Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViTToRe
aktív tag
Nos mint mondtam, ma bevittem a helyi szervizbe, és ott 20 perc után mehettem is a telefonért. Nem igazán tudták megmondani hogy mi okozhatta ezt az furcsa jelenséget, mintha sérült lett volna a szoftver, mert egyéb problémák is voltak, nemcsak ez a hiányosság.
Szerencsére most már jó a telefon, és köszi azért a tippeket
-
ViTToRe
aktív tag
A telefonon a vásárlást követően frissítettem a szoftvert ( *#0000# módszerrel ), csak aztán azt vettem észre, hogy a kezdeti 50 megából lassacskán 15 lett, emiatt próbáltam meg az egész telefont visszaállítani...
Erre nem adja ki a futó folyamatok listáját, de még ha kiválasztom a "Nyitott alkalmazások megjelenítése" opciót, akkor se adja ki azt a listát...
-
akos3
addikt
-
ViTToRe
aktív tag
Üdv,
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy sehogy se jó elő a Futó Folyamatok listája. Hosszan nyomom a Symbian(menü) gombot, de semmi.
Telefon Resetelve lett a *#7370# kóddal, és miután végzett a telefon, azóta nem tudom ezt a listát előhozni . (Nokia 5730).Tipp esetleg ?
-
RootRulez
félisten
sziasztok! 5630as nokiám van. Kb E52esem lesz. Ha lementem a dolgokat a pc suite programmal, akkor fel tudom majd tenni a másikra a cuccokat a másikra gond nélkül?
Minden átmenthető vagy csak a névjegyek ez-az? -
Malklar
tag
Sziasztok. Erősen gondolkodok beszerezni a T-mobile-tól egy 5230 Navi-t 32-ért. Használtan nem merek veni... Jelenleg egy 6300-ám van. Kérdésem az lenne hogy az 5230-nak mennyire nehéz a kezelése? 6300-ra pl rádugom ugye a kábelt bemásolom a kártyára a játékot majd mehet is a játék. Ugyan ez témáknál. 5230-ra is ilyen egyszerű rátenni a dolgokat?
Azért tettem fel ezt a kérdést itt mert ugye az 5230 Symbian-os. Továbbá érdekelne az is hogy java játékok mennek-e 5230-on? 240x320-as meg 240x400-as felbontásúak?
-
Zsolt-74
csendes tag
http://www.telefonguru.hu/hir/Megujult_az_ingyenes_Ovi_Maps_2010-12-3
-
zsolt19900
őstag
sziasztok az lenne a kérdésem feltettem én eme programot: [link] melynek célja az hogy ha jön hívás ami nem fogadott lesz
fel-fel villantja ugye a gombokat a készülék, na már most ezzel a bajom, hogy amikor ezt én megnézem akkor a program nem akar tovább futni, van esetleg erre meg megoldás, hogy az esetlegesen bekapcsoláskor fusson, vagy hogy tovább fusson és ne kelljen mindig el-el indítgatni, mivel így ugye nem sok értelme van, köszönöm szépen a segítséget!
-
akos3
addikt
válasz
perempe #3879 üzenetére
Azt gondoltam h van energia takarékos mód. csak nálam itt ezek vannak: "nincs", "dátum", "szöveg", "zenelejátszó", "animáció", "diavetítés".
De akk ezekszerint nálad még nem ilyen részletes a dolog ( mmint a Symbian 9,2 - Feature Pack 1-ben)
Hát akk nokiaprogramok lesz ebből. ott tuti találsz
-
RootRulez
félisten
Köszi mindenkinek!
-
akos3
addikt
válasz
RootRulez #3874 üzenetére
Pontosan úgy ahogy macskajancsi mondta!
(#3876) perempe
Tényleg nincs olyan az energiatakarékos módnák, h "nincs"? Furi. Akk nézz szét a nokiprogramokon egy alap képernyőkímélőnek is kéne tudnia. Sajna konkrét programot nem tok ajánlani mert N85ömön ki tom kapcsolni, így nem vt rá szükségem.. -
perempe
veterán
Létezik-e program (vagy beállítás?), amivel az E50 képernyője kikapcsol? (Hosszabb készenlétet akarok elérni.) Nem kapcsolja ki teljesen a képernyőt, látható a dátum és az idő.
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
Nokia 5630-am van. Ami azt illeti megszaporodtak a mentett wifi hozzáférési pontok a listámban és sok van, amit talán az életben nem fogok többet használni. Hogy lehet ezt a listát kigyomlálni esetleg törölni?Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
Fruit Machine Goal a félkarú neve. De az java, nem Symbian.
Torpedóra meg "Battleships" (pl ezzel a kereső szóval utána is guglizhatsz).
-
blt.62
őstag
Kihalt ez a topik???????????
-
blt.62
őstag
Szio!
Tudtok olyan "félkarú rabló" játékot symbiánra amit felrakhatnék a Satiomra? Vagy Torpedó játékot? -
akos3
addikt
válasz
Quasi_modo #3862 üzenetére
Igen, jól tudod, a függőkre meg gyakran a szolgáltató garanciái érvényesek.
-
akos3
addikt
Szia
konkrétan én nem tudok ilyen programot ajánlani, de kiváncsiságból megnéztem a nokiaprogramokon és rákerestem a "névnap" szóra és kiadott párat ami akár jó lehet. Nem tom, nézd meg, keresgélj
De lehet h a többiek tudnak konkrét bevállt progit is ajánlani, sajna én nem tok többet segiteni ebben a témában -
blt.62
őstag
Sziasztok!
Megtudnátok írni,hogy hol találok magyar nyelvű hívásszűrő programot symbiános mobilra? Mert régebben az 5800-s nokián volt Handy blacklist nevű és az magyar volt. Lehetett "fekete" és "fehér" listát állítani.
Létezik symbiános mobilra olyan program ami mutatja a naptári neveket a telcsi kijelzőjén.Esetleg figyelmeztet is? Tud erről valaki? Ha igen megírná,hogy mi a neve és honnan tudnám letőlteni? Nagyon fontos volna mert szülinapi mobilra kellene rátenni.
Előre is nagyon köszönöm! -
macskajancsi
aktív tag
Sziasztok!
v60 3rd -re keresek vnc, vagy esetleg ssh _szerver_ programot.
azaz a telóra szeretnék ssh-zni, vagy vnc-zni számítógépről.
esetleg ha másvalamit tudtok, amivel notebookról tudnám írányítani a telefonomat, azt is megköszönném!már szétgugliztam magam teljesen, de semmi normális egyelőre...
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki az új Symbian^ 3-mat? Androidról mennyire érdemes átállni rá? -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Milyen program van, amivel jelszóval le tudom védeni az sms-eket?
Köszi: RR
Jah S60 3.2-re kéne (5630)
-
-
MC Pite
veterán
Ez kicsit lemondóan hangzik...
féloff: Most hogy hr után 2-3 hónappal legalább olyan rossz az n79em mint előtte, megint futottam egy kört, de nincs semmi amire szívesen lecserélném. Leginkább swesenhibátlan N79re, vagy i7110-re, de egyikre sem ez jellemző. N86ra még talán szőriben, de hogy ua tudásért (+amoled,+65Mhz) plusz tízezreket fizessek az nonszensz.
X10 mini pro meg android... megint utánaovasgatás, programok keresése, stb
Én vagyok a telefonokért vagy fordítva?Igaz, annak a nem hivatalos supportja jobban pöröghet mint az S60as
féloff2: Nokiákra úgy tudtam 2 év gari van, papírján azt olvasom hogy 12hó jótállás, de van korlátozott 24hó. Mi a különbség?
-
válasz
zsolt19900 #3853 üzenetére
Várható? Egy antik rendszerre, ami nem is bővíthető igazán? Nein.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ovi store-on keresztül leszedtem az F-Secure Anti-Theft for Mobile alkalmazást, van tűzfal, vírusvédelem stb., szóval elég korrektnek tűnik a cucc.
Kérdés: csak az Anti-Theft funkció ingyenes, vagy az sem? Merthogy ingyenes alkalmazások között találtam, de install után látom, hogy "Előfizetés: 7 nap maradt". -
válasz
zsolt19900 #3850 üzenetére
Újabb Symbian feature-je sajnos.
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
lehet hogy amatőr
de egy kérdésem lenne
láttam én a c5 ös telefonkészülékesben
egy olyan dolgot a főképernyőn hogy ki lehet tenni 1-1 emberkét a telefonkönyből oda a sáv fölé az óra alá, kérdezem én ez csak a 3.2 eses simbis telefonok tudják vagy mondjuk tudhatja egy 3.0 ás asszem
5320 as is? vagy lehet esetleg telepíteni, vagy ez az egész az újabb simbain ficsőre lenne?
-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, hogy merre találnék egy jó összehasonlító fejtegetést a Symbian^3 vs.iOS vs. Android területén. Vagy melyik hsz. lenne egy jó kezdő gondolat erre.
Tuti volt már ilyen fejtegetés.
Üdv!
-
krisztianAMG
senior tag
Sziasztok !
Létezik olyan lejátszó S60 V3 FP2-re ,ami képes lejátszani flac és wav formátumokat ? Ha a gyárit lehetne bővíteni vh az mégjobb lenne.
Az S60 V3-on normális,h "elfogy" a belső memória ? Az enyémben 2 mega van szabadon,az "Egyébb fájlok" néven raktározódó bármiféle adatok 62 megát foglalnak.
Minden kép,videó,zene,alkalmazás,stb a mem kártyára van mentve/telepítve... Rohadtul idegesítő,főleg azért,mer BT-n fájlfogadáskor nem lehet rögtön a mem kártyára menteni,először muszáj a belsőbe....
És olyanok,h indokolatlan fájlvesztés (fényképek,zenék sérülése) másnál is előfordul,vagy ez csak nálam egyedi probléma ?
A válaszokat előre is köszönöm !
-
ben11
őstag
Ide is beírom,hátha hamarabb kapok segítséget:
Sziasztok!
Szükségem lenne segítségre!
Meghülyült az e51-em.. Olyan mintha be lenne ragadva a boríték jelű gomb és a hozzárendelt alkalmazásokat teljesen rapszódikusan nyitja meg (úgy is ha leteszem az asztalra és hozzá sem érek)..
Ezért is érdekes,mert ha be lenne ragadva,akkor nem nyitogatná meg csak úgy,pláne nem teljesen rendszertelenül..
Gondoltam nyomok egy hr-t, azt hittem meg is oldódott a problémám,működött a gomb,tette a dolgát mígnem két óra használat után megint nem reagált és magától nyitogatja az alkalmazást..
Mit ne mondjak bazi idegesítő,amikor épp csinálok vmit és magától bejön az üzenetek..
A másik,hogy rohadtul szívja is az akkut, egy nap alatt ha nem is nyúlok hozzá lemerül a telefon..Valami ötlet???
-
RootRulez
félisten
Hali!
Újabb kérdés.
Rar-t kezelő tömörítőből melyiket ajánljátok?
Üdv: RR -
RootRulez
félisten
sziasztok! Újabb kérdésem lenne! Silverlightot hogy fogom lejátszani? 5630assal?
Köszi: RR -
MC Pite
veterán
Más:
Jól látom hogy nem lehet (pl) az N79 369en ketyegő prociját (akár fw cserével) 434es órajelre ösztökélni? (N86 tesztek szerint jól jön az a +60Mhz, plusz routeren is érezhető ilyen kismértékű tuning, gondolom akkor itt is.) -
MC Pite
veterán
Rövid kérdés:
Mik a tapasztalatok, a Class 10 es kártyából profitál valamit egy N79 szintű telefon? Mondjuk class 4/6hoz képest. Veszek másik kártyát, és a képek H A L Á L lassan töltődnek sokszor be, nincs még másik kártyám amivel tesztelni tudnám dob-e rajta sebességben, vagy a kártya nem limitál (általában 1-2 mega között mozognak ugyan a képek). Amíg az index kép helyett betölti a rendeset olykor 6-8-10 másodperc, néha meg 2.
Nem mindig áll egyenes arányosságban a képek száma a galériában a lassulással. -
RootRulez
félisten
sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, van-e olyan symbian progi, ami időközönként ellenörzi az email fiókom, akár több fiókot is és ha kapok levelet jelzi.
Köszi: RR -
MC Pite
veterán
Nem találok garmin xt topikot.
Ha tényleg nincs, akkor ide: Több térképpel boldogul, válthatok köztük? Rémlik ilyen, de nem találom.. -
frekivalto
tag
Ha már szóba hoztad, elmondanád, hogy "mire való"?
Hogy kell használni? Esetleg miért más a kiterjesztése, mint az "alap sis, sisx"
Megköszönném :-)
MPeti
-
válasz
frekivalto #3817 üzenetére
Mármint WRT widget (talán .wgz a kiterjesztése)?
Azt nem fogod tudni kirakni a főképernyőre, mert nem arra való.Maximum néha elindítani és gyönyörködni benne...
-
RootRulez
félisten
válasz
frekivalto #3821 üzenetére
Most az Android a király.
(lehet 2 hét múlva meg a Mobile Windows 7 lesz az
)
-
frekivalto
tag
Nem gondoltam volna, hogy ez a "Nagy symbian topic" ilyen forgalom mentes!
Ennyire minden egyszerű, minden überf...sza a symbiannal.Jó Nektek, bezzeg az andr..d, az fut ezerrel :-)
További minden jót Nektek.
-
RootRulez
félisten
Lenne is egy másik kérdésem. Nincs olyan symbian program, amivel irányíthatom is a gépet? BT-osat találtam, de ez jobban tetszene.
-
frekivalto
tag
Sziasztok
Új vagyok, elkezdtem visszaolvasni a topikban, de nagyon sok van még....
Azzal a kérdéssel fordulnák hozzátok, hogy páromnak symbian Nokia X6 telefonja van, (nekem androidos), és töltöttem le widget-es fájl. Fel is telepítettem, minden ok. Ha elindítom, akkor megy rendesen.
De....
Mivel widget, hogy rakhatom ki a főképernyőre, hogy ott "tegye" a dolgát?
Egy akksi kijelző programról és egy időjárás programról lenne szó!
(androidos mobilon ez nem lenne gond, de itt a nokián nem találtam rá)Előreis köszönöm a segítséget, ha kapok válaszokat.
Üdv. MPeti
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Létezik olyan Symbian program, amival tudok a gépen kutakodni wifin keresztül? Mintha egy PC lenne, megosztott könyvtárakba belépni, ami tetszik esetleg átmásolni.
Köszi: RR
-
MC Pite
veterán
File vesztéseimhez némi plusz infó, most gyakorlatilag mind megvan a found könyvtárban(persze ebbe a formban használhatatlanok, mire helyére rakom és átnevezem mindet az 1 np lenne), 99%ban a zene könyvtáram tartalma,1% böngésző szemét.
Ez utóbbi azért nyugtalanít mert fileveztés után a visszaállítottak között mindig maradnak ebből is, nem tudom az opera mennyire nyüstöli a kártyát, bár nem hiszem hogy jobban mint a gyári...
Érdekes...
-
Jacak
senior tag
válasz
Taknyoshal #3806 üzenetére
Olyat nem tudok,ami azt is logolná,h. mit írtak,mit nyitottál meg,a többit a napló szépen,részletesen mutatja.
-
Jacak
senior tag
Én még anyagiakból kifolyólag nem tudtam lecserélni a 6120c-met.De ha váltok,valszeg androidra,mert úgy nézem,abból még többet kihozhatnék,mint a symbiből.S60-ra már annyi progim van,mint égen a csillag,ezeket meg majd felrakom archívumba a 4shared.com-ra valszeg,ha vkinek kell,majd onnan könnyen leszedheti.
Addig meg még mailben is küldök.
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Egy érdekes kérdésem van.
S60v3 alá online rádió felvétel létezik?
-
akos3
addikt
Olyan kérdésem lenni, h milyen programmal tudnám full screenbe kitenni a háttérképeket?
köszi -
Taknyoshal
tag
Hello!
Nem tudtok egy olyan programot, ami logol mindent? Hívások mikor jöttek, SMS-t mikor írtak, mit írtak, mit nyitottak meg... Ilyesmire gondoltam.
Köszi a segítséget
-
Jacak
senior tag
Emberek,meghalt a topic? V. mki eladta már a symbis telóját? :-o
-
Jacak
senior tag
Pontról pontra ugyanez a véleményem.
A legtöbb hülyeséget a vakmerő júzer tudja elkövetni a telóján,nem a vírusok...
S még mielőtt tudálékossággal gyanusítana meg bárki,hozzáteszem: -saját tapasztalatból mondom mindezt,jópár baklövés után.
A mostani telómnál (kis 6120c) viszont már nem is emléxem rá,mikor formáztam újra,pedig nap,mint nap telepítek,eltávolítok ezt-azt.
-
Jacak
senior tag
válasz
oilver1 #3781 üzenetére
Ha memkari nélkül is ezt csinálja,szervíz.Én anno jártam így.Raknak rá pár perc alatt egy másik sw-t,ennyi.Meg némi kápé.Ha memkari nélkül bekapcsol,memkari format mondjuk PC-n,ha van a memkarin fontos adat,ami nem a system-mappában van,PC-vel kitörölni a system-et,s nagy valószínűséggel így már elindul a memkariddal a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest