Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dravenstorm
tag
hi lenne egy kérdésem
T-m*bile -nál, hogy s mintvan ez az internetes elofizetés?
mert gprs wappal nem mukodik a messenger icq irc...stb
tmobile oldalon nem láttam semmit az árakrol
lehet vak voltam
megköszönném ha valaki segitene
thx -
bitmad
aktív tag
Bővebben: link
Ha ez kevés, akkor GOOGLE -> ''3gptoavi'' -
tildy
nagyúr
Hogy lehet nokia 3660ban megcsinálni, hogy hivás kozben is kiirja hány másodpercnél tartok?
[Szerkesztve] -
Hali all!
Symbian emulátor PC-re létezik? Nem tud valaki valami ingyenes verziót belőle?
Üdv: balu -
moonman
titán
valaki mondjon egy konvertert legyen szíves, amivel a telóval felvett 3gp videókat tudom átgyúrni mpeg vagy bármi pc-s lejátszó által emészthető formátumra.
-
borob
tag
válasz
UNQL.Charlie #88 üzenetére
a SE okostelók UIQ platformot használnak, vhol lennteb, jóóóóval lejjebb írtam egy oldalt és a hozzá tartozó mIRC csatornát, ott megtalálsz mindent, ami létezik a telládhoz.
-
tildy
nagyúr
válasz
UNQL.Charlie #88 üzenetére
Én egyébként hülyeségnek taroma mobil javat. Megmondom miért.Ezekben a teolókban kis procik vannak, amit véleményem szerint érdemes olyan nyelven programozni, ami figyelembe veszi ezt .( esetleg az egyedi utasításkészletet is!!), hiszen hatalmas különbségek lehetnek sebességben ha két külön telefonra raksz fel java progit (igaz elfut mindeggyiken, de...)
Azaz java esetén nem optimalizáltan kerül a telóra a progi (pont mitn régen, amikro figyelni kellett arra, hogy mekkora memória és proc áll rendelkezésre a számítógépben...)
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Más progit használsz ami a netet és nem a wapot használja? Azok mennek?
Mert más nem kell az Agiléhez, csak egy olyan hozzáférési pont ami net-re van konfigurálva. Miután elindult a progi ki kell választanod, hogy melyik servicére akarsz csatlakozni (icq, msn stb.) és alul az internet access point-nál ki kell választani a már előbb említett netes hozzáférési pontot, majd connect. -
Fecka17
aktív tag
Sikerült telepíteni, de nem működik valamiért!
Mit csináljak, valamit be kell állítani Pompi? -
Fecka17
aktív tag
Szia Pompi!
Hogy kell használni, meg felrakin a symbianos telómra az Agile Messenger-T??
[Szerkesztve] -
UNQL.Charlie
tag
7.0 van rajta.
De mar kezdem atlatni a dolgokat.
Mivel meg soha nem volt symbianos tello a kezemben, en naiv, ugy hittem hogy minden symbian softver fut rajta, mint javas telefonon a java gamek.
Tobbsegben nincs ott gond.
Sajna ez itt nem igy megy
Most mar csak az a kerdesem, hogy hol lehet ehez a tellohoz szoftvereket talalni.
Egy magyar oldalt talaltam mar, de ott eleg keves progi van.
Üdv
Charlie -
tildy
nagyúr
válasz
Dravenstorm #86 üzenetére
Igen netelőfiz kell hozzá.
Ha pannonos vagy, érdemes a gprs startot kérni, mert előfiz díj nincs, ,éshétvégén és este 2.5Ft/10Kb. -
tildy
nagyúr
válasz
UNQL.Charlie #83 üzenetére
HAnyas symbian van rajta?
-
UNQL.Charlie
tag
Hi all.
Kezeim között tartok egy SE P910i tellót.
Megpróbáltam feltenni, más tellókhoz való symbian játékokat és egy sem ment fel
Sőt, még azok a jáva játékok sem futnak rajta, ami a régi SE k700i tellómon elfutottak.
Tudja valaki, hogy hol találok ehhez a tellóhoz szoftvereket.
Elég cink, hogy semmit sem tudok rárakni, mert mindenbe beleköt, hogy ez nem kompatibilis, stb.
Régebbi típusok is ilyenek voltak?
Üdv
Charlie -
Pompi
nagyúr
A telepítésről én is pár szót.
Szintén bluetooth használó vagyok. Windows XP alatt a legegyszerűbb módja annak, hogy bármit küldjünk a telefonra (program, csengőhang, kép): jobb klikk a fájlon > küldés > bluetooth > és itt kiválasztani a már párosított telefont.
Üzenetként érkezik a csomag, amit megnyitva a telefon értelem szerüen tudja, hogy mivel mit csináljon, ha program van telepíti, ha hang file akkor a hangkezelőt inditja el, ha kép akkor a képkezelőt. A kép vagy hang elmentése valamint a program telepítése után az eredeti üzenetet törölhetjük is. -
bitmad
aktív tag
Szóval a bluetooth kell a pc és a telefon összekapcsolására (vagy esetleg infra port, de nekem olyan nincs, és a bt jobb,stabilabb).
Ha megvan az összeköttetés, akkor a pc-suite progit elindítva, van olyan hogy programok telepítése menü, ott kiválaszthatod hogy jar vagy sis fájlt akarsz telepíteni (ajánlott mindent a memkártyára).
A jar önmagában elég, úgy tudom a jad csak akkor kell, ha wapról akarsz telepíteni javas programot. -
bitmad
aktív tag
Vegyél egy usb bluetooth dongle-t (pár ezer ft), és töltsd le a nokia oldaláról a legújabb pc-suite programot innen: Bővebben: link
-
jojo1
tag
Sziasztok mivel és hogyan kell .sis kiterjesztésü fájlokat felnyomni 6600-ra??
Az jó hogy a csak jar fájl van de néha valami jad is van mellette, és ezt hogy kell felrakni??? -
Azzila
tag
up, mert nekem is symbianos telom van
-
Pompi
nagyúr
Kicsit felhozom a topikot.
Egy jópofa messenger progit ajánlok, én közel fél éve használom. Fel tud menni az ICQ, MSN, AOL és Yahoo hálózatokra. Halál kulturált, jól használható és ingyenes.
Agile Messenger
Én még 7650-et használok, sajnos az azóta megjelent symbianos telcsik fizimiskája nem jött be, talán most a 3230Mást meg nemigen akarok, megfertőzött ez az OP rendszer
Szóval aki szintén a 7650 nem bővithető 3.6mb memoriájával gazdálkodik, annak jól jöhet még a Stacker nevü progi, tömöríti a progikat, amik futtatáskor kitömöritődnek majd vissza amikor bezárulnak.
Nekem most fent van a telefonon a már említett Agile Messenger (tömörítve), Worldmate (tömörítve), Wireless IRC (tömörítve), FExplorer, Stacker, kb. 120kb-os a névjegyzék, van mindig 50-100k az üzenetekben, kb. 100kb kép, és úgy 500kb hang (wav+mid), tehát minden van ami kell, és így is 1.5mb körül van a szabad memória, szóval okosan ez a 3.6mb se kevés.
[Szerkesztve] -
cikasz
őstag
P900?? senki?
-
bitmad
aktív tag
válasz
Overlocker #64 üzenetére
Ja én sem most akarom lecserélni a telót, mert én is megszerettem, de ha kijön valami húdejóésmégsokatistud teló, akkor lesz a csere egy éven belül.
A 6630 is jónak néz ki, de láttad már a Motorola A1000-et, bár ez baromi drága lesz szerintem.Bővebben: link -
bitmad
aktív tag
válasz
Dravenstorm #62 üzenetére
Na leformáztam a telót, csak egy 2 filemanagert meg a névjegyzéket tettem fel, és 3664 Kbyte szabad memória mellett nem indult el a játék, ''Asphalt: A memória megtelt, zárjon be néhány alkalmazást'' felirattal kilép. Azért köszi a játékot, majd próbálkozok vele még.
-
cikasz
őstag
válasz
Overlocker #65 üzenetére
Szabad memória függvénye.. De hát ez természetes...
-
Overlocker
veterán
Max mekkora méretű progikat tudtatok installálni?
-
Overlocker
veterán
Na sikerült elérnem a 3336kb-t,de ettől több üres helyet tényleg nem lehet elérni.Na ez lehet a csere egyik oka,de 1,5év alatt már nagyon megszoktam,megszerettem.A mostani telók között még mindig megállja helyét és még meg is fogja 0,5év ,max. 1 évig. SZvsz igen ritka, hogy egy telóval ilyen hosszú ''életciklust'' ki lehet húzni,a mai technikai fejlődés mellett.
A következő szerintem,ami szoba jöhet nálam az a 6630-as. De még várok egy kicsit hátha megint jön vmi forradalmian jó mint ez. -
bitmad
aktív tag
válasz
Dravenstorm #62 üzenetére
Köszi, köszi, letöltöm és holnap kiprószálom.
-
Dravenstorm
tag
remélem sikerulni fog és menni fog neked
sajnos ez csak a játék demoja, még nem készult el a teljes
[Szerkesztve] -
bitmad
aktív tag
válasz
Dravenstorm #60 üzenetére
Hoppá, ezt a játékot nem ismerem, sis-es?
Linket vagy mailt légyszi
ui: Úgyis most akarom formázni a telót nem soká, mert már nem törölgetek össze-vissza.
[Szerkesztve] -
bitmad
aktív tag
válasz
Overlocker #54 üzenetére
Nekem a 6.x -el sincs semmi bajom, viszont ami probléma tényleg már az a memória. Nézd meg a 6600-át fut rajta szinte az összes N-Gage játék, ezen meg csak a sonic.
Meg látod nekem is az a bajom, hogy egy csomó proginak kevés ez a 3.x Mbyte memória, és én se tudom hogy csináljam már, hogy minél több memóriát szabadítsak fel. Lassan le kell cserélni, sajnálom de előbb-utóbb ez lesz... -
Overlocker
veterán
válasz
Overlocker #57 üzenetére
3053kb,itt abbahagyom,mert annak további törlésnek szvsz már komolyabb következménye lehet...
-
Overlocker
veterán
válasz
Overlocker #56 üzenetére
Már 2976kb-nál járok..
-
bitmad
aktív tag
válasz
Overlocker #54 üzenetére
Most néztem, nekem nem a c:\-n van az a mail könyvtár, hanem itt e:\system\mail.
Nézd meg nálad, hogy az Üzenetek -> Opciók -> Beállítások -> Egyebek -> Felhasznált memória:MMC legyen, mert ha nem akkor az összes SMS,meg üzenet a telómemóriát foglalja. -
bitmad
aktív tag
válasz
Overlocker #51 üzenetére
Szerintem inkább ne bántsd, abból baj nem lehet. Mindent én se tudhatok.
-
bitmad
aktív tag
válasz
Overlocker #49 üzenetére
De van c:\system könyvtár, csak nem látod.
Én a Psiloc Efile Manager-t használom, de bármilyen filemanager megteszi, csak be kell állítani benne hogy mindent jelenítsen meg (rendszer mappákat is). Itt találsz ilyeneket: Bővebben: link
Csak ne törölj olyan filet, amiről nem tudod mire való, mert tönkre is vághatod a telót (nem bootol be). -
bitmad
aktív tag
válasz
Overlocker #47 üzenetére
Átváltottad előtte angolra a telót? Mert csak úgy működik helyesen.
-
bitmad
aktív tag
válasz
Overlocker #44 üzenetére
Menü gomb -> Napló -> Opciók -> Beállítások -> Napló időtartama: Nincs napló
Ez csak angol nyelvnél működik helyesen, ezért kell átállítani előtte a nyelvet. -
Overlocker
veterán
Itt van:
Bővebben: link -
bitmad
aktív tag
válasz
Overlocker #42 üzenetére
Erről nem tudok semmit, hol olvastad?
-
bitmad
aktív tag
válasz
Overlocker #40 üzenetére
Váltsd át a telót angol nyelvre, majd a Napló beállításoknál a Napló időtartamát állítsd Nincs naplózás-ra és aztán visszaállíthatod magyarra a telót. Ekkor az összes naplózás törlődik, ami tekintélyes méretűvé válhat a sok használat során.
Ha ez még mindig kevés esetleg, egy file managerrel a C:\system\install könyvtár tartalmát másold át az e:\-re valahova, ami akkor hasznos, ha sok a telepített program, mert itt tárolja az uninstall-hoz szükséges adatokat. Természetesen ha törölni akarsz valamilyen programot akkor a könyvtár tartalmát vissza kell másolni. -
Overlocker
veterán
Help!
Hogyan tudnám felszabadítani a memóriámat a nokia 3650-esem?
2MB foglalt szerinte a 4-ből,de összesen nincs a telefonmemón vagy 300kb.
Ez azért lenne jó szerintem,mert így már felmenne,az 1100kb-s szótár és az
1,9MB-s Ms excel stb támogató progit,illetve hogyan tudom ezeket feltenni,mert mindig a kevés memóriára ''kiabál''.Az MMC-n még 98MB-ám üres. -
tildy
nagyúr
válasz
Dravenstorm #35 üzenetére
6600/ngage
-
cikasz
őstag
P900 van itt valakinek?
-
borob
tag
válasz
Dravenstorm #35 üzenetére
n-gage...
-
Dravenstorm
tag
Olyan symbianos nokia mikor lesz aminek stereo a hangja?
vagy már létezik ilyen? -
borob
tag
Ööööö, ajánlom mindenkinek a mIRC-et. EFnet szerveren, #aivanet szoba. Olvassátok el szabályokat, plusz Bővebben: link fórum...
[Szerkesztve] -
MichaelSD
őstag
Én is felhúztam magam mikor kiírta a WorldMate hogy 5ször lehet elindítani a a kipróbálható verziót. A palmon 14 nap volt anno a kipróbálási idő. Nem értem a logikát...
Speciel nagyon hiányolo, hogy nincs gyárilag egy desktop a telefonhoz. A Siemens S55höz volt és azért az annyira nem smart...Palmról nem is beszélve.
Free progit sajnos nem nagyon találtam, ami használható lett volna (nekem legalább is). -
tildy
nagyúr
Igen jó a telcsi, bár a 3650 is jó volt, igaz ennek szebb a kijelzője.
Ami nagyon nem tetszik nekem, linuxhoz szokott emberkének, hogy nagyon minimális kipróbálási idők vannak, és az a szó , hogy freeware, szinte ismeretlen fogalom.
Találtam egy 6600-os oldalt, de az ottani progik nem mindig működnek 3650/3660-on.
Ami meg nem free, na azokhoz meg nem jók a kódok, de ezt csak így suttogva mondom
Ezért lenne jó, ha a free progik össze lennének gyűjtve. -
MichaelSD
őstag
Nekem a következő prodik vannak a telefonom:
Handy Dates, egy születésnap listázó progi (Sbirthday se rossz erre)
WorldMate
SplashID, jelszó tároló
Fexplorer, file kezelő
Még az Oxygen Phone Manager II fog felkerülni a telefonra meg a PCre.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Fecka17
aktív tag
Jó kis csaj lehetsz!
Okostelefonnal nyomod! -
Fecka17
aktív tag
Nem lényeges. Csak olvastam, és emlékeztem rá.
Jó az új telcsi? Örülsz neki? -
Adi
senior tag
Én utoljára Winbiannal
az Ericsson MC218-ban találkoztam. Ott nem volt igazán meggyőző, pl. nem tudott rendesen magyar karaktereket, csak gányolással. Azóta ez változott már?
-
Fecka17
aktív tag
tildi
nem te vetted meg azt a 3660-ast, 3650 beszámítással+10k? -
Fecka17
aktív tag
hello!
Sx1-esem van, arra nem tudtok újabb progikat, vagy jó játékokat? -
moonman
titán
még Bővebben: link
-
tildy
nagyúr
Újabb link:
Itt nokiákra vannak mindenféle progik.
moonman
titán
úgy látom ez még nem volt. letöltéshez regizni kell ingyen, jól. Bővebben: link
-
tildy
nagyúr
Kicsit felhozoma topikot.
Nos találtama psilocnak egy jó kis telefonköltség mérő progijaz (Extended logs vagy valami hasonló a neve)
ehhez volt magyar kiegészítés is.Ha tudja valaki hol lehet elérni, szóljon.Ja nem ártana egy jó ksi lista, hol lehet symbianra progikat találni. -
moonman
titán
válasz
Overlocker #15 üzenetére
mi az, hogy ''symbianos frissítés''?
-
Overlocker
veterán
Valaki csinált már Symbian os frissítést?Néhány program ezt írja ki: ''serias skinu60'' szükséges,asszem vmi ilyesmi.
Nokia 3650-em van.Mindjárt lövök be én is vmilyen linket. -
parandroid
félisten
nem rossz. nem rossz, de én asszem a mellette lévőt kerestem. köszi a linket.
Bővebben: link köszike még egyszer!
[Szerkesztve] -
moonman
titán
psyloc eprofiles pro. 50-60 körül eladó.
-
tildy
nagyúr
válasz
Dravenstorm #7 üzenetére
Van valami progi rá, azt hiszem fel kell rakni psyloc extended üzemmód vagy milyen progit, ott be tudod állítani. Nekem is volt ez a progim, csak hülye voltam , és eltűnt a kártyámról
[Szerkesztve] -
Dravenstorm
tag
mennyi?
-
moonman
titán
válasz
Dravenstorm #7 üzenetére
akkor IJ
vedd meg tőlem
[Szerkesztve] -
moonman
titán
a nokiák kikapcsolva is ébresztenek, 6600-nak meg olyan hangot teszel be ébresztőnek, amilyet jólesik.
-
Szólista
senior tag
válasz
parandroid #2 üzenetére
Itt nézz körül, sok érdekes progi van a 3650-hez.Bővebben: link
-
Dravenstorm
tag
jo a topic
nekem egy olyan progi kéne amivel kilehetne cserélni a gyári ébresztonek a hangját valami wavra mp3ra vagy midire -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #2 üzenetére
Ez esetleg?:
parandroid
félisten
-
tildy
nagyúr
Halihó!
Szeretném , ha idegyűlnének mind a symbianos telót használók, mind pedi esetlegesen a rá progikat fejlesztők.
Hogy miért is nyílt a topic?
Szeretném ha összeszednénk a legálisan, ingyenesen használható , illetve shareware progikat rá, esetleg , hogy ki mit hiányol a telójából.
Üdv: tildy
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HP szerverek áron alul
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest