- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelta
tag
válasz
harcikoca #4601 üzenetére
Üdv!
Próbáld meg a Norton-os hack-et(1-es módszer) de lehetőleg úgy,hogy a norton első indítására sikerüljön. Második elidításra már rinyál,hogy regisztrálj,és ha újratelepíted,szintén.Sztem hagy valami file-t a kártyán vagy a telón,E71-en restart és kártyaformázás után sikerült csak. Meg lehet kombinálni a norton és a dr.web módszereket is,én arra esküszöm. Symbian 9.2 és 9.3 OS-en műxik.
Ha nem menne privátba leírom.T.:
Kelta
-
atesss
addikt
válasz
harcikoca #4327 üzenetére
Egy kapcsolódó kérdés:
Nekem pedig túl kevés a hangerő (diktafonnal felvett órákból hallgatnék).
Egy N73-asra (illetve talán nemsokára majd már E51-re) keresnék olyan programot, amit tud boost-ot, vagyis a hangerőt 100% fölé rakni. PC-n pl. a VLC tud ilyet, ott simán a fő hangerőszabályzót lehet 200%-ig felrakni. -
Kelta
tag
válasz
harcikoca #4241 üzenetére
Háát... Én a helyedben resetelném a telót,USB-adatátviteli módban menteném a fontos dolgokat a kártyáról,és azt is formáznám.Lehet csak vmi apróság a hiba oka,de pl én 1 hét után ha nem jövök rá inkább újrahúzom az egészet.
UI.: cache és cookie törlés operán belül? (bár lehet hülyeség...)
-
utgyuru
aktív tag
válasz
harcikoca #4204 üzenetére
Változatosság kedvéért ma is próbálgattam a GPS-t a C7-es Nokián, szintén Ovi Maps-szel. Hálózaton keresztül megtalálta merre vagyok, de azt meg nem akarom hogy használja. Hogyan lehet kikapcsolni? Ovi Maps beállításaiban offline-ra van állítva. Amúgy meg mellette készenlétben kinn volt a "GPS-elérhető" ikon.
-
utgyuru
aktív tag
válasz
harcikoca #4202 üzenetére
Na, most jövök szintén a tetőről (...
), kipróbáltam egy SE Vivaz-zal, azon Garminnal, NDrive-val, egyik se talált. 1-3 műholdat lát valamilyen szinten, de nem tudja megmondani, hol vagyok. Ugyanitt kipróbáltam egy Androidos Galaxy Ace-szel, egyből megvolt a jel, amint elindítottam az iGo-t. Garanciával kapcsolatban: az igaz, hogy ha már 3x volt javítva a telefon, és még mindig nem jó, kérhetem a komplett telefon cseréjét ?
-
-
válasz
harcikoca #4174 üzenetére
Smart Movie nincs rá?
Én amúgy 5800-n úgy filmeztem régebben, hogy átkonvertáltam a filmet a Free Video To iPod Converterrel (van hozzá s60v3 preset), és szépen megnéztem a gyári lejátszóban.
Egy átlagos PC át tud konvertálni egy halom filmet egy éjjel alatt.
Nekem azért volt jobb így, mert nem szeretem mindenféle jöttment progival megpakolni a mobilt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest