Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Mivel a Bluetoothra is panasz van, nincs más út, mint manuális mentés, hard reset, majd újratelepítés, manuális beállítás és szinkron.
Névjegyzék, naptár, saját mappás üzenetek, jegyzetek, teendők szinkronizálható és visszaállítható, elvileg nem lehet belőle probléma. Érdemes ellenben valamire figyelni?
-
rootkiller
őstag
Felhívtam Nokiáékat, azt mondták hogy telepítsem újra, amit megtettem. Ezek után nem javult, megkapta a hard resetet, visszajöttek az ikonok, majd visszaállítottam a biztonsági mentést, melynek következtében ismételten eltűntek az ikonok. Majd megint felhívtam Nokiáékat, ők a szervizelést javasolták!
Azt hittem, hogyha a szoftver problémát orvosoljuk, akkor anya telefon kérdése megvan oldva az elkövetkezendő másfél évre, mivel nincsenek a készülék tudásán túlterjedő igényei, és nem igazán szimpatikus neki az érintőképernyő, de úgy látszik tévedtem.
Anno az E51emmel második évében rengeteget szenvedtem, pedig semmi sem változott a szoftverkörnyezetben és számtalanszor lett újrarakva majd kézzel minden visszaállítva, mert a biztonsági mentés visszarakja a hibát. -
akos3
addikt
Igen én is mindig konvertáltam, és a Format Factory tényleg jó. Mondjuk nekem olyan gondjaim voltak, h a lejátszó nem tette ki teljesen full screenre, hanem volt alul felül egy fekete csík, mint a mozikban...Elég zavaró volt némelykor, h az amúgy sem íriás kijelzőt még ez is leveszi. De nem nézek egyébként filmet rajta
-
#hpq
aktív tag
Nincs bent a zene menüben sajnos (Symbian^3), A legújabb verziót akartam felrakni de, az elméletileg nincs aláírva a telomra ezért keresésnél az ovi store ki sem dobja. Ha meg külön leszedem a telepítőjét ellenőrzés után azt sem engedi felrakni. Hiányzik mert szerintem eszméletlen jó program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest