Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Lehet nem ez a legmegfelöbv topic a kérdésemre...
Honnan tudok leszedni ikonakat téma szerkesztéshez....
Köszi elöre is
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Atombalu
üzenetére
Szokott lenni alapbol QuickOffice az S60 telefonokon, azzal meg lehet nyitni word, excel es powerpoint fajlokat. Hasonlokepp van pdf reader is.
A netezesröl szerintem olvass el egy tesztet egy olyan telefonrol amiben mar a minimap-os böngeszö van es 320x240 felbontasa van, pl N73, N93. Szerintem jol hasznalhato. A legtöbb oldalt meg lehet vele nyitni. -
Atombalu
senior tag
Helló! Kerestem már, hogy volt-e régebben szó erről, de nem találtam. Gondolom azért mert olyan alap. Csak nekem nem :|
Symbian-on el lehet inditani pl. word fájlt ? Miket lehet telepíteni ilyen symbianra ? Roviden le tudja irni valaki ? Itt van pl ez a nokia N95, ezen ugye lehet majd netezni, de azt mennyire lesz kenyelmes használni, ha nincs érintőképernyő?
-
DoctorJekyl
csendes tag
Sziasztok! Keresek a Nokia 6260-as telómra olyan mp3 lejátszót ami kezeli a mem. kártyát, előre beállított hangszinekel (pop, rock, jazz stb..) rendelkezik és nincs ''fémes'' digitáis hangzása! Már nagyon sok lejátszót kipróbáltam de egyik sem volt megfelelő! Előre is köszi!
-
Pompi
nagyúr
Ez nem teljesen új verzió lesz, hanem szintén 3rd edition, tehát az eddig megjelent ilyen programok futni fognak rajta.
Nem kell ezt ennyire túlbonyolítani. Mint már ahogy írtam kétféle S60-as alkalmazás létezik, vannak a 3rd editionon futók és vannak az előzőkön futók. Ennyi (ismét). -
swoody
senior tag
Akkor ez a telo
[link]
Már a S60 3d Edition Feature Pack 1>>> vagyis 9.1-es Symbian 3.1-es S60, azaz a FP1.
És hogy mivel fog tudni többet azt letudnád irni. És hogy erre az uj verziora is lesznek uj progik nah azért kérdem mert hogy uj és hogy lesz sokk progi majd erre a veziora is?
-
Pompi
nagyúr
Fogalmi zavarok vannak.
Van a Symbian ami az operációs rendszer neve és amire épülnek különböző platformok: az UIQ ami a Sony Ericsson telefonoké, van az S80 ami a Nokia Communicator rendszere, az S90 ami a Nokia 7710 sajátja, és végül ami számunkra most érdekes azt hiszem az S60 ami a manapság népszerü Nokia okostelefonoké.
Tehát van egyszer a Symbiannak, mint operációs rendszernek egy verziószáma 6-tól jelenleg 9-ig. És ezek mellett van a platform, jelen esetben az S60 verziószáma ami jelenleg 3-nál tart. A különböző Feature Packok az adott S60 verzió 1-1 újabb kiadásai.
Tehát az első S60-as Nokia telefonja a 7650 konkrétan a 6.1-es Symbianra épült és mivel ez volt az első ilyen ez lett az S60 első verziója. A 6600 már 7-es Symbianra épült és ezért a platform is változott, tehát az már S60 v2.0 azaz 2nd edition (második kiadás). A 7-es Symbianra kijött aztán S60 v2.1 is, de ettől ez még mindig 2nd edition gyűjtő alatt futott. Ahogy a 8.0 és 8.1 Symbianokra kijött 2.6 és 2.8 rendszerek is gyűjtőnével 2nd editionok. Eddig a pontig az S60-ra írt programok visszafelé kompatibilisek, azaz pl. egy 6-os Symbianra, S60 v1-re írt program elfut a 8.1-re írt S60 2.8-on.
Ezek után jelent meg a 9-es verziójú Symbian és erre a 3-as verzójú azaz 3rd edition S60.
(a sokak által várt következő slágertelefonon, az N95-ön debütál a 9.1-es Symbian és vele a 3.1-es S60, azaz a FP1).
És ezeken már nem futnak az előző verziókra írt programok, tehát innentől kétfelé ágazik a dolog, kétféle rendszerre kell fejleszteni az adott programot.
Olyan értelemben a telefonok szoftverét nem lehet módisítani, hogy a Symbian vagy akár az S60 rendszer verziója változzon, frissüljön. A telefon szoftverének a frissítése az adott platformra írt szoftver hibáit orvosolja mindössze. -
swoody
senior tag
Hi.
Tudnátok adni egy linket ahol levannak irva a Symbiannak a verzioi és hogy melyik , melyik verzioval kompatibilis.Vagy letudnátok irni vagy vmi
(magyar oldal) -
bapmarci
csendes tag
Kedves mindenki!
Symbian fejlesztőt keresek egy nemzetközi fejlesztő céghez. Akár 1-2 éves fejlesztési tapasztalattal is.
Feladat: új fejlesztésű rendszer alkalmassá tétele mobilon történő futtatára.
Amit kínálunk: szakmai fejlődés, legkorszerűbb technkák, technológiák, kreativitást igénylő fejlesztési problémák, szemérmetlenül jó fizetés.
Ha bárkit érdekel, vagy ismer olyan fejlesztőt, akit érdeklehet, dobjon egy mail-t a martoni@bap.hu-ra telefonos és e-mail-es elérhetőségével.
Előre is kösz!!
-
Pompi
nagyúr
Mert két különböző telefonról van szó.
Azért mert egy operációs rendszerre épül még nem teljesen ugyanaz.
Az E telefonok alapvetően üzleti telefonok ilyen szolgáltatásokkal - pl. fullos quickoffice stb. - az N széria multimédiás, itt más a pl. a galéria. A 3250 pedig elvileg zenemobil. -
Gebriel
veterán
Miért van az hogy az E50 is és a 3250-ben is Symbian 9.1, S60-van de a benne lévő almenük nem ugyan az?
-
odrobinam
csendes tag
Hali!
Nokia 7610 érzékeli és tudja-e kezelni a 2gb-os dv-rs mmc(Kingston) kártyát?
Vagy elég neki az 1Gb-os kari? -
Magimano
aktív tag
-
Pompi
nagyúr
Amit linkeltem ott készíteni is lehet. Szerinted a ''create'' menüpont viccnek van?
Nyilván nem linkelek olyat ahol nem lehet szerekszteni ha az a kérés, hogy szerkeszteni szeretnél...
Azért ajánlottam ezt mert ez a legegyszerübb módja egy theme elkészítésének.
Ha ennél komolyabb dologra vágysz akkor ezt javaslom:
Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1 for Symbian OS [link]
És kevesebb smileyt ha kérhetem a fórum nem kifestőkönyv - lásd alapelvek! -
M.Eriksen
tag
Hello,nem tudnátok vmi oylan progit ami kijelzi az akksi töltöttségét??
előre is kössz -
jogprof
csendes tag
Hali sziasztok!
valaki tudna abba segíteni hogy nokia3250-re (symbian9)hogyan tudok témát szerkeszteni????
előre is kössz mindent!!!

-
Gebriel
veterán
Bocs a láma kérdésért de egy E50 meg egy 3250-ben ugye ugyan az a symbian rendszer van.
Akkor az azt jelenti hogy a benne lévő progik is ugyan azok
-
peterszky
őstag
Az miért van, hogy az Adobe Reader LE 1.0 nem jeleníti meg rendesen a PDF fájlokat?
A szöveg helyére csak vonalakat rajzol ki. Ahol matematikai képletek vannak ott jól működik. Nokia 6680as, legújabb szoftver. PDF+-ot is próbáltam már, az kilép amikor megnyitnám a fájlt
-
szamovar
tag
Köszi! Fölraktam a nokiaprogramok.hu-ról a Quick Office Pro progit (verzió: 3.6.3.3.0).
Ez ha jól sejtem teljes verzó, magyarul nem fog egyik napról a másikra leállni?!
Különben jól működik, frankón fölismeri a dolgokat, csak a KERESŐvel van egy kis problémám. Az oké ha beírom a keresett szót és kidobja az első találaot, de ha a többi találatot is megakarom keresni, mit tegyek, hogyan léphetek a következőre? -
szamovar
tag
Ha volt már a kérdés, akkor bocsi mindenkitől! Word dokumentumokat akarok megjeleníteni a telón (N91) és ehez kéne valami okos kis progi. Ami fontos lenne, hogy rátudjak keresni szavakra és a progi egyből kidobná a keresett kifejezést. D900 láttam ilyet és nagyon frankó volt!
A válaszokat előre is köszönöm! -
Ck.
addikt
Van-e Symbian9-re vagy vmi levédő progi, amivel jelszóval le lehet védei az sms-eket, hogy ne olvashassa el bárki, illetve egyéb tartalmakat?
A Nokiaprogramok.hu-n nézelődtem, de annyi találat van az ''sms'' kifejezésre, hogy nincs időm ezeket kipróbálni, ezért jól jönne tőletek egy konkrét megoldás.
Előre is köszönöm
-
swoody
senior tag
Hi.
Megtudnátok mondani hogy ez mi is ? S60 3rd. Vágom hogy symbian. Csak hogy mivel jobb a többitöl meg hogy a régebbi symbianos cuccok mennek e ezzel a verzioval meg hogy ez jo e ?
-
Magimano
aktív tag
Hali.
nem tudjátok véletlenül meiylk a legfrisseb sw N73-ra? a mostani néha megfagy

-
szaki04
senior tag
UIQ 3.0-ás Symbian-ra nem tudtok jó oldalakat?
-
Christoph
aktív tag
A következő oldalon találsz mindent ami kellhet, külön topic az s60 3rd -ös progiknak, játékoknak, full verzió-k is.....sokminen cool holmi symbian-ra....
Ingyen lehet regisztrálni....
[link] -
Magimano
aktív tag
haliho.
Userkék honna lehet akár demoprogikat is leszedni S60 3 kiadására?
előre is köszi. -
Fütyesz
aktív tag
hogy lehet betűt írni a számok mellé(mikor a telefonszámot beírom a telóba?)
-
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
no mar le is szedtem, pont ilyenre gondoltam, hibatlanul muxik

meg1x thx -
Bdanyy
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
Szia!
sCrypto ,igaz ezzel csak egyenkét tudsz fájlokat,de van mappára is,de most az nem jut eszembe,megírom,hogyha megtalálom!
-
Dictator^
veterán
válasz
Silencer83
üzenetére
hát változott kisebb mértékben, a legtöbb totyik odaveszett, egy jópár van ami visszatérő és mindenki figyeli..
-
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
nah ez szep...

-
Silencer83
addikt
hi!
olyan progi kellene nekem ( persze csak ha van
), hogy a kepeket ill videokat tartalmazo mappakat le tudjak jelszoval vedeni!
Nokia 6680, symbian 8 azt hiszem
-
Blackdöme
csendes tag
Lehet frissíteni a nokia 3650 oprendszerét?
-
Dictator^
veterán
ultramp3 1.52öt használok az N-Gage-emen, de ha fülessel akarom hallgatni nagyon halk lesz a zene, a másik, hogy mikor kinhagositva hallgatok zenét, egykét zene recsegős, a saját mp3-playerével meg viszi a telefon csak ott meg nem lehet belepörgetni, és nagyon lassan olvassa be a számokat, tud vki egy jó mp3lejátszot symbian 60-ra?
-
jani0625
aktív tag
vki szerkesztett már témát?
próbáltam, de amikor sis fájlt akarok kreálni a végén akkor vmi certificate fájlt kéne beállítani de nem tudom minek? vagy egyáltalán mit?

[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
''mint ami a symbian 9esekben már alapból van
Az Active Standby funkció nem a 9-es Symbianok óta van, hanem a 6680 óta, amin pedig ugyanaz a verzióju (8.0a) Symbian fut, mint a 6630-on.
Van egy pár progi amitmegnézhetsz ha ilyesmit akarsz:
- Active Desk
- Active Desktop
- Active Today -
Rent
senior tag
xvid kodek mindenkeppen fent kell hogy legyen!

-
S e t h
nagyúr
A DivX player nem akar nálam működni, valamilyen kodeket kér, mit kellene csinálnom?
A Smartmovie pedig nem ismeri fel az avikat.
n93 -
dni
őstag
Hali!
Tud vki olyan progit mondani 6630ra (V8) ami a napi feladatokat, naptárbejegyzáseket megjeleníti a ''fő''képernyőn (mint ami a symbian 9esekben már alapból van)?
Eéőre is thx! -
Rent
senior tag
jougynezki sikerult megcsinalni :]]
-
Rent
senior tag
haliho van vkinek megtort 3.25 os Smart Movie ja UIQ telefonra? (motorola a1000 hez kene) mindenkeppen 3,25 os kene! koszi

-
ctx
csendes tag
Hi!
E70re szeretnék angol-magyar szótárat, tud valaki infót ezzel kapcsolatban? Létezik ilyesmi?
-
eXistenZ
csendes tag
Hello!
Nokia N70-nél, hogy lehet az animált gif-et screen savernek beállítani?!
Nagyon nem akar működni, még külön erre készített progival sem, mert egyik sem kompatibilis vele.
HELP ME! -
Ebben a topikban sok Nokia 3650-es tulaj vagy extulaj süttetheti a hasát,szóval megkérdezem,hátha: tudja valaki,hogy ennek a készüléknek milyen a hangkimenete egészen pontosan ? Nem az érdekel,hogy mono,azt tudom,hanem az,hogy hány KHz.Neten a 16 és a 22 szokott megjelenni leggyakrabban az adatainál,kábé egyforma előfordulási arányban,de írtak már 8khz-t is.Egy virtuális ajándék-sörért megmondja valaki ?

[Szerkesztve] -
zolikaDB
veterán
Eladó egy gyönyörű állapotban lévő Nokia 6630-as teló! Fél éves (garipapír kitöltetlen!), zsír új fóliás gyári elő/ hátlap ( a réginek semmi baja, csak a nyáron egy Megasztár koncerten dedikálták
, teljesen karcmentes állapotban, minden tartozékával (sztereó headset, adatkábel, CD, töltő), dobozában, 512 mb-os DVRS MMC kártyával (Take MS, 5 év gari, papírokkal együtt!!!). Jellemzői: Symbian 8.0 oprendszer, 176X208-as 65 k kijelző, 1.3 mpx kamera, 3G stb. Sürgős! Az ár irányár! 50 ezer Ft!
Zoli
Elérhetőség: 06-70-54-05-135, zolikaakiraly_kukac_freemail_pont_hu -
sbazsi
veterán
Én olyan msn kliens progit keresek, ami megy WAP előfizetéssel is,
képes futni a háttérben, és szereti a Nokia E50-es telefont.
Agilemessenger, IM+ nak ha jól érzékelem, nem elég a WAP,
eMSN-nek elég, csak nem képes futni a háttérben. -
-
Forester
csendes tag
Lenne egy olyan problémám, hogy szeretném a 6680-as telomat webcameraként alkalmazni, de sehogy sem jön össze. Bluetoothon keresztül csinálnám. Na most meg is van hozzá a progi a PC-re is és a mobilra is, csak mikor a mobilon lévő progival csatlakozni akrok a PC-hez azt irja ki, hogy: Not able to connect. A birtokomban lévő tudást már teljesen felhasználtam és semmire sem jutottam
Egyébként a programnak a neve: Mobiola Web Camera. Pls help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Spórolós topik
- Hobby rádiós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bittorrent topik
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

javítom magam.

), hogy a kepeket ill videokat tartalmazo mappakat le tudjak jelszoval vedeni!

, teljesen karcmentes állapotban, minden tartozékával (sztereó headset, adatkábel, CD, töltő), dobozában, 512 mb-os DVRS MMC kártyával (Take MS, 5 év gari, papírokkal együtt!!!). Jellemzői: Symbian 8.0 oprendszer, 176X208-as 65 k kijelző, 1.3 mpx kamera, 3G stb. Sürgős! Az ár irányár! 50 ezer Ft!