Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volkov
senior tag
válasz
FoxiestFox #4996 üzenetére
Az a fura szitu állt elő, hogy kipróbáltam egy másik N91-essel is a dolgot, eredmény hasonló:
-voda karival minden ok
-telenor micro sim: el se indul
-telenor sima sim (internet káryta): ez az N91 már ezzel se indul el (az első N91 elindult, be a beállításoknál "lefagy")Mi a fene lehet a telenor sim-ekkel?
(sajna több s60v3-as telóm nincs itthon próbára)
Illetve még egy info: ha előtte kiveszem a karit, és OFFLINE módba teszem, majd vissza a kártya, és utána is maradok OFFLINE-ban, akkor elindul a telefon. De itt még módváltáshoz restart kell, vagyis utána már nem indul el...
-
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Talán még foglalkozik valaki symbiannal.
Lenne pár kérdésem, amire nem találok megoldást...
Adott egy Nokia N91. Második sim karim volt eddig benne, nem volt para.
Sikeresen szinkronizáltam az fő iPhone-ommal a névjegyzéket (ha ez érdekel még valakit, le tudom írni. Kb mindennel lehet mindent szinkronizálni)Átpakoltam a fő kártyám az N91-be, de nem kapcsol be:
"A telefon indítása sikertelen, forduljon márkakereskedőhöz"Ez egy Telenor micro-sim (a kitörő részbe visszatéve)
Egy másik Telenor normál sim-el bekapcsol, minden működik, kivéve a "Beállítások".
Nem lehet belelépni, nem történik semmi...Egy Voda normál kártyával minden oké.
Kérdés:
most ez telefon hiba, Telenor hiba vagy sim hiba?Természetesen minden más telefonban rendesen megy a sim karim.
Másik kérdés: van még olyan oldal, ahol lehetőség van lejárt tanúsítványú dolgok telepítéséhez?
Az össze régi, amit találtam, törött link -
forest_ns
tag
Sziasztok!
Próbált már valaki androidról Symbianra sms-t átrakni/szinkronizálni? Vagy van-e ötlete erre valakinek? Sajnos a backup-olt .csv file-okat nem ismeri fel az Ovi Suite.
-
válasz
Francia91 #4989 üzenetére
Valami norton secuity karanténvisszaállítóval megoldottam a tanusítványosdit (elég hülyén néz ki hogy pont egy vírusírtó töri fel). Coreplayer valamiért nem megy fel de a smartmovie működik, viszont nem elfogadható képkockasebességgel (xvid miatt?). Most konvertálom valami ehetőbbre (freemake video converterbe van N97-nek való formátum).
Az a helyzet hogy van egy régebbi plazmaTV-m amit nincs szívem kidobni és eladni sem tudom, HDMI nincs rajta. A nokiához meg van kábelem amivel egyből megy minden. Ez egyfajta olcsó lejátszó lenne.
Köszi! -
-
Francia91
veterán
válasz
MasterDeeJay #4988 üzenetére
Anno még az N73-ason a SmartMovie-t használtam, N82-esen a CorePlayert, a mostani N8-as meg alapból viszi
Valószínűleg azért ír tanúsítvány hibát, mert nincs aláírva a program telepítője. Symbian-os progikhoz már nem is tudsz tanúsítványt kérni, így marad az OS hackelése, nem nehéz dolog, és aztán mindent tudsz telepíteni -
Hali mindenkinek!
Milyen ingyenes videólejátszó progit ajánlanátok symbianra?
N97 mini-re kellene, sima xvid videókra. (melyet kinyomna a TV kimenetén)
Emlékszem rá hogy E51-re volt valami ami jó volt de erre valamiért semmit nem tudok felrakni, minden tanúsítványhibát ír ki. (kikapcsoltam minden ellenőrzést) -
-
Kelta
tag
válasz
Lasliegrand #4984 üzenetére
Helló!
A Tweetian valószínű nem fog menni,az már szerintem s3-ra való.
Amiket eddig próbáltam:gravity 1.50 és 2.70 asszem,na az 1.50 semmire sem jó a 2.70-en értem el eddig azt hogy látok néhány palit akit követek meg a tweetjeiket,de ezen kívül semmit,az sem amit én tweeteltem és azt sem,aki engem követ. Fasza mi?
És a többi:
Snapu (elindul és végtelenségig keres a neten)
Trill (szintén)
Socially (felmegy a netre az elején és hibaüzenetet dob)
Tweets60 (ugyanaz)
TwitSnaps (el se indul)
Twittix (semmilyen adatot nem tölt le a twitter profilhoz)Na erre valaki tud valamit?
-
Kelta
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani programot twitterre? Valami olyan kellene,ami működik is,mert eddig sajna egy sem akart rendesen menni. Nokia E71-re kellene.
-
Francia91
veterán
válasz
Lasliegrand #4981 üzenetére
Mar regota van Sygic Symbianra
Az N82-esen is azt hasznalom (Sygic Mobile Maps 8.24), az N8-ason pedig a Sygic Aura-t
Probald meg, szerintem mukodik. De azt vedd figyelembe, hogy maximum itt is 2013-as terkeppel tudod hasznalni, a Sygic sem fejleszt mar Symbian-ra -
koboldozat
senior tag
Nekem is teljesen jó a térkép is és a navi is. Nokia 808-on
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #4978 üzenetére
Megvolt, aztán töröltem, és Map Loader-rel szedtem le a térképeket, úgy sem lett jó. Töröltem ezek után az egész Térképek csomagot, majd újrahúztam, megint semmi...
Mondjuk annyira nem életbevágó, a Sygic Aura navija fényévekkel jobb, az is 2013-as térképekkel van (semmihez sincs újabb....) -
-
válasz
Lasliegrand #4975 üzenetére
Ja, értem. Én azért nem használtam a Google-félét, mert masszív adatforgalmat csinál.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #4974 üzenetére
Nálam nem működik se N82-esen, se az N8-ason a Nokia navija... Egyik nap működött, másik nap már nem akart navigálni. Mindkettőt újrahúztam, változatlan
-
Lasliegrand
tag
válasz
FoxiestFox #4974 üzenetére
Az, hogy kb 2 éves térkép van rá, továbbá a Google Térkép a torlódásokat/útlezárásokat is bekalkulálja az útvonalszámításba. Többnyire én is a gyári navit használom, de néha nem rossz mankó a Google Maps.
-
válasz
Lasliegrand #4973 üzenetére
Ott az ingyenes offline navi, mi a baj azzal? Én rá sem nézek a google szarjára azóta
-
-
Francia91
veterán
válasz
Lasliegrand #4971 üzenetére
Nalam megy hibatlanul (Nokia N8-00, Taylor Pro V9 ROM)
Esetleg tedd ujra a progit -
Lasliegrand
tag
Próbált mostanában Google Mapset használni valaki? Nálam van a hiba, vagy újabb support veszett el a Symbiantól?
-
TommyX_
őstag
válasz
Lasliegrand #4969 üzenetére
Értem mire gondoltál, igen az szoftveresen tiltva lett, ha jól emlékszem, akkor N95-nél például a 20-as szoftverig volt turbo simes megoldás, vagy lehet még N82-nél is.
-
TommyX_
őstag
válasz
Lasliegrand #4966 üzenetére
Ezt hol írták amúgy?, mert kb az N70-tól újabb Nokiák, mind BB5-ösök.
Amit a neten lévő kód generátorral nem fogsz kifüggetleníteni, még akkor sem, ha független szoftvert raksz rá. -
akos3
addikt
válasz
Lasliegrand #4966 üzenetére
Ja ezt nem tudtam. Hát akkor igen, marad a GSM...
-
akos3
addikt
válasz
Lasliegrand #4964 üzenetére
Attól nem lesz még független, hogy warez Symbit teszel fel rá. Bár kétlem, hogy E6-ra lenne warez.
Egy lapkát szoktak a sim alá csúsztatni. Azt nem tudom, hogy hol lehet olyat venni, meg mennyire megbízható. Szerintem gsm-be nem kapsz, mert maguk ellen dolgoznának. Az is lehet, hogy már ki lett vonva pont ezért.. -
Lasliegrand
tag
Van rá lehetőségem, hogy valahogy házilag kártyafüggetlenné tegyem az E6-osomat? A kiguglizott sim ki, "#pw+(imei szám)+1#" módszer nem segített, kiírta a teló, hogy "nem engedélyezett".
Lehet, hogy más forrásból származó Symbiant kell telepítenem? Az gondolom nem egy életbiztosítás...
-
Francia91
veterán
válasz
koboldozat #4962 üzenetére
Ismerem, hasznaltam is anno, mikor az MSN még élt
-
koboldozat
senior tag
Van egy olyan progi is hogy Fring nézzétek meg ha van még.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #4959 üzenetére
Jaa, Viber asszem van még Symbian-ra. Amig nem lesz Microsoft tulajdon, szerintem lesz is Symbian-ra.
-
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #4957 üzenetére
Nincs alternativa, ugyanis amikor a Microsoft felvasarolta a Skype-ot 2013 marciusaban, kizarta annak lehetoseget, hogy barmilyen mas klienssel hasznalni lehessen azt...
-
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #4955 üzenetére
Ez komoly? Ennyire szopatjak a Symbian-osokat?
Jaa, a Skype is a Microsoft tulajdona, majdnem elfelejtettem -
Skype apps for Symbian are permanently retiring
We've noticed that you are, or previously were, signed into Skype on a Symbian phone, and we're sorry to inform you that we are now permanently retiring all Skype apps for Symbian phones. As a result, within the next few weeks, you'll no longer be able to sign in and use Skype on any Symbian phone.You can still stay in touch with friends and family using Skype on an Android device, Nokia Lumia phone or desktop computer. You can sign into them all using the same Skype account. The latest versions of Skype for all your devices are available at http://www.skype.com/download
-
-
Francia91
veterán
Helló!
Én a Slick 0.74-et használom IM kliensként. Kicsi, kevés adatot zabáló, egyszerű és jó program. N82-esen és N8-ason is használom a mai napig
Google-val kapcsolatban nem tudok segíteni
-
dany27
őstag
Hello
Milyen lehetőség van jelenleg.
Google contactok syncelésére?
Egy Nokia E72-re kellene.Valamint milyen IM klienst ajánlatok?
Facebookot és gTalkot szeretnék vele használni.Előre is köszi!
-
-
HawerKing
őstag
válasz
koboldozat #4948 üzenetére
Nokia N78
-
-
HawerKing
őstag
Valamilyen billentyukombinacioval nem lehet rabirni a kamera melletti villanot hogy zseblampakent mulodjon????
-
sanyi73
csendes tag
Sziasztok!Nokia c7-hez keresem a gyári dolgokat pl.időjárás.leírások,tömegközlekedés,óra,naptár stb.Tud valaki segíteni hogy honnan lehet letölteni?
-
HawerKing
őstag
válasz
FoxiestFox #4943 üzenetére
-
válasz
HawerKing #4942 üzenetére
A mobilkapcsolat akkor aktiválódik, ha valami alkalmazás használja, és legjobb esetben meg is kérdezi, mit használjon.
A wifi szintén, alapból inaktív, csak akkor kapcsolódik be, ha megnyitsz valamit, aminek kell.
Ezeket a gépeket még nem arra készítették, hogy kiszedjék belőled az adataidat, szvsz biztonságosabbak, mint egy mai rohadtulokos telefon.
Az E71-em pl 4-5 napokat megy el úgy, hogy a leveleket 3g-n szinkronizálja munkaidőben.
A ledre több mint valószínű, hogy van megoldás, keresgélj. -
HawerKing
őstag
Sziasztok, van egy Nokia N 78 as telefonom, mar nagyon regen hasznaltam symbiant (szerencsere nem epp kezdo szinten allok a rendszerrel) .
Az lenne a kerdesem, hogy a symbian rendszeren miket kell kikapcsolni ahoz hogy ne meruljon tulzottan a telefon? (Pl androidon, wifi, bluetooth, mobilhalozat, gps, szinkronizalas stb)
Symbianon pl nem talalom a mobil adat ki-be kapcsolasanak lehetoseget (lehet hogy nemis lehet ki kapcsolni s csak akkor megy ha szukseges?.... valamint a gpst sem talalom hol kell kikapcsolni...)
Aki tud kerem segitsen.
Valamint van e lehetoseg zseblampanak hasznalni a hatoldali ledet? En egyetlen arravalo appot sem talaltam hozza -
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #4939 üzenetére
Kösz, ezt megcsináltam de a telefon nem látja a kártyát
Na kikapcsolt állapotban beletettem a kártyát, és láss csodát, boot után látta
Még évek után is meg tud lepni a SymbianA gép látja, ha nem látná, akkor egyértelműen a kártya hibája lenne, akkor nem is gondolkoznék neki sokat
-
-
Francia91
veterán
Kivettem az N8-asomból a MicroSD kártyámat, a "Memóriakártya eltávolítása" lehetőséggel. másolgatás után visszatettem, de nem látja. Visszatettem a notiba, leformáztam FAT32-re, de most sem látja.. telefont ki, majd bekapcsoltam, mindig semmi...
Mi lehet a gond? -
sanyi73
csendes tag
Érdeklődnék hogy tud-e valaki olyan oldalt ahol a gyári progikat meglehet találni esetleg letölteni pl.időjárás.leírások,tömegközlekedés,óra,naptár stb.
-
TommyX_
őstag
válasz
FoxiestFox #4935 üzenetére
Nekem is jól jönne egy
-
Épp licitálok ebayen egy felújított N91 8GB-ra.
Meg kéne csípni, az egyik leginkább szeretett telefonom volt anno. -
4Pac
csendes tag
Sziasztok!
N73 után koslatok de egy normális készüléket nem találtam még, esetleg valakinek elfekvőben?
-
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #4928 üzenetére
Én ezt használtam N82-őn, most pedig az N8-asomon, nagyon jó és egyszerű program
-
xors
senior tag
Sziasztok! Adott egy Nokia C7 -es telefon Symbiannal. Régebben működött az áruház rajta, de most hiába próbálok letölteni bármilyen alkalmazást rá (akár gépen keresztül az ovi store -ról) nem tudok... Ha a telefonon nyitom meg az áruházat akkor csak hibát dob fel, tulajdonképpen nem is látok semmit csak azt hogy hiba, számítógépen be tudok jelentkezni, meg böngészni a programok között, csak letölteni nem lehet
Ennek van valami összefüggése azzal hogy leáll a nokia? nektek működik a store?
Köszi előre is a segítséget! -
Mondjatok egy jó messengert, ami kezeli a gtalkot és a Facebookot, és nem szív sok akkut, nem bonyolít túl nagy adatforgalmat.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #4926 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel, semmi bajom vele. Kamerában (kép és videó) bitang jó, még a mai vetélytársakkal szemben is, na de egy 808 természetesen már alázza
N82 még itthon pihen a fiókban, nem akarom eladni, annyira hozzám nőtt. szerintem még ma is remek telefon, talán a legjobb a hagyományos kialakítású telefonok között (5 MP Xenon vakus kamera, GPS, HSDPA, WLAN, 32 Gb-ig bővíthető...) -
válasz
Francia91 #4925 üzenetére
N82-je volt munkatársamnak is anno, emlékszem, akkoriban rácsodálkoztunk a kamerájára.
Persze mára az is csak zajgenerátornak számít.
Az N8-ból kettő is van a családban, egy szürke és egy fekete, engem nem győzött meg, mert az érintős Symbian szerintem bitangnagy fail volt, a felsorolásomból kimaradt 5800-t használtam ~1 évig, meg lehetett vele lenni, de határozott visszalépésnek éreztem az előtte birtokolt HTC Universal után
Az N8 mai használtpiaci árait nézve viszont, akinek elfogadható kamera kell, nem nagyon tud mit venni helyette. -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #4924 üzenetére
Nekem nem volt túl sok... : N73, N82, most N8
-
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #4922 üzenetére
Én is már fene tudja mikor regeltem be (mikor meglett az N73-asom), de még beenged ugyanazzal
-
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #4920 üzenetére
Nemtom, ide be vagy-e regelve, de jó oldal, rengeteg program van még a régi S60v3-as telókra is. Szignófájlokat már nem fogsz tudni szerezni sehonnan sem, az oldalak még látszólag működnek, de én már egy éve várom az N82-höz kért fájlokat... /3 oldalról is/
Nézd meg a Smartnews oldalt, ott találsz cikket szinte az összes Nokia Symbian Hackről (ha arra a típusra létezik...), ha rákeresel pl az E71 kulcsszóval. -
Sziasztok, tudom, hogy az s60v3 már halott, de azért kérdeznék...
1. E71-em és E51-em van, míg utóbbin a gyári mail kliens az aktív készeléti kijelzőre ki tudja tenni a legutóbb érkezett leveleket feladó kijelzésével együtt, úgy az E71-en ez nem működik.
Az üzeneteken belül rendben megérkeznek, de a gyári kliens semmit sem tesz ki.
Ha felteszem a Nokia e-mail motyót, (aminek rózsaín @ az ikonja), az kidobja magát a főképernyőre, viszont csak a legutóbb érkezett levelek tárgymezejét látom, a feladót nem, így használhatatlan.
Ugyanaz a Gmail fiók.2. Kéne egy egyszerű fekete téma, de csak elcseszett ikonokkal megpakolt, béna háttárképeseket találok, ha valaki tud valami letisztult, cicomamentes témát, mutassa meg
3. Feltenném néhány, még az előző Symbianos életemben (N91-N93-on) használt programomat, hogyan lehet megkerülni a szignózást E71-en?
Emlékszem, N93-on szívtam vele napokig, így most megkérdezem előtte.
Szignófájlok természetesen nincsenek meg.Mindkét telefon Telenor-függő, de a legújabb független firmware van feltéve rájuk Phoenix-szel.
-
mekker
őstag
Remélem azért még jár erre valaki:
Van egy 603-am (S^3 Belle FP2), és mostanában (régebben is, csak megszűnt) csinál olyat újraindítás után, hogy hiába akarom lezárni, lezárja, de nem sötétül el, ha még is az is csak 10-15 perc után.
Ha újraindítom, vagy hajlandó elsötétülni, utána már perfekt.
Mi lehet a gond? -
Francia91
veterán
válasz
garga01 #4917 üzenetére
Már meghackeltem ez alapján, f*szán megy minden
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Van-e még olyan honlap, amelyik foglalkozik Symbian szignófájlok kiadásával? Már kettőn lekértem majd' egy hete, de még nincs kész...
N8-asomra kéne szignózáshoz, esetleg aki tud ilyet, az jelentkezzen, és lekéretném vele -
half333
őstag
Miért van az hogy viber használata előtt kiirja hogy a nokia internetes szolgáltatásainak használatához nokia-fiók szükséges:
1 meglevő fiók használata
2 uj fió létrehozása
a lényeg hogy egyiket sem fogadja el. Valakinek volt már hasonló? -
half333
őstag
Di Radio alkalmazást és értelmező szótárat valaki tud-e symbian-ra?
-
Yiggdrasil
aktív tag
Még egy kérdésem lenne, bocsánat
Akkor az Belle-es symbianos telefonokon (jelenleg az N8 és a C7 versenyzik) be fogom tudni állítani az outlook.com-os email címeimet (mert ugye van egy pár alias-om)? Mert ez egy olyan funkció lenne, ami döntő jellegű. Vagy erre csak és kizárólag a Lumiák képesek? -
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
koboldozat #4908 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ezek közül csak az N8-at engedhetem meg magamnak.
Lumiákban egyszer már csalódtam a 800-assal töltött év alatt, az újak közül meg csak az 520as férne bele a keretbe, viszont tartok kissé a WP-től. Olyan megnyugtató volt visszaváltani az 5800-ra anno -
koboldozat
senior tag
válasz
Yiggdrasil #4907 üzenetére
n8, 808
ha nem fontos a rengeteg applikáció.
és egy gyors megbizható rendszer kell.vagy esetleg egy lumia
-
Yiggdrasil
aktív tag
Üdv,
Szeretném kikérni a Ti szakértői véleményeteket! Egy Symbianos érintős Nokiát szeretnék vásárolni az 5800 utódjaként, de nem tudom, hogy érdemes-e még ilyen rendszert futtató használt Nokiát venni.
Igazából csak a GPS miatt szükséges az érintős verziós gépezet, ellenkező esetben boldog E72-tulajdonos lennék.
Tudnátok megbízható olyan típust ajánlani, amit még megéri manapság megvenni?Előre is köszönöm a segítséget!
-
kameraman77
tag
Üdvözlök Mindenkit ebben a topic-ban.
Lenne egy kérdésem. Nokia C7-et használok, bár mindegy is, szóval symbian belle refresh. Bringázom és fülemben a headset. Milyen metódussal tudom a legegyszerűbben megoldani, hogy a telefon autómatikusan felvegyen bizonyos beérkező hívásokat, a többit pedig nem. Tehát néhány számot hívás esetén azonnal felvegyen, másokat pedig ne?
Megoldás lehet, ha hívástiltó programot vásárlok? A gondom csak az, hogy ezzel ugye mindent le kellene tiltani, kivéve azt a pár számot, amit ilyenkor fogadni akarnék... utána meg visszaállítani.
Szóval van olyan lehetőség, hgoy számokhoz hozzárendelem a headsettel megnyitás funkciót hívás esetén? a többi meg csak csörögjön, de ne vegye fel a telefon a hívást?
-
attisx
addikt
válasz
potyicsoki #4904 üzenetére
Az a probléma, hogy az Android nem szereti az adhoc hálózatot, a Joiku viszont csak ilyet tud. Helyette próbálkozz a BlueVPN-nel, ezt a droidos eszközre kell telepíteni, és a segítségével (ha minden jól megy) bluetooth modemként lehet használni a telót.
-
potyicsoki
csendes tag
Symbian 3 rendszerű telefonom van és ráraktam a Joiku Spot netmegosztót de csak néhány android készülék veszi észre a wifit meg kb az összes nokia. Valami megoldás hogy android tabomon (wayteq qci79) meglássam ?
-
Tim82
félisten
válasz
DeathAdder #4901 üzenetére
JoikuSpot-tal biztosan.
-
DeathAdder
veterán
Van mód, hogy Nokia 603-as telót wifi hotspotként használjunk, esetleg valami más mód az internetes megosztásra, mondjuk USB-n keresztül?
Egyik haverom kérdezte tőlem telefonon, de sajnos nem tudtam neki választ adni, hogy symbianon van-e ilyen opció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest