- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Yettel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztyui2
őstag
Hi emberek! Látom másról vitatkoztok, de azért felteszek egy kérdést és remélem, gyorsan fogok rá kapni egy használható választ. Letöltöttem a Smartmovie-t, és rányomtam a mobilra és a Convertert a gépre is. Mindent jól át tud konvertálni, feliratot is faxán kezeli(ezért töltöttem le), de ha mobilon le akarom játszani a filmet, megy normálisan, csak minden videóban 10-20 másodpercre egyszer-kétszer fekete-fehérré válik a videó és a képernyő tetejére meg felkerül piros alapon egy nagy fehér DEMO felirat. Mit lehetne ezzel kezdeni? Hogyan lehetne regisztrálni? Vagy honnan lehetne letölteni teljes verziót?Én a www.series60v3.com-ról töltöttem le és ez a legújabb verzió elvileg.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged