- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
Hello!
1. Nekem a LINK1 NortonHack módszere nem sikerül - tanusítvány hibát jelez a NortonSymbianHackLDD.sis telepítésekor.
2. UMUHack ugyan csak tanusítvány hibát jelez.
A 3. módszert meg tudtam csinálni, de nem oldotta meg a problémát.
A 4. módszer szintén gondokNem igazán értem ezt a telepítsük az "E:/" meghajtóra, gondolom ez alatt a memóriakártya megfelelő meghajtójára gondol, de a 4. módszernél azt írja, ha az F:/ meghajtóra telepítjük használjuk ezt... QuarantineF.
Esetleg valaki tudna segíteni nekem ezzel a témával kapcsolatban?
-
blt.62
őstag
Nem az N86-t akarja lecserélni,azt már régen eladta. Most Nokia C7-e volt de nem szereti az érintős mobilt és eladta,jelen pillanatban nincs mobilja. N86-t nem akar venni,mert már volt neki meg nagyon nehéz szép megkíméltet venni. Viszont csuszkás mobilban nincs igazán jó,csak a 6700 slide-t és a W995-t mondták. És csak fel-le csuszkás kell neki,így könnyebb felvenni a hívásokat.
-
blt.62
őstag
-
ludsimon
veterán
Ezt ismerem, fent is van az alkalmazások között, de az a problémám, hogy már nem támogatja a YouTube videokat...
Közben kitaláltam egy nagyon durva 'modot'.
PowerMP3 -brutális milyen jól ki tudja hajtani a telefont! Ez szól a legkirályabban.+ CorePlayer, háttérben a PowerMP3-al 1%-os hangerőn.
-
meroly
veterán
Amiket itt írtál ezek az említett program funkciói, vagy a beépített programok (telefonkönyv) beállításai, vagy valami hackelés (mint a regedit a winfosban)?
E51-em sajnos megjegyezte, és jajj, hányszor tárcsáztam félre, mert a megszokott módon hívtam, hogy névjegyzékbe be, kétszer le és hívom X-et. -
meroly
veterán
Ez nagyon jó, és akkor gondolom lehet szelektálni, hogy csak a beállított programokkal tegye ezt. Mert pl sms írás közbe nem jó dolog, tehát ott ne lépjen ki (bár asszem úgyis elmenti piszkozatokba).
Ez csak részben oldja meg a dolgot, mert attól még a program megjegyezheti az utolsó pozíciót, hogy hol állt a kurzor mikor kiléptem. És engem ez utóbbi inkább zavar, minthogy a háttérben fut-e vagy sem.
Erre megoldás? -
tariattila
veterán
Köszi a jbak linket!! Sajna ezzel is az a bajom mint a többi 4-5 változattal...amiket különböző helyekről töltöttem le.
Hülye vagyok hozzá??? mindegyik ugyanazt csinálja...két opció van: auto start, skin support mindkettő kipipálva (ezek közül mindkettő kell???) telepítésnél kérdezi,hogy nem kompatibilis folytatja? okézom, települ...indítom, bejön az elválasztott képernyős menü és ezzel kifújt...menüben két lehetőség: say hello! és exit...az elrejt-re pedig semmi ugyanúgy mint a jelzett alkalmazásokra se reagál...csak piros gombra lép ki...
Mit kell ezzel csinálni??? az baj lehet, hogy a handy taskman fent van a telón?? (bár kilépve...) -
tariattila
veterán
OK ! már tesztelem...
Sajna ugyanazt csinálja mint amit máshonnan töltöttem le: menü két pontja: 1,say hey 2,exit
az elrejt-re pedig nem reagál... A futó alkalmazások-ra pedig nem lehet rámenni mert nem mozdul a kurzor... Összefüggés van azzal, hogy fent van még a handy taskman? igaz nem fut... -
vati182
aktív tag
valami beállítási segítséget kaphatnék hozzá esetleg? mert így nem tudtam beállítani, és akkor ez a program meg folyamatosan fut a háttérben?:s mindent bezár de maga fut.
Egyébként mért van az h megkérdezi hogy biztosan be akarom e zárni a naplót vagy éppen a telefonkönyvet amikor be akarom, másoknak meg nem, egyből bezárja.. ( nokia 5530).És nem találtam, erre utaló beállítási lehetőséget sem, ha már egyszerüen nem zárja be automatán, akkor legalább, bezárásnál ne kérdezgetné, hogy biztos h be akarom e zárni, a többi alkalmazásnál nem csinál ilyet.
-
MC Pite
veterán
Hu, jogos; az iroda mappában még sose jártam, ott bújik meg az átváltó. Ez még elmegy, de valamelyik nap 10 percig nem találtam hol kapom meg a gps hold infókat - pedig korábban megtaláltam már többször. Ahány s60as telefon úgy variálja a menüt a nokia; megjegyzem N79nél nem sikerült nekik túl jól a művelet.
Quasi_modo, igenis rakja bele. Naptárját, zenelejátszóját, mindenből a sajátját akkor miért tudja belerakni/átírni?
Régóta kerültem az okostelefonokat (és pda-kat) mivel sokan keresnek meg hogy segítsek ezt-azt a telefonjukon pl, és a szívás oldalával így sokszor találkoztam. Nincs szükségem symbianra, de sajnos offline (ingyenes) javas navigáció a tudomány mai állása szerint ami normálisan működik nincs. Tudtam nagyjából mi vár rám, sok mindennek utánajártam (zseblámpa progikat már jóval korábban nekiálltam keresni) De azért jó pár dolgoo szíven ütött hogy incs benne vagy milyen írtó béna változat van belőle meg. Utolsó saját nokiám a 6230 volt; nem vár az ember ennél mélyebbre visszaesést helyenként. Megszerettem lassan az N79em, de a symbiannal és a nokia politikájával nem tudtam/tudok kibékülni.
-
Quasi_modo
nagyúr
hogy az S60 is hozza legalább azt a minimális szolgáltatás kínálatot
Mivel egy ideje már nem csak a Nokia gyárt S60-as mobikokat, annyit azért hozzátennék, hogy ez nem az S60 hibája. Sokkal inkább a mobil gyártójáé, aki takarékossági meg egyéb okokból, nem pakolja bele a készülékébe az alap programokat.
Szerintem.Mondjuk ha én tudom, hogy milyen mobilt akarok venni, akkor már vásárlás előtt rááldozok egy délutánt és begyűjtöm a legtöbb szükséges programot. Aztán mikor megvettem és hazavittem, egy óra alat feltelepítem ezeket és már meg is van az alapfelszereltség.
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest