- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
rumos14 #1163 üzenetére
Szia. Más volt a probléma. A telepítőben az alkalmazás kezelőm volt rosszul belőve.
A progi amiről fent beszéltünk (RDM+), arra jó, hogy RDP(remote desktop protocol=távoli asztal kezelés) kapcsolaton keresztül tudsz belépni az otthoni/munkahelyi számítógépedre, ha van netkapcsolat a telefonodon.
Én gyakarolatban elég nagy hasznát tudnám venni, mivel elég sokat vagyok mostanában cégen kívül, és sokmindent emailezésben tárolok. Bármiről kell adat, vagy nem vagyok biztos benne, hogy úgy volt, csak belépek a munkahelyi gépemre és megnézem.
Balinov: Neked valami áttörés a próbaverzióval kapcsolatban? -
Daweee
őstag
válasz
rumos14 #1134 üzenetére
Nekem valami nóném van, 6K-ért vettem anno pár éve, és azóta tökéletesen működik. Eddig próbáltam: K700, 6230i, D600, N73. mással nem, ezekkel gond nélkül összeakadt.
MOD: sztyui: van ilyen progi, nem is egy, de most fejből nem tudok mondani, nézz szét a nokiaprogramokon pl.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
válasz
rumos14 #1012 üzenetére
Mivel ugyebar a 9-es Symbian visszafele nem kompatibiis, emulator pedig nincs, igy az ngage jatekok sem mennek a mai telokon.
Miert akarsz ngage jatekokkal jatszani? Nagyon elment felettuk az ido es kozben rengeteg symbianos jatek jelent meg amik kihasznaljak tobbek kozt a mai telok felbontasat (240x320, 352x416) es szinmelyseget. -
rumos14
nagyúr
válasz
rumos14 #1012 üzenetére
vazz, ez egy kérdés akart lenni
de ha már írok, akkor kérdezek még: a pda-mnak van az a jó tulajdonsága, hogy usb-n a számgépre kötve net is van rajta, tehát tudom frissíteni a pda-n lévó gps és időjárás progikat. ez symbian telefonnal is lehetséges vhogy? tehát (ha nem érthető): usb-re kötve nem gprs/edge/akármin keresztül menjen a net, hanem a számgép továbbítsa a teló felé a netet. -
Bdanyy
addikt
válasz
rumos14 #1007 üzenetére
*#7370#
valami fájlkezelővel előtte azért néz szét a telón,mert sok dolog van amit nem tesz be oda
mert különben hiába reeteled és állítod vissza,ezek is ott lesznek
érdemes utólag telepítettfilekezelővel megnézni hogy melyik mappa mennyi helyet foglal a belső memóriából,és ami gyanús abba bele kell nézni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest