Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dui
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
és nem tudod hogy ez a pannon.nál mennyi? Gondolom olyan 8-10E FT.
De nekem a legjobb lenne a gsm-es hagyományos teló függetlenítés ha lehet ennél a készüléknél. -
-
dui
aktív tag
valaki nem tudja hogy a N6120c-ot kilehet -e függetleníteni?
Ha igen akkor ez kb. mennyi? -
Nyugdíjas
nagyúr
Tudjátk-e mi kellene még nekem?
Nem, mi? Na majd minnyá megmondom!
Alakul már amugy a kis "okos", egész értelmes dolgokat lehet lelni a neten. Viszont egy dolog még nagyon hiányzik,ami nekem hasznos lehet, és igazából egyik fő ok, volt, hogy komolyabb telefonra váltottam:
Határidőnapló/naptár, akárhogy is nevezzem. Szóval valami jó, komoly, átlátható.Valakinek tipp igy séróból?

-
Balinov
titán
-
ddddd4
tag
Melyik a legújabb symbian S60 oprendszer
? -
Nyugdíjas
nagyúr
Olyan jóféle kérdésem lenne, hogy van-é valami alternativ böngésző ami tudja, illetve hogy lehetne(ha lehet egyáltalán) belőni, hogy ne ezer évig kelljen oldalra scrollozni a weblapokat,ha böngészek az E61-emmel? Magyarn, lehet-é fit-to-screen-t vagy valami hasonlót csinlni symbianos telefonokkal, hogy egy 1024x768-as weblapot ne csak 6 részletben tudjak nézni?
-
ddddd4
tag
Nagyon állat oprendszer a symbian. Következő mobilom tuti, hogy symbianos lesz.
-
-
Balinov
titán
válasz
Balinov
üzenetére
Oli,ha telepíted a memkártyára,lesz a Private mappában egy a00013f4 mappa,abban egy local almappa,abba meg egy vr_list.xml fájl,amibe ilyen szintaktikával vannak az adók eltárolva:
"<channel id="155" title="di.fm Chillout" url="http://160.79.128.62:6098/" />"
2 dolgot nem sikerült még tisztáznom. A "Chanel id" az szabadon adható-e meg (valszeg igen),a másik,meg hogy program indításnál az update-t ki lehet-e lőni valahogy a config.xml buherálásával. Azt hiszem az is megvan, a config.xml utolsó, prefetchel kapcsolatos sorát ki kell gyalulni (thnx to KisNinja
)üdv
BaliSzerk
I: valamiért T-mob-os Net 50-es 3G-n nem akaródzik működni P990i-n. -
Balinov
titán
válasz
Oliverda
üzenetére
szia,
[link] itt tudsz station-t hozzáadni,egyébként meg úgy rémlik,hogy ha memkártyára telepíted,akkor a memkártya Private mappájában a megfelelő könyvtárban lévő fájlokat buherálva hozzá tudsz kézzel is adni csatornát. Mindjárt lekapom és kipróbálom ezt a módszert is. -
Balinov
titán
válasz
Oliverda
üzenetére
Üdv Oliverda,
LGC Jukebox-ot próbáltad. Sajnos fizetős. Vagy a szintén fizetős CorePlayer-t? Utóbbi Uiq3-as változatával tapasztalatból mondom,megy a netes rádiózás. VAgy még kipróbálhatod a freeware uiq3-as ill. s60-as változtattal is bíró VirtualRAdio-t
-
Oliverda
félisten
Sziasztok!
Tudna valaki javasolni olyan progit S60-ra amivel rádiókat online (streaming) lehet hallgatni? A muzee-t nézegettem de az valahogy annyira nem jött be.
-
törölt tag
S60 3rd FP1-en hogy lehet megnézni, hogy egy sms-t mikor adtak fel? a részleteknél cska a kézbesítés dátumát látom, ami egyrészt tökéletesen felesleges információ, másrészt bosszantó, hogy eddig mindengyik butatelefonom tudta, ebben meg nem találom...
-
(jan)
őstag
sziasztok!
tud valaki valami modszert a szignózás kikerülésére ?
(vagy az swipoliciy.ini átirásának tényleg müködö modját?)
üdb:Jann
-
Pajoz
őstag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Regisztrálj a nokiaprogramok.hu-n és ott a letöltések-mobil-s60-symbian alkalmazások alatt a keresőbe írd be:v3,vagy 9.1.Aztán válogathatsz

Szerintem a "legalapabb" progi egy fájlkezelő.Az Xplore full verzióját ajánlom.A többi rajtad áll,hogy mire akarod használni a telót. -
Nyugdíjas
nagyúr
Sziasz mindenki!

Olvasgattam, lapozgattam, és első hsz. szerint is valamelyest jó helyen járok.
Szóvaltehát:
Szert tettem egy E61-re a napokban, és szeretném kissé "felokosítani". Vannak ötleteim, miket szeretnék, de hogy pont milyen programokkal, illetve honnan tudom elérni, azt sajnos nem
Esetleg van valami jó lelőhely, ahol bogarászhatok, vagy esetleg vannak valami programok,ami úgymond alap-nak számitanak (tehát kb. mindenki feldobja a telójára,mert jó, szükséges, stb...)? -
dui
aktív tag
Szerintetek megéri k800i-t 6120c-ra cserélni?
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
Erre gondoltam : [link]
Csak ha felrakom a progit a memókarira,és telepíteném...akkor ugat,h lejárt
tanúsítvány. Azért annyira lusta nem voltam...gúgli bácsival sok mindent meg-
kerestettem,de a végén feladtam. Regisztráljak be ide meg oda,ezt szedjem le,
ide töltsem fel majd úgy tegyem át a mittomén hova....VÁÁÁÁÁ
...elegem lett.
Vki tud egy egyszerű módot?Vagy meg tudná vki ezt az 1 fájlt csinálni nekem,h
fusson a telómon? -
P.e.t.ya.
senior tag
Szép estét.
Segítsetek nekem légyszíves.
Pár napja van egy N95-ösöm,és tolnék rá pár jó progit.
De nem tudok dűlőre jutni ezzel a szignózással
És így
telepíteni sem tudom a jó kis progikat
Hogy lehet ezt a legegyszerűbben megcsinálni? -
dui
aktív tag
a 9.1 es alkalmazások, játékok futnak 9.2-n?
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
nem rég vettem egy 5500-át elég jó kis telo..
régebben volt 3650 esem amin hasznáta a psiloc irremote progiját gondoltam felrakom erre de nocsak szignózni kell na kerestem tutoialt de kiderült a szignózás pang...mondom remek
nemtud valaki esetleg olyan remote progit amit nem kell szignózni
vagy ami mégjobb lenne valami alternativát a szignózásra (nincsen se key se cer fileom)
üdv:Jann
-
ssamf
tag
Szisztok!
Van vmi ötletetek, hogy honnan szerezhetek (ingyen !!!
) a Nokia 6110 Navigatorra térképeket. Amúgy a 666.com-ról kéne letöltenem, de borsós az áruk! 
Kösz
-
spedyboy
senior tag
UP
SENKISE ÍR IDE!!! MIÉRT?? -
Balinov
titán
Ez tévedés,már a SE P990i-ben is van OpenGL-ES kompatibilis hw 3d gyorsító. Pontos típust most nem tudok,de a PowerVR készítette.
-
smalldave77
csendes tag
SZiasztok!
Tudnátok segiteni?
Van egy nokia6260am (S60) és tegnap fogta magát és nem tudom bekapcsolni.
Viszont minden telefonszám és sms és minden rajta van.
Nagyon piszkos a telefon mivel nem tudom tisztitani.Kérlek irjatok mert nem tudom mit tehetek.
Köszi!
Dave
-
smalldave77
csendes tag
SZiasztok!
Tudnátok segiteni?
Van egy nokia6260am (S60) és tegnap fogta magát és nem tudom bekapcsolni.
Viszont minden telefonszám és sms és minden rajta van.
Nagyon piszkos a telefon mivel nem tudom tisztitani.Kérlek irjatok mert nem tudom mit tehetek.
Köszi!
Dave
-
ronaldo
őstag
válasz
danaudio
üzenetére
Szia! Én is hétvégén raktam fel, két játékot le is rántottam hozzá, de itt is hasonló a hiba. Aztán barangoltam az N-gage oldalon, meg is leltem, hogy kizárólag N-es készülékeken fut. Ami tényleg érdekes mert mondjuk egy N73 hardveresen eléggé le van maradva az E51től. Mondjuk arról nincs információm, hogy ami az N95-ben van - külön 3D műveleteket segítő chip - megtalálható-e a régebbi N szériás telefonokban is, vagy csak az újak kiváltsága ez. Mert ha nincs bennük, akkor teljesen érthetetlen, hogy E51-en miért nem fut (vagyis érthető -> üzletpolitika, hisz az N-es a multimédiás telefon, E pedig a biznisz) ha pedig van bennük akkor annyiban érthető, hogy hiába a bivaly proci, komolyabb 3d-s programoknál elvérzik egyedül.
Esetleges megoldást én is várok, mert a telefonmemóriából két játékkal már 22mb-t elfogyasztottam (plusz a 6mb-s telepítő) nem akarom leszedni, várok picit

Saját probléma: használom az Advance Device Locks programot (zárol egyes alkalmazásokat és csak úgy tudsz belemászni ha beütsz egy négyjegyű kódot) de angol ugyebár. Hasonló a gondom a SkyeCaller-rel is (teljesképernyőn jeleníti meg a hívó vagy üziküldő fél fényképét). Szeretném átírni a szövegeket magyarra, de egyelőre nagyon elveszek a mappák között, fogalmam sincs hol van a forrás. Egy szaki segíthetne

-
danaudio
aktív tag
Kérdésem: Felraktam n-gage platformot E51-re, utána az új n-gage játékok demóját, de amikor el akarom azokat indítani, azt írja ki h "Unable to start game (error -6)".
Valaki tud már olyan verzióról ami működik ezen, vagy más nem N szériás telefonon rendesen?
Nekem senki ne mondja, h nem kompatibilis mert a nokia honlap szerint csak néhány N szériás az...ha az N81-en megy, ezen is mennie kell...ja és persze ez már minden symbian 9.2-re feltört verzió...de valamiért mégse akar működni a játékok telepítése után.
Ha valaki próbálkozott már ilyen téren, vagy próbálkozik, és eredményre jut, plz segítsen mi lehet a gond!
Mivel friss a dolog,a neten még nem találtam megoldásra. -
REDeath
őstag
nem csodát várok.... és nekem nem a fényérzékelő kell, hanem hogy én állíthassam profilokhoz, nem hiszem hogy megszakdnának a fejlesztők ha ilyet kéne programozniuk. kb 4 óra alatt tuti készlenne vele 1 ember. a baj a zárt api-val van.
Am lehet lecserélem se m600i-re hogyha lesz alkalmam, mert nemnagyon használom a kamerát -
REDeath
őstag
Hi!
Nem olyan rég óta van egy nokia E50-esem, de van pár dolog ami kicsit nevetséges pedig azthittem a symbian elég rugalmas ehhez, csak hát a zárt api...
konkrétan arról van szó, hogy szeretném a fényerőt változtatni külön a profilokhoz, hogy éjel ne süsse ki a szememet... de nem lehet, forumNokia-n írták hogy zárt api vezérli a fényerőt. hurráÉs mi a legszánalmasabb ebben?
hogy a Siemens C60 !!!!!-ban meg még régebbi telókban is volt iylen
hozzáteszem apámnak egy A55-ese van, és aszem abba is van, sőt, abba az ébresztőnél is simán x-eket tehetünk hogy melyik napon akarja hoyg szóljon az ébresztő. namost ezis vicces, oké hogy van Y-alarms mostmár a telómon, de ezt az ikszelgetős ötletet sehol máshol nem láttam, pedig ez a leghasználhatób
szóval én nem dobtam azért akkora hátast a symbianoktól mármint ilyen kisebb, számomra egyértelmű dolgok terén. menyi lehet a fényeró állító kód? 10-20 sor?
-
kavicssli
addikt
nokiaprogik Csak ismételni tudjunk...

-
ssamf
tag
Sziasztok!
Nokia 6110 mobilom van! (ürölök neki nagyon
) Tudtok mondani egy pár linket ahol érdekes ingyenes cuccokat találok hozzá?Előre is köszi!
-
Balinov
titán
áldom az eszem,hogy még akkor,mikor újra megnyilt a regisztráció,sikerült egy acc-ot regelni a ss-re
-
Nekem nem ír semmit.
de ha minden igaz ,akkor csak a memória mérete a korlátozó tényező... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Horgász topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pompi amit linkelt az nagyon jó kis oldal.

Pezzeg Podcasting van benne... ami nem tudom hogy mire jó, de erre biztos nem....
A másik kettőt majd még kipróbálom. Köszi!

...elegem lett.

de ha minden igaz ,akkor csak a memória mérete a korlátozó tényező...