- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
user01
aktív tag
válasz
lúúúzer #1195 üzenetére
Ezért ha gáz van a zöld+3+* visszavágja gyári állapotba a készüléket. Ha memkari marad benne azt is formázta. A telefobizt. kód pedig újra 12345 lesz.
Ez nem túl jó hír! Ha visszaáll a bizt.kód 12345-re anélkül, hogy előtte kérné az aktuális kódot (mint a *#7370# esetén), akkor egy ellopott telefont így nagyon könnyű saját sim-mel üzembehelyezni.
-
sztikac
őstag
válasz
lúúúzer #1195 üzenetére
Hmmm... Milyen telefonod van? Nálad valami szoftveres probléma lesz. Nincs 2 különböző hard reset --> mindkét módszerrel ugyanannak kell történnie (formázás, újratelepítés). Ha nekem nem hiszel akkor guglizz rá
Nem a *#7780# kód a soft reset (telefon újraindítása, gyári beállítások visszaállítása, adatok maradnak)? Most nincs a közelemben S60-as cucc, próbáld ki pls. -
GodHeart
senior tag
bocs, ha félreérthető volt a hozzászólásom, én nem az itteni embereket ''írtam'' le akiknek segítség kell... ha kicsit vissza olvasom láthatod, hogy én is szép számmal segítek itt embereknek bármilyen kérdésben, és örülök neki, hogy megtehetem! Nekem magával az oldallal van bajom.. mert ez kb tök ugyanaz, hogy én fullra nem értek a C progamozáshoz, mégis nyitok róla egy oldalt.. de közben nem bírom megmagyarázni az embernek, hogy az alapból illegálisan feltöltött software miért is nem fut linux alatt... szóval az ilyen ember inkább ne csináljon addig oldalt amíg nem tájékozódik a témában. Vita részemről lezárva.
-
GodHeart
senior tag
egyebet nem mondhatok...
illetve annyit, hogy túl sok minden történik itt, ami velem és elvileg veletek sem fordulhatna elő..Nekem 3650/3660/N-Gage/7610/6630 amik voltak a kezembe és mindent tudtam vele küldeni.. én úgytudom, hogy egyedül a 7650 az ami ilyen lekorlátozott, hogy nem lehet vele hangot küldenik, legalábbis alapból nem, szal ottan kell az átnevezéses, plusz új progit rakunk fel, persze lehet, hogy én alapból a fentiekkel is FExplorerrrel csináltam, és ezért nem tűnt fel... azt hittem, hogy ezen már túljutottunk, hogy az alap küldő cuccost használjuk!?
mod: ma 3 órás magyar dogát írtam, és itten néha 1-2 szó helyett nem azt írtam le, amit gondoltam
[Szerkesztve] -
geckowize
őstag
Kössz a segítéget, de egy baj van, hogy nem 3650-em van
De ha pl a mail mappát áthelyezem a telmembe akkor? Akkor lehet az, hogy ''összeadja'' a kártyán tárolt pár sms-t az eddigiekkel? És ha pl áthelyezem akkor nem fogja találni a kártyán a mail mappát és ezért visszaáll telmemet olvasni? Nah ezzel meg az a baj, hogy FExplorerrel nem lehet mappát áthelyezni/másolni, de hallottam vmi pc mobile drive-ról vagy mi, azt mintha régen felraktam volna és nem volt jó vagy nemtom...
Valami segítség esetleg? -
Pompi
nagyúr
''3650nél a dolog úgy müködik,hogy üzenetek/beállítások itt válaszd az egyebeket.Legalul(3650) felhasznált memória. itt állítsd át telefon memóra.Visszajön az összes addigi SMSed!Sok sikert.''
Ezzel csak az a baj, hogy a 3230-ban nincs meg ez az opció (meg pl 6260-ban sincs), csak a telefont használja az üzenetek tárolására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest