Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
harcikoca
senior tag
Hát konkrétan szignóra gondolok, amúgy a 720as procihoz képest nem túl gyors... De HD videót gond nélkül lejátszik, sajnos ebből a szoftverből sztem 2magos procival se lehetne sokkal többet kihozni

-
harcikoca
senior tag
Valaki tud normális működő hacket SE vivaz prora??
-
attisx
addikt
válasz
wolfman
üzenetére
Van még a SoundHound is, ahogy látom E72-re is elérhető, de ez is fizetős.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Nokia E72-re kellene nekem zene felismerő program (mikrofonnal felveszed és megkeresi hálózaton).
A Shazam-ot leszedtem Nokia Store-ról, de ez limitált 30 napig. Unlimitedet nem tudna valaki adni?
-
Liudvikas
tag
sziasztok, nem tudom jó topicba írok-e, de azért bátorkodok kérdezni

szóval a barátném ráfüggött erre a játékra az optimus 7-emen. a kérdés,hogy tudtok ajánlani valami hasonló játékot symbianra?
köszi előre is -
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Párom nokia 5800as telefonját állitgattam. A kérdésem a következő, létezik valamilyen SIP kliens a telefonra? Mert azt látom a kapcsolatoknál fel lehet venni SIP címet is.
Köszönöm!
-
royalka
őstag
Sziasztok.. android és symbian közt mivel tudnék hang alapú kapcsolatot létrehozni ami kicsi adatforgalmat generál? Skype nagyon felejtős..

-
-
Kelta
tag
válasz
wolfman
üzenetére
Üdv!
Nekünk a családba van 2 E71-es is,1 T-mobile-os és 1 gyári független. HR után mindkettőre telepíti a romból a youtube klienst,de én a nokiaprogramokról leszedtem 1 újabbat,a 2.4.4-est. Mondjuk telepítés után 2.04 (4)-et ír,de a menüjéből is látszik,hogy újabb.
A zenefelismerőre nem tudok mit,pl. csak annyit,ha bemásolod az mp3-as nótákat az E:/sounds/digital mappába és a gyári zenelejátszóban frissítesz látni fogja amit bemásoltál.
T.:
Kelta
-
wolfman
veterán
Valakinek van youtube alkalmazása symbianra? e71-re kéne, de a neten l.f@szt se találok!

jah és zene felismerő progi is kéne
-
-
FET-MEN
veterán
s60ra van mozgó háttér?
-
helixP
nagyúr
5800-ra megcsinálták, azért kérdeztem.
-
helixP
nagyúr
Álló qwertz billentyűzetre van valamilyen megoldás symbian alatt? (c5-03)
Mert pl 5800 tudott ilyet. -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég sikerült feltenni a Quake2-t a Nokia C5-03-as telefonomra elindítom de a menünél tovább nem tudok menni mert nem tudom tovább navigálni! Láttam youtube-on hogy van ez a virtual keyboard [link], probáltam mindenféle verziót leszedni, de eddig sikertelenűl, tud valaki olyan verziót ami működik ezen a telefonon?
Előre is köszönöm!
-
thug
tag

A telefonkönyv még működhet is...

-
thug
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem egy olyan progit ajánlani a Nokia E52-m re, ami ingyenes és pl olyan dolgokat lehet belejegyezni, mint a személyi igazolvány szám, taj szám etc...

köszi előre is!
-
helixP
nagyúr
Köszi a segítséget srácok, szenvedjünk együtt:
Kapcsolatok/célok, azon belül 1.prioritásnak van megadva a T-mobile-net, 2. a helyi itthoni WiFi-m.Most kitöröltem az itthoni WiFi-t, hogy ne is próbálkozzon vele, T-netet pedig 'mindig megkérdezi'-re állítottam, állítottam, így működik csomagkapcsoltról is a Face is és a Foursqare is (siker). Most újra felismertettem vele az itthoni WiFi-t, remélem, ha majd elmegyek itthonról, nem kell kitörölnöm a kapcsolatok közül ismét

Hát, ha már így segítségemre voltatok, kérdeznék még egyet: feltettem az SPB Launchert, imádom, szinte egy új telefont kaptam. Viszont: kicsit sok memóriát eszik, így egy esetben kevés memória üzenettel kidob, ez az eset pedig az útvonaltervezés.
Kérdésem: valahogy ki lehet lépni a Launcherből, vagy ki lehet kapcsolni? Mert eddig nem sikerült rájönnöm.Előre is köszönöm!
-
akos3
addikt
Hát nem igazán tudom. Barátnőmnek ilyen van, ott megnéztem a WAP beállításokat ezek vannak amik érdekesek lehetnek:
Adatátvitel módja : csomagkapcsolat
hozzáférési pont neve: wap
Hitelesítés: normál
hozzáférési pont használata: Megerősítés után.
A többi az semmi különös, értelemszerű..
Nem tudom, h Neked miért nem jo
-
-
helixP
nagyúr
válasz
FET-MEN
üzenetére
T-mobilos vagyok, engedélyezve van rajta az internet, opera jó, levelezés jó, működik hibátlanul. Öszvisz a Facebook és a Foursquarrel van gondom. Nem hajlandóak mobilneten csatlakozni. Valahol gondolom engedélyezni kellene, hogy használhassák a mobilnetet, viszont nem kérdeznek rá csatlakozás előtt, mint pl. az opera, hanem csak egyszerűen kiírja, hogy nem talált hálózatot, mintha WiFi only módban lenne.
-
-
helixP
nagyúr
Akkor tudnál nekem segíteni a fentebb említett problémában?
Nem mondom, hogy rossz a symbian, el vagyok vele, csak droid mellett használva kijön az, hogy régebbi és alapvetően nem érintősre tervezték, ezért mehet a N85-ön kitűnően (meg az azért egy nagyon jó telefon). -
FET-MEN
veterán
ez a symbian topic még él? van egy 5800xpressem de az ő topicja nem nagyon él már

először használok másodkészülékként egy érintésvezérelt symbiant. szerintem sokkal jobb mint egy alsókategóriás droid
ezt mondom úgy hogy én is droidot használok melette -
Kelta
tag
Nem,mivel van tört kliens E szériára,1 spanyol szivar csinálta asszem. Coolreset volt nemrég a telómon,előtte az a verzió tökéletesen működött,csak most nem akar.
Azt kellene tudnom melyik file-ban van megadva a menü méretezése az E71-es kijelzőjéhez. Leginkább a menü info-sávját érintené ez. -
Kelta
tag
Üdv!
Adott 1 Nokia E71,erre szeretnék N-Gage klienst feltenni. Felmegy rá,a játékok teljes kijelzősek,csak a menü nem. És emigyen nem látszik az információs-sáv,ami pl. telepítésnél hasznos. Gyakorlatilag emlékezetből telelpítek.
Nemrég volt 1 coolreset, előtte a spanyol-féle kliens volt fenn és ott a menü info-sávja látszott,tehát működött a kliens ahogy kell neki. Most szintén a spanyol van fenn és a menü kinézete kb. mint a Bodyz féle verzió. Tehát nem 320X240 hanem240X320.
Valami 5let???
T.:
Kelta
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
C5-03-am van és nem tudok két alkalmazást rábírni arra, hogy mobilinternetről működjön. Ezek a facebook és a foursqare. Ha WiFi-ről kapcsolódom, működnek, mobilinternetről nem. Milyen kapcsolati beállítások kellenek ahhoz, hogy működjenek (mert pl az opera, vagy a levelezés hibátlan)? Gondolok itt prioritási beállításokra stb?
Előre is köszi! -
Cartman023
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Nokia 6303i telefonom, olyat lehet vele, hogy a windowsban, valamilyen programmal látom a telefon képernyőjét?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Infrastructure wifi hotspotot s60v3-as telóról létre tudok hozni? Pl tabletnek megosztani a netet. Anno joikuspottal nem ment, de van-e esetleg más alternatíva.
-
superecneB
őstag
Hello!
1. Nekem a LINK1 NortonHack módszere nem sikerül - tanusítvány hibát jelez a NortonSymbianHackLDD.sis telepítésekor.
2. UMUHack ugyan csak tanusítvány hibát jelez.
A 3. módszert meg tudtam csinálni, de nem oldotta meg a problémát.
A 4. módszer szintén gondokNem igazán értem ezt a telepítsük az "E:/" meghajtóra, gondolom ez alatt a memóriakártya megfelelő meghajtójára gondol, de a 4. módszernél azt írja, ha az F:/ meghajtóra telepítjük használjuk ezt... QuarantineF.
Esetleg valaki tudna segíteni nekem ezzel a témával kapcsolatban?
-
válasz
Brucehun
üzenetére
tudsz említeni egyetlen egy olyan készüléket, aminél az eredetileg s60-as telefon kompatibilis a symbian^3-al? ha van is ilyen - amit kétlek, de meggyőzhető vagyok
-, én még nem hallottam róla... innentől szerintem eléggé tényként kezelhető, hogy nem lesz anna frissítés a c5-03-ra mivel gyökeresen más alapokra építkezik... -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Egy Nokia c5-03-as telefon készűlékem van, és az lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy mikorra vagy egyéltalán elérhető lesz e erre a típusra a Symbian Anna op. rendszer?
És még egy kérdés, hogy neten olvastam hogy a Racing Thunder nevü játék ellehet indítani ezen a telefon típuson, de én akármilyen verziót találtam rámegyek az ikonra és nem történik semmi! Tud valaki erre megoldást?
-
fazr
senior tag
Nokia Messaging-el kapcsolatban lenne kérdésem.
Húgom tegnap beállította Nokia E71-en a gmailes emailcímét és tökéletesen működik.
Az érdekesség csak az, hogy mobilinternetje nincs és wifi-re sincs csatlakozva.
Úgy hallottam van havidíja, de a Vodafone oldalán csak annyit láttam, hogy adatforgalmat generál, de pénz nem vett le és mobilinternet híján adatforgalmat sem generálhatott.
Szóval az érdekelne, hogy mégis hogyan működik? -
GrandeP
addikt
Üdv!
Tudnátok mondani olyan programot 5-ös symbianra, ami kimondja a hívó nevét ha benne van a telefonkönyvben?!
SE Satiom van, nem tudja, vagy legalábbis a 1,5 év alatt nem találtam meg ezt a funkciót, n95 ben benne volt alapból és most viszont jobban kell mint valaha....
Köszi.
-
gáspár lászl
tag
válasz
gáspár lászl
üzenetére
nja most jó most teszem rá a szoftvert
-
gáspár lászl
tag
válasz
gáspár lászl
üzenetére
nokia suite felkinálta csak az üzenetet nem tudja biztonság mentést csinálni az mitől van?
-
attisx
addikt
válasz
gáspár lászl
üzenetére
Ha Nokia Suite nem kínálja fel, akkor még nem jött ki a T-s verzió. Természetesen fel lehet rakni más verziót is, Phoenix és Navifirm programok kellenek hozzá. Bővebb infó: [link]
-
attisx
addikt
válasz
gáspár lászl
üzenetére
Belle

-
gáspár lászl
tag
válasz
gáspár lászl
üzenetére
bella
-
akos3
addikt
válasz
gáspár lászl
üzenetére
nem tom mi az a "bellet", igy nem tok segíteni

-
akos3
addikt
válasz
gáspár lászl
üzenetére
lehet visszatelepítetted ugyanazt a programot ami befagyasztja.
-
Kelta
tag
válasz
gáspár lászl
üzenetére
Üdv!
Én is csak a hard reset-et tudom javasolni. Valószínűleg van/volt fenn 1 progi,ami a fagyásokat okozza. Sajna a hard reset ezzel jár,újra kell húzni mindent rá.
Ha a térkép a kártyán van,azt lehet megúszod.
Ha nem a gyári GPS-t használod,hanem vmi mást(pl.:sygic) akkor sincs különösebb gond,mivel minden a kártyán van (mappák) és csak a kártyán lévő telepítőt kell újrta indítani,a progi marad amilyen volt előtte,álltalában az eszközkód is marad.T.:
Kelta
-
gáspár lászl
tag
válasz
gáspár lászl
üzenetére
én segit kérek de nem fogom azt csinálni mert akkor nem lesz rajta semmi sem,és a bellet nem tudom rá feltenni?
-
akos3
addikt
válasz
gáspár lászl
üzenetére
Most segítséget kérsz v kötöszködsz?
HR általában meg szokta oldani a fagyás problémákat. De akkor hagyd a p*csába, Neked jó lesz így is..Beszarok rajtad..
-
akos3
addikt
válasz
gáspár lászl
üzenetére
Próbálj egy HR-t nyomni!
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Talán nincs meg túlzottan kíhalva a topik, legyszi segitsetek!
Napokban jön házhoz egy 5800 telefon, az érdekelne hogy gmaillel össze tudom-e kötni, és hogy valahogy le tudom-e szinkronizalni onnan a kontaktjaimat?
Fontos lenne nagyon.Máté
-
gáspár lászl
tag
és akkor mivan teleszemetelem ezt nézd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gond nélkül ráadás..(5800)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

androidban kérdezhecc bátran 

egyszerű , logikus kezelőfelület. nem egy smooth 2.3.7 droidán de nagyon használható a mindennapokban. ja és pl xpressem bögészője leveri az androidos opera minit is betöltési sebességben