Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
Quasi_modo #4191 üzenetére
Jaj azt nem tom hogy kell. Nincs kedvem sose ezekkel bíbelődni annyit. Az enyémre rárakás előtt se szignóztam. (vagy már előttem vki megcsinálta, vagy nem is kellett, nem tudom, de nem izgat, a lényeg, h az enyémre jó volt
) Ezért nem értem, h a C5-03ra miért nem jó.
Még szerencse, h csak egy játékról van szó
-
akos3
addikt
válasz
Quasi_modo #4187 üzenetére
Amúgy is látom a telón a képeket az összesnél, csak a rögzítettnél nem és hónapokat sem. Sztem ha lementeném és újra visszamásolnám lehet elfelejtené a hónapot. mert ugye a szerint rendezi. De majd ha lesz egy kis időm megpróbálom, veszteni valóm nincs. Köszi
-
blt.62
őstag
válasz
Quasi_modo #4130 üzenetére
Akkor vegyünk Wave 1-t?
-
akos3
addikt
válasz
Quasi_modo #4128 üzenetére
jaja lehet jo lesz a WM és a Nokia párosítás. ki tudja
Én azért lehet kipróbálok még egy N8at előtte
-
válasz
Quasi_modo #4124 üzenetére
"Nokia's ex-CEO said something about switching to android is like peeing yourself in winter time for warmth. all I see when I look at Nokia is a giant puddle, and the urine wasn't even warm to begin with."
-
blt.62
őstag
válasz
Quasi_modo #4033 üzenetére
Köszi,máris felrakom. A másikkal kapcsolatban tudsz segíteni?
-
MC Pite
veterán
válasz
Quasi_modo #3959 üzenetére
Semmilyen idővel enm ment, egyik hónap korai, következő pedig késő lett már.
Pedig már gyk minden programom megvan (alternatív navi majd ha lesz időm), csak az óra és a zenelejátszó hibázik. OK, folderplay van, de fapad és néha kilép, LCG Jukebox meg V5ön halál sajnos, powermp3 meg fentebb leírtak szerint behalt.C5re bezzeg tudtak órát rakni
-
MC Pite
veterán
válasz
Quasi_modo #3951 üzenetére
Köszi, erre vágytam!
Megvan a program amit kerestem, vibra connect [link]
"Rezgéssel jelez, internet csatlakozáskor, telefonálás közben az 55. másodpercnél, amikor a másik fél fogadja a hívásunkat és hívás bontásakor." -
akos3
addikt
válasz
Quasi_modo #3862 üzenetére
Igen, jól tudod, a függőkre meg gyakran a szolgáltató garanciái érvényesek.
-
dabgergo
őstag
válasz
Quasi_modo #3744 üzenetére
Köszönöm! Akkor lehet h veszek egy biztosan eredetit...
Bár a mostani sem tűnik hamisítottnak, van rajta olyan cimke meg minden de ki tudja... -
SEFAN84
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3740 üzenetére
No problem.Csak már nagyon várok a Vivazra egy működő Coreplayer-t,mert addig nem teljes a Symbis teló
Irigylem az E66omon
-
SEFAN84
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3738 üzenetére
Ez legalább elindul,de nem működik.
-
válasz
Quasi_modo #3736 üzenetére
Ezeket Google-lel találtad?
Csak mert egyiknek sincs sok köze a 5th Editionhöz... -
bubi92
őstag
válasz
Quasi_modo #3714 üzenetére
sajnos így sem mükszik. a szignózott fájlra is valami hibát ír ki.
-
RootRulez
félisten
válasz
Quasi_modo #3622 üzenetére
Nem kivették a hozzászólását, hanem egybe rakták, ahogy írni kellett volna...
-
simsamuel1
csendes tag
válasz
Quasi_modo #3615 üzenetére
na testvér nincs kedved küzdeni velem?
-
simsamuel1
csendes tag
válasz
Quasi_modo #3615 üzenetére
nincs kizárva.
látod mennyire képbe vagyok, gondold a hack menni fog magamtol?
[ Szerkesztve ]
.(#3617) simsamuel1
ÚjVálaszPrivát2010-04-26 21:17:10.
simsamuel1
(újonc)(Szerkesztés)
gondolom volt már hasonlo favágo mint én, valaki irányba tette, csak lusta vagyok megkeresni a kevés hozzászolás közt. -
Shiku
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3570 üzenetére
És egy olyan készülékre, ami elvileg ^1et használ, rámegy a ^3? Vagy ilyet nem lehet csinálni?
(ezt már lehet hogy egyszer megkérdeztem)
-
csoda120
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3528 üzenetére
Akkor nem csodálkozok rajta!Köszönöm a válaszokat/segítségeket
-
válasz
Quasi_modo #3522 üzenetére
Ehöm. Memóriakártyán nem számít a töredezettség, mert a blokkok véletlen elérési ideje azonos, a töredezettségmentesítés felesleges terhelés csak a kártyának.
Viszont régi Symbianos telefonokat kicsinál az, ha túl sok SMS van az Üzenetek alkalmazásban. Az E50 pedig nem mai csirke, simán el tudom képzelni, hogy még érintett volt ebben a fincsi bugban.
-
válasz
Quasi_modo #3507 üzenetére
És ezt most méltóztattak leírni? Uborkaszezon van ezerrel...
Mindenhol máshol, pl. itt is már hónapokkal ezelőtt megvolt ez a cikk. -
RootRulez
félisten
válasz
Quasi_modo #3454 üzenetére
jóval.
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #3454 üzenetére
igen...kb egy nappal...
már tudok minden részletet mint már írtam: olvastam... elnézést kérek mindenkitől akinek ez bemart volna... ha tudtam volna fel sem teszem a kérdést...
-
norbee2244
senior tag
válasz
Quasi_modo #3324 üzenetére
Köszönöm szépen
nem a pontos számolás a lényeg csak hogy azért ne a csillagos égik menjek fel
-
picur220
veterán
válasz
Quasi_modo #3174 üzenetére
Huh, köszi a felhomályosítást, tényleg lemaradtam...
Megvan a hír is! -
RootRulez
félisten
válasz
Quasi_modo #3149 üzenetére
Nokia 5630-asom van Garminról hallottam, azt le lehet szedni valahonnan? Vagy fizetős cucc?
Tahát a telefonba nem GPS-es, de gondolom hátha van valami program, ami hasonlít
-
Pumba3
tag
válasz
Quasi_modo #3088 üzenetére
Tudsz valamit ajánlani?
-
válasz
Quasi_modo #3043 üzenetére
Értettem a kifejezést.
A Samsung egyébként rak is be olyan komponenseket, amit a Nokia kifelejt, ezt Te magad is tudhatod tapasztalatból, gondolok elsősorban az XViD kodekre például.
Egy legalább iPhone-szintű számológépet el tudnék viselni - az S40-ről átportolt számológépecske is elég sivár, a Handwriting Calculatorra meg (bár nagyon komoly) nem bíznám az életem.
-
válasz
Quasi_modo #3041 üzenetére
"Mivel egy ideje már nem csak a Nokia gyárt S60-as mobikokat, annyit azért hozzátennék, hogy ez nem az S60 hibája. Sokkal inkább a mobil gyártójáé, aki takarékossági meg egyéb okokból, nem pakolja bele a készülékébe az alap programokat."
Tévedsz. Az S60 platformban nincsenek meg ezek az alkalmazások, nem csak a gyártó hagyja ki őket, inkább csak nem írják meg maguknak.
-
MC Pite
veterán
válasz
Quasi_modo #3038 üzenetére
OK. De ha egy filléres telefonba belerakják, ebbe miért nem? Nekem kell keresgélnem hogy ha rajta van tudjak már világítani? Nem érdekel hogy van biztos ingyenes változat adott dolgokból - amit persze nem mindig egyszerű felrakni mert szignózni kéne - ezt BELE KÉNE RAKNIUK. Ahogy a tized annyiba kerülő telefonba bele is rakják. Pont.
Láthattad, karácsonykor egy napom ment rá hogy egy 2 soros sms/mms számlálót kerítsek ami ennyit tud, szignózni sem kell és fizetni sem kell érte és működik rendesen. Nem sikerült. Ez a prémium érzés.
-
válasz
Quasi_modo #3033 üzenetére
Nekem se. Mégis ezen a fórumon, és külföldieken (beleértve a Nokia Discussionst) is olvastam, hogy S40-ről S60-ra váltó felhasználók szeretnének grafikus smileykat, vagy az S40-ben is bennelévő smiley-listát.
-
válasz
Quasi_modo #3028 üzenetére
Nem, a Symbian^3-ra és ^4-re gondol, és teljesen jogos a kérdése.
Én úgy tudom, hogy igen, de nem lesz meg az a nagy váltás, mint az érintős 3-4 között, nincs betervezve az, hogy a Qt lesz az alapértelmezett UI toolkit...
-
Balinov
titán
válasz
Quasi_modo #2928 üzenetére
videolejatszohoz szvsz eddig az ultimate a CorePlayer, igaz fizetos. de ha uiq3-hoz van divx lejatszo, gyanitom van annak S60-as portja/verzaja is
-
kutga
félisten
válasz
Quasi_modo #2776 üzenetére
Üdv!
Azért írtam hogy 'úgy gondolom' mert ez saját szubjektív véleményem. Én még nem tartottam a kezemben olyan készüléket amin használható sebességgel futott volna a navigáció, de természetesen biztos van olyan, amin remekül használható, csak nekem nem volt még szerencsém hozzá, vásárláskor épp ezért ez nem is volt szempont nálam, és most sem akarom a mobilt útvonaltervezésre használni, csak keresésre.
-
válasz
Quasi_modo #2747 üzenetére
Inkább hardverhibára gondolnék részemről, bár a kerek 7 másodperc mindkét esetben egy érdekes pont. Egy szoftveres alternatívát, miszerint egy processz elindul és összeomlik 7 másodpercenként, az ErrRD telepítésével ki lehet deríteni.
-
válasz
Quasi_modo #2715 üzenetére
Azért nem eszik ennyire forrón. S60 1.2-t futtat, ami a 2nd Editionnel együtt hasonló módon kihalt már. A több program inkább annak tudható be, hogy 1) ezek a készülékek olcsóbbak voltak, mint a kommunikátorok (azért valljuk be, horribilis áron mérték őket) 2) egyes 2nd-ös programok még ezeken is futottak, így az élő fejlesztésből csurrant-cseppent egy kicsi.
De mostanra mindkettő halott.
-
válasz
Quasi_modo #2669 üzenetére
Nem én kérdeztem anno, hogy nem jó-e az N73 a 6120c és E51-gyel szemben
Csak gondoltam lezárom azt a kérdést is egy kicsit több információval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest