Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
nekem 6280 asom volt,egy 6234 est cseréltem rá..nagyon megbántam.. a 6280 as csúny is volt, nem tudott mp4 et lejátszani stb..aztán megadta magát a letesz gomb, a csuszka nem vette észre ha letoltam, csak fél óra késéssel..stb..meg a teló régi volt csak a ház volt új..és nem volt rá gari..te hallod nézek én neked olcsóbban is van új 6700 s függetlenül mingy adok egy linket, ez a legjobb hely egy pill
-
FET-MEN
veterán
-
B1T3
addikt
Üdv!
Javaslom, hogy a telefon témájában tedd fel a kérdést, ugyanis ez a téma a Symbianról szól, a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro-n pedig Android fut.
-
B1T3
addikt
Üdv, az SPB Weather-t tudom ajánlani, a napok nevei magyarul vannak, az egyéb adatok nem igazán, de eléggé egyértelmű minden.
-
MC Pite
veterán
Én nunlockot használom, így gombnyomásra van óra, ill billzár is kényelmeseb. Nightclock meg folyamatosan világít.
1, Symsmb helyett tudtok alternatívát?
2, Parancsikon, vagy progi fényerőállításhoz? Legjobb az lenne ha én konfigurálhatnám az érzékenységet és a tól-iget, mert a gyári elég béna
-
RootRulez
félisten
Fruit Machine Goal a félkarú neve. De az java, nem Symbian.
Torpedóra meg "Battleships" (pl ezzel a kereső szóval utána is guglizhatsz).
-
akos3
addikt
Szia
konkrétan én nem tudok ilyen programot ajánlani, de kiváncsiságból megnéztem a nokiaprogramokon és rákerestem a "névnap" szóra és kiadott párat ami akár jó lehet. Nem tom, nézd meg, keresgélj
De lehet h a többiek tudnak konkrét bevállt progit is ajánlani, sajna én nem tok többet segiteni ebben a témában -
attisx
addikt
Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám: nyomkod fele annyit. Egyébként, amennyire én tudom, sajnos az E66-nak ilyen rossz az energia gazdálkodása, illetve gyenge az akkuja.
(#3753) viztelen:
Ingyenes profil váltó: Pofile Scheduler by DrJukka
Ébresztő: Megnyitod az Órát Opciók/Beállítások/Óra figyelmeztető hangja. Sajnos csak egyfélét lehet megadni. Külső ébresztő program biztos van egy rakás, de konkréten egy sem ugrik be.
Wifi kereső: WeFi
Handy Taskman alternatíva: Jbak Taskman
A letöltött sis-ek, amik egyből települnek is, általában törlődnek, ha nem, akkor a Memórikártya/ download mappában kell keresgélni.
(#3754) RootRulez:
Külön szakmai topik nincs, csak a kapcsolódó hírekhez tartozóak: [link]. Sajnos Home/End bill.komb. nincs. Viszont a 6-os / 8-as gombok nyomva tartásával (különösen a 10.1-es verzióban) egész gyorsan lehet fel-le scrollozni az oldalakat.
-
attisx
addikt
Kezdő képernyőről belépsz az "ossza meg fényképeit"-ben, itt látni fogsz egy pár képmegosztó oldalt kilistázva, mindegyiket egyenként kijelölöd, nyomsz egy "Opciók"-at, és mindegyiknél beállítod, amit korábban leírtam, így lehet eltüntetni a főképernyőről, a megosztás sort.
A készenléti órára: úgy látszik itt is az "N79 szindróma" lépett fel, értsd a programozók túlzásba vitték az energia takarékosságot. Sajnos ezzel nem lehet semmit csinálni.
Tudom nem ugyanaz, de próbáld meg, hogy mikor elsötétedik a kijelző (lezárt billentyűzet esetén), nyomva tartod 2-3 másodpercig a középső funkció gombot, ilyenkor elvileg egy nagy méretű digitális órának kellene bevillannia.
-
attisx
addikt
1. Beállítások/ Általános/ Testreszabás/ Témák/ Energia takarékosság/ Dátum
2. Megnyitod ezt a megosztásos izét, majd Opciók/ Beállítások/ További Beállítások/ Mutatás készenléti képernyőn/ Ki. A lényeg, hogy ez mindegyik megosztó megoldásnál ki legyen kapcsolva, és akkor elvileg eltűnik a megosztás sor.
3. A sima S60v3 FP2-es telefonokon (mint a 6700 Slide is) sajnos nem olyan szabadon testre szabható a HomeScreen, mint az újabb E szériásokon. Itt gyakorlatilag csak a fent leírt megosztást lehet kikapcsolni, illetve az email értesítést. Ez utóbbi: Beállítások/ Általános/ Testreszabás/ Készenlét/ Email értesítések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest