Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
zzolika #4698 üzenetére
Sajnos nem. Amiket nem kérdez meg azzal nem tudsz mit csinálni
Nekem is napról napra fogy az N8-on a hely, e-mail eheti, vagy tudom is én :S
Esetleg, ha Nokia Store-ból szoktál letölteni, ott be lehet állítani, melyik memóriát használja.garga01
AZ a Mobile Cleaner sajnos semmit nem ér
apasztalatból tom, h fél megánál többet még nem törölt le sose.
És az újabb symbianokon (belle), sajnos nem ehet átállítani az üzenetek mentési helyét. Ez a viszalépés valóban elég bosszantó. -
garga01
őstag
válasz
zzolika #4698 üzenetére
A programokat nem tudom hogy lehet átenni, de hely felszabadítására én 3 dolgot használok:
-Mobile Cleaner program ( temp fájlokat, indexképeket stb. letakarítja)
- Operába előzmények, gyorstár törlése
- gyári böngészőben szem.adatok törlése ( itt törli a "bejelentkezéseket" is)Ami még célszerű, az üzenetek->beállítások->egyebek-> használt memória-> mem.kártya
Nem tudom, h a mellékleteket is átrakja-e a kártyára, de szerintem igen. -
zzolika
aktív tag
Sziasztok!
Át lehet valahogy tenni a C: meghajtóról a programokat a memóriakártyára? Sok progi meg sem kérdezi hová rakja fel, csak teszi megát a C-re. A frissítés is felrakott sok fölöslegeset, amik a telepített programok listájában sincsenek benne, így letörölni sem tudom. Már majdnem betelt a C:, hogy lehet rajta helyet csinálni? -
draco31
veterán
Hello!
Nekem egy zseblámpa programra lenne szükségem az N73-as telefonomra.
Kipróbáltam a EasyLight Flashlight v1.00(3) S60v3 (FP2), de nem indul el.
Nem nagyon értek a symbianhoz, csak használni szeretném valamire ezt a telefont, ha már itt van a fiókomban. -
akos3
addikt
dupja
-
akos3
addikt
amugy is haldoklik ez a topic, nem h meg mukor egy honapja bejelentettek h nem lesz tobb symbian. Ph hanyan fognak sirni- koztuk en is
-
SITTIMAN
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy ha a telómat (N95) rákötöm a gépre,azt írja ki,hogy usb eszközt nem lehet felismerni.Van egy másik mini usb-s telóm (6120) arra szintén ezt írja ki,ha viszont micro usb-s telót kötök rá (c5-03) azzal megy!Minden usb módban próbáltam,a gépen XP van.
Tud valaki segíteni? -
Ryle
tag
Sziasztok!
Esetleg nokia e71-re valakinek nincs meg a viber nevü alkalmazás ?
néztem már a nokia ovi-ban de sajnos letörölték róla.
Válaszokat előre is köszönöm
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Valaki nem tud egy olyan programot, amivel FM rádiót lehetne ébresztőnek beállítani? (s60v2-ra kellene, tehát nem érintős változat) A régi Nokiákon ezt be lehetett állítani...
-
Ryle
tag
Sziasztok!
Symbianra szeretnék magamnak fejleszteni egy kis alkalmazást...iskolai projecthez kellene, milyen programokat illetve programozási nyelveket kell elsajátitsak hogy sikeresen végbe menyjen a dolog.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
littlelion21
addikt
Van arra bármilyen mód (alternatív üzenetkezelő, hack, ráolvasás, etc...) hogy egy N79-et smiley-k kezelésére alkalmassá varázsoljak...?
-
sagit
veterán
dupla
-
sagit
veterán
sziasztok
symbian s60v5-ön hogy is kell belőni a freemail szervert ? már évek óta nem használom a rendzsert és elfelejtettem eléggé
kellenének a beállítások (telenoros a telefon)
köszi előre is
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Van valami hívás átirányító progi symbianra?
Nokia 5230-am van egy módosított c6 fw-vel, minden felmegy rá.
Kéne valami, amit esetleg billentyűkombinációval, vagy parancsikonnal aktiválni tudok. Mikor melózok át kellene irányítani a hívásokat a céges telefonomra, mert csak az van nálam mindíg. Viszont elég macerás ezt naponta oda-vissza megcsinálni a menün keresztül. -
quailstorm
nagyúr
válasz
quailstorm #4678 üzenetére
[link] itt egy qt installer, ezt feltelepíted, aztán a droper billentyűset, nekem ment. Dropboxom nincs, csak elindult az app. Sok sikert. 4shared regisztráció ingyenes, a Qt framework meg tudtommal nem warez.
-
quailstorm
nagyúr
Nahát az előző baklövés valami s60v5-ös widget, [link] ez itten lehet jó lesz, a Qt development frameworks általi szignó van rajta,(lehet kell Qt
) de én is szignóztam.
-
Kelta
tag
válasz
quailstorm #4675 üzenetére
Igen,de sajna nem műxik. Kutakodtam kicsit a Dropian témában, és nekem nagyon úgy jött le,hogy s60v3 alatt nem fut. Csak azt nem értem,akkor az Ovi-n miért elérhető...
Próbáltam már vagy 4 verziót,de 1 sem akart elindulni... -
Kelta
tag
Helló!
Erre valaki nem tud megoldást esetleg?
-
TommyX_
őstag
válasz
zsolt19900 #4671 üzenetére
A Nokiaprogramokon van fent szignózott verzió, pl a font Magnifier-ből.
Azokhoz kell a h*ck, amelyikhez oda van írva, hogy unsigned/szignózni kell, mert sajna már cer+key fájlt majdnem, hogy esélytelen kérni. -
TommyX_
őstag
válasz
zsolt19900 #4669 üzenetére
Téma helyett van rá program, pl: Zoom+, fontZoomer, Psiloc font Magnifier, font Magnifier.
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
nem tudom, hogy ide kérdezzek-e
de kellene nekem egy c5-00 ra olyan téma, amiben a betűk nagyobbak, van ilyenre lehetőség?
-
Kelta
tag
Üdv!
Létezik-e valami dropbox kliens s60v3FP1 alá a Droper nevezetűn kívül? Dropian-nak van ilyen verziója?
-
gáspár lászl
tag
válasz
quailstorm #4666 üzenetére
irtam privátban
-
quailstorm
nagyúr
válasz
gáspár lászl #4664 üzenetére
Namost ha te ezt végigolvastad akkor egyértelmű, mert nekem anno az volt. Egyéb segítség privát üzenet/skype(azt is pm ben kérd). Ne rondítsuk el a topicot.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
quailstorm #4663 üzenetére
http://www.smartnews.hu/2012/02/modositott-nokia-500-belle-v111-020-059-by-joe3/
hackhez vagy felflasheled ezt, [link] vagy szépen megcsinálod a vírusirtó/karanténos trükköt, nekem s60v3-m van szóval én még a drweb antivirust használtam, de kb ugyanaz. -
gáspár lászl
tag
válasz
quailstorm #4663 üzenetére
jó köszönöm,amit a képen látok azokra menjek rá és azt töltsem le őket?
-
quailstorm
nagyúr
válasz
gáspár lászl #4662 üzenetére
[link]
Itt szépen le van írva minden, képekkel, nem kell hozzá csak egy kis türelem, félősöknek laptop, és windows. A Nokia firmware-k csak úgy nem repkednek a világhálón, ez nem android. Ha az e meghajtót békén hagyod, első indításkor nagy eséllyel visszatelepíti az appokat, kivéve j2me. -
gáspár lászl
tag
válasz
TommyX_ #4661 üzenetére
na nekem olyan kéne független szoftvert,csak még nem találtam sehol meg nem tudtam hogyan keresek rá,én úgy akarom hogy másik szoftver van rajta ha nem megy vele vagy valami akkor rá teszem a t-mobilos szoftvert,és nem tudnál segíteni hogy hol keresem meg meg hogyan rakjam rá?
-
TommyX_
őstag
válasz
gáspár lászl #4660 üzenetére
De lehet és ez általában garancia vesztéssel jár, kivéve, akkor ha elviszed egy Nokia mintaboltba frissíteni és beírják a garancia papira.
Van egy másik út, amit én csinálok:
Nekem T-s N8-am van, független szoftverrel, ha szervizbe kéne küldeni, akkor felrakom a T-s szoftot és nincs gond. -
TommyX_
őstag
válasz
gáspár lászl #4658 üzenetére
A különbség ezek így röviden:
T-s animáció bekapcsoláskor és kikapcsoláskor, T-s hangok, Böngésző neve Web helyett Web'n Walk.
És nem utolsó sorban, többet kell várni a kiadására -
gáspár lászl
tag
Sziasztok!!
nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy nokia 500 symbiános telefonom,és azt szeretném megkérdezni hogy mi a különbség a kártyafüggetlen meg a t-mobilos szoftver közt ha létezik-e ilyen???
-
Kelta
tag
Én ilyen rompatcher-ben aktiválható patch-re gondolok igazából,hogy létezik-e ilyesmi. Olyasmire,mintha 1 taskmanager progiban kilőnénk 1 futó file-t vagy programot. Ezáltal fel kell szabaduljon valamennyi ram,csak kérdés hogy nagyon csekély vagy látványosan sok.
Nokia E71-em van,csak volna 1 lehetőségem lecserélni 1 N97 minire.
-
Kelta
tag
Üdv!
Nokia n97 miniben ki lehet kapcsolni valahogy a giroszkópot? Mármint hogy ne menjen a szenzor se a háttérben. És tegyük fel,ha ki lehet,az akku tovább birná szuflával?
A szabad ram mennyisége megnőne?T.:
Kelta
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Az e-mail (Exchange) szinkronizálásom leállt, mert azt állítja, hogy megtelt a C-n a memória (semmit nem pakoltam fel a telefonmemóriára). Hiába állítom át, hogy az üzenetek a kártyára menjenek, nem hajlandó rá.
Hogy tudnék1.:helyet felszabadítani a c-n?
2.:E-re (kártyára) menteni az e-maileket?Előre is köszi a segítséget!
-
peterszky
őstag
Szerintem jó lesz azon is (írják, hogy van touchscreen támogatás). Arra kell figyelni, hogy a letöltött tömörített állományban több .sis fájl van, a legnagyobb verziószámút próbáljátok meg.
Valamint egy mappában még plusz dolgokat találtok, amiket szintén telepíteni kell (PIPS az egyik, a másikra már nem emlékszem). Enélkül nem fog elindulni, funkció nem támogatott hibaüzenetet kaptok.
És a telefon dátumot vissza kell állítani nagyjából 2010-10-01 környékére, különben lejárt tanúsítvány miatt nem telepíthető.
-
peterszky
őstag
Szükségem volt egy újabb PDF olvasóra, mivel a Nokia E71-hez kapott Adobe Reader LE 1.5 a képeket, matematikai képleteket nem mindig tudta kezelni. A 2.5 ugye fizetős, viszont találtam egy ingyenes megoldást:
Alternate Reader (PDF, DjVu) - honlap: [link]
A rövid teszt alatt minden állományt megnyitott és a megjelenítésben sem találtam hibát. Gyors, könnyen kezelhető. Hátha valaki más is keres ilyet.
-
tvpaprika
csendes tag
Hali egy olyan kérdésem lenne hogy van egy nokia c503 telefonom és szeretném letakarítani a softját,és egy bellet szeretnék rátenni ez lehetséges vagy nem vagy esetleg egy másik softot !!!!!Válaszotok előre is köszi!
-
harcikoca
senior tag
-
akos3
addikt
Kikapcsolás nem segítette sajnos (amúgy is éjjelente ki szoktam kapcsolni). Új szoftra még nem gondoltam, reménykedek, h enélkül is megjavúl, fene akar mindent újra tenni.
Én garmint használok, jól megvok vele
anevemearl Kezdetben sok bosszúságot okozott a tulajoknak, de az évek során javarészt kiküszöbölték őket. De menj a topicjára, az pörög eléggé
-
Earl_Muttley
őstag
Üdvözletem!
Nokia E52-ről van tapasztalata valakinek?
Holnap-holnapután a birtokomba kerül egy olyan szépség
-
akos3
addikt
Sziasztok.
kb egy hete csinálja a mobil azt hogy, hogy ha hívnak nem írja ki a hívófél nevét, csak a számát, pedig ugyanugy benne van a telefonkönyvben. És ez egyre több hívónál van már...Néztem a telómon, hogy miket lehet beállítgatni, de ilyet nem taáltam :S
Vkinek vmi ötlet? -
Relo
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Hamarosan távolabbra megyek dolgozni, és szeretném megoldani, hogy minél olcsóbban tudjam tartani a kapcsolatot a családdal.
Ezért szükségem lenne egy olyan wifi-s mobilra, amire lehet tenni skyp-ot vagy hasonló programot amivel ingyen tudnánk beszélni és chat-elni az itthoniakkal.Ezzel kapcsolatban lenne több kérdésem is:
- létezik olyan program symbianra amivel megoldható telefon és számítógép között a hangátvitel valamilyen komonikációs program segítségével az interneten keresztül?
- ha a fenti dolog megoldhato akkor a Nokia E61 megfelelő lenne erre a célra?
- esetleg jobban járok ha valami android vagy más oprendszert futtató okostelefont nézek?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Kelta
tag
válasz
harcikoca #4601 üzenetére
Üdv!
Próbáld meg a Norton-os hack-et(1-es módszer) de lehetőleg úgy,hogy a norton első indítására sikerüljön. Második elidításra már rinyál,hogy regisztrálj,és ha újratelepíted,szintén.Sztem hagy valami file-t a kártyán vagy a telón,E71-en restart és kártyaformázás után sikerült csak. Meg lehet kombinálni a norton és a dr.web módszereket is,én arra esküszöm. Symbian 9.2 és 9.3 OS-en műxik.
Ha nem menne privátba leírom.T.:
Kelta
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
Kérnék egy kis segítséget. Nokia E71-em van és szeretném frissíteni a legújabb firmware-re, de a Nokia Suite szerint nincs mire frissíteni, szóval a gyári alkalmazás ami erre lenne hivatott, nem megoldás. A nokia oldala szerint persze van jóval frissebb.
Jelenleg 410.21.010 van rajta és a legfrissebb 510.21.09
A navifirm+ -al meg is találtam a pontosan egyező product kódú állományokat és le is szedtem.
Innen hogy jutok tovább, hogy tudom rátenni az új firmware-t?
-
FET-MEN
veterán
válasz
gáspár lászl #4620 üzenetére
alapelvek. Látom még nem olvastad.még jó hogy korrekt voltam és nem szóltam modkerbe
-
FET-MEN
veterán
válasz
gáspár lászl #4618 üzenetére
akkor olvass
a duplázást meg kerüld
-
FET-MEN
veterán
válasz
gáspár lászl #4615 üzenetére
virusirtó felesleges.főleg symbianra.
-
FET-MEN
veterán
válasz
gáspár lászl #4613 üzenetére
lehet de nem a tieden. Arra még nincs mer felesleges. 5800 ra van.
-
FET-MEN
veterán
válasz
gáspár lászl #4611 üzenetére
elhiszem de android nem lesz belőle sose.
-
FET-MEN
veterán
válasz
gáspár lászl #4609 üzenetére
gratulálok hogyha belle szoftverarzenálja kevés neked.
-
FET-MEN
veterán
válasz
gáspár lászl #4607 üzenetére
én nem ismerek rá hacket. Ink tedd fel updaterrel a bellét.
-
gáspár lászl
tag
nokia 500-zasom van és akarok rá tenni másik softvert,vagy ilyen hackelést azt hogyan tudom megcsinálni rá?
-
gáspár lászl
tag
nekem van egy nokia 500 telefonom,és hogyan tudom rá rakni a szoftvert a hacelést?
-
wolfman
veterán
A Nokia Mapson belül van olyan funkció, aminek nem kell online kapcsolat, hanem csak rá szeretnék keresni utcára, stb. akkor meg tudom nézni a környékét? Mert most folyton po.ázik hogy de kapcsolódj, de persze nagyon nem akarok!
Esetleg másik aplikésön ami erre képes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest