- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunnyadopoc
csendes tag
Helló!
Rájöttem, miért volt halk. Használtan vettem pár hete, ezért nem tudok arról sokat, hogyan használták. Az a helyzet, h. szétszedtem, és kipucoltam mindent, beleértve a beszédhangszóró előtti igencsak sűrű szövésű védőrácsot (amennyire tudtam). Ezután picit javult a hangerő, ezért bátorkodtam kipiszkálni az említett rácsot a helyéről, és alaposan megmostam zsíroldóval. Az a helyzet, h. a sűrű szövése miatt igen könnyen eltömődik olyan hatást adva, mintha egy fólián keresztül kellene átjönnie a hangnak. A művelet után kb négyszeresére nőtt a hangerő.Azt tudom neked tanácsolni, h. a nokia n8 service manual szerint előírt módon próbálkozz meg vele, mert a hangszóró hibát nem tartom valószínűnek. Amikor egy hangszóró kezdi feladni a harcot, inkább lesz feltűnő a recsegése, mint a halkulása, úgyh. szvsz. a hiba oka nálad is ez lehet, vagy valami szoftveres, vagy egyéb hardveres hiba. Sztem egy próbát megér.
Nokia n8 service manual:
-
koboldozat
senior tag
-
dz1989
senior tag
-
zzolika
aktív tag
Én is így gondoltam, de nálam nem így mûködik.
Nem fut semmi más a háttérben, csak a fõmenü. Ha megszakítom a kapcsolatot és nem csinálok semmit, kb egy perc múlva megint kirakja az ikont a sarokba hogy netkapcsolat van.
Mióta szolgáltatót váltottam azóta csinálja. Beállításokat sms-ben lekértem. -
Kelta
tag
Én ilyen rompatcher-ben aktiválható patch-re gondolok igazából,hogy létezik-e ilyesmi. Olyasmire,mintha 1 taskmanager progiban kilőnénk 1 futó file-t vagy programot. Ezáltal fel kell szabaduljon valamennyi ram,csak kérdés hogy nagyon csekély vagy látványosan sok.
Nokia E71-em van,csak volna 1 lehetőségem lecserélni 1 N97 minire.
-
peterszky
őstag
Szerintem jó lesz azon is (írják, hogy van touchscreen támogatás). Arra kell figyelni, hogy a letöltött tömörített állományban több .sis fájl van, a legnagyobb verziószámút próbáljátok meg.
Valamint egy mappában még plusz dolgokat találtok, amiket szintén telepíteni kell (PIPS az egyik, a másikra már nem emlékszem). Enélkül nem fog elindulni, funkció nem támogatott hibaüzenetet kaptok.
És a telefon dátumot vissza kell állítani nagyjából 2010-10-01 környékére, különben lejárt tanúsítvány miatt nem telepíthető.
-
helixP
nagyúr
5800-ra megcsinálták, azért kérdeztem.
-
helixP
nagyúr
Köszi a segítséget srácok, szenvedjünk együtt:
Kapcsolatok/célok, azon belül 1.prioritásnak van megadva a T-mobile-net, 2. a helyi itthoni WiFi-m.Most kitöröltem az itthoni WiFi-t, hogy ne is próbálkozzon vele, T-netet pedig 'mindig megkérdezi'-re állítottam, állítottam, így működik csomagkapcsoltról is a Face is és a Foursqare is (siker). Most újra felismertettem vele az itthoni WiFi-t, remélem, ha majd elmegyek itthonról, nem kell kitörölnöm a kapcsolatok közül ismét
Hát, ha már így segítségemre voltatok, kérdeznék még egyet: feltettem az SPB Launchert, imádom, szinte egy új telefont kaptam. Viszont: kicsit sok memóriát eszik, így egy esetben kevés memória üzenettel kidob, ez az eset pedig az útvonaltervezés.
Kérdésem: valahogy ki lehet lépni a Launcherből, vagy ki lehet kapcsolni? Mert eddig nem sikerült rájönnöm.Előre is köszönöm!
-
helixP
nagyúr
Akkor tudnál nekem segíteni a fentebb említett problémában?
Nem mondom, hogy rossz a symbian, el vagyok vele, csak droid mellett használva kijön az, hogy régebbi és alapvetően nem érintősre tervezték, ezért mehet a N85-ön kitűnően (meg az azért egy nagyon jó telefon). -
Kelta
tag
Nem,mivel van tört kliens E szériára,1 spanyol szivar csinálta asszem. Coolreset volt nemrég a telómon,előtte az a verzió tökéletesen működött,csak most nem akar.
Azt kellene tudnom melyik file-ban van megadva a menü méretezése az E71-es kijelzőjéhez. Leginkább a menü info-sávját érintené ez. -
gáspár lászl
tag
és akkor mivan teleszemetelem ezt nézd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
kutga
félisten
-
Gabi 8906
senior tag
Az nem lehet hogy szoft frissítéssel kezelné a 2 gigásat, hiszen az nem sdhc kártya?
(Kérdőjellel szerettem volna írni bocsi.
)
Több helyen olvastam mást. Van hol 1 giga van, van hol 2 a max mem kártya fogadás.
Asus p535-ömre is azt írták hogy max 2 giga. Pedig kezelte a 4-est is.(A 4 gigás sdhc volt úgyrémlik..)
De ez amit a 3250-be tennék az sima 2 gigás, tehát nem sdhc. Gondolom a simát kezelnie kellene a telónak. Bár még az 1 ső gyári szoft lehet a telon szerintem... -
Gabi 8906
senior tag
Az nem lehet hogy szoft frissítéssel kezelné a 2 gigásat, hiszen az nem sdhc kártya.
Sima micro sd amit megeszik a telefon. 2 gigással teszteltem, csippant amikor beletolom de nem látja.
Akinek van 3250-ese annak mi a véleménye az előlapi hangszórójáról??
Ami nálam van az nagyon halk. Nem torz meg ilyenek csak halk.
Szoftverezés segítene rajta? -
ViTToRe
aktív tag
Köszönöm, a formázást megtaláltam.
A Készenléti képernyő formázásán belül, nem csak a 6 ikonra, és a 2 hivatkozásra gondoltam, mert az oké. De S40 en belül különböző sávokat tehettem ki, pl zenelejátszó, fm rádió, meg hasonló dolgok. Meg például nekem teljesen felesleges hogy kint legyen a wifi keresés, mert mobil netem van.... Ezeknek a sávoknak az eltüntetésére, személyre szabására lettem volna kíváncsi.
-
MC Pite
veterán
-
MC Pite
veterán
Persze, így telepítettem fel ami reklamált.
Csak ugye azért csináltam hardresetet hogy tiszta lappal induljon minden (ezért van), ezért aggaszt hogy ez nem teljesült teljesen. Remélem nem szivat meg emiatt...Egyébként van olyan akinél valamelyik Powermp3 verzió stabil? N79en is ezen is idővel 'befagy' a program.
LCG v5-ön halál, TTPod elmegy, de powermp3 jobb lenne. Gyáriba meg generáljon hetente listát akinek két anyukája van
-
MC Pite
veterán
Mielőtt billentyűt ragadsz légyszi számolj el háromig...384 Kb/s-es tesztek, 24fps 44,1/96-os aac hanggal mind:
640x360, 480x272, 320x240 mindhárom 342 mb ... Utánalesek már egyszer hogy működik ez a tömörítés... Ja, 1,5megabites több mint egy giga (másik program azt ajánlotta fel, kipróbáltam), szal értelmetlen ilyen minőségben. -
MC Pite
veterán
2009.03.04 nem volt jó, de 2009.03.07 jó
Szóval timescreen felment...De hát
1, akkor fut ha elindítom, ha hozzáérek kilép
2, így billzár alatt is akkor lesz ha lezárás előtt elindítom
3, ha billzár alatt fut, a gombok világítanak folyamatosanHihetetlen hogy egy vacak órához ennyi kell szívni!
-
MC Pite
veterán
Mondom amikor felvették akkor rezzen
Nem tudom másnak mik a tapasztalatai, de mikor N79en opera mobiloztam akkor 4-5 oldal nyitva volt, mellete pár program, és szinte sose láttam memóriaproblémát. Most X6on semmi nem fut mellette, és még 2 fórum oldal is elég ahhoz hogy kapjam a hibaüzenetet. Nem ritkán amikor átváltok más appra, be is zárja az operát - azért ez így nagyon gáz!!!
Valami beállítàs segíthet? -
ViTToRe
aktív tag
Nos mint mondtam, ma bevittem a helyi szervizbe, és ott 20 perc után mehettem is a telefonért. Nem igazán tudták megmondani hogy mi okozhatta ezt az furcsa jelenséget, mintha sérült lett volna a szoftver, mert egyéb problémák is voltak, nemcsak ez a hiányosság.
Szerencsére most már jó a telefon, és köszi azért a tippeket
-
ViTToRe
aktív tag
A telefonon a vásárlást követően frissítettem a szoftvert ( *#0000# módszerrel ), csak aztán azt vettem észre, hogy a kezdeti 50 megából lassacskán 15 lett, emiatt próbáltam meg az egész telefont visszaállítani...
Erre nem adja ki a futó folyamatok listáját, de még ha kiválasztom a "Nyitott alkalmazások megjelenítése" opciót, akkor se adja ki azt a listát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest