- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
Leszedtem a nokiaprogramokról. Maga a progi fel is ment, de a térképet még kicsomagolni se csomagolta ki.
MSN progi? A Fringet fel sem telepítette vagy vmi hiba volt vele, már nem emlékszem.
Találtam Win. Live MSN-t, de az se akarta a jót, plusz az e-mail postafiókomba belemászott és alig bírtam kitörölni. -
-
kavicssli
addikt
Köszike a gyors választ....teljesen kitudom kapcsolni de akkor sem tudom eltüntetni a szöveget...Az aktív készenlét alkalmazásai menübe belemegyek ott viszont csak a "cserélgetni" tudom a dolgokat de még "kivenni" sem tudom...Bocska ha sokat értetlenkedek de ez az első Symbianos telóm és nagyon szokatlan.
esetleg egy olyan oldalt ahol igénes témák vannak telóra illetve symbianra...nokiaprogramon kivül.. -
-
sztyui2
őstag
Tudom, hogy nem lehet megoldani, éppen ezért kérdeztem, hogy mi módom fordulhat át magától, mert ez hardveres dolog. Valaki felvetette, hogy a kamerát használja pozícionáló eszközként, de ez esetben az 5700-nak már megint nem lesz esélye, mert annak teljesen más állásban van a kamerája, mint az N95-nek.
-
Superman
nagyúr
Ezzel az a baj, hogy az oldalon már nem lehet regisztrálni, emailben kell accountot kérni:
Note: We anticipate NEW account registration will return in the near future.
If you do not currently have an account and have a valid reason to have an account created, please send an email as follows to symbiansigned@symbian.com. -
-
rumos14
nagyúr
tényleg érdekelne a téma, szóval ha felvilágosítasz, akkor
n-gage: mint érdekesség, érdeklenemondjuk azt sem vágtam, hogy a felbontása ezexerint 176*208? amúgy azért az n-gage játékok csakcsak látványosabbak, háromdésebbek, tartalmasabbak, mint az egyéb kis symbian játékok, nemde? gondolom egy n-gage játék méretre is nagyobb (10-20 mega?)
amúgy ennek a topiknak elvileg tökre kéne pörögnie, a nem gépspecifikus kérdéseket ide kellene írni, nem az N73 meg N95 topikokba. szerintem. szóval én itt fogok kérdezni
TomTom: hát, iGo után/mellett érzek némi életszínvonal-csökkenéstlétezik egyáltalán részletes településtérkép Mo-ra? mert az, hogy Pomáz csak 2 utcából áll az általam használt verzión, elég karcsú (mondjuk Fonyódnál viszont a földutak is megvannak.) ja és lehet országtérképeket törölni? részletes lengyel meg szlovák meg akármi térképre nincs szükségem, csak a helyet foglalja. iGo-nál ugye elég az országnév.fbl file-t törölni/hozzáadni, de a TomTom térképek nem így vannak.
-
Digitalboy
senior tag
akkor valszeg a storage memmel nem oké a dolog, mondjuk nem tudtam eddig hogy két részből áll.
Hogy tudom megnézni akkor hogy mi fogllja a helyet, mert amikor az a lista van hogy üzenetek, meg számok stb. mennyit foglla azok csak kilobájtok, semmi komoly.
A naplózást hol lehet leellenőrizni? -
SupaCow
aktív tag
tényleg csak a reset segített. érdekes hiba. Netezés közben a webmessenger weboldalán fagyott be a böngésző, és onnantól kezdve az említett hibaüzenettel el sem indult többet.
Opera mini futott és a wifi is ment.
más fórumon is a reset segített.
mindenesetre reset megvolt. adatokat visszaállítottam. adat nem veszett el, de mégis érdekel a hiba oka. -
Kubi
tag
Köszi!És azt a telón nem lehet megnézni,h mikor volt rajta szoftvercsere?Csak azért szeretném megtudni,mert 1 ismerősömet jól átvágták 1 műhelyben ahol szoftverfrissítést kért és csak 1 resetet csináltak neki. ja és azóta nincs blutooth a telefonján,de annyira,hogy még az azonosító számát sem jeleníti meg mikor beírom a *#2820#et (7610)
-
szamovar
tag
Köszi! Fölraktam a nokiaprogramok.hu-ról a Quick Office Pro progit (verzió: 3.6.3.3.0).
Ez ha jól sejtem teljes verzó, magyarul nem fog egyik napról a másikra leállni?!
Különben jól működik, frankón fölismeri a dolgokat, csak a KERESŐvel van egy kis problémám. Az oké ha beírom a keresett szót és kidobja az első találaot, de ha a többi találatot is megakarom keresni, mit tegyek, hogyan léphetek a következőre? -
rothadt
aktív tag
Köszönöm a segítséget, nem nem itt próbáltam, hanem a menü/ telepítés alatt, ahova fel lett téve, ott nyomtam az eltávoltítást, de érdekes módon onnan, úgy nem akart lemászni a vasról. mégegyszer köszi!
egyébiránt az, hogy java alkalmazás, az azt jelenti, hogy nem fut symbian telefonon? mert nekem fent van egy starwars gém, ami szintén java, de az fut.
és még egy kérdés, témákat állítólag tudok felrakni rá e60ast is(e50re), de eddig még egyet sem sikerült...olvastam iesmit játékoknál, hogy a teló igazítja a felbontást, de igaz ez vajh a témára is? vagy hogy megy ez?
[Szerkesztve] -
_Gomba_
tag
-
geckowize
őstag
Aham. Azt hittem, hogy a régi szabvány 176*208-as felbontástól nagyobbal csak a 9.0 vagy 9.1 kompatibilis. Mert ugye a többi telónál így van.
Az ilyen ''új'' telefonok fícsöreit (mármint az ilyen mélységű pl S60 verzió, proci, ram) hol olvasod? Mert az allaboutsymbianos mindenhol belinkelt S60 kerekasztalnál levő modellek már kicsit idejétmúltak. -
-
Poszatakiler
csendes tag
-
Misha
csendes tag
jó ez a táblázat
csak azt nem értem h nokia miért ilyen ''össze-visszán''
állítja össze a telcsijeit:
3230
ram: 6
proci: 123
kamera: 1.23
760mah
6600
proci: 104
kamera: 0.3
850 mah
6620
ram: 12 (!)
proci: 150 (!)
850mah
6260
proci: 123
760mah
6630
ram: 10
proci: 220
kamera: 1.23
900mah
szóval egyik gyors proci de kevesebb ram, másik lasabb proci de magasabb megapixel, stb
tiszta káoszlegalábbis szerintem..
-
rambo4ésfél
senior tag
Én olyan hőmérőre gondolok ami a környezetet méri vagyis ami a telefon hőmérsékletét méri /biztos hogy van beépítve vmi mert a régi kis 3310-esemben is volt csak elő kellett hozni benne tehát ha abba a technikába már volt akkor szerintem még van ebbe is, amúgy nem vmi nagydolog mert a hőmérő akkora vagy még kisebb mint egy smd ellenállás hiszen az is egy ellenállás/
Jah és amúgy sincs net/wap a telómon mert nekem nincs rá szükségem, elég az itthoni
[Szerkesztve] -
UNQL.Charlie
tag
Hi all.
Kezeim között tartok egy SE P910i tellót.
Megpróbáltam feltenni, más tellókhoz való symbian játékokat és egy sem ment fel
Sőt, még azok a jáva játékok sem futnak rajta, ami a régi SE k700i tellómon elfutottak.
Tudja valaki, hogy hol találok ehhez a tellóhoz szoftvereket.
Elég cink, hogy semmit sem tudok rárakni, mert mindenbe beleköt, hogy ez nem kompatibilis, stb.
Régebbi típusok is ilyenek voltak?
Üdv
Charlie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest