- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúúúzer
tag
válasz
sztikac #1193 üzenetére
A softreset nem a *#7370#, mig a hardreset a zöld gomb+3+* nyomásakor a bekapcs?
Nekem eddig ha szétszalad a teló a *#7370# nem oldotta meg a problémáimat mert csak összegányolódott minden. Néhány dolgot törölt, de egy csomó fájl maradt vissza-használhatatlanul.
Ezért ha gáz van a zöld+3+* visszavágja gyári állapotba a készüléket. Ha memkari marad benne azt is formázta. A telefobizt. kód pedig újra 12345 lesz. Csak ne lemerült akksival csinálja az ember, mert akkor mehet a szervízbe szoftvereztetni...
Szóval csak annyi, hogy én inkább mindenkinek ezt javaslom. Olyan, mint a windóznál az újrarakás. -
Monya78
veterán
Szia!
Mondom a konkrétat...egy animált oplogó szerkesztőt akartam elindítani...Nokiaprogramokon van fennt Anisimb nevezetű...
Tehát feltelepítettem a phytont és a anisimb-et (sis-t), elinditottam a phytont háttérbe raktam a anisimb-et elinditottam és kilépet...
De most hogy megnéztem a Anisimb nevű progit, elég bonyolult felépítésű...végülis van py kiterjesztésű fájl is benne, meg sok minden más is...totál bonyolult nekem... -
Monya78
veterán
Hali!
Azt hiszem sikerült...
Köszi a segítséget...
Nagy pofátlanság ha mégegyet kérdezek? A Python segédprogit használtad már? Addig eljutottam hogy a python felraktam..mialatt ez futott próbáltam a másik progit elinditani (amihez szükséges a python futtatása) de nem csinált semmit... -
Monya78
veterán
Hali!
Még aktuális....ezek után sokat haladtam előre, de még mindig elakadtam...Ha a DevCertReg-nek megadod hogy pl: ''c:\temp\sms.cer'' akkor a finish uán nem ''sms.csr''-t kapsz, hanem ''sms.cer''-t. Tehát itt elirtad és kezdésnél csr kiterjesztésű fájlt kell megadni??
A másik hogy töltöm fel az elvileg megkapott ''csr'' filet a symbiansigned.com-ra? Ja és hogy megelőzzem a következő lehetséges kérdést utánna hogy töltöm le a kész ''cer'' fájlt?
Köszi előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest