Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztyui2
őstag
Daweee!!! Kérlek szignózd már le nekem ezt a programot[link]
Ha szabad itt ilyet kérni(ha nem akkor vegyél fel MSN-en)Nagyon kéne. MSN-en majd átküldöd vagy mittomén.sztyuika@hotmail.com
Ha működik, örök hálám üldözni fog -
nemma
addikt
Helló
Amatőr vagyok Symbianban még mindig és épp játékot próbálok installálni
De fogalmam sincs, hogy mit kezdjek egy winzippel, ami tele van még több összecsomagolt mappával, azokban pedig .gb kiterjesztésű file-ok vannak. Mi a jó halál van ilyenkor? -
sztyui2
őstag
Na megoldottam a dolgot. Visszaállítottam a dátumot egy évvel korábbra, ahogy régebben valahol olvastam, és bejött. Minden cuccos felment rendesen. Tehát egyelőre megleszek különösebb Soft Reset, és Hard reset és efféle bonyolultabb dolgok nélkül. Kártyát nem volt kedvem formázni, nehogy letöröljek valami fontos fájlt, amit nem szabadna. Tényleg, kártyán vannak olyan fájlok, amik a rendszer működéséhez szükségesek, vagy lehet 1 az 1-ben formázni? Valaki leírná, hogy melyek azok a fájlok, amiket nem szabad letörölni, mert akkor inkább törölgetnék kézzel, mint formázással. Na mindegy. Tehát ha legközelebb ilyesmi problémám lesz, akkor 3 lehetőség áll előttem. Az amit most csináltam, ha sikerül mégegyszer. Az, hogy leformázom a kártyát. Vagy pedig a *+zöld gomb+3-as. Az utóbbi az mindent töröl, és újrainstallál mindent, ami gyári volt? Tehát olyan, mintha most vettem volna a készüléket ugye?
-
sztikac
őstag
válasz
lúúúzer #1195 üzenetére
Hmmm... Milyen telefonod van? Nálad valami szoftveres probléma lesz. Nincs 2 különböző hard reset --> mindkét módszerrel ugyanannak kell történnie (formázás, újratelepítés). Ha nekem nem hiszel akkor guglizz rá
Nem a *#7780# kód a soft reset (telefon újraindítása, gyári beállítások visszaállítása, adatok maradnak)? Most nincs a közelemben S60-as cucc, próbáld ki pls. -
lúúúzer
tag
válasz
sztikac #1193 üzenetére
A softreset nem a *#7370#, mig a hardreset a zöld gomb+3+* nyomásakor a bekapcs?
Nekem eddig ha szétszalad a teló a *#7370# nem oldotta meg a problémáimat mert csak összegányolódott minden. Néhány dolgot törölt, de egy csomó fájl maradt vissza-használhatatlanul.
Ezért ha gáz van a zöld+3+* visszavágja gyári állapotba a készüléket. Ha memkari marad benne azt is formázta. A telefobizt. kód pedig újra 12345 lesz. Csak ne lemerült akksival csinálja az ember, mert akkor mehet a szervízbe szoftvereztetni...
Szóval csak annyi, hogy én inkább mindenkinek ezt javaslom. Olyan, mint a windóznál az újrarakás. -
lúúúzer
tag
Ha még aktuális: az SMSeket a C:\system\mail mappában találod. Ha ezt mappástól egy fájlkezelővel kimásolod, majd az új telóban felülírod vele a mail mappát, akkor működni fog. Rakhatod a telós system vagy a memkaris system mappába is, csak majd utána azt válaszd ki az üzenetek tárolására. A menüt újra kell szerkeszteni és a jegyreteket blútússzal tudod csak majd átküldeni-szerintem...
20k körül kapsz más 7-es symbianos telókat is, pl. 7610, 6670. Ezeknek már használható a kamerájuk is.
-
-
MATEO6600
őstag
Hello!
Lenne egy fura kérdésem
Tudna nekem vki adni symbianra vírust?
Előre is kössz -
sztyui2
őstag
Emberek!!! Nagyon nagy gondom van. Rányomtam a gépre USB-vel az 5700-mat, és aztán kihúztam. Egyszer csak kiírja, hogy memória kártya valami. Nem tudta az adatokat normálisan beolvasni vagy nemtom. Kikapcsolom, ugyanúgy semmi. Újra gépre rádug újra kihúz, zenetár frissítésénél mind a 140 számot újra hozzáadta, de az alkalmazások, és a korábban beállított albumborítók nincsenek sehol, azonban ugyanúgy foglalják a helyet a telón. Na elkezdtem újra telepítgetni az alkalmazásokat, és megkérdezte, hogy felülírom-e, és mindegyiket aztán sikeresen felül tudtam írni. Kivéve párat. A Pearl Black Fire Edition nevű témát, a Bliss bx Pasco nevű témát, a Smartmovie-t, és a Sudoku játékot. Ezek korábban rajta voltak a telómon, és normálisan futott mindegyik, sőt elég sűrűn is használtam őket. Mindegyiknél azt írja ki installálásnál, hogy lejárt tanúsítvány. Mit csináljak velük? Mit kéne tenni? Szignózni nem nagyon tudok(ha egyáltalán az kell). Próbálgattam Dawee-nak a leírása alpján. Majd elolvasom részletesebben, és megpróbálom megcsinálni, de kérlek titeket, valaki segítsen, hogy hogy lehetne megoldani ezt a problémát. Az alkalmazáskezelőből már kitöröltem őket. Mert ott voltak, csak ugye nem jelenítette meg a teló őket az alkalmazások között. Ezért is kellett mindent újra nyomni. Csak ezeket nem tudtam.
-
sztyui2
őstag
Hopsz. kétszer írtam
Egyiket törölje valami moderátor kérem szépen
-
sztyui2
őstag
válasz
Armando_19 #1175 üzenetére
13000-ért vettem a CX300-at egy helyi üzletben. Ez sajnos elég drága. Megkapod már 10000-ért is neten csak ugye postaköltség meg minden. Jobbnak láttam boltban megvenni.
[link] -
Lenry
félisten
válasz
sztyui2 #1174 üzenetére
még nem, csak tervezem... illetve a 7650-et szereném lecserélni mert igen komolyan haldoklik. max 20k-ért kellene egy másik Symbian telefon, és a 6600-n kívül nem nagyon van másik ebben a kategóriában (bár ha tudsz ajánlani egyet ami megfelel a kritériumoknak meghallgatom)
Armando_19: beállítások alatt a menüelrendzést, mappaszerkezetet, a beálítások menüpont beállításait értem. de az annyira nem lényeg, a legfontosabbak az SMS-ek és a jegyzetek (ugyanis előbbiből van 1400, utóbbiból is 300+ és szeretném ha megmaradnának)
de ha PCSuite-al meg lehet oldani akkor minden okés -
Armando_19
őstag
Nokia PC suitban van olyan rész, amivel az üzeneteket tudod kezelni, ott le tudod menteni az SMS-eket, és a következő telefonra feltölteni.A beállításokat alatt mit értesz pontosan?A jegyzeteket ugyanúgy PC suittal meg lehet csinálni. Vagy nincs adatkábel? Vagy mi a helyzet? Kicsit több infót.
Sztyui, nem ez volt a kérdéses dolog
Mod: mennyiért vetted CX300at
[Szerkesztve] -
Lenry
félisten
ismer valaki olyan módszert h a jelenlegi Nokia 7650 beállításait, SMS-eimet (ezek a legfontosabbak) jegyzeteket meg mindent átköltöztessem egy újabb Symbian telefonra (Nokia 6600 vagy hasonló)
-
Armando_19
őstag
válasz
(Kolombusz) #1171 üzenetére
Thanks, már meg is van.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Armando_19 #1170 üzenetére
Smartmovie.
-
Armando_19
őstag
Ha már itt tartunk, szerinteteket melyik a legjobban használható videó lejátszó program?Megyek egy kicsit hosszabb utazásra, és gondoltam megnézek közben valami filmet.
Az össze ilyen progi tudja az elforgatott teljes képernyős megjelenítést?
-
sztyui2
őstag
Hi emberek! Látom másról vitatkoztok, de azért felteszek egy kérdést és remélem, gyorsan fogok rá kapni egy használható választ. Letöltöttem a Smartmovie-t, és rányomtam a mobilra és a Convertert a gépre is. Mindent jól át tud konvertálni, feliratot is faxán kezeli(ezért töltöttem le), de ha mobilon le akarom játszani a filmet, megy normálisan, csak minden videóban 10-20 másodpercre egyszer-kétszer fekete-fehérré válik a videó és a képernyő tetejére meg felkerül piros alapon egy nagy fehér DEMO felirat. Mit lehetne ezzel kezdeni? Hogyan lehetne regisztrálni? Vagy honnan lehetne letölteni teljes verziót?Én a www.series60v3.com-ról töltöttem le és ez a legújabb verzió elvileg.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
Armando_19 #1166 üzenetére
na,azokat kerüld,ha nemakarsz adatvesztést.
-
Balinov
titán
válasz
Armando_19 #1164 üzenetére
sajna nyista ápdét,tegnap gépet vittem ki kuncsaftnak este,majd egy logi optikai egér anomáliáival küzdöttem,utána meg Barca-Lyon.aztán szpatty.
-
Armando_19
őstag
válasz
rumos14 #1163 üzenetére
Szia. Más volt a probléma. A telepítőben az alkalmazás kezelőm volt rosszul belőve.
A progi amiről fent beszéltünk (RDM+), arra jó, hogy RDP(remote desktop protocol=távoli asztal kezelés) kapcsolaton keresztül tudsz belépni az otthoni/munkahelyi számítógépedre, ha van netkapcsolat a telefonodon.
Én gyakarolatban elég nagy hasznát tudnám venni, mivel elég sokat vagyok mostanában cégen kívül, és sokmindent emailezésben tárolok. Bármiről kell adat, vagy nem vagyok biztos benne, hogy úgy volt, csak belépek a munkahelyi gépemre és megnézem.
Balinov: Neked valami áttörés a próbaverzióval kapcsolatban? -
rumos14
nagyúr
válasz
Armando_19 #1162 üzenetére
lejárt tanusítvány: állítsd vissza a dátumot 1 évvel.
cserébe mondd el lsz. hogy ez a progi amiről dumáltatok, mire is jó, a gyakorlatban mire használod. köszi. -
Armando_19
őstag
Mostmár folyamatosan azt írja ki, hogy lejárt tanúsítvány.. El vagyok már teljesen keseredve...
-
Armando_19
őstag
Na mostmár nem vagyok képben teljesen. Nem enged semmilyen témát telepíteni a telefonra... mindíg azt írja ki nekem, hogy alkalmazáshiba, lépjek kapcsolatba...ötlet?
-
Daweee
őstag
válasz
Armando_19 #1159 üzenetére
persze, fut minden nyelven... csak a bemutatókép az angol nyelvű
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
Egy kérdés. Most találtam pár nagyon jó témát(theme) neten.A nyelvi beállításon nem kell változtatni hozzá semmit ugye?Mármint angolul van a theme, de futni fog magyarul is?
-
Armando_19
őstag
válasz
Balinov #1156 üzenetére
Én már találtam is, csak nem erre a verzióra...és mégiscsak a legújabb kéne.
mod: na had ne mondjam hogy meglepődtem... beírtam a rdm+ cr*ck szót a google-be, bedobott 1 site-ra,rányomtam hogy megnyitás, és átvágott valami FBI-os site-ra, hogy logolták az ipm...ez mekkora oltáséljen a proxy.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
Armando_19 #1155 üzenetére
keresem a megoldást erre.
-
Balinov
titán
válasz
Armando_19 #1153 üzenetére
ezekszerint igen! Nagyszerű! Én is csak most bukkantam rá,remélem be tudom lőni SE P990i-n faszán,valami hasonló,hamá egysezr nem támogatott a BT HID remote..
-
Balinov
titán
válasz
Armando_19 #1150 üzenetére
ilyesmire gondoltál?
[link]
-
Armando_19
őstag
Megnézem a sitetot, de van egy másik kérdésem is:
Létezik Symbian-ra RDP alapú kapcsolódási lehetőség?
Weben keresztül szeretném elérni a munkaállomásomat, és ezzel a protokollal elég egyszerűen megolható lenne. -
Balinov
titán
válasz
Armando_19 #1146 üzenetére
konkrétan milyen telefonról van szó?
-
Armando_19
őstag
Sziasztok.
Honnan tudok theme-ket letölteni symbian-os telefonra? -
sztyui2
őstag
válasz
(Kolombusz) #1144 üzenetére
Jaja. Nálam is ezt nyomja be az Adobe reader. Nem tudok olvasni én sem, mert azt írja, hogy túl kevés a memória, pedig semmi program nem fut
-
(Kolombusz)
veterán
Valami jó PDF olvasót tudtok?
Mert a gyári Adobe egy 2.5 megás pdf-től úgy elszáll memóriahiányra hivatkozva, mint a huzat, pedig van elég memória neki. -
Daweee
őstag
válasz
(Kolombusz) #1141 üzenetére
aha értem. ilyet nem tudok, max bluetooth alapút...
Infra távirányító meg nincs, pedig nekem is nagyon jól jönne -
Daweee
őstag
válasz
(Kolombusz) #1139 üzenetére
Ez most nem világos
ha a mobil netjét akarod gépen használni, pc-suite, ha fordítva gnubox. viszont azt nehéz beállítani (nekem még nem sikerült
) magát a progit meg a leírást korábban linkeltem ebben a topicban.
MOD: #1026
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Néhány kérdés.
Milyen programmal használhatom a pc-m interneten keresztül a mobilról? Ez körülbelül mekkora adatforgalommal jár? -
Daweee
őstag
válasz
rumos14 #1134 üzenetére
Nekem valami nóném van, 6K-ért vettem anno pár éve, és azóta tökéletesen működik. Eddig próbáltam: K700, 6230i, D600, N73. mással nem, ezekkel gond nélkül összeakadt.
MOD: sztyui: van ilyen progi, nem is egy, de most fejből nem tudok mondani, nézz szét a nokiaprogramokon pl.
[Szerkesztve] -
sztyui2
őstag
Esetleg ha vennék egy Bluetooth-t, akkor láttam, sony ericsson w880-ban, hogy van olyan hogy bluetooth-os távirányító. Van ilyen program Nokiára is? Esetleg Windows Media Player képes együttműködni vele, tehát Laptop ráköt a hangszóróra. Fotelbe leülök, Bluetooth be, és távirányítóként használhatnám? Számok váltására, hangerő növelésére...?
-
legiaap
félisten
Hali nagy Symbianosok!
Tegnap feltettem a windows live messengert az N73 ME-mre.Tegnap még azt írta ki az alkalmazáskezelő,hogy telepítve van.Ma már azt,hogy nincs.És nem is engedi telepíteni és letörölni se.Ilyenkor mi van? -
rumos14
nagyúr
-
Daweee
őstag
válasz
sztyui2 #1132 üzenetére
Valahogy csak be lehet állítani kábellel is... Egyébként meg szerintem meg vegyél 2K-ért BT-t... nem csak ezért, hanem szerintem sokkal kényelmesebb, nem kell kábellel szarakodni, meg annak is megvan a fílingje hogy hazaérek, leülök a gép elé, mobil még a zsebemben, és már tölti is át az új képeket a gépre
De ahogy gondolod, nem akarlak rábeszélni
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
üdv,
kapisgálom még csak a témát,ezért valaki részletesen elmagyarázná nekem,hogy miért fontos az alkalmazások szignálása? Menete már megy,symbiansigned-nek és 1-2 flash animnak hála,csak az okkal nem vagyok még tisztában. SE P990i Uiq3 tulaj -
Daweee
őstag
-
sztyui2
őstag
[link] Ezt használnám. Kábellel próbálom. Azt írja ki a teló, hogy Connection timeout.
Van a PC-s programjában az a rész, hogy Selected COM Port. Esetleg ott kellene valamit állítani? COM 12(USB)-vel nem csatlakozik. De a többivel se csatlakozik. COM13(USB) módban a teló azt írja ki, hogy trial period is expired. A gép meg azt, hogy ,,The application was not registered to work with your current phone. Esetleg próbáljam meg máshonnan letölteni? Mindegyiken kell valahogyan regisztrálni? Lehet, hogy ez csak kipróbálós verzió, és a sok próbálgatással eljátszottam az esélyeimet? -
Daweee
őstag
válasz
sztyui2 #1127 üzenetére
Én mobiolát használok (szökőévben egyszer...
) hanyas verzióval próbáltad? mert kijött a 2-es, azzal hátha megy. Egyébként a beállítás nem egy nagy vacizdasz pc-re meg mobilra progi föl, mindkét helyen elindítod, telón opciók, connect és kész... Ja és kábelen vagy bt-szal próbálod? Bár mondjuk a 2-es már mindkettőt támogatja...
-
sztyui2
őstag
Akkor mondok egy konkrét kérdést, amire már elég régóta keresem a választ. Van esetleg egy olyan webkamerás progi(amivel a telefont tudom webkameraként használni), ami biztos, hogy működik 5700-val és mondjuk N95-el? Tehát beindul a Feature Pack 1-es Oprenszeren., és használható. Mert csomó progit találtam, de valamiért egyiket sem tudom használni. Vagy ha esetleg elmagyarázná valaki, hogy hogyan működik a Mobiola webcam nevű program legújabb változata. Hátha sikerülne beindítani.
-
sztyui2
őstag
Mér nem pörög a topic? Hol vannak az Oprendszeres telefontulajdonosok?
-
ATESZ001
csendes tag
U913 = Symbian 9,1 - UIQ 3,0
Valaki meg tudnámondani hol vannak játékok és programok iylen os-re előre is köszönöm.
w950 m600ra kellene -
sztyui2
őstag
Mi az 5700-ra való vaku bekapcsoló program neve Honkydoo?
-
Salak
aktív tag
Helló!
Tudtok valamilyen oldalt ajánlani, ahol találok jó és használható programokat és játékokat Nokia e65-re? Egyet ismerek, de ott játékok nincsenek és a programok/témák egy részét sem hajlandó feltelepíteni lejárt tanúsítvány miatt? Ezen lehet segíteni?
Előre is köszi! -
Daweee
őstag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy a smartmovie/divx player vagy más mobil lejátszó képes feliratot kezelni? Ha igen, hogy? előre is köszi -
Honkydoo
őstag
-
sztyui2
őstag
Az N95-ben is így van?
-
sztyui2
őstag
4 ledes? Nem csak egy nagy led az?
-
Honkydoo
őstag
Nem hiszem, h kifingatná...
A legtöbb mobilban egy erős led van, aminek birnia kell(ene) a gyűrődést. Gondoljunk csak a ledes zseblámpákra.
A Samsung mobilkoban is be lehet kapcsolnai a vakut full fényerőre zseblámpaként, nameg az N70-re is van ilyen program, ami felkapcsolja teljesen a vakuját. -
sztyui2
őstag
Nekem is kellene vakus program, de sajnos 5700-ra nincs. Tényleg kifingatná a vakut ha tartósan normál fényerővel világítana? A sonyericsson-okban ez nem gond. Ott alapból lehet használni zseblámpaként max fényerővel.
-
pyrannha
senior tag
Hi!
Tud valaki olyan programot Nokia N73-ra, ami a vakut használja zseblámpának? De ne úgy, mint az NTorch Lite, hogy csak ''félerővel'' világít.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airsoft
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Iphone 12 pro max 256GB - gyári független - silver
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Sivatagi Titán Színben 2025.10.30-ig Apple Garanciával
- Xiaomi 15 BONTATLAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest