- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pajoz
őstag
válasz
sztyui2 #1719 üzenetére
Fontos,hogy USBs legyen?Mert bluetoothost találtam.
" A jól ismert
Bluetooth-os
mikrofonprogram S60v3-as
verziója!
Ebbe már NINCS benne az
IDŐKORLÁT, de még sajnos 5
percet tud átvinni, ezidő
letelte után újra kell
csatlakozni! (Csak telón
"Connect" és kész! kb. 5mp
szünetnek is mondható 5
perc után)
MSN-ezéshez kíválóan
használható!" -
BeneJoe
tag
válasz
sztyui2 #1434 üzenetére
Értem, nyilván nem is gondoltam, hogy csontra ugyanazok az azonos rendszeren futó telefonok tulajdonságai. Azért kérdeztem, hogy ez most valami beállítás kérdése csak, vagy a telefon tudja, vagy nem tudja és kész...
Nyilván az E51 a piaci szegmensre ment, de ilyen erővel akkor a 6120c miért írja ki a teendőimet, meg a naptárbejegyzéseket, hiszen már ezt is vehetjük üzleti funkciónak, nem?
Egyébként az e-mail kezelés abszolút szoftveres, míg a wi-finek nyilván hardver előfeltétele is van (van benne vevő, avagy nincs...). -
Pajoz
őstag
válasz
sztyui2 #1393 üzenetére
Gyorsgombra a PhoneShortcuts ,névjegyzék mentésre pedig a ContactTransfer való.Üzenetek gondolom a kártyán vannak,teló format után azok megmaradnak.
-
Pompi
nagyúr
válasz
sztyui2 #1375 üzenetére
Én már ennek sem örülök, és mivel nem ez az első ilyen húzásod figyelmeztetlek, hogy a következő ilyenért ismét, immáron harmadjára meg kell válnunk tőled, de most már egy hosszabb időre!
Idézek az alapelvekből, kiemelve a rád vonatkozó részt:
amit tiltunk fórumunkban:
"Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
- használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
- használatára buzdítás,
- segítségkérés ezek beszerzésében, használatában; -
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
válasz
sztyui2 #1300 üzenetére
"1.Az N80, N73, E65 Oprendszere nem olyan, mint az N95-é. Miért hozzák kapcsolatba ezeket a cikkben?"
A 9.x Symbian S60 van mindegyiken, ezekre írt programok kompatibilisek, nincs az ami a 9-es verzió előtti programokra vonatkozik. Ebből következik, hogy valószínüleg az 5700-on is működni fog.
"2.Hogyan fordul át magától a kijelző a videón? Nincsen mozgásérzékelő az N95-ben. Akkor honnan veszi, hogy mikor kell átfordulnia?"
Ahhoz, hogy magától forduljon át muszáj lennie benne valami érzékelőnek, szimplán szoftveresen ezt nem lehet megoldani.
-
-
válasz
sztyui2 #1174 üzenetére
még nem, csak tervezem... illetve a 7650-et szereném lecserélni mert igen komolyan haldoklik. max 20k-ért kellene egy másik Symbian telefon, és a 6600-n kívül nem nagyon van másik ebben a kategóriában (bár ha tudsz ajánlani egyet ami megfelel a kritériumoknak meghallgatom)
Armando_19: beállítások alatt a menüelrendzést, mappaszerkezetet, a beálítások menüpont beállításait értem. de az annyira nem lényeg, a legfontosabbak az SMS-ek és a jegyzetek (ugyanis előbbiből van 1400, utóbbiból is 300+ és szeretném ha megmaradnának)
de ha PCSuite-al meg lehet oldani akkor minden okés -
Daweee
őstag
válasz
sztyui2 #1132 üzenetére
Valahogy csak be lehet állítani kábellel is... Egyébként meg szerintem meg vegyél 2K-ért BT-t... nem csak ezért, hanem szerintem sokkal kényelmesebb, nem kell kábellel szarakodni, meg annak is megvan a fílingje hogy hazaérek, leülök a gép elé, mobil még a zsebemben, és már tölti is át az új képeket a gépre
De ahogy gondolod, nem akarlak rábeszélni
[Szerkesztve] -
Daweee
őstag
-
Daweee
őstag
válasz
sztyui2 #1127 üzenetére
Én mobiolát használok (szökőévben egyszer...
) hanyas verzióval próbáltad? mert kijött a 2-es, azzal hátha megy. Egyébként a beállítás nem egy nagy vacizdasz pc-re meg mobilra progi föl, mindkét helyen elindítod, telón opciók, connect és kész... Ja és kábelen vagy bt-szal próbálod? Bár mondjuk a 2-es már mindkettőt támogatja...
-
weihe
tag
válasz
sztyui2 #1079 üzenetére
Nem tudom, hogy pontoan honnan van a te verziód, de az enyémben át lehet állítani az ''irányt'', azaz választható, hogy magyar -> angol vagy angol -> magyar irányban fordítson
Szerk.: Opciók -> Direction -> Choose -> English-Hungarian vagy Hungarian-English
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
válasz
sztyui2 #1075 üzenetére
Daweee hozzászólását másolnám be az N73 topicból:
Na jó, ha szabad, akkor leírom a szignózás menetét. Alapvetően nem olyan bonyolult mint amilyennek első ránézésre tűnik, először én is féltem tőle, de 2 menet után már csont nélkül megszignóztam az alkalmazást.
Szóval röviden, tömören, lényegre törően:
1, regisztrálsz a www.symbiansigned.com -on, és letöltöd a Developer Certificate Request nevű progit [link]
2, telepíted a progit, majd elindítod.
3, az első ablaknál beírsz egy tetszőleges nevet, én általában a szignózandó prog nevét írom, majd tovább.
4, a következő lépésnél az ACS Pub ID available-t no ra teszed, lejjebb a private key file ra megint tetszőleges nevet írsz be, itt is ajánlott a progi neve, majd alá írsz egy szintén szabadon választható jelszót. next.
5, A csillaggal jelölt mezőket töltsd ki, a country-nál Hungary legyen értelemszerűen, a state az tökmindegy mit írsz, Company-nak pedig a symbiansigned.com-os felhasználónevedet add meg. next.
6, az IMEI mező melletti ... gombra kattints, írd be az IMEI számodat, add, ok. majd lejjebb, az Application Capabilities nél mindet ''Add'' hozá a második oszlophoz, majd next.
7, a C:\Program Files\Symbian OS Tools\Developer Certificate Request mappába készített egy <program neve>.csr, és egy <program neve>.key file-t.
8, menj fel a symbiansigned.com-ra, lépj be, fönt a my symbian signed fül, Developer Certificates, alatta request, itt feltöltöd a .csr file-t, kapsz egy .cer-t, amit letöltesz, egy mappába teszed a programot, a .key file-t a . cer filet.
9, cmd-t futtatod, elmész a mappába ahol a cuccok vannak, és ezt írod be: signsis -o -s -v <program>.sis <program>.sis <program neve>.cer <program neve>.key <password> - amit a .key-hez adtál meg a devcertrequestben, és enter.
10, létrehoz egy új sis filet, feltolod a telóra és kész.
Bocs a kicsit szájbarágós stílusért, a cél a fözérthetőség volt.
Nemrég pedig írt egy egy SignSIS GUI nevü cuccról is, lehet ezt (is) érdemes megnézni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest