Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
Ahogy néztem még senki sem kérdezte meg ezt ebben a topikban: Symbian alapú magyar Biblia progit tud esetleg valaki valahol...?
-
Kubi
tag
Helló!Valaki tudna nekem segíteni abban,hogy ad egy linket vagy beírja az összees szervízkódot ami asznnálható s60-on?Köszönnöm!
-
Uher
aktív tag
hali.
Nokia 6600ra keresek:
- ébresztőprogramot ami tud több különböző időpontban ébreszteni.
- valamint olyat emlékesztetőszerűséget ami a 3310-esen volt. -
tyutyu1983
tag
Hello! Van egy Nokia 7650-esem, amikor be akarom kapcsolni a bluetoot-st annyit ír ki, hogy rendszerhiba. Ez mitől lehet?
-
SuBeR53_
tag
Ha már symbian, akkor elmondom nektek hogy a symbianos tellok télleg kis PCk, nekem, van rajta UltraMp3, Irremote, SmartMovie, Efileman, SeleQ, CameraFX, 200valahány játék, és szerintem a legfontosabb a SlovoEd! 12 nyelvu szotár van a tellomon, mindegyikben 60000-100000! szo van, és tökéletesen müködik
, ezenkivül 512es MMCm van, és csak hogy ne warezoljak, elmondom hogy moszkvában lakom, és az orosz mediamarketben lehet vásárolni progikat
most jelenleg 3cdnyi játék, és applicationom van, szoval ha bármi kell, küldj emailt:kruta90@gmail.com -
::Geri::
tag
Sziasztok
Symbnian S80 (Nokia 9300 kommunikátorom van) oldalak felől érdeklődnék, mivel nem nagyon találtam ilyen témájú oldalt. Letöltés érdekelne legfőképpen, amig S60-om volt addig nokiaprogramok tökéletes volt, de most pl. magyar oldalak között nem is találok egyáltalán. My-symbian ottvan ugye de nem árt ha teljes verziósíthatóak a dolgok
-
satomee
senior tag
2megoldás is van:
1. Filekezelővel átnevezed a file-t pl .txt-re,utána már engedi küldeni.Ez akkor nem járható út,ha olyan telóra akarsz küldeni,ahol nem lehet visszanevezni...
2. Felrakod a ProfiMailt.Ennek van egy saját filekezelője,ami nem foglalkozik ilyen hülyeségekkel hogy 'protected file cannot be sent'![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg a legjobb s60-as mailkliens szerintem...
[Szerkesztve] -
BITBOYS
addikt
Hova fejlődött a cégem

[link] -
Tommmmka
senior tag
nah kérdés content copier-rel lementettem a telefonszámokat a 7600-ról (series 40) NFC formátumban most az új telómra kéne felvarázsolni az adatokat de azt írja h. eltérő nyelvű a telő (mindkettő magyar volt) és h. eltérő a szériaszám (ezt aláírom) Na akkor most ezt milyen úton tudnám feltolni a telóra? Nagyon fontos lenne ugyanis egy csomó telszám van abban a fájlban ami csak ott van meg!
Valaki tud erre valami megoldást? -
Tommmmka
senior tag
Hi! All holnap jön meg a 7610-esem milyen progik azok amiket szerintetek mindenképp feltegyek?
-
Tommmmka
senior tag
lenne egy nagy kérdésem amir gyors választ kérnék!
Nokia 6600 vagy 7610?
megér +10k-t a 7610?
vagy inkább 6600+ 512memkari?
tudásban valami nagy különbség? -
Szomj4s
tag
Köszi szépen a felvilágosítást!
A konkrét programokra lettem volna inkább kíváncsi, de látom, azokat is felsoroltad! Tök jó, köszi!
Még várok január végéig a vásárlással, mert ha nem lesz meg ebben a félévben a 15 kreditem a suliban, akkor fizetnem kell, és az húzós...45...ez pedig egy koleszosnak eléggé megrendítő összeg
Tehát majd akkor valszeg jan végén minden eldől!
Esetleg tudsz/tudtok vmi jó kis boltocskát, ahol érdemes nézegetni az ilyen telókat?(én a telefongurun nézegettem eddig, de ha Te/Ti tudtok jobbat, azt lécci osszátok majd meg velem
)
Köszi szépen mégegyszer! -
kcs73
aktív tag
Cső! Az uviolára miért nem tudok csatlakozni???

-
RDavid
csendes tag
Üdv!
Lenne egy problémám!
Nokia N70-et használok és nemtudok csengőhangokat és alkalmazásokat elküldeni a kártyáról, csak képeket. Azt írja ki hogy nem küldhetők el a védett objektumok! Hogy kell a védelmet kikapcsolni?
Előre is kösz a segítséget!
D. -
Atom
aktív tag
Kérdés hátha van itt fejlesztő:
S60 alá akarok file managelő progit írni.
Tud-e vki vmi open source programot hasonló témakörben, vagy vmi leírást. -
Atom
aktív tag
A symbian csak egy alap operációs rendszer fejlesztett ki és adta a mobil gyártók kezére. A Gyártók pedig külön user interfaceket fejlesztettek az operációs rendszer fölé. Valószínüleg az új telefonod más interfacet használ mint a régi, és a program ezt nem tudja lekezelni (Mivel nem kompatibilisek).
A te telefonod adatai:
Symbian OS v7.0
User Interface: UIQ 2.1
A Régi valszeg nem ezt használta.
Itt nézz körül: [link]
[Szerkesztve] -
kcs73
aktív tag
Meg tudná valaki,hogy symbianos telo és symbianos telo között mi a különbség! Ugyanis vettem egy motorola a1000-et, ami ugye symbianos,de nem tudom telepíteni a sis file-kat! Miért?????
Köszi!

-
KKrisz!
tag
Hali!! Na pár példával elmodnom miért érdemes symbianos mobilt venned. Saját tapasztalatot osztok meg veled (telóm 6600).
Ha van PC-d és interneted és tudod rá csatlakoztatni mobilodat, akkor szinte bármit rá tudsz tölteni. A symbianos teló olyan mint egy PC!! Programok, játékok stb.
Példa:
Nekem a telómon jelenleg az Ultra MP3 szolgáltatja a zenét (cserélhető látványos skinekkel), PhotoRite fényképezős progi (nagyon komoly), Ngage játékok!!!, Nintendo emulátor és játékok, Symbian és Java játékok, Office, Antivirus, csengőhang szerkesztő, Opera böngésző, ''asztal témák'' (skinek), diktafon, stopper, ETi Camcorder 2 (korlátlan videofelvevő) stb...
Lényegében láthatod a telefon alapprogiait teljesen le tudod cserélni sokkal nagyobb tudású cuccokra. Kibővítheted telód funkcióit (mp3, gprs rádió, korlátlan vido, konzol (ngage) stb...)
Na elég a fényezésből
láthatod én csak ajánlani tudom symbis telót (legalábbis a 6600-át és a 6630-ast biztos!).
u.i.: egy 3650-es oldalon láátam egy idézetet, mely minden symbire igaz:
''a 3650 nem egy nagy telefon, hanem egy kis számítógép''
Ezt tartsd észben!!!
Na hali! -
Szomj4s
tag
Sziasztok!
Most szeretnék telefont venni, de nem tudok dönteni...
A tényállás a következő lenne...Mindenképpen új teló kéne, 0 perces, csak azt nem tudom eldönteni, h Symbianos legyen-e, v sem..Miért éri meg ilyen telefont venni? Mert eddig nem láttam, hallottam olyan programokról, amik nagyon megfogtak volna a telóra feltelepítve...(valószínű, h a tudatlanságom a hiba) Tudtok mondani valami kis érdekes programot, amik az ilyen telókra lettek kitalálva? (a 6630on filózok amúgy) -
GodHeart
senior tag
az app maga a program, olyan mint a PC-n az exe. elvileg ha simán felmásolod, és fájlkezelőben rákattintasz, akkor mennie kell. DE lehet, hogy ez itt valami csúnya crack dolog, és felkell telepíteni a normális telepítőjével, ami neked ezekszerint nincs meg, és utána mintha a PC-n egy gamet crackelnél, felülírod a fájlt. Ez a két variáció van. Az utóbbi törvény által tiltott!
-
Vapor
aktív tag
Leszedttem egy játékot amit fel szeretnék tenni a mobilomra (6670).
Csak az a problémám, hogy a játék .APP kiterjesztésben van.
Meg tudjátok mondani, hogy hogyan kell az ilyet feltenni?
Kell hozzá valami külön progi? -
Symbian alá keresek valamilyen GPRS adatforgalmat felügyelő programot, amivel esetleg az egyes kapcsolatokat is lehet ellenőrizni, korlátozni.
-
pgabo21
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy 3650-re lehet újabb symbyant felrakni????Pl.:Symbian os 8,symbyan os 9.
pls ne nézzetek hülyének csak érdeklődök!!!!!!!

-
Oreg_Nene
tag
Valaki segítsen mert megőrülök
Szükségem lenne freeware sms kezelő (pc-ről telefonra) és egy telefonkönyv importáló/exportáló progira N3660-hoz. Nokia pc data suite nem jó mert felismeri a telefont a felismerő része (na ezt jól megmondtam) de a program nem is látja már a telót. Oxygen PM is kilőve mert a demo csak a fránya com5 porton keresi a bluetooth egységet, máshol nem.
A bátrakat és hősöket sörrel és csokival, aki mailben küld valami megoldást azt mind2vel jutalmazom
Előre is kösz de most már megyek hunyni mert 2 órája ezzel szenvedek
-
k.
őstag
-
Digital
addikt
6680-ra keresek cuccokat,valaki tudna adni linkeket? #640-en linkelten már jártam

-
kovsol
titán
én 6600 ával próbáltam n-gage játékokat
na hát volt ami ment volt ami nem
pl THPS ment rajt de a colin m rally már nem ezt a szabad memoria méretére vezethető szerintem vissza N-gage javára +2MB (mármint szabad ram nem tárhely) de SX-1 el nem volt ilyen gond
amugy van egy eladó N-gagem ha érdekel valakit
[Szerkesztve] -
Cramo
tag
Hi!
azt hallottam hogy az n-gage játékok indulnak néhány series 60 okostelefonon(valami kis átalakítással)...tud valaki erről valamit?
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
magyarországon csak a wayfinder software ami elérhető magyarország térképpel, az meg fizetős! sajna

van még a tomtom meg a route66, de ezeknek, ha jól tudom még nincs magyarország térképük! Anno pár hónapja rászáltam a témára és erre jutottam. persze tomtomhoz van pár térkép inkább nyugati országok, szal így lehet hasznosítani, de magyarország nincs! -
GodHeart
senior tag
kiegészíteném az előttem szóló fórumtárs gondolatát!

Szóval mindenképp szükséged lesz egy C++ builderre, és ha lehet ez legyen a Borland C++ Builder 6. Ehhez van ugyanis a forum.nokia.com -on mobile kiegészítés. Így elvileg ezzel már a telefonra kész program jön ki a prés alól!
Persze ha nincsenek C++ ismereteid, akkor sztem önerőből ne is kezdj bele. Nekem nem jött össze 
-
kovsol
titán
Sziasztok!
Lehet most sokan furán fognak nézni ez a kérdés után
Symbianos telefonomon szeretnék c++ progikat írni/elmenteni.
Gondolom létezik valami emulátor amivel lehet dost emulálni és esetleg a pc-s fordítot rárakni.
A telefon amire kellene az egy SE P800 vagy Nokia N-GAGE
-
geckowize
őstag
Felmerült még egy probléma még régebben, csak most jutott eszembe... Amikor csendes módban van a 3230, mikor hívnak akkor rezeg, de mikor üzenet jön akkor nem. Próbáltam beállítani csak nem lehet... nemtom most ez sw baj vagy minek tudható be?
Ja meg ha már írok új hozzászólást, akkor megkérdezném, hogy a telkönyvben mikor megnyitok egy profilt, akkor mit jelent az jobb odlalon az a telefon és egy csillag jel? -
Fricó
aktív tag
hali
SMS olvasó progi érdekelne!
Siemens SX1-re -
GodHeart
senior tag
bocs, ha félreérthető volt a hozzászólásom, én nem az itteni embereket ''írtam'' le akiknek segítség kell... ha kicsit vissza olvasom láthatod, hogy én is szép számmal segítek itt embereknek bármilyen kérdésben, és örülök neki, hogy megtehetem! Nekem magával az oldallal van bajom.. mert ez kb tök ugyanaz, hogy én fullra nem értek a C progamozáshoz, mégis nyitok róla egy oldalt.. de közben nem bírom megmagyarázni az embernek, hogy az alapból illegálisan feltöltött software miért is nem fut linux alatt... szóval az ilyen ember inkább ne csináljon addig oldalt amíg nem tájékozódik a témában. Vita részemről lezárva.
-
lúúúzer
tag
válasz
GodHeart
üzenetére
Bocs, hogy közbe szólok, de az emberek nagy részének nincs 3-4 év symbianos telója, igy a vele szerzett tapasztalatok is elég soványkák a nagy átlagnál. Ide sokan segítségért jönnek, hogy jobban tudják -többnyire új- telójukat használni. Segítség kell nem gúnyolódás.

Nem akarom újoncként osztani az észt, nekem szerencsém volt, már évek óta ilyen cuccom van. De nem az életem ez a készülék és nem csak ezzel foglalkozok. Gyakran nekem is szükségem van segítségre. Ilyenkor megpróbálok olyanokhoz fordulni, akik nálam többet tudnak.
Ennyi... -
GodHeart
senior tag
juh

[link] Csak a belinkelt fórum részletben érzékelteti velem a sors, hogy a gyerek mennyire nem konyít a symbianhoz
még kevésbé bármi máshoz! 
Hátha a gyerek is olvassa ezt a hozzá szólást, hát felvilágosítom itt, de oda én nem regelek az tuti, hogy pár nyamvadt programot onnan töltsek le...
Szóval Symbian-t mint operációs rendszert szerintem nem lehet letölteni, és házilag frissíteni sem lehet, kivéve persze a Siemens SX1-en találhatót, mert ott a Siemens kiadta a legújabbat is, hogy PC-n egy sima adatkábel segítségével frissíthesse az illető!
Másik.. Smartmovie nem megy probléma
Nah ott a hasam fogtam a nevetéstől... szegény ottan panaszkodik, hogy nem megy.. könyörgök attól, hogy valamin symbian van, az nem jelenti azt, hogy ugyanaz a symbian verzió fut mindegyiken, azt már meg se merem említeni, hogy mivan, ha a kezelő felület is más... Gondolom szegényke feltett egy symbian 6.1-re való smartmovie-t egy 6680, vagy fordítva, de ez a lényeg.. szép, hogy nem fog futni 
Ezek után a többi topikba bele se merek nézni, de sztem nem vesztek /vesztünk/ vele sokat!
-
sahin
csendes tag
Bocsi lenne még egy kérdésem!
Véletlenül nem tudtok egy olyan oldalt ahol ingyenesen lehet nokia progikat letölteni???
Előre is köszönöm! -
Digital
addikt
válasz
operator10
üzenetére
Mél ment!
-
Athos07
senior tag
válasz
operator10
üzenetére
A sokat linkelt Bővebben: link-n találsz. Nálam is működik, de csak angolról fordít magyarra (bár lehet, hogy a fordítottja is ott van.) Regisztrálj, és keresgélj!
-
operator10
senior tag
válasz
operator10
üzenetére

-
Digital
addikt
válasz
operator10
üzenetére
Nekem van,6680 viszi hibátlanul
-
operator10
senior tag
Szevasztok.
Érdeklődni szeretnék hogy esetleg tudtok e valamiféle Angol-Magyar szótárat 6670-re
Létezik e ilyen progi egyáltalán mert biztos én vagyok a láma de semmit nem találok.Előre is köszi 
-
sahin
csendes tag
köszönöm meg találtam és letöltöttem!

-
k.
őstag
ezen a honlapon már megtaláltam csak regisztrály és sikerülBővebben: link
[Szerkesztve] -
sahin
csendes tag
Köszönöm szépen hogy ennyien segitettetek de honnap tudom letölteni ezt a FExplorer-t???
-
GodHeart
senior tag
egyebet nem mondhatok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
illetve annyit, hogy túl sok minden történik itt, ami velem és elvileg veletek sem fordulhatna elő..
Nekem 3650/3660/N-Gage/7610/6630 amik voltak a kezembe és mindent tudtam vele küldeni.. én úgytudom, hogy egyedül a 7650 az ami ilyen lekorlátozott, hogy nem lehet vele hangot küldenik, legalábbis alapból nem, szal ottan kell az átnevezéses, plusz új progit rakunk fel, persze lehet, hogy én alapból a fentiekkel is FExplorerrrel csináltam, és ezért nem tűnt fel... azt hittem, hogy ezen már túljutottunk, hogy az alap küldő cuccost használjuk!? 
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: ma 3 órás magyar dogát írtam, és itten néha 1-2 szó helyett nem azt írtam le, amit gondoltam
[Szerkesztve] -
lúúúzer
tag
Még egy közbeugatás, aztán csendben maradok...
Szerintem a symbianware programok elég jók,csak ugyebár a nem shareware változatért fizeni kell(ált.).
Viszont,ha a C:/system-böl a progihoz tartozó **_check.dat (17B) törlöd, a újra lesz 15 napod használni(következő prog indítástól számolva!).
Persze ez illegális, de ha szeretnéd egy picit meghosszabbítani a trial periódust...
Ezt is biztosan tudta már mindenki, csak gondoltam, hátha valaki új téved az oldalra...
Ja és csak 7650/3650en volt tesztelve... -
lúúúzer
tag
válasz
geckowize
üzenetére
2 ötlet is eszembe jutott(lehet,hogy nem mükszik, hisz csak 3650em van)...:
-Ha memkártya nélkül kapcsolom be a telefont és megnyitom az üzenetek mappát, más híjján a telefonmemósra kapcsol vissza és ott vannak az addig ottlévő SMSek.
-Amásik ötlet bajosabb... Kártya íróval töröld a system mail mappát.Talán e nélkül visszaáll a telefonmemóriát használni, de ez utóbbi csak spekuláció...
Az első szerintem viszont müködni fog neked is...Próba cseresznye... -
geckowize
őstag
Kössz a segítéget, de egy baj van, hogy nem 3650-em van

De ha pl a mail mappát áthelyezem a telmembe akkor? Akkor lehet az, hogy ''összeadja'' a kártyán tárolt pár sms-t az eddigiekkel? És ha pl áthelyezem akkor nem fogja találni a kártyán a mail mappát és ezért visszaáll telmemet olvasni? Nah ezzel meg az a baj, hogy FExplorerrel nem lehet mappát áthelyezni/másolni, de hallottam vmi pc mobile drive-ról vagy mi, azt mintha régen felraktam volna és nem volt jó vagy nemtom...
Valami segítség esetleg? -
Pompi
nagyúr
''3650nél a dolog úgy müködik,hogy üzenetek/beállítások itt válaszd az egyebeket.Legalul(3650) felhasznált memória. itt állítsd át telefon memóra.Visszajön az összes addigi SMSed!Sok sikert.''
Ezzel csak az a baj, hogy a 3230-ban nincs meg ez az opció (meg pl 6260-ban sincs), csak a telefont használja az üzenetek tárolására. -
lúúúzer
tag
Szia! Bocs,hogy közbe szólok, a telefonmemót használja a tesód az SMSekhez? Csak azért, mert nekem már volt,hogy egy silány 256Mb-os memkártya miatt, (Csak hivás közben! (3*is mire rájöttem) ) szétment az SMS tároló mappa és nem tudtam üzit fogadni.
Ki kellett dobni a karit, mert formázás után újra előjött...
Egész pontosan akkor romlott el, ha telefonálás közben kaptam SMSt. -
lúúúzer
tag
válasz
geckowize
üzenetére
Üdv!
3650nél a dolog úgy müködik,hogy üzenetek/beállítások itt válaszd az egyebeket.Legalul(3650) felhasznált memória. itt állítsd át telefon memóra.Visszajön az összes addigi SMSed!Sok sikert.
De ha megengedsz egy tanácsot,inkább a memkártyát használd.Ha a telót formázod(*#7370#) igy nem fognak eltünni az üzik(persze akkor,ha a memkártyát nem formázod).
Ha meg tutira akarsz menni,pl nem akarod a kedves SMSeit valami gikszer miatt elveszteni, csinálj szgépre biztonsági mentést. Nem kell hozzá csak fexplorer vagy egyéb fájlkezelő.Ahol tárolod az üziket(teló vagy memkártya) onnan másold ki a system könyvtárból a mail mappát! Bármikor vissza tudod majd tenni és az SMSek újra előjönnek! -
sahin
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nokia 3650-es telom és az a gondom vele hogy nem tudok midit küldeni van esetleg vmi amivel kilehetne küszöbölni ezt a hibát előre is köszi! -
oyko
tag
Üdv mindenkinek!
Van egy nokia 7710 telom v 03.04.2 25-01-05 rm12 ez a softver vagy bios nem tudom hogy hivják van rajta!
Ezt szeretném frissiteni!
A kérdésem a következő
Hol tudok letölteni újabb szoftvert hozzá?
Márk -
geckowize
őstag
Előbb siettem, ezért lehet, hogy kissé feldúlt voltam a dolog frissessége miatt és nem voltam elég határozott, ezt szeretném most tisztázni.

Feltelepítettem ezt az MsvDriveE programot. Megjelent az ikon a menüben, katt rá, töltés, aztán semmi. Ezek után asszem, ha megnyitottam az üzenetek menüpontot, akkor felül a kis ikon átváltozott egy olyan üzenet ikonra amin kártya is ottvan. (MMC) Ez ha jól gondolkozok, azt jelentette, hogy a kártyáról olvassa.
Persze én azt hittem, hogy az sms-ek maradnak, és csak az infrán és BT-n küldött fájlok terelődnek az mmc-re. De nem.
Nah hogy ezt a problémát kiküszöböljem, józan paraszti ésszel letöröltem a pitchbe ezt a hülyeséget. Ezekután semmit sem sejtve elraktam a telefonom és gépeztem. Aztán mikor jött egy sms, találkoztam magával az ördöggel, avagy maradt ugyanúgy minden, 1 sms van összesen (mivel a most jött, az a kártyára mentődött már), a régiek meg eltűnve. Tehát ez a probléma.
Máshol mintha olvastam volna, hogy a 3650-ben van egy olyan beállítás, hogy az üzeneteket a kártyára mentse, vagy a telmembe. És a 3230-ba nincs ilyen, ez is le van írva. Na és akkor most én mit tegyek?
Van vmi program amivel esetleg át tudnám állítani ezt a nemlétező menüpontot hogy telmemet olvassa? Vagy valami?
Nagyon szépen megköszönném előre is a segítséget!
-
geckowize
őstag
Felraktam a 3230-ra egy MsvDriveE programot, de rájöttem hogy az sms-eket is a kártyára menti és az nem jó, mivel a kártyáról akarja olvasni az sms-eket meg az összes üzit. Hogy tudom visszaállítani???
Nem találom sehol a beállítást!!!
-
Digital
addikt
Holnap megyek Budapestre,és lehet veszek egy dv rs-mmc kártyát a telefonomba
Párommal megyünk vásárolni nagyobb bevásárlóközpontokba( Árkád Westend) Ki tudja melyik nagyobb boltban lehet kapni jó áron kártyát? (A speedshop árlistája elég jónak tünik Bővebben: link ,de szerintem nem fogok oda eljutni sajnos
) -
Pompi
nagyúr
Kereső powa
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ezenkivül 512es MMCm van, és csak hogy ne warezoljak, elmondom hogy moszkvában lakom, és az orosz mediamarketben lehet vásárolni progikat
most jelenleg 3cdnyi játék, és applicationom van, szoval ha bármi kell, küldj emailt:kruta90@gmail.com

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Valami frissebbet keresek!

Nekem 3650/3660/N-Gage/7610/6630 amik voltak a kezembe és mindent tudtam vele küldeni.. én úgytudom, hogy egyedül a 7650 az ami ilyen lekorlátozott, hogy nem lehet vele hangot küldenik, legalábbis alapból nem, szal ottan kell az átnevezéses, plusz új progit rakunk fel, persze lehet, hogy én alapból a fentiekkel is FExplorerrrel csináltam, és ezért nem tűnt fel... azt hittem, hogy ezen már túljutottunk, hogy az alap küldő cuccost használjuk!?