egy N8at előtte
-
Hogy lehet hardresetelni ezeket a mobilokat? Hiába raktam újra a Symbian-t, minden úgy maradt rajta, ahogy volt. Nokia X6-ról van szó.
-
válasz
Quasi_modo #4124 üzenetére
"Nokia's ex-CEO said something about switching to android is like peeing yourself in winter time for warmth. all I see when I look at Nokia is a giant puddle, and the urine wasn't even warm to begin with."
-
Itt a világvége.
-
Gabi 8906
senior tag
Az nem lehet hogy szoft frissítéssel kezelné a 2 gigásat, hiszen az nem sdhc kártya?
(Kérdőjellel szerettem volna írni bocsi.
)
Több helyen olvastam mást. Van hol 1 giga van, van hol 2 a max mem kártya fogadás.
Asus p535-ömre is azt írták hogy max 2 giga. Pedig kezelte a 4-est is.(A 4 gigás sdhc volt úgyrémlik..)
De ez amit a 3250-be tennék az sima 2 gigás, tehát nem sdhc. Gondolom a simát kezelnie kellene a telónak. Bár még az 1 ső gyári szoft lehet a telon szerintem... -
Gabi 8906
senior tag
Az nem lehet hogy szoft frissítéssel kezelné a 2 gigásat, hiszen az nem sdhc kártya.
Sima micro sd amit megeszik a telefon. 2 gigással teszteltem, csippant amikor beletolom de nem látja.
Akinek van 3250-ese annak mi a véleménye az előlapi hangszórójáról??
Ami nálam van az nagyon halk. Nem torz meg ilyenek csak halk.
Szoftverezés segítene rajta? -
ViTToRe
aktív tag
A webhely lejárt tanúsítványt küldött. Mégis elfogadja ? És itt lehet "Elfogadás csak most", és "Tanúsítvány adatai". Ha az emaileket szeretném megnézni, ha csak neteznék mindig ezt dobja ki
.
Mi lenne a megoldás ?
Közbe rájöttem..... idő - dátum beállítása
-
Gabi 8906
senior tag
Van egy Nokia 3250 nálam. 128 megás kari van benne, azt kezeli. A 2 gigást beletettem és nem látja. Utánna jártam és 1 vagy 2 gigáig kezel.
Valaki megtudná nekem írni, hogy most a 3250-nek kezelnie kell a 2 gigás karit vagy csak 1 ig kezel?
Segítséget előre is köszönöm. -
pingvin66666
csendes tag
válasz
piadex2 #2414 üzenetére
Nekem is ilyen problémám volna, valaki írta, hogy talán dátum módosítással menni fog, semmit sem csinált. Régebben ilyen problémám nem volt, mostanában jelentkezik ez a fajta hibaüzenet (Telepítés-biztonsági hiba. Nem telepíthető.) pedig régebben ugyanezeket a progikat fel tudtam rakni. Valaki tud megoldást?
-
MC Pite
veterán
Sem időjárás sem egyéb, hisz offline vannak.
Passz pár óra után nem csinálja, nem tudom mi volt.Megérkeztek az új operák
-
MC Pite
veterán
Hmm, kapcsolatokat hogy melyik folyamat indítja arra van valami program?
Korábban erre rájöttem max 1-2 nap alatt; most melóban vmiért állandóan felmegy netre; mélszinkronizálást direkt ki is kapcsoltam most hétfőre, otthon nem volt gond.Legalább akkor arra tudnátok valamit mondani hogy mire keressek rá? Nem találok semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged