Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
koboldozat #4899 üzenetére
hát akkor lehet nem teljesen kompatibilis. vagy sz@rul írták meg a progit. sztem ezzel nem tudsz mit csinálni. Használd azokat amik mennek
ennyi.
-
akos3
addikt
válasz
koboldozat #4897 üzenetére
de a rendes kamera program (gyári) az jó?
-
koboldozat
senior tag
-
akos3
addikt
válasz
koboldozat #4895 üzenetére
a program újratelepítése nem oldhatja meg a hibát?
-
koboldozat
senior tag
Üdv.
Segitsetek.
Shutter pro nevű kamera program. Csak fekete kereső kep van amikor megnyitom. Miert lehetweges ez? Noka 808-on. De a kepet megcsinálja de hat ha nem latom hova fenykepezem ugy nem az ilyen igazi. -
kristof83
aktív tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy hogy lehet feltenni a Vibert a telefonra, ha a készülék installálás közbe azt írja, hogy "Device Not Supported"?
A Store-ból alapból nem engedi letölteni, ezért a netről szedtem le az alkalmazást a telefonnal, és onnan próbáltam installálni, de nem sikerült így se.
Használtan vettem a készüléket és akkor rajta volt működőképesen a Viber, majd a telefon reset után eltűnt. -
hanati64
tag
Sziasztok! Segítsetek!
Nokia E-51-en Google névjegyzéket szeretnék szinkronizálni, de valamelyik beállítás hibádzik.
- A syncML-ben felvettem egy névjegyzék nevezetű profilt- Az alkalmazások pontban a névjegyzéknél és a naptár pont alatt megadtam a beállításokat
- A távoli adatbázis megnevezésénél a gmailos e-mal címemet írtam be ???!!!- A kapcsolatbeállítási ponthoz mik a helyes beállítások?
-
dz1989
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #4887 üzenetére
A simmel kapcsolatban azt tudnám tanácsolni hogy cseréltes a szolgáltatónál. Nekem is volt ilyen.
-
bandi94
tag
Sziasztok!
S40 rendszerre tud valaki mondani használható PDF és DOC megjelenítőt (lehetőleg ingyeneset)? Egy csomót letöltöttem az Ovi ról de egyik sem volt túl jól használható, szinte alig nitnak meg valamit
Doc ot meg egyáltalán nem tudtam megnyitni semmivel
Köszi!
-
TommyX_
őstag
válasz
Wiz Khalifa #4887 üzenetére
Anna és Bellesített Custom rom létezik, pl itt egy.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
_csocso_ #4886 üzenetére
Hali.
Lenne pár kérdésem. Van egy Nokia X6 16Gb-os telóm. T-Mobil-os. Ha beteszem a sim-et kéri a pin kódom. Beírom meg minden de utána azt írja ki hogy "a sim regisztrációja sikertelen". Pedig előfizus kari elég durva lenne ha le lenne járva.
A másik hogy erre a telóra lehetne valahogy Anna-t vagy Belle-t rakni?
-
kaldika
tag
Hello valakinek van ötlete, hogy lehetne eltüntetni a térerőjelző ikononak. asha 210-es van
-
PumpkinSeed
addikt
Érdekelne, hogy Vivazra melyik a legújabb Symbian, és hogy tudom rátenni azt?
-
maszekember
aktív tag
Hali!
E63-at használtam most már lassan 3 éve,de szegényke erősen elhasználódott,így lecseréltem egy E71-re. Tudtok olyan programot ajánlani,amivel működésre tudom bírni a hátoldalán lévő kis ledet? Az E63-on dedikált gyors gomb volt erre e célre,de ez vmiért az E71-ről hiányzik.
Illetve app certificate oldalakt tudtok ajánlani?
Előre is koszi!
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Komplett borítást cseréltem a telefonomon (Nokia N79), és működött is egy hétig, viszont nem raktam bele az összes csavart, ezért egy hét után megint szétszedtem és becsavaroztam az összes csavart a helyére. Viszont így nem tudtam bekapcsolni, az új bekapcsoló gomb szorult, meg utólag megnéztem, kisebb is volt mint a régi. Most visszatettem a régi bekapcsoló gombot,és így se tudom bekapcsolni, de érzem a gombon, hogy benyomódott a mikrokapcsoló. Mi lehet most a gond? Ha a töltőt bedugom, megjelenik a NOKIA felirat, és utána mutatja az ikon, hogy tölti az akkumulátort. Hard reset gombkombinációval se kapcsol be. Az érintkezők a panelon tiszták, azt is megnéztem, és nincsenek elgörbülve sem.
-
akos3
addikt
egy kérdés ami eddig nem volt 5-03-on
A főképernyő témát névjegysávra szeretnénk állítani. de ebből csk a hivatkozás sáv kell alul, a többit törölném. sikerült is az e-mailt, meg a névjegyet törölnöm, de awlan keresés még mindig ott van. pedig ki van állitva a wlan folytonos keresése, de nem tudjuk eltűntetni.
bocs a kérdésekért, de nekem Bellém van ami kicsit más azért..(sok esetben 1xűbb)
ja am sajnos nem teljesen oldotta meg a problémát. ugye az vt a fő baja h az érintőképernyő nem mindig azt nyomta amit keleltt volna (hanem mondjuk a másik oldalt érzékelte, vagy nem is érzékelt semmit). azt hittem szw probléma, de az újrarakottnál is most keletkezett egy kis gubanc. de azért jobbank tűnik. most kitapasztaljuk néhány napig, h mennyire para, mennyire akadályoz...Am akkor ez érintkezési panel hiba lesz? mert akk kuka a teló, mert h nem éri meg megszervizelni az tuti...elég furcsa hiba..
-
akos3
addikt
nah megcsináltam. Sikerült!
Annak ellenére, h navifirmet nem használtam még sikerült minden
bár kicsit kerestem hova kell beírnom a product kódot. (ja és az akksi alatt volt, a *#0000#-re nem adta ki.) Phoenix-ben mondjuk csak halott módban érzékelte, de siker!
Kiváncsi leszek, h a problémát megoldja e hosszú távon.
Ezen a héten már ez a 2. teló amit ujra raktam, az N8-am is sikeresnek tűnt. meg vok elégedve magammal -
akos3
addikt
nokia suit miért nem ismeri fel ha sw akarok frissiteni egy c5-03-t? ilyenkor mi a teendő?
-
kaldika
tag
érdeklődök asha 210-es van ez ugye s40-es van rajta. Hogy lehet törölni a facebook és twiteer meg whatsapp alkalmazásokat. probáltam de azt irja "nem érhető el rendszerfájlhoz" esetleg tud valaki valami megoldás
-
akos3
addikt
nah csodás már jött is ugyanugy a probléma
-
akos3
addikt
ok, megcsináltuk a normál HR-t, most figyeljük az áhított javulást
-
tamas1985
tag
Valaki eltudná küldeni hogy milyen beállításokkal használja a hotmail emailcímét symbian alatt, mert én nem látom a törölt üzenetek mappát, ezért nem tudom üríteni sem, amíg nem csináltam egy teljes gyári visszaállítást addig jó volt.
-
dz1989
senior tag
-
akos3
addikt
Sziasztok
Nokia C5-03 hogyan reagálna egy hard resetre? ugye nem okoz nagyobb galibát, mint ami most van?
és ez a kéd nála is működik bekapcsolt helyzetben? *#7370#
köszi -
TommyX_
őstag
válasz
koboldozat #4859 üzenetére
A 808-as témában is kerestél már ilyet, akkor elmaradt a válasz, de most jön.
Ezt konkrétan még nem láttam, de itt egy hasonló. -
TommyX_
őstag
válasz
koboldozat #4857 üzenetére
Elméleti dátum 2016-t, de ki tudja, hogy tartják-e ezt.
Nekem is lenne ötletem:
-Video lejátszó codec javítása, mint amilyen N8-on volt Anna szoftverrel.
-Dupla koppintásos kijelző feloldás.
-Sleeping screenes megoldás a kijelzővédő órára.
-Kameránál zársebesség állítás. -
koboldozat
senior tag
Üdv!
Akkor most pontosan meddig van támogatás a symbian rendszernek.
mert lehetett hallani 2016-ig is. de akkor msot pontosan meddig is?
És ha van akkor milyen támogatásra gondolnak ez alatt.
Csak azert kérdezem mert lenne egy pár ötletem 808-ra nagyon apróságok de annál fontosabbak. -
tamas1985
tag
A következő problémám lenne:
Adott egy nokia 700-as, csináltam rajta egy gyári beállítások visszaállítása részt, és teljesen frissítettem is.
Be akartam állítani az email -ket , régen ez teljesen egyszerűen ment semmit nem kellet állítani, most az a gond hogy odáig eljutottam hogy letölti az üzeneteket, törölni is tudom de a törölt mappát nem látom ezért kiüríteni sem tudom, illetve az olvasott üzeneteket sem lejelöli olvasottként a kiszolgálón, hotmail-es címről lenne szó és wifin csatlakoznék.Ez alapján hoztam össze.
Valaki tudna segíteni?
Előre is köszi -
Dot
őstag
Nokia N8 Pro Edition V9 rom-os teló, amibe elvileg van autófókusz videónál? Azt hol lehet bekapcsolni? Illetve a képstabilizálást érdemes használni?
-
Dot
őstag
válasz
TommyX_ #4843 üzenetére
Hát nem nagyon! sikerült resetlenem, de most kéri, hogy válasszak régiót. Itt megáll.
ha rádugom usb-re akkor a suite felismeri. Illetve médialejátszóként csatlakozik alapból. Itt mindent letöröltem róla. Próbálkoztam szoftver újratelepítésével, de azt írta, nem jól van beállítva a telefonon az idő! (persze mivel nincs beállítva) -
Dot
őstag
Hali!
Kéne 1 kis segítség! Nokia X6: a kijelzője tönkrement! Hogy, mivel lehetne leformázni? Ha esetleg el/odaadnám valakinek az alaplapot akkor ne legyenek rajta a személyes dolgaim.
-
Lumiaman
csendes tag
Sajnálom azért. Belle nekem egészen bejött.
-
Lumiaman
csendes tag
A Nokia most teljesen leállt a Symbian fejlesztésével?
És nem lesz több Symbianos telójuk, ugye? -
Lacces
őstag
Hali,
Symbian-ra volt egy alkalmazás,
Videós kamerás alkalmazás, jobb volt, mint a gyári N8-nak több funkció volt belőle.
Segítségével hátul a piros recorder fény nem világított! képes volt 30fps-ben a 720ps videót felvenni.
Én valami "SymCam" névre emlékszem.
Zöld színű ikon benne, kamerával.Tudja valaki a pontos nevét?
-
TommyX_
őstag
válasz
zsof Nokia #4834 üzenetére
Link hozzá
-
TommyX_
őstag
válasz
zsof Nokia #4832 üzenetére
Olyan program van, ha hív valaki, akkor foglaltat jelez a hívónak, a neve: Advanced Call Manager
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
nem tudtok Symbian Belle Refreshre olyan programot amivel tiltólistára tudok tenni telefonszámokat? vagy menjek be a szolgáltatómhoz?
-
twinkie1590
csendes tag
HALI!
Nekem az a nagy problémám hogy a kamera nem látja a képet szóval csak feketeség van a kamera menüben :SSS
NOKIA c5-03 -
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
A fiók aljáról előtúrtam a régi E50-esemet, szeretném életre kelteni, de nem nagyon akarja az igazságot. Volt rajta sim lock code, semelyik kombinációmmal nem működik, és IMEI-ből generált master security kód sem jelent megoldást.
Mit lehet ilyenkor tenni? Szoftveresen újra kell húzni az egész telefont?
-
pilu01
senior tag
egy időre vissza kellene költöznöm androidról egy jó öreg e51-re!
kellenének az smsek, contaktok, és call logok!androidra sok backup progit próbáltam, amivel csv-t, és vtf fájlokat csináltam, de az ovi suite nem ismeri fel őket!
a gmail fiókkal készítettet sem!
mi a megoldás,
köszi! -
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Van egy Nokia E72-es telefonom, amit sikerült le lockolni. Sajna nem tudom a feloldó kódot. Hogy lehetne megoldani ezt a problémát?
Köszönöm előre is!
Üdv!
-
szoke12
őstag
helló! hasonlóan jártam. nekem egy n73 zárta le a karit, formázás szintén nem lenne jó. az NSS-rt próbáltam , nem lett jó. 5let?
-
TommyX_
őstag
válasz
Keeperv85 #4822 üzenetére
Nekem van egy régi albacomp laptopom(pótgépnek) abban van mmc kártyaolvasó és a 1,5 éves HP laptopomban is van kártyaolvasó, ami támogatja az mmc-t.
Azért írtam a kártyaolvasós dolgot, mert szerintem Windows-ra nagyobb esély lesz olyan programot találni, ami esetleg segít a jelszó törlésen. -
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Van nekem egy éppen 10 éves Nokia 6600-ám. Egy ideje már borzasztó lassú volt, bootolt vagy 20 percig, ezért nyomtam rajta egy hard resetet: hívás, *, 3-as gomb, bekapcs. Lement a format szépen, újra a régi lett... Ám jött a fekete leves:
Van benne egy 512MB-os MMC kártya is, amire azonnal jelszót kér. Tuti, hogy nem állítottam be, mert emlékeznék rá és amúgy is mindenhol ugyan azt a jelszót használom, szóval ez a "megszokott" bug.
Olvastam rólad, hogy megfelelő fájlkezelővel az C:/system/mmcstorage fájlban megtalálható a jelszó. Egyetlen nagy bajom van: nincs ilyen fájl. Nem csak itt, az egész C-n...
Tele van a kártya régi képekkel, NEM szeretném őket elveszteni, szóval jól jönne valami konstruktív ötlet!
Előre is köszi!
-
perge666
veterán
Jó reggelt.
Barátnőm T-mobilos C6-osa elég akadozva,lassan működik egy ideje.
Szoftverfrissítés megoldja a problémát,vagy ez ilyen csak már elszoktam tőle?
0.40............. fw van rajta. -
Hali! S40-es Nokiára van valami értelmes Google Talk program? Bocsi, de ezt találtam a legközelebbi topicnak, ami hasonló.
-
Létezik olyan progi (C5-03-ra), amivel videotelefonálni lehet? Működik rajt a skype videóhívás?
Létezik olyan progi (C5-03-ra), amivel a felvett videóket feltölthetem egy FTP szerverre? -
Beethoven
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan oldalt ahol házilag frissíthetem, egész pontosan újrahúzhatok egy nokia 3110 classic telót.
Töltöttem le rá progikat mindenhonnan és valószínűleg vírusosat is leszedtem - az eset még réggebben volt, mostanáig fiókban pihent - mert amint a telepítését engedélyeztem elsötétedett a képernyő és onnantól folyton újraindúlgatott(elsötétedés-->rezzenés-->nokia felirat-->pinkód megadás-->nokia "kézfogás" animáció-->készenléti képernyő-->elsötédedés-->rezzenés-->nokia felirat etc...etc.. a végtelenségig. Majd az jutott eszembe hogy szokták az emberek a fagyóba berakni aksi nélkül egy kis idei, mert akkor elfelejti az utolsó műveletet és egy korábbi mentési/visszaállítási ponttól újra használhatóvá válik a teló. Így is tettem. Kb másfél órát volt a fagyasztóban majd vártam egy félórát míg felmelegszik, beletettem az akksit és bekapcsoltam. Be is töltődött és nem indúlt újra. Viszont azóta azt tapasztalom hogy ha valami nehezebb műveletet kell csinálnia(pl. egy program bezárásakor rögtön másik elindításakor, bluetooth bekapcsolásnál) 1x újraindul a készülék.
Ezt megelégelve gondoltam arra hogy ma már nem lehet nagy hekker tudás hozzá egy ilyen régi modell szoftverének újrahúzásához és házilag is elvégezhető ha jól tudom. Viszont fogalmam sincs hogyan tegyem ezt meg és azt sem hogy honnan tudom hozzá letölteni a s40 vagy s60 symbian oprendszert.
Ezekhez kérnék segítséget, mert nem szeretnék pénzeket kiadni ezért. Másodlagos telefonnak tökéletesen elfunkcionálna az ájfon4 mellett, hogy ha az besz@rna legyen mihez nyúlni és ne pedig magamhozSegítségeket, hozzászólásokat előre is köszönöm szépen.
Tisztelettel: Beethoven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest