- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
MC Pite #4077 üzenetére
Igen, C6-00!
Köszi a segítséget! És úgy is írok, ha valamit nem értek!
Így végigolvasva, felét nem értem, de ha holnap megjön, akkor végigmegyünk egyesével a legelejétől!
Nem szeretnék elrontani rajta semmit, szóval mindenben kell majd segítség eleinte!
Most már figyelgetem a Topicot!
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
MC Pite #4067 üzenetére
Szerintem nem erről van szó, csak szimplán neked olyan extrém igényeid vannak, hogy összetéveszted az 5800-át egy Iphone 4-el de minimum egy Androidos telóval, sőt tovább megyek és nem bántásból mondom, de szerintem vegyél mondjuk egy netbookot, azt talán picit könnyebb lenne testre szabni, mint egy nem nyílt forrású mobil op.rendszert
Szerk.: bocs lehet x6-ot vettél már nemtom... egyébként én is törtem a fejem, hogy lehetne pár dolgot kicsit jobbá tenni, kérdeztem is itt a fórumban, hogy valaki tud-e segíteni rom főzésben, azóta inkább eladtam a 21hónapos 5800-ámat és vettem egy ZTE Blade-et +3K ráfizetésből.
-
sekli
addikt
válasz
MC Pite #4042 üzenetére
Ha FTP-vel körülményes böngészd webböngészővel. Én úgy használom mindkét irányba most már. Routeren ugye kézenfekvő a webszerver, de a telefonra is írtam egy programot, ami a webszerverként működik, így a képeket tudom nézegetni a gépen a böngészővel. Holnap viszont kipróbálom a programot is, amit az előbb linkeltem.
A félsiker nem véletlen egyébként: "Only supports download from smb server to phone (copying from phone to server will be added in next release)"
-
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite #4022 üzenetére
Másik verzió működik visszadátumozással, problem solved.
SYMSMB helyett mit ajánlanátok? A hálózatra csatlakozva azonnal hibát kapok (ismeretlent).
N79ben még erőlködtek gyári (nemműködő) megosztással, X6ban már nincs is ilyen...Keresésre állandóan hotspot progikat lelek
-
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite #4011 üzenetére
Összesítés:
384 Kb/s 24fps 44,1/96 AAC hang, 640x360, 480x272, 320x240 342 Mb.
~3,5 Mb/perc
512 Kb/s 24fps 44,1/128 AAC hang, 640x360, 480x272, 400×240, 320x240 460 Mb
~4,9 Mb/perc
768 Kb/s 24fps 44,1/128 AAC hang, 640x360, 480x272, 400×240, 320x240 628 Mb
~6,4 Mb/perc
1024 Kb/s 25fps 44,1/128 AAC hang, 640x360 35,2Mb -Kevés blokkosodás, homogén felületeken még azért néha látszik
~8,2Mb/perc
2400 Kb/s 25fps 44,1/128 AAC hang, 640x360 76,6Mb -Már homogén felületeken is tökéletes kép. (4perc 18másodperces anyag)
~ 17,8Mb/percFilmet 768ig érdemes, 1-2 megabiteseket klippekhez.
-
válasz
MC Pite #3960 üzenetére
A power mp3 1,17 jó csak kell hozzá egy normális theme ,találsz a nokia programokon,de elötte a meglévőt uninstalláld ,ja és töröld a kártyáról a hozzátartozó mappát is ,majd kezd elölről telepítést és a megfelelő skint ill themet.Órából próbáld meg a maze lock-ot ,állandó óra nem lesz rá mert sokat eszik csak olyan van ami bevillan...
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
MC Pite #3927 üzenetére
Hallod tényleg ne haragudj de szvsz érthetetlen ahogy körül írod a problémáidat
Mi a rosseb ez, hogy "gsm ábécés kiosztást"
Nem vágom mi köze az angol nyelvnek az sms íráshoz, meg az sms hosszához stb... elkezdek írni akár 5000karaktert is el lehet küldeni 160karakter/sms formájában milliónyi sms-ben elmegy bármekkora hosszúságú szöveg...
Van 4 féle írási lehetőség, nemtom neked melyik a "gsm abc" ezekből:
- kézírás (tanítható!!!)
- Kis Qwerty billentyűzet
- Qwerty bill. teljes képernyőn
- Alfanumerikus bill.Szerk.: közbe az angol dologra van 1 ötletem mi lehet a bajod, teljes képernyős bill-t használj, ha mondjuk ééééé betűt szeretnél akkor előbb az aposztróf-ot nyomd meg ' és utána az eeee betűdet és hurrá ééééé betűd lett, az összes többi ékezetes betű is így megy...
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
MC Pite #3924 üzenetére
Az a baj, hogy egy picit rossz szempontból közelíted meg a dolgot, Symbian csak egy rendszer, ahány teló annyi féle módon állítgatható (lásd saját példádat --> N97), mert a teló gyártók megkötik a kezeinket, szóval majdnem úgy néz ki a dolog, hogy ahány teló annyi féle, a Nokia főképernyője miatt elég sokat is támadták a Nokiát. Először asszem csak 4 nagy ikont lehetett használni, aztán már 6 kicsit, végül már névjegyeket is lehetett kitenni, hogy 2 klikk és hívod is a csajod, de már ott tartunk, hogy a zenelejátszó play, pause, előre, vissza is elérhető a főképernyőt, úgy alakítod ahogy akarod... nekem egy 5800-ám van ritkán próbálom a gyári szoftvereket szóval ha pontatlan voltam a fejlődéssel sorry, egyébként nem kell teljes szoftver csere a telódra, elég ha egy widget-es alkalmazást telepítesz és annyi ikont tehetsz ki a főképernyődre amennyi elfér, még az ikonok méretét is állíthatod. Lehet, hogy szignózni kell majd, de ettől a gari nem ugrik.
Ha unod az egyéb kötöttségeket, akkor még mindig ott a gari kockáztatós megoldás és úgy alakítod a dolgokat, ahogy neked tetszik, jelenleg ha az 5800-ámat a kezedbe vennéd teljesen olyan érzésed lenne, mint ha egy C6-ot nyomkodnál, főképernyőre több mint 20 ikont is kitehetek minden féle egyéb alkalmazás nélkül. 1 klikk és már az új sms írásnál vagyok, a kurcor a címzettnél villog alá 1 klikk és előjön a teljes képernyős billentyűzet is...
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
MC Pite #3921 üzenetére
Hát X6-ból itthon amúgy is nagyon kevés van, szóval elég kicsi az esély rá, hogy egy X6 tulaj épp a kérdésedet olvassa. A többiek pedig szerintem nem akarnak kioktatni arról, hogy ha van rá lehetőség, akkor azt hol találod a menükben, mert nyilván Te is megtaláltad volna.
Egyébként a garid akkor vész el, ha úgy megy tönkre a telefon, hogy esélyed sincs visszatolni a gyári szoftvert.Lehet csak én nem értem, de a főképernyőre lehet kipakolni ikonokat, az neked nem elég? vagy csak kevés az ikon? "hogy tudom kiváltani a billentyüsek gyorsindításait(pl navi jobbra naptár)?" sorry de tényleg nem vágom mit szeretnél
-
-
válasz
MC Pite #3491 üzenetére
Amikor kicsatlakozik fenn is marad a kapcsolat, vagy lebontódik azonnal? Csakmert ha igen, ajánlom a korábbi kis programomat, ami kiírja, melyik processz használja a kapcsolatot
Persze hack kell hozzá.
-
sekli
addikt
válasz
MC Pite #3301 üzenetére
Van az alap homesharing cucc is, de arról nem sok infót találtam, valamelyik telefonon volt is egy gyári videó, hogy ez a home sharing milyen egyszerű, milyen szuper, milyen mobil, de nekem nem úgy tűnt.
Legjobb lenne, egy program, mint a Windows Mobile-os Total Commander, abban remekül lehet a munkacsoport gépeit böngészni... -
sekli
addikt
-
válasz
MC Pite #3075 üzenetére
Ja bocs, nem értettem hogy az arra vonatkozik.
Dehogynem tudsz, csak nem tudsz rólaMenj be a Settings - Connections - Access Points - <adhoc kapcsolatod neve> - Options - Advanced Settings - IPv4-be, és ott adj meg kézzel IP címet, subnet maszkot és gatewayt (a géped szintén kézzel konfigurált IP címét).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest