- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacak
senior tag
Pontról pontra ugyanez a véleményem.
A legtöbb hülyeséget a vakmerő júzer tudja elkövetni a telóján,nem a vírusok...
S még mielőtt tudálékossággal gyanusítana meg bárki,hozzáteszem: -saját tapasztalatból mondom mindezt,jópár baklövés után.
A mostani telómnál (kis 6120c) viszont már nem is emléxem rá,mikor formáztam újra,pedig nap,mint nap telepítek,eltávolítok ezt-azt.
-
Az MfE + Google ActiveSync-kel mi a baj?
Amíg nem jöttem rá a SyncML-re, ezt használtam (csak) a kontaktokhoz, de ezen túl a naptárat, a teendőket és az emailt is le tudja hozni elvileg. -
tariattila
veterán
a naptárat szépen viszi az emoze...
Én most ezt használom push-ra eddig szipiszupi...bár a múltkor elszúrtam mert ráengedtem a google contactjaimra a szinkronizálását és szépen összekeveredtek...volt vele kis munkám...de legalább a végére értem a gúglikontaktjaim rendberakásának...
De azóta bugos a névjegyzékem mert ha újat veszek fel akkor firstname/lastname a nevük...nem pedig a magyar...??? -
csoda120
aktív tag
Ezt a kódot és módszert már ismerem,csak nem tudtam,hogy ilyen nevek alatt futnak:hardreset,backup.Azért köszi!
Quasi_modo A memókártyát nincs sok hangulatom formázni,azon van minden adatom (kép,zene,video,sms) Gépre fel majd vissza kártyára.Inkább nem.
Karma Az sms-eket memókártyára menti,úgy van beállítva!,azért leírom
Bejövő:249db
Elküldött:131db
Foglalt helye:294kb -
-
Jazz
veterán
Én csak arra gondoltam, hogy ha az a neve annak amit pont nekem kell hogy pl.: zenevarázs 5.6 (szóval hiába írom be hogy diktafon), vagy kiválasztom a telóm, de pont ez a típus nincs a felsoroltak között (hanem csak egy másik hasnoló ugyan ilyen oprendszerű s60v2) --> akkor bukó a keresés. De így hogy leírás, így már ok, ezt nem néztem. Köszi.
-
MC Pite
veterán
Opera mobile, youtube kliens > ezeknél wifit választottam mindig. Naviknál tiltottam a kapcsolatot. Web (saját böngészőjét) csak wapra használtam (egyenleget infós részt csak arról lehet nézni pl).
Opera minit használtam még 1×-2× videóra (azzal nem szaggatnak a yt klippek, saját kliensével meg igen). A mini hálózatot kérdezett, de az elején megmondom neki hogy a hálózat az a wlan legyen. Ennek ellenére úgy emlékszem volt mikor mégis adatforgalmat használt, állítottam is meg hamar (gondolom keresett valami hálózatot ami elérhető).Connections megnézem, köszi!
-
VD
őstag
A beszélő hörcsög minenkinek rémlik
Na az is ezzel készült.
Nézegettem mást, de többnyire csak fotó manipuláló cuccokat találtam (facewarp, facestore) Meg van a nokia movie editor amivel saját animációt/videót lehet csinálni. De előbbi nem az ami nekem kell, utóbbi meg túl pepecselős. És igazából szintén nem az ami nekem kell.Pedig nem nagyok az igényeim. anno csak kiválasztottam a figura fejét. Felvettem hozzá a szöveget. És már mehetett is MMS-ben az animáció.
-
VD
őstag
Igazából egy MMS animáció szerkesztő. Vannak alap képek, amihez az általad felvett hangot társítja és így egy rövid animációt hoz létre, amit MMS-ben tovább tudsz küldeni. (többnyire csak a figura szája mozog, de vannak jobbak is) Gyárilag egy hörcsög, Georg Bush meg még valami figura volt benne, de később megszámlálhatatlan mennyiségű újabb arc jelent meg hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged