Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
gáspár lászl
üzenetére
Ha t-nél vetted akkor nyilván nem függetélen és nem tudsz rá mást tenni.

és használd a szerkesztés gombot mielőtt teleszemeteled az egész topicot
-
gáspár lászl
tag
válasz
gáspár lászl
üzenetére
még nem jött rá a belle nem?
-
akos3
addikt
válasz
gáspár lászl
üzenetére
csak t-ést.
-
gáspár lászl
tag
válasz
gáspár lászl
üzenetére
milyen szoftvert tehetek rá?
-
gáspár lászl
tag
válasz
gáspár lászl
üzenetére
és ha nem t-mobilosat rakok fel ha nem vodafon szoftvert akkor milesz vele?
-
akos3
addikt
válasz
gáspár lászl
üzenetére
ha van még garirá és valóban hibás akkor igen

-
akos3
addikt
válasz
gáspár lászl
üzenetére
rossz a hangszoro feltehetőleg.
-
gáspár lászl
tag
válasz
John Silver
üzenetére
értem,de mért van az hogy amikor hívok valakit és elkezd recsegni a hangszórója?
-
John Silver
csendes tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
akos3
addikt
válasz
gáspár lászl
üzenetére
hát sztem ezt csak ők tudják

-
Kelta
tag
Üdv!
Nem tud véletlenül valaki 1 mobilos webshop-ot,ahol van készleten magyar kiosztású gombsor Nokia E63-hoz?
-
attisx
addikt
válasz
gáspár lászl
üzenetére
Az első kérdést passzolom. A másodikra meg vannak pl. ezek:
-
Burki
aktív tag
Köszönöm a segítséget, megtaláltam közben

-
Kelta
tag
Üdv!
Én a Data Quota nevü progit használom. Írja az adott hónap napjait és a le+feltöltött adat mennyiségét. Beállítod 500 MByte-ra, és ha eléri azt pirosra vált. Van még 1 másik is,asszem Data Monitor a neve,az a kezdőképernyőre írja ki a le és feltöltés mennyiségét. De a Data Quota-val ellentétben ez a hátérben fut. Midkettő a naplóból olvassa ki a le és feltöltést, onnan alapból meg lehet nézni,csak nálam a havi záráskor manuálisan kellet nullázni.
T.:
Kelta
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Nokia C5-00-ra, Symbian 9.3-hoz tudna valaki ajánlani mobilinternet forgalmát számláló programot? Létezik ilyesmi Symbianra? Soha életemben nem használtam ilyen rendszerű telefont, így nagyon nem vagyok képben. Anya kapott ilyen telefont, 500 megás mobilnet csomaggal, és jó lenne képben lenni hogy is áll a forgalommal, a túlforgalmazási díj miatt.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
PofaJenö
senior tag
válasz
gáspár lászl
üzenetére
3-4 hónap is lehet

-
PofaJenö
senior tag
válasz
gáspár lászl
üzenetére
a szolgáltatós frissítés mindig később jelenik meg,arra még várni kell.

-
PofaJenö
senior tag
válasz
gáspár lászl
üzenetére
itt olvass --> [link]
-
gáspár lászl
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
nokia 500 mikor jön ki a symbian belle?
-
Cobrusz
senior tag
ennyire kihalt ez a topik?
nem tud valaki egy olyan helyet ahol folyamatosan lehet kérdezgetni symbian rendszerről?
-
Cobrusz
senior tag
sziasztok
köszönöm a tanácsokat...leszedtem a "blacklist mobile lite-ot" az lenne a kérdésem..hogy ez a program nagyon tetszik nekem..de mivel lite verzió így csak egyetlen 1 számot tudok letiltani.
Ez a program kéne nekem teljes verzióba...tud nekem ebbe valaki segíteni aki használ ilyet...vagy hasonló blacklist programot?
köszönöm

-
harcikoca
senior tag
Valaki tudna mondani nekem valamilyen működő hacket ami SE vivaz Pro-n fut?
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy, van egy Nokia X7-es telefonom...(t-mobile előfizetéses)
Telefonszámot szeretnék tiltani hogy ne hívhasson vagy sms-t írjon egy zaklató.
Tud valaki vmi ötletet adni?
Híváskorlátozásba...próbáltam de oda kér egy jelszót...
Esetleg valami program?
Vagy bármi megoldás?
thx -
Kelta
tag
Erre esetleg valaki tud valamit?
-
B1T3
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ha viszonylag sokat e-mail-ezel, tényleg az E7 ajánlható Neked Symbian vonalon. Esetleg az E6, amely máshogy közelíti meg a dolgot, de mondjuk ott pici a kijelző. Az E7 4"-es kijelzője önmagában is elég nagy (az említett modellek közül még az X7-nek van ekkora), szóval még fizikai qwerty nélkül is eze(ke)n a legkényelmesebb gépelni.
-
válasz
rootkiller
üzenetére
Hali.
Köszi a választ!
Kizárólak Symbian akarok most venni, egy bizonyos program miatt ami csak ezen a platformon tökéletes.
Egyébként volt és van is Symbianos készülékem és semmi gondom nincs vele.Volt már a közelmúltban SGS, i4, SE Arc, SGS2, SG Note ezért kicsit unom is már az egészet, úgyhogy SGS3 ig biztos vagyok benne, hogy egy Symibanos készülékem fog lenni
Jelenleg egy E52-vel nyomulok ,amit szintén szeretek, de emailezni kicsit nehéz vele a qwerty hiánya miatt 
Tisztában vagyok hogy mekkora különbség van egy SGS2 és ezek között, ezért nem is nagyon érdeklődtem ezekben a körökben, mindössze csak a teszteket olvastam el róluk és ennyi

Másik fórumban is beszéltünk már erről! Nálam az E7 lesz a befutó úgy érzem a qwertz miatt.
Persze jó lenne a 12mpixeles kamera, meg az a dizájn amit az X7 ad, de mindennel kompromisszumot kell kötni
C7 van a másik kolegámnak az is nagyon bejövős ,de nem annyira mint egy E7 vagy X7

-
rootkiller
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Egyik évfolyamtársamnak E7-ese van, mely neki sorozatban a 3. fizikai qwerty-s Nokiája. Nyáron (szezonális meló) rengeteget emailezik, ezért "nélkülözhetetlen" számára a qwerty. Az X7 tudtommal inkább multimédiás vonal, az N8 pedig leginkább fényképek készítése terén tud nagyot nyújtani. Igazából ezen körvonalak alapján el lehet dönteni hogy mi fontos neked és ez alapján tudsz dönteni. Megemlíteném továbbá a C7-et, mely akkor lehet jó választás, ha se qwertz-re, se multimédiás többletre, sem pedig extra fotófunkciókra nem vágysz, de ugyanezt a rendszert kapod.
Egyébként nem foglak kioktatni hogy ne vegyél Symbiant, de nézz körül a piacon, mert vannak negatív tények a Symbianra vonatkozóan, és lehet hogy egy WP7 vagy egy Androidos készülék jobban megfelel az igényeidnek/ízlésednek.
-
Kelta
tag
Üdvözlet a fórumtársaknak!
Létezik-e olyasmi program OS 9.X -re , ami méri a sávszélességet? Kb. mint a speedtest progija (ping,fel és letöltés).
T.:
Kelta
-
Hali.
Godoltam beírok ebbe a topicba is, hátha okosabb leszek
Tegnap este volt alkalmam megnyomkondi a kolegám E7-esét, amin Anna volt és eléggé metgtetszett a készülék

Azon gondolkodom, hogy bevállalok egyet ,csak nagyon vacilálok az E7 és X7 között
Esetleg N8?
Ti mit ajánlanátok?

Nem nagyon merek beírni a pontosan ehhez való topikban, mert sokan kiakarnak majd oktatni ,hogy ne vegyek Symbiant stb... -
rootkiller
őstag
Probléma megoldva, le lett resetelve, és visszaszinkronizálva. Az üzeneteknél volt egy kis hiszti hogy eltűntek a mappák meg az mms-ek, de az jött a biztonsági mentésből, szóval most remélem rendben. És remálem hogy az autó bluetoothjával is hajlandó lesz partizni, mert az sem ment frissítés után.
Viszont sajnos megin' ott tartok, hogy az E51emmel elszenvedettek után egyre kevésbé szimpatizálok a Nokiával!
-
harcikoca
senior tag
Itt senki nem szignózza a progikat amit a telefonjára rak?
-
rootkiller
őstag
Mivel a Bluetoothra is panasz van, nincs más út, mint manuális mentés, hard reset, majd újratelepítés, manuális beállítás és szinkron.
Névjegyzék, naptár, saját mappás üzenetek, jegyzetek, teendők szinkronizálható és visszaállítható, elvileg nem lehet belőle probléma. Érdemes ellenben valamire figyelni?
-
B1T3
addikt
válasz
rootkiller
üzenetére
Sajnos nem egyedi hiba, hogy a biztonsági mentés visszaállításával a gubanc is visszatér. Megéri azt a kis időt végül is a manuális újratelepítgetésre rászánni, mert normális esetben nem lesz rá túl hamar ismét szükség.
-
rootkiller
őstag
Felhívtam Nokiáékat, azt mondták hogy telepítsem újra, amit megtettem. Ezek után nem javult, megkapta a hard resetet, visszajöttek az ikonok, majd visszaállítottam a biztonsági mentést, melynek következtében ismételten eltűntek az ikonok. Majd megint felhívtam Nokiáékat, ők a szervizelést javasolták!
Azt hittem, hogyha a szoftver problémát orvosoljuk, akkor anya telefon kérdése megvan oldva az elkövetkezendő másfél évre, mivel nincsenek a készülék tudásán túlterjedő igényei, és nem igazán szimpatikus neki az érintőképernyő, de úgy látszik tévedtem.
Anno az E51emmel második évében rengeteget szenvedtem, pedig semmi sem változott a szoftverkörnyezetben és számtalanszor lett újrarakva majd kézzel minden visszaállítva, mert a biztonsági mentés visszarakja a hibát.
-
B1T3
addikt
válasz
rootkiller
üzenetére
Lehetséges, hogy hard reset kell neki. A firmwarefrissítések után (és eleve bizonyos időközönként) úgyis jót tesz a telefonnak.
-
rootkiller
őstag
Az imént frissítettem anya E52jén a szoftvert 33.valamiről 54.valamire, és eltűntek az aktív készenlét alkalmazásikonjai. A beállításához nem férek hozzá, kidobál belőle, a kijelzőprofilt nem lehet átváltani munkáról személyesre. Segítsetek lécci! Köszi!
-
ezt még nem vettem észre, de az utolsó anna frissítés óta (amiben szétválasztották a térképet és a navigációt) még nem nagyon használtam huzamosabb ideig... előtte nem volt vele problémám.
ez navigáció közben van, vagy csak simán a térképen böngészve? (navigáció közben bizonyos idő után mindig visszaáll egy "optimális" alapállapotra...)
-
Sziasztok!
Miért van az, hogy a Nokia 500-on a GPS nem talál pozíciót soha?
Mit állítottam el, vag ymit kell beállítani?
Köszi!
-
harcikoca
senior tag
OPDA-rol valaki szerzett be szignó fájlokat az utóbbi időben? belehet még szerezni?
-
Sziasztok!
Egy Nokia 500-as telóm van, és még csak most ismerkedem vele, eddig nem volt symbian-os telefonom, szóval lehet h alap dolgot kérdezek. Mindenesetre a gugli nem segített.
Itt bent a munkában csatlakoztam a wifire, és a böngésző működik is, de se az OVI store se a telefon frissítő szoftvere nem tud csatlakozni.
Ez mitől lehet?Köszi!
-
-
superecneB
őstag
Közben kiprószáltam a számológépet amit a kolléga ajánlott: #4410-es hozzászólásban, és tökéletes, E71-en megy minden gond nélkül, ha esetleg valakinek tudományos számológép kellene, ez nem rossz. Köszi Karma!
-
PofaJenö
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
és itt? nézd végig [link]
van fekete is -
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Kettétört? Ha az alaplap ép, tudok segíteni talán... de ezt pm-be
Igazából csak 2-3 játékot akartam rátenni, nem sikerült

Nem tudom, csak egy 3-4 éves telefonról van szó, az akku elromolhat. Nem tudni, ki mire/mennyit használták mielőtt hozzám jutott, én nem kíméltem, mert épp egy "zűrösebb időszakba" volt nálam.

Ezt elég rossz tudni, mondjuk a Nokia nem a kameráról híres, volt nálam C3 is, ugyan ez a kamera, és háááát. Zajos, rossz, szó szerint szar. A SE K750 jobbat csinál, pedig nem egy mai darab az se

Hát igen, lehet beruházok egy ilyen átalakítóra énis, mert tegnap elővettem, feltöltöttem, egész éjjel azt nyúztam

-
PofaJenö
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
szia
ez fekete háttér 1-2 színes csíkkal,de nagyon jól mutat.
[link] -
superecneB
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Ha jól emlékszem pedig java alapú számológépet használtam hozzá, de nem tudom már, sajnos ketté van törve az E51-em így nem tudom megnézni.
Én nem nyúzom a telefont a klasszikus értelmében naponta max 1-2 alkalommal 3G/wifi (megnézek egy menetrendet vagy ilyesmi) 3-4 2 perces hívás, átlag 1-2 sms (küldés/fogadás) így nálam simán mennek 4-5 napot is adott esetben tehát ez azért nem mérvadó, viszont nálam keményebb használatnál is ment 3 napot szóval picit azért keveslem a készenléti időd.
Az E71-ben vakut és autofókuszt is kapott a kamera, továbbra is van, de minek kategória baromi fakó, fals színeket produkál, egy füzetlapot azért le lehet vele fotózni, de többre nem való.
Anno Ebayről rendeltem 120ft ért postával együtt 2,5-3,5mm átalakítót, a mostani E71-nél is ezt használom, bevált, annyira nem érzem nagy tehernek bár nem is a legjobb dolog

-
Earl_Muttley
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
-Akku:Lehet, szerintem megvan, miért volt ilyen olcsó.
-Java: Van, de minek, nem sikerült nekem egy azaz 1 dolgot se rátennem.

-Mondjuk abban az időszakban én se kíméltem, net napjában 2-3 óra, akár 15-20 sms/nap, 2-3 óra tel, rádió reggel-du, buszon 40-40 perc.
-Kamera: Hát igen, csak nekem van egy hülye meggyőződésem, miszerint egy üzleti modellben egy autofókuszt már el lehet várni, ha vakut nem is.
Hangszóró tippet köszi

-Jack:Hát igen, főleg hogy headset nélkül vettem, bár volt itthon 4-5 db 3,5ös, nem tudtam használni.
Mondjuk szerencsére ezt az E52-72 párosnál korrigálták.
Üdv, -
superecneB
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Nekem 3-4 év alatt 1x fagyott le úgyhogy kicsit sokallom a két fagyásodat 1,5 hónap alatt.
-Hát az akku idő az röhej, nekem 4-5 napot is ment töltés nélkül, de még erős használatnál is 4-et legalább, úgyhogy ott valami baj van. Bognak is sikerült 2 napig nyúznia mielőtt kihalt pedig ő nem kímélte a cikk szerint: "Az akkumulátor kapcsán kicsit bajban vagyok, mert különböző okok miatt a tesztidőszak a szokásosnál is jobban megtépázta a telefont ilyen téren, nagyon sokat beszélgettem rajta. Így ment két napig, kíméletes üzemben nem kizárt, hogy az 1050 mAh teljesítményű telep 3-4 napot is kihúz egyetlen feltöltéssel."
-A halksága általában a hangszóró előtt lévő háló bekoszolódásából adódik.
-JAVA van az E51-ben.
-A kamerája az inkább ilyen van de minek kategória... nem érdemes többet várni tőleA 2,5mm jack valóban fájó, az E71-re is ezt rakták meg akkoriban kb minden hasonló készülékükre, bár egy átalakító nem nagy was ist das, de szvsz jobb lett volna a tetejükre egy 3,5mm-es.
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok!
1,5 hónap egy Nokia E51el. Symbianos tapasztalataim.
Noshát. A rendszer nálam legelőször nem tett jó benyomást, mert elég lassan indult. De megérte kivárni, mert számomra megfelelő telefon rendszerébe jutottam.
Miben nyilvánul ez meg?
- A menürendszer könnyen áttekinthető, átgondolt.
- Gyors, stabil, ha a 1,5 hónap alatt 2x fagyott le.Pozitívumok:
-Okos a korához képest, kitűnően párosul a külső a belsővel.
-Sokat fejlődött az N70 óta, pozitív irányba.
-Pcvel nagyon könnyen szinkronizálható
-Testreszabható
-Rádiószoftvere nincs elnagyolva, mint akármelyik korabeli SE-nél vagy Samsungnál
-Zenelejátszó szoftver könnyen áttekinthető
Negatívumok:-A kamera lassú, 2-3 másodpercig is telhet egy kép/videó feldolgozása
-JAVA kompatibilitás hiánya, csak sis. fájlokat fogad
-Szívja az akksit, 2 napnál többet még takarékon se lehet kihozni belőle
-Nem a rendszer hibája: Nem tölt miniusbről, és 2,5 jack. (Nehogy valami minőségi fülest be tudjon dugni az ember.)
-Halk hangszóró, néhja recegős mikrofonEnnyi lenne, a negatívumoktól eltekintve IMÁDTAM, mai napig megvan.

-
válasz
superecneB
üzenetére
Hát, ugyanez a build van a BME-n is, viszont egyrészt kipróbáltam újra a Note-tal - továbbra is használhatatlan a menü -, másrészt megnéztem böngészőben, a fejlesztők tojva az accessibilityre a hover esemény köré írták a menüt, és azt is úgy, hogy még véletlen se legyen benne olyan tag, amit egy mobilböngésző aktiválható elemnek nézzen...
Add fel, reménytelen.
-
válasz
superecneB
üzenetére
Ja az más, én a BME Neptunját próbáltam. Oda sokkal hamarabb felrakják az új verziókat, mondhatni ott bétatesztelnek...
-
superecneB
őstag
Ez mennyire megbízható vajon? [link]
-
válasz
superecneB
üzenetére
Mennyire vagy biztos ebben? Próbáltad a legújabb témát?

-
válasz
superecneB
üzenetére
Talán ez a számológép jó, már évek óta nem használtam ilyet.
A Neptunt kegyetlenül elkúrták az új változatban, nem újdonság hogy szarnak nagy ívben az elmúlt 15 év webfejlesztési elveire, és írnak valami használhatatlan saját menüretket... Még a Note-omon se működik a menüje, pedig igazán bivaly, ha a böngészdéről van szó.
-
superecneB
őstag
Sziasztok!
Valaki esetleg nem tud E71-re használható tudományos számológépet? Neptunban miért nem tudok rákattintani a gombokra? (pl egy órarendet megnéznék vagy ilyesmi) sem a gyári, sem opera mini böngészóvel, esetleg van rá valami megoldás?
-
Hali.
Egy Nokia E52 ben szeretnék témát váltani.
Gyárilag kettő van, Golden Business és a Golden Personal.
A témával nincsen bajom, csak a színével
Hol tudnám ugyanezt a témát letölteni fekete színben, ami a gyári képeken ilyen?
köszi

-
harcikoca
senior tag
Az OPDA-n lehet még key és cer fileokat beszerezni? sajnos elvesztek..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest