Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP!T
addikt
Hali! 6630as telcsimről lementettem PC Suite progival az SMS-eket és a névjegyzéket. Mindent sikeresen vissza is másolt, kivéve a bejövő üzeneteket. Találtam egy progit, amivel megnézhetem az nbu kiterjesztésű mentést. Minden SMS-t sikeresen eltárolt. De valamiért visszamásolni nem tudja. A program azt írja sikerült, de csak a "sent" és "packed short messages" (ez nem tudom mi, de a bejövőbe ezt az 1 sms-t másolta... nem tudom ez miért nem az inboxban van), kategóriában lévő sms-eket rakta vissza. Valamiért az "inbox" kimarad! Mi lehet a gond?

-
dddd4
tag
A Feature pack 2 mivel tud többet mint az 1?
-
Balinov
titán
válasz
piadex2
üzenetére
Fring? ki tudom valasztani a listabol a Nokia 6630-at..en uiq3-as P990-en hasznaltam 3G-n ill. nyitott wifin keresztul, mind a skype chat,mind a skype-skype hivas reszet is.van benne msn,gtalk,meg meg egy IM progi tamogatasa is. Ha nincs 3G/UMTS, akkor allitolag meg sima GPRS/EDGE-n is elvezheto a hangminosege
-
piadex2
senior tag
Sziasztok! (Ez most egyszerre válasz kaller1 és Inarus részére.)
Találtam egy skype-os oldalt még tegnap (ezt), és ott nem szerepelt a 6630. Ezért gondoltam, hogy biztos azért, mert nincs rajta java. Azóta megnéztem a telefon leírását és tényleg van.
Szóval a kérdésem így módosul: ha 6230i-re vagy n80-ra szerzek java skype-ot, akkor az működhet-e a 6630-ason?
Ill. még annyi, hogy a symbian program csak kettős klikk és már települ is. A java-st hogyan lehet telepíteni?
Előre is kösz a választ.piadex2
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Utána néztem, hogy mit töltök le: nos nem symbianos a kicsike, hanem java-s. Az meg nincs a 6630-asomon... tud valaki valódi symbianos skype-ot?
piadex2
mod: egy elírás korrigálva
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy merre lehet találni Symbian 8.0-ra Skype-ot?
Előre is kösz a választ.
Ill. még annyi, hogy ha van egy 9.1-re Skype-om, akkor az elfut-e a S. 8.0-on?piadex2
-
SP!T
addikt
Sziasztok!
Nokia 3250 vagy Nokia N70-et vegyek? 3250 állítólag szebben játssza le a zenét és S60v3 míg N70 S60v2. 3250 elég gyökérül néz ki, ám mégsem tudok az N70 előnyét igazoló indokot! Szerintetek? Árban is nagyon hasonlóak.
Üdv!
-
user01
aktív tag
Az az érdekes, hogy pl. a Nokia 3110c már alapból tudja a napi ismétlődés intervallumának beállítását, de a symbian-ban még mindig nincs benne. Ki érti ezt?

-
user01
aktív tag
válasz
zsolidodd
üzenetére
Ezt tudja beépített naptár is!!!!
Az a trükkje, hogy a számítógépen az Outlook-ba kell beírni a találkozót (emlékeztetőnél nincs ismétlés) 3 naponkénti ismétlődéssel, majd szinkronizálni a telefonnal.Gyakorlatilag először a telefon naptárját vidd át az Oulook-ba (hogy meglegyenek az eddigi beírások), majd írd hozzá az új ismétlődő bejegyzést, és végül vidd vissza a telefonba.
Én már régóta használom 4 napos ismétlődéssel teljes megelégedéssel!

-
zsolidodd
senior tag
Hello! Tudna nekem valaki olyan naptárat 9.2re, amin be lehet állítani az emlékeztetők ismétlődését, de minden harmadik napra. olyat találtam, ami pl minden harmadik csütörtökre stb berakja, de ami minden 3ik napra nem. Előre is köszi!
-
kappa
csendes tag
válasz
symbiota39
üzenetére
Nokiaprogramok.hu-n keressél. ott van biztos
-
symbiota39
csendes tag
Üdv!
3rd-re keresek hasonlo programot mint (2nd)-Blustreamer/Mstreamer sis.
2 3rd-s telefon között szeretnék vizuális camera kapcsolatot létre hozni bluetoothon.Ha esetleg létezik már ilyen 3rd-re is és tud valaki rola légyszives jelezze.THX! -
symbiota39
csendes tag
Üdv!
3rd-re keresek hasonlo programot mint (2nd)-Blustreamer/Mstreamer sis.
2 3rd-s telefon között szeretnék vizuális camera kapcsolatot létre hozni bluetoothon.Ha esetleg létezik már ilyen 3rd-re is és tud valaki rola légyszives jelezze.THX! -
piadex2
senior tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Hello!
Kösz a segítséget!
piadex2
-
piadex2
senior tag
Hello!
Van ez a Nokia PC Suite. Az a gondom vele, hogy USB-s csatlakoztatást nem ismer. De nekem most csak USB-m van: hogyan komunikálok akkor a telefonommal?
piadex2
-
piadex2
senior tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Hello!
Ismét kösz!

Megint újabb kérdés: néha nem azt látom, hogy symbian v9.1, hanme azt, hogy s60. Az mit jelent?
Kösz előre is. (Még valószínű, hogy lesznek láma kérdéseim...)piadex2
-
piadex2
senior tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Hello!
Nagyon köszönöm a segítséget!

Mivel a 6630-on nincs számológép, én telepíteném rá. Hogyan kell egy symbianos gépre szoftvert telepíteni? A nokia application installer jó hozzá?
Kösz a választ előre is.piadex2
-
asadasad22
őstag
válasz
piadex2
üzenetére
pofonegyszerű. a gsmarenában azért írnak 8-ast, mert 8-as Symbian fut rajta

ami *#0000#-el előjön, az a fw verziója, annak semmi köze nincs a Symbian verziójához. a Symbian verziója nem frissíthető, illetve mindezidáig még sosem volt frissíthető, még a mostani 9.2-es telefonokat sem lehet 9.3-ra frissíteni, pedig technikai akadálya nem lenne a dolognak. -
piadex2
senior tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Hello!
Na, ezt kérdeztem egy korábbi (1583-as) hozzászólásomban. Annyi kérdésem még lenne feléd, hogy azt jól látom, hogy ezen a gépen (6630-as) 6-os Symbian fut?
Előre is kösz a választ.piadex2
mod: ha beírom, hogy *#0000#a, akkor azt írja ki, hogy " V 6.03.40 [...]". Ha ez tényleg 6-os symbian, akkor a gsmarenaban miért írnak 8-ast? link
-
-
piadex2
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a linkeket és a segítséget. Szerinted létezik olyan hely, ahol van nokia software updater-nek korábbi verziója?
piadex2
-
piadex2
senior tag
<fél off> miért írja ki a nokia software updater, hogy "A kapcsolat megszakadt. Ellenőrizze a hálózati csatalakozást vagy azt, hogy a tűzfal akadályozza-e az alkalmazás megfelelő működését." Mindezt persze úgy, hogy nincs telepített tűzfal és az XP SP2 tűzfala is le van tiltva. Symbian-t szeretnék frissíteni, és most nem tudom, hogy hogyan.
Légyszi, aki tud, segítsen. Előre is kösz.piadex2
</fél off>
-
asadasad22
őstag
válasz
quander
üzenetére
nagyon nem tévedtél el, mert mint kiderült, az S40-hez és S60-hoz (az S60 a Symbiannak a legelterjedtebb fajtája, gyakorlatilag Symbian alatt S60-at értünk a legtöbb esetben, az S40 pedig csak egy szabványos Nokia platform, amit a butább telefonok használnak, illetve a nem-okostelefonok, a nevén kívül és a hasonló kinézetén kívül nincs sok köze az S60-hoz) ugyanaz a témaszerkesztő van, így félig még on-topic vagyunk

-
quander
csendes tag
-
válasz
quander
üzenetére
azért egy választ megér. Carbide.ui Theme Edition 3.2 (legújabb) (letöltéshez ingyenes reg szükséges), szerkeszthető téma vele MINDEN S40 és S60 mobilhoz is (külön kategorizálva a kiadásokat is (2nd, 3rd, FP1, FP2, stb). Ez egyébként a hivatalos témaszerkesztő, kicsit ugyan nagy méretű, de az utolsó bitig testre szabhatóak a témák (és ezért eléggé bonyolult, de egy próbát megérhet). de valaki segítsen már ezzel a nem fogadott hívás kérdéssel kapcsolatban. erről mindenhol mindenki hallgat....
-
quander
csendes tag
Estét mindenkinek! Egy 6500 slideot birtokolok, ehhez szeretnék egy S40-es téma editor szerezni. A freeware nokia theme editor 2.2 nem jó mert ezt a telefont már nem ismeri. Ha valaki tud segíten vagy esetleg van ötlete, előre is köszönöm.
Ja és igen: erre a telóra is lehet telepíteni valami féle vírusírtót vagy egyéb védelmet? -
VChris
csendes tag
válasz
piadex2
üzenetére
Én is két napja vettem meg életem első Symbian-os telefonját
Nokia 6650.Az OS verziószámát itt tudod megnézni, ezt már felfedeztem:
Menü/Beállítások/Adatkezelő/EszközkezelőHa telepíted a Nokia PC Suite programot, és abban kiválasztod a Phone Software Update programot, akkor telepíti hozzá az OS frissítő szoftvert, és ha azt futtatod, akkor megmondja neked, hogy van-e új változat, ha igen, azon keresztül tudod frissíteni.

Ezt már én is kipróbáltam.Az enyémben 3.09-es változat van, és még nincs frissebb.
Nekem is lenne hasonló kérdésem: van olyan Symbian-os honlap, ahol lehet olvasni arról, hogy mikor lesz újabb frissítés, milyen javításokat tartalmaz, etc.
Továbbá lenne egy specifikus kérdésem is, a szakértőkhöz: Az e-mail postafiókomat úgy állítottam be, hogy: Üzenetek/Beállítások/E-mail/Postafiók/Automatikus letöltés, és azon belül van egy olyan lehetőség, hogy E-mail értesítések, azt beállítottam automatikus frissítésre, de nem értesít a telefon, ha új e-mailem érkezik.

A postafiók helyesen van beállítva, mert manuálisan tudok küldeni/fogadni.
A júzer manuál azt írja, hogy a fenti menüpontban lehet megadni, hogy meghatározott időközönként automatikusan megnézze a postafiókot. Na de hol állítom be azt a meghatározott időpontot? Mert itt csak annyit lehet választani, hogy automatikus legyen, vagy sem. De sajnos nem értesít a telefonom új e-mailről.
Meg lehet oldani valahogy, hogy mondjuk óránként nézze meg, hogy van-e új e-mailem? -
piadex2
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hello!
Köszi!
Tehát a v 6.03.40 az 6-os symbian. Még annyit, hogy a legújabb symbian elfut-e a 6630-asomon? Van-e gépigénye ennek az OS-nak?piadex2
-
válasz
piadex2
üzenetére
A verziószám kiderítésére talán jó lehet a *#0000# kód.
Frissíteni itt tudod.
Nézz körbe a Nokiaprogramok.hu oldalon, sok-sok infót találsz majd ott. -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem meg az első symbianos mobilomat (nokia 6630) -> kezdő vagyok. Azt szeretném megtudni, hogy honnan tudhatom meg az OS-om verziószámát ill. hogyan lehet a gépet frissíteni?
Van-e jól bevált symbianos honlap valahol?
Köszönöm előre is a segítségeteket:piadex2
-
Sziasztok,
Egy kérdésem/kérésem lenne. Van nekem egy olyan okos telóm, ami annyira okos, hogy nem terhel feleslegesn információkkal, pl hogy nem fogadott hívás esetén ki a hívó, vagy új üzenet esetén ki a feladó. Pedig jó lenne, ha tudtaná velem. Egy olyan progit kereset, amivel ez kivitelzhető. Hibába kerestem rá google-ban (mind magyarul, mind angolul...) Annyit kellene tudni, hogy nem annyit ír ki a főképernyőre, hogy nem fogadott hívás, hanem mint a 6500 Slide, kiírja, hogy pl.: Kinga Nem fogadott hívás. üzenetnél is ugyanez, egy sorba a küldőt/hívót, alá hogy nem fogadott. Valaki tud megoldást? Nagyon hálás lennék érte :-). -
D27
aktív tag
Hiall.
Lenne egy kérdésem.
N-Gage Classic-nak mien a procija!RAM-ja?
Előre is köszi a válaszokat.
-
zx2mano
csendes tag
Hello.
Van 1 problemam a Nokia E50-es telommal. Frisitettem a softjat a legujabbra, es valoszinu, hogy nem kellet volna. Ki tudna megmondani hogyan lehetne viszatinni a regebbi verziot???
(V 06.27.1.0). Az ujabb verzion nem mukodik a Tomtom!!! Vagy tud e valki olyan Tomtom verziot ami mukodik az updateolt verzion is. F1 -
Pajoz
őstag
válasz
asadasad22
üzenetére
Tényleg...
Sry!Félreértettem a kérdést. -
Jazz
veterán
Üdv!
Nokia 7610: Hogyan lehet beállítani hogy kijelző világítása soha ne szűnjön meg? (ugye pár mp után abba marad auto)
Alapban a telón nincs ilyen opció, max. a képernyővédőt lehet állítani, de az is max. 5 perc.
thx -
Dax27
csendes tag
nem tudjátok hogy lehet megnézni hogy eddíg a telefon összesen hány órát volt bekapcsolva?
-
Dax27
csendes tag
néztem nem müködik, nem forog semerre hiába állítom be hogy jobb vagy bal kéz :/
-
TonTomika
aktív tag
-
Dax27
csendes tag
nah majd meglesem, írok hogy mi volt
-
Dax27
csendes tag
tényleg full screen lesz de nem a kijelző hosszába hanem állva, nekem fektetve kéne full screen mivel úgy kihasználja az egész lcd-t és nem lóg le a kép és nem is torzít
-
Balinov
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
kijott a beta ,meg a mult heten,de nem tudtam meg sajnos kiprobalni.Esetleg gyere at a P990 topikba,harsanyiz,vagy Szejc,vagy Eldiablo talan meg tudja erositeni azt az emlekkepemet,hogy az Uiqhackkal lehetoseg van java persmissionok bizdergalasara.
-
Pajoz
őstag
válasz
hello.moto
üzenetére
Állítsd vissza a teló dátumát fél-egy évvel a telepítés idejére.
-
Dax27
csendes tag
jah és nem tudja valaki meddíg kezeli a 6290 es a memoria kártyákat? papíron 1 íg de nekem kettővel is ment, gondolom legalább 8 ig mert az n95 ösben meghajta azt csak fölöslegesen nem akarok venni egy 8 ast hogy csak nézegetni tudjam
-
Dax27
csendes tag
rendben, nagyon szépen köszönöm

-
Dax27
csendes tag
Azt is felraktam egy fél éves verziót és nem tudom "döntve" nézni a videót, pedíg állítgattam rajta rendesen :S
-
Dax27
csendes tag
sziasztok, tud valaki olyan videó lejátszó programot ahol a videó képét lehet forgatni és nagyképernyőre tenni? 6290 esem van és két három progit megnéztem de egyik sem tudta normálisan...
-
Ricardo
titán
válasz
TonTomika
üzenetére
Nem tudom szerintem hetente elég. A Nokia boltban javasolták még régebben az előttem állónak amikor elpanaszolta hogy fagyogat ( N70-e volt). Megkérdezték ki szokta e kapcsolni. Azt mondta mióta megvette még nem csinált ilyet, akkor javasolták neki hogy időnként tegye meg. Elég egy ki és be kapcsolás, nem kell egész éjszakára
-
TonTomika
aktív tag
válasz
TonTomika
üzenetére
Hopsza...kimaradt...nem tudtok véletlenül egy olyan progit amivel microSD-re tudok backupot csinálni? mert van egy 1gigás és arra simán tudnék...no meg van a gyári 128as ami szintén elég lenne mert azt semmire nem használom...azzal csak az a bökkenő hogy a számítógép nem ismeri vel így nem tudom sehogyansem leformázni:S valami progi amibel teloban lehet formázni? köszi!
-
TonTomika
aktív tag
Hello!
Én egy érdekes problémával állok szemben... van egy Nokia E50-es készülékem (amit nagyon imádok) és néha lehetetlen elérni, holott soha nem kapcsolom ki a telefonom...ha felhívnak nem csöng ki csak hosszú szünet aztán hangposta...néha nállam is ez van amikor hívok valakit aki be van kapcsolva úgyszintén, tehát "el vagyok vágva a külvilágtól." Kérdésem az lenne hogy ezen hogyan tudnék segíteni? SW frissítés? esetleg újratelepíteni az egészet? -SW frissítésen még nem esett át a drága...V 06.27.1.0- viszont ha frissítés vagy bármi...akkor az egészről egy backupot kéne csinálni...ami para mert a pop portos adatkábelem nemigazán működik...érintkezési hiba a csatlakozónál:S blútyúk meg nincs...szervízben ezt megoldják ugye? előre is köszi a segítséget!
-
hello.moto
csendes tag
sziasztok! E 50-es nokiám van és ha programot akarok felrakni, akkor azt a hibaüzit dobja ki, h "lejárt tanúsítvány"
v.mi ötlet, hogy ezt hogy lehet kikerülni?
az alk. kezelőben a szoftvertelepítésnél beállítottam, h "mind" de így se megy...
no, megpróbálom visszaállítani a dátumot, hátha

-
Balinov
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
Hi,nem a 4.2es a legutolso.Esetleg alternativakent regisztralj erre a Digia WEb broswer betara,elobb utobb csak megkuldik a letoltesi linket.hatha jobb
-
burgatshow
veterán
Hali!
Nem olyan régen én is beálltam a sorba egy SE M600-zas készülékkel. Nagyon szeretem, nagyon imádom, de ma akadt egy kis gondom az Opera Mini 4.1-es verziójával.
A program tökéletesen működik, gond nélkül települt, de nagyon idegesít, hogy minden egyes Opera start után állandóan megkérdezi a telefon, hogy engedélyezem-e a kapcsolatot, mindezt 3-szor egymás után.
Nézegettem már a MIDlet tanúsítványokat, többször be is állítottam az Operanak, hogy az internet hozzáférés engedélyezve legyen, de mindig visszaállítja az "Auto indításra".
Mit tudnék tenni, hogy az Operazás közben a telefon ne pofázzon nekem, hogy kimehet-e a netre vagy sem.
Köszi előre is, -t-
-
SupaCow
aktív tag
Sziasztok!
Frissítettem az E60-as telefonom firmware(jét) . Azóta az aku 1 napot se bír.
Valami ötlet, hogy melyik alkalmazás/ beállítás zabállja ennyire az akut? -
onyy
csendes tag
Üdv. Egy olyan kérdésem lenne,hogy tudtok-e olyan programot mondani, amivel S60 3rd edition alatt fel lehet venni a telefonbeszélgetést (diktafon szerűen
)? -
Salmi
tag
Remélem nem gond, ha ideírok, csak tudósítani szeretnék két új Nokia készülék képeiről:
Az egyik az első érintőképernyős Nokia S60: Nokia 5800.
A másik pedig az N79-es.Ha kíváncsiak vagytok a képekre: www.smartnews.hu
-
bepe79
addikt
Uj Symbian 9.3 video: [link]
-
Kinder
senior tag

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Inkább gyere sörözni! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szval majd 10 óra felé megírom hátha tok segíteni