Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
GodHeart
üzenetére
Ez nem csak a 3650-nél volt probléma anno? Én azzal vesződtem a napló fájl miatt. Amúgy annak az volt a trükkje ha jól emlékszek, hogy át kellett állítani angolra a telót úgy kiakapcsolni a naplózást. Ha magyarra volt állítva akkor tovább nőtt a napló hiába volt kikapcsolva a feature.
-
GodHeart
senior tag
tildy van egy fájl a c:/system/data könyvtárban. valami log fájl, nah ott tárolja a naplózásokat és ez a bűnös, hogy nem megy az sms fogadás, és még mázlija van, hogy csak az nem!
Haverommal mit szívtunk vele, mire rájöttünk, hogy ez a gond. Ha kikapcsolod a naplózást vagy mit, akkor elvileg az a fájl, össze fog menni pár kilósra, és minden jó lesz. Ha ez nem segít le kell formázni a telót, és alapból kikapcsolni a naplózást! Sok sikert! 
-
GodHeart
senior tag
Én eleve nem ajánlom az Operát, használj NetFrontot! Akármennyire is nem hiszed el, sokkal kevesebbet ''eszik'' a kilobitekből. A másik, tmobiléknál nem tudom van a Net kapcsolat, de én anno fél éve pont emiatt az ok miatt tértem át drága pannonra!
Ott végülis nincs előfizetés a netes kapcsolatért, és bármikor letudom tölteni az emailjeimet, képestől word docostul mindenestől, akár a beépített kliensel, bár én ProfiMail-t használok! Sztem te is válts pannonra, mert a mondom a Te problémád nagyban hasonlít az én régebbimre, és anno én sem tudtam másként megoldani, mellesleg, hogy megszabadultam a T-mobiltól ez jó érzéssel fog el!
Bár tom hülyeségnek hangzik... 
-
tildy
nagyúr
Segítségeteket kérném. huginak van egy 3660-asa , amellyel msotanában nem nagyon tud smst fogadni , azt írja a memória megtelt. azonban fexplorer szerint 2.3 mega memória van szabadon (c-n).
Ötletetek van , mi lehet a gond? -
Digital
addikt
válasz
Poszatakiler
üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a topikom Bővebben: link Mára odáig fajult a dolog ha a gépem megérzi egy BT driver illatát nyomban kékhalál+ minden

-
Digital
addikt
Megpróbálom itt is,mert a 6680 topik már nagyon fáradt

6680-ra szeretnék valami böngészőt (most opera van fent,de nem tetszik) Esetleg hogyan lehetne a telóra varázsolni a leveleimet, a T-online-nál vagyok egy régi (aliaszos) tiszanetes címmel! Van wap gprs-em előfizetve,másra nagyon nem szeretnék! THX -
Pompi
nagyúr
...
(Bocs, csak benéztem valamit
)
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
operator10
üzenetére
sztem te inkább itt nézz körül:
Bővebben: link -
arpeen2
senior tag
7650-nél találkoztatok már olyannal hogy ( feltöltött akksival ) esti kikapcsolás után reggelre nem tud ébreszteni mert elfelejti az időt.
Van benne vmi második akksi? Vagy mi ?
Néha meg olyat csinál hogy bekapcsolt állapotban minden előzmény nélkül újraindul (még PIN-t sem kér). Ez annyira nem gond csak nem értem.
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válasz
operator10
üzenetére
huh kezdő vagy látom!
No mind1
Telefon memóriájában sose telepíts semmit, ez alapszabály!
Mindig MMC-re. Valszín emiatt nem tudsz újabb dolgokat telepíteni, mert szegény nem tudja hova kicsomagolni. Pucolj le róla mindent, vagy formázd le a telefont, és utána mindent mmc-re rakosgass vissza. Egyedül egy FExplorert érdemes a C-re tenni, meg én a SmartVCard-ot teszem C-re kitudja mikor kell. Második kérdésedre válaszolva, igen megfog jelenni egy kis parancsikon szerűség! 
-
GodHeart
senior tag
válasz
mobileug
üzenetére
nem akarok belszólni, de utálom a fizetős warez helyeket Ha valaki, azaz jelen esetben Te pontosan tudod, hogy honnan kell szedni a cuccokat, pl s60-ra programokat ingyen, és ezt pénzért kiteszed, ezt én bunkóságnak tartom. Arról már nem is szólva, hogy a letöltési programok extra silányak, és az egy hónapban megjelent warez s60 programok/ siemens java cucok kb 1/100-ad tartalmazza az oldalad [napi kb 10-50 java fájl, sis fájl egyéb oprendszerekre jönnek ki, szóval én ehhez nézem] ami szintén a silányságra, a csapjunk gyorsan össze valamit és a szerezzünk gyorsan pénz átverve az embereket jelenségre utal. Tudom én is, ebből áll a világ, ez magyarország. Warez dolgot kitenni ingyen az egy dolog, de ezért pénzt is kérni az egy másik! Egyébként itt warez oldalt hirdetni ellenkezik az oldal szabályiaval, bár, hogy téged most kitiltanak, gondolom nem igen fog meghatni!

-
operator10
senior tag
válasz
operator10
üzenetére
Konkrétan témákat, és képernyővédőt szeretnék telepíteni.De pl ezeket a tipusú alkalmazásokat, nem találom sis-esben.Vagy nagyon hülye vagyok

-
operator10
senior tag
Üdv.
Nemrég óta van Simbyan-os telom.6670.Itt vettem a PH-n.Kérdésem az lenne hogy bármit telepítek mindig hibaüzenetet kapok.Alkalmazás kezelő rendszerhiba-20.Pl ezt.Azon kívül hogy csengőhangokat tudtam rátenni, napok óta nemjutok semmire.Van benne egy 256mmc, de a tel memóriájába szoktam telepíteni.Ez esetleg gond lehet?Másik kérdésem hogy ha egyszer véletlenül sikerülne valamit feltelepítenem, azt hol fogom megtalálni?Tehát lesz'' parancsikonja'' vagy valamelyik menüben kell keresnem a dolgot.És még egy utolsó kérdés:Mit, milyen file-okat érdemes keresnem?És melyik tipust, kiterjesztést hogyan kell, hogyan telepítsem?Köszönöm
-
mobileug
csendes tag
Szeretnétek a legfrissebb játékokat, illetve programot a telefonotokra? Oldalunkon több ezer
játék, illetve program található. Ezenkívűl közel 100 Film mobiltelefonra, az össze Nokia N-Gage
játék, valamint Magyarországon előszőr Tőlünk töltheted le a legújabb játékokat Sony Playstation Portable-re!
Rendszeres frissítés, a friss és ropogós stuffok várhatóak állandóan! Ne hagyd ki!
http://mobileug.7web.hu -
Pompi
nagyúr
Valamelyik topikban írta valaki

Bővebben: link
Nem nagyon néztem meg, csak eltettem hátha még jó lesz egyszer, én már MP3-ban utazok

-
arpeen2
senior tag
Nem tudtok vmi jó kis oldalt ahonnan polifónikus cs.hangokat lehet letölteni ? Persze nem arra gondolok ahol 500 Ft darabja.

-
arpeen2
senior tag
Nem tudjátok 7650-re va vmi kis okosság hogy mp3-at tudjon kezelni csengőhangként ?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Poszatakiler
üzenetére
Akkor először a BT-t kellene rendbe tenni.
Itt nézz körül:
Bővebben: link -
Poszatakiler
csendes tag
Szerintem ott van a baj,hogy nem tudom beállítani a BT! A winXPbe a jobb alsó sarokban ott a jele,de nem fehér benne a ''b'' betű,hanem piros! Azt írja,hogy nem találja a BT eszközt!
Ha arra nyomok,hogy start useing bluuetooth, a válasz :
BT Software License
Your BT Software license does not include use with this BT device. [6]
Otthon másik BTvel ugyan ez! Valaki látott már ilyet? -
Poszatakiler
csendes tag
-
Pompi
nagyúr
válasz
Poszatakiler
üzenetére
SMS-ekkel nemnagyon foglalkoztam, bár elvileg a program azt is tudja, a névjegyzék lementésére, szerkesztésére én az Oxygen Phone Manager for Symbian OS phones programot használom.
[Szerkesztve] -
Poszatakiler
csendes tag
Hello!
Lenne egy nagy kérdésem!
Megvan a symbianos telóm(N6260),vettem hozzá egy Bluetooth,hogy majd azzal garázdálkodok a telón! De!
Minden működik is,telepítés,smsküldés,browser... Csak épp a számomra legfontosabb nem! Az SmS & NévJegyzék letárolása a gépre!
(PC Suite legújabb ver.)
Elkezdi inicializálni a telefont,majd hibaüzenet és kiírja hogy : megszakadt a kapcsolat a telefonnal! Olyan mintha le lenne tiltva...
Valakinek van valami okos ötlete mi lehet a hiba? Vagy tudtok ajánlani más ilyen célra használható programot?
Köszönöm!

-
Pompi
nagyúr
Hogy miket frissítetenek az jó kérdés, de hogy melyik Symbianos telóra melyik a legfrissebb sw azt itt megnézheted:
Frissíteni nem lehet házilag, spéci szoftver és hardver is kell hozzá. Szakember megcsinálja pár perc alatt. -
wezsolt
csendes tag
Lenne még 1 kérdésem.
3230 as telón hogy lehet a symbiánt frissíteni és hol lehet hozzá leszedni frissebb sybiant?
Meg nem tudom hogy megéri-e frissíteni, meg hogy milyen kockázattal jár vagy hogy miben újjabb ill. jobb a frissebb verzió, lényeges külömbségek szoktak lenni benne?
Előre is thx -
Pompi
nagyúr
Hirtelen majdnem írtam, hogy miért nem jó a beépített, de most gyorsan megnéztem egy 3650-et és abban tényleg nem lehet ébresztőhangot állítani.
Nemtudom melyik telónál vagy verziónál került bele, de a 6260-ban már lehet hangot választani az órán belül a beállításokban.
Nem lehet, hogy egy sw frissítés után nálatok is belekerülne. Az általam vizsgált 3650-en is elég régi a sw.
Viszont eszembe jutott egy másik dolog is, régebben kérdezted, de nemtudom, hogy megtaláltad-e a megoldást.
Az volt a kérdés anno, hogy hogyan lehet megcsinálni hívás/beszélgetés közben mutassa, hogy mennyi ideje megy a hívás. Akkor én rávágtam, hogy a 7650 mutatja, de közben rájöttem, hogy ez is egy beállítás kérdése, mégpedig szerintem nem egy túl egyértelmű opció. A naplón belül a beállításokban a ''Hívás időtartalm'' opciót kell Igen-re rakni. Bocs ha már lejárt lemez. Én nemrég a 6260 sw frissítése után kerestem halálra, mert alapból off. -
tildy
nagyúr
Tudtok olyan symbianos ebresztoorat, ami jofele, es csengohangot is tud?
hugi 3660 telojara kene. -
Athos07
senior tag
A 3230 kijelzője mérföldekkel jobb, még a 6630-énál is! Ez tapasztalat, nem beszélek haza. A gyorsasága nem túl erős, de a 6600-nál érezhetően jobb (6630 mellett persze jóval elmarad). A kamera meg kevés fénynél ugyanúgy kapitulál, mint a többi, elegendően fényes környezetben viszont nagyon jó képeket csinál. És van benne rádió is, ami bármikor jól jöhet. Egyértelműen 3230.
-
Misha
csendes tag
én is az 1-3mpixeles kamerát szeretem benne, meg 6600át nem nagyon lehet előfizus csomagokban már kapni, én új telcsiként t-mobilenál elég jó kedvezményekkel tudtam megvenni
meg 6600nak a procija 104 mhzen, ezé meg 123
és 1000mah-s akksit is csak ehez a szériához láttam eddig, ami nekem bevált,
meg szilikon tok sincsen más symbianos telókhoz csak 6630ashoz ami elég jó kirándulásokon
-
k.
őstag
nekem 3230am van ,a kamerája király
a kijelzője élenkebb,színhelyesebb mint a 6600ának(összemértem)a tudása teljesen jó ,minden program fut rajta ami a 6600án ,úgyhogy inkább 3230

-
wezsolt
csendes tag
Hi
Szerintetek melyiket érné meg venni?
Nokia 6600 avagy 3230?
Mert kb. 50k körül szeretnék mostanában telóra költeni, s e kettő közt filózok.
Fontos lenne hogy legyen benne kamere, meg hogy oprendszeres legyen, synbian vagy windows.
Tanácsotokat előre is köszi! -
Misha
csendes tag
# Operációs rendszer: Symbian R8.0 Series 60 2.6
# Processzor: Texas Instruments OMAP 1710 220 MHz
# Memória: 32 MB ROM / 10 MB RAM
# Kijelző: színes, transzflektív TFT, 176 x 208pixel felbontás, 16 bit színmélység
# Akkumulátor: 900mAh Lithium-Ion, cserélhető
# Méretek: 110 x 60 x 21 mm
# Súly: 127 gramm
# Audio: monó hangszóró, mikrofon, headset
forrás: PDA mania.hu -
Mezcal
addikt
A 6630-as sztereó!
-
MichaelSD
őstag
Tudja valaki hogy lehet a születésnapokat átrántani a Contatsból a Calendárba? Unom hogy 2szer kell bepityegni mindent a N90be. (Mondjuk érdekes hogy a Calendarban az Anniversary / évforduló max. 1980-tól kezdőthet.)
Köszönöm a segítséget! -
Misha
csendes tag
Igen mono. És ezen nem is lehet változtatni semmilyen módon.
Van vmi új 4-es szoftver ami tud ál-sztereót eltolással, de annak is vacak a hangminősége. A hangchip egy fos amit beleraktak. A rádió más hangchipet használ, ezért az tűrhető.
Azért tettek bele vacak hangchipet, mert 30-as széira. De én ettől függetlneül nagyon megvagyok vele elégedve. Ha jó zanét akarsz akkor vegyél egy mp3 lajátszót. 6630-nak még tűrhatő a hangja, de az monó, szóval felejtős zenehallgatás szempontjából -
speedfreak
csendes tag
Halihó
Kérdésem lenne!:Hol tudok hozzájutni 6600 softwarefrissítéshez??
Páá
-
wezsolt
csendes tag
Hi!
Van egy nem teljesen idevaló kérdésem:
Azt hallottam hogy a Nokia 3230 teló nem stereo, hanem mono(mp3 lejátszásnál).
Igaz ez? Ha igen, nem a füles mono vagy az mp3 lejátszó progi?
Előre is thx. -
Pompi
nagyúr
Ott van a 6260a készülékek között az összes többi telefonnal együtt...

Azt is figyelembe kellene venned, hogy időben melyik telefon mikor jött ki. A 6620-at meg ne is nézd mert az európában nem került kereskedelmi forgalomba, sokra nem is mentünk volna vele (Network: GSM 850/1800/1900 MHz) az lett volna a 6600 edge képes verziója, de aztán 6630 lett belőle. -
Misha
csendes tag
jó ez a táblázat
csak azt nem értem h nokia miért ilyen ''össze-visszán''
állítja össze a telcsijeit:
3230
ram: 6
proci: 123
kamera: 1.23
760mah
6600
proci: 104
kamera: 0.3
850 mah
6620
ram: 12 (!)
proci: 150 (!)
850mah
6260
proci: 123
760mah
6630
ram: 10
proci: 220
kamera: 1.23
900mah
szóval egyik gyors proci de kevesebb ram, másik lasabb proci de magasabb megapixel, stb
tiszta káosz
legalábbis szerintem.. -
Pompi
nagyúr
''6260-as telcsihez mlg nem volt szerencsém, nokia honlapon is jól el van rejtve
milyen teló pontsan? proci ram? oprendszer verzió?''
Találtam egy oldalt ahol össze vannak szedve a Nokia Symbianos telóinak főbb paraméterei:
Amúgy mit értesz az alatt, hogy a nokia honlapján el van rejtve??? -
Misha
csendes tag
válasz
Poszatakiler
üzenetére
1.
használj egy rendes filekemanagert, pl. Feexplorert
sztem legegszerübb ha mmc-n használod az alap images mappát a képeknek meg csínálsz a többinek is külön mappá az mmc gyökérkönyvtárába
témákat én telepíteni szoktam, mivel .sis fileosakakkal találkoztam eddig azt sztem c:/system vhova teszi
2.
ha 7es rendszered van akkor opciók->új mappa
6260-as telcsihez mlg nem volt szerencsém, nokia honlapon is jól el van rejtve
milyen teló pontsan? proci ram? oprendszer verzió?
3.
ha szerencséd van találsz utángyártott 1000mah-s akksit, én 3230ba vettem itt:
www.speedshop.hu
de nokia ált.ban 500-ast 760-ast és 900-ast gyárt -
Poszatakiler
csendes tag
Hello!
Még egy-két kérdésM lenne!
1.)
Veszek egy 512es kártyát a telóba! Tele akarom rakni zenén és képeken túl témákkal és játékokkal! A kérdésem az lenne,hogy tudom rendezni a telepített dolgokat! Ha bemésolom egy pl:TÉMÁK mappba az összeset,akkor megtalálja a teló őket? (Mert ugye ez a WINdOSBAN nem így van...)
2.)
A másik,nem tudok a menübe egy mappán belül még egy mappát létrehozni! Ha felrakok valami FileKezelőt azzal ez lehetséges lesz,vagy kell valami okosság hozzá?
3.)
A telóm hamar lemerül,lehet ebbe valami izmosabb akkut rakni?
A gyári : Akkumulátor BL-4C, 760 mAh Li ion!
THX! Az Okosabbaknak a válaszért!
-
kisninja
őstag
Megoldottam.(2 nap keresés) Ha valaki vodás és a teloján akar netezni az szóljon szivessen segitek.
-
kisninja
őstag
upp valaki
-
kisninja
őstag
Sziasztok van egy N-gage m. Nos van hozzá voda gprs-netem ,hogy tudnák a telon is netezni? Fel van telepitve az opera de nem tudom hogy hogyan álitsam be a netes részét.
-
Misha
csendes tag
kell egy jó email kliens mint pl ez: Bővebben: link
és kell még h legyen t-mobileos gprs elérésed (t-mobile gprs net)
wapos illetve t-mailes hozzáférési ponttal csak a t-mobile sajét email fiókja működik telefonos fiókkal -
Misha
csendes tag
válasz
Poszatakiler
üzenetére
ha bemásolod a c:/system/apps-ba a *.app filet elvileg megfog jelenni
-
Misha
csendes tag
válasz
Poszatakiler
üzenetére
Szoft verzió: *#0000#
256-os vagy akár 512-es bele mehet elvileg
csak a mem. kártyára érdemes telepítani, de ugye parancsikonokat, és bizonyos beállításokat képekről miniatűröket úgyis mindig a c:-re teszi
ha sok sms-t tárolsz érdemes azt is mmcre menteni (beállítható az üzik báll.ban)
3230 és ngage esetében pedid van progi ami átállítja h az üziket mmcre mentse, mivel azokból kihagyták ezt a funkciót ->(Bővebben: link)
egy bizonyos stacker nevű programmal érdemes a névjegyzéket időröl időre tömöríteni vele ha jó nagy, mert csomó hasznos kb-ot spórolpsz meg vele
és egy másik jó funciója h mmc hiányában a telepített alkalmazásokat is képes tömöríteni, így viszont hosszabb az indításuk ill. a bezárásuk
de vissza lehet állítani normálra
ami nekem nem tetszik symbianban, h ey 9kb-os jpeg hátteret ha beállítasz, csínál egy kb. 80kb-os mdb képfilet a c/system-be, ez pazarlás
FeExplorerrel érdemes nyomonkövetni h mennyi a szabad memóriád (ram), 6600 és 3230-as esetében az optimális a 8-9mega, ha 7 alá megy érdemes utánanézn h milyen processek futnak a háttérben, ehhez a legjobb progi egy Appman nevezetű
ha vkinek 3-4megára lemmenne a ramja, úgy h konkrétan taskként nem fut semmilyen progi, akkor itt a megoldás: Bővebben: link
legroszabb esetben meg kell formázni a telcsit, és okosabban telepítgetni
-
Athos07
senior tag
válasz
Poszatakiler
üzenetére
1. A legegyszerűbb, ha a FExplorerben nézed meg, az a progi úgyis jó egycsomó mindenre (legalábbis az ott phone info alatt írt ''verzió'' gondolom a firmre vonatkozik)
2. Az ilyen korláton elvileg a szoftfrissítés szokott változtatni. Pontos adatot én nem találtam a 6260-asról ezügyben, de a 256MB-osnak működnie kell.
3. Csak akkor, ha el vannak indítva. A futó programokat (szinte mindegyiket) láthatod pl. az AppMan progiban, vagy ha a menü gombot hosszan nyomva tartod (3230-ban legalábbis így van).
Fontos! Én is csak ismerkedem a Symbiannal, úgyhogy figyeld az esetleges kiigazításokat! -
Poszatakiler
csendes tag
Hello!
Most vettem meg az első symbianos telefonomat,és lenne pár kérdésem... (N6260)
1. Honnan tudom meg milyen verziójú a OSem?
2. Nem találtam sehol arról adatot,h mekkora MMC kártya megy bele!?
3. A kártyára telepített pogramok
foglalnak e helyet a tel.memóriába?
Egyenlőre ennyi,végigolvastam az összes hozzászólást,de mire a végére értem,a felét elfejtettem
úgyhogy ha valami eddig volt,akkor bocs!
THX
[Szerkesztve] -
kobun
csendes tag
nokia 3230 -om van.Axelero-s emaileket szeretnék letölteni alkalmanként westel CSD -vel / sonyericssonon ,n3650-en működött /,most ugyanazokkal a beállításokkal nem megy,nem kapcsolódik.Tud vki segíteni?
-
nRizsa
csendes tag
Ezexerint senkinek nincs ötlete a perc alapú időszámlálással kapcsolatban???
Lásd: 513 -
Athos07
senior tag
Ha eldöntötted, hogy symbianos telót akarsz, akkor itt megtalálod mindegyiket.
És igen, a Motónak is van néhány symbianos telefonja, de azok magasabb árfekvésűek.
Az érintőképernyő dologban nem vitatkoznék, de én nekem egy cseppet sem hiányzik az a fícsör. Sőt még zavarna is, ezért remélem, hogy még sokáig lesznek anélküli telók, de kinek a pap... -
Algieba
őstag
Nekem P800-asom van, és tökéletesen működik. Tegnap készítettem el az első avit rá. Most már mp3-om mellett film is van benne. Ez most nagyon pöpec. Szerintem egy okostelefonnál a kijelző mérete fontos, és még jobb, ha érintésérzékeny. Ha lesz újabb mobilom, az is okostelefon lesz és annak is tapizós kijelzője lesz.

Azon filózok, mert a Windows is rámászott a telefon piacra, hogy mi a különbség a Symbian és a Windows között. Melyik a jobb? -
GodHeart
senior tag
sztem ezt a hozzászólást gyorsan töröltesd. ugyanis /nemnéztem meg/, de ha ez feltört verzió az wareznak minősül. Tudom, hogy segítő szándékkal tetted, de ne itt légyszives!

-
DeepDish
őstag
En mind2ot hasznalok Opera vs Netfront ,mert vannak oldalak amelyek igenylik!! Igaz Se-hez!
-
sonar
addikt
Vmi symbian emulátort merre találok
Mondjuk ilyen lenne a legjobb:Symbian Series 80
de vmi régebbi is jó lenne ha más nincs
THX -
nRizsa
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Nokia 6600-m van, és most vettem hozzá számlás előfizut (perc alapú számlázással).
Mivel 50 percet lehet lebeszélni a havidíjból, kellene egy olyan progi, ami a kimenő hívásidőt egész percre kerekíti. (Pl.: ha 48 másodpercet beszélek, akkor is 1 percet regisztráljon, hogy tudjam, hogy még hány percem van.)
Ha van ilyen valakinek, örömmel venném!!!
Köszi! -
Athos07
senior tag
Nem mondom még, hogy 3230 (110g), mert nem mondtad, hogy mit jelent az ''érdemes megvenni'', azaz a pénz nem számít, és a legjobb kell (ez nehéz, de most a 6680 a király, bár Motókat, Se P szériát nem zárnám ki), vagy ár/érték kell, abban viszont szvsz 3230 a király, még nem volt vele komoly bajom, és egy csomó félelmem nem igazolódott (bár a kihangosító kirívóan gyenge).
-
satomee
senior tag
A symbianos telók nem épp a méretükről híresek...Ha csak a méret számít,szerintem egy 6680 még nem egy féltégla,és elég kajak 'tudásra'.Olcsóbb választás lehet esetleg egy 6670 vagy 7610,amik szintén nem túl nagyok.Mellesleg ma nézegettem egy n90-et,ami még a saját kategóriájában is elég nagy.Viszont lehidaltam a kamerájától...
Szal ne CSAK a méret alapján válassz,szerintem... -
Balli
őstag
Tudnátok ajánlani egy jó kis symbianos telót, milyet érdemes venni manapság? J ó lenne ha minél kisebb lenne
-
satomee
senior tag
Nincs mit.Ezek szerintem szintén hasznosak:
Smart File Man,az egyik-ha nem A-legjobb filekezelő:Bővebben: link
Seleq,szintén filekezelő,és bár nekem 7610en nem működik minden funkciója,php-t mai napig ezzel írok:Bővebben: link
és az újabb verza:Bővebben: link -
satomee
senior tag
Erről azért nyilatkozhatna valaki nálam illetékesebb is,biztos ami biztos...

-
satomee
senior tag
Erről azért nyilatkozhatna valaki nálam illetékesebb is,biztos ami biztos...

-
satomee
senior tag
válasz
BlackKnight
üzenetére
Elvileg igen.Ha mégse,még mindig ott a gyári beállítások visszaállítása,már ha abban van még ilyen menüpont...

-
BlackKnight
csendes tag
Nagyon köszi az eddig segítséget és türelmet csak még egy utolsó kérdés: bármilyen telefonnál jó. (legújabb Nokia n90-nél amin symbian 8.1-es fut)
-
satomee
senior tag
Hogy értsd:pár perc formázás után visszaáll a gyári beállításokra a telefon,és minden mást legyalul.Újraindulás után neked max a dátumot/órát kell beállítanod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Spórolós topik
- Hobby rádiós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bittorrent topik
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
NetFront-hoz tudnál linket? (lusta vagyok
Bár tom hülyeségnek hangzik... 
( menü-üzenetek-opciók-beállítások-egyebek-felh.memória) Nekem itt lehet!

a kijelzője élenkebb,színhelyesebb mint a 6600ának(összemértem)a tudása teljesen jó ,minden program fut rajta ami a 6600án ,úgyhogy inkább 3230