- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iPhone topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztyui2
őstag
Ezt nézzétek:[link] Hátha mégis lesz megoldás. Szerintetek ez megy 5700-n is? Elvileg mennie kéne, ha N95-ön megy.
Két dolgot nem értek ezzel kapcsolatban:1.Az N80, N73, E65 Oprendszere nem olyan, mint az N95-é. Miért hozzák kapcsolatba ezeket a cikkben?
2.Hogyan fordul át magától a kijelző a videón? Nincsen mozgásérzékelő az N95-ben. Akkor honnan veszi, hogy mikor kell átfordulnia? -
Balinov
titán
Srácok,olyan kérdésem lenne,hogy tudtok-e megoldást .rSC fájlok karakterlimitjének kijátszására? Lokalizáláshoz kellene,de ha beleillesztek notepaddal pl. egy plusz karakterhelyet az rsc fájlban,utána az rsceditorban nem látszik még az erdeti karakterszámú szöveg sem.
Köszi
Balinov -
Inarus
addikt
válasz
legiaap #1295 üzenetére
Ad1. A témák ritkán piszkítanak két meghajtóra, úgyhogy elég ha csak az egyiket törlöd. Értelemszerűen azt,amelyikre telepítetted a témát.
Ad2. Az egy nagy tévhit.hogy ha a cre rakod,akkor el lehet távolítani.
Ad3. Azt hogy melyik meghajtón van a téma, a témakezelőben látod. (A téma neve mellett van egy kis kártya ikon,ha a kártyán van. Ha nincs semmi ikon a jobb oldalt,akkor a telefonodon.)
Ad4. Ami nem létszükséglet, telepítsd a memkarira. A memóraikezelés és a telefon gyorsasága is bánja,ha drasztikusan lecsökken a belső memó. -
pity...
csendes tag
hi!meg tudja vkimondani h hol tudnék p900hoz ho alaklmazásokat letöltani?(symbian 7) köszi elöre is!
-
legiaap
félisten
Köszi az infókat mindenkinek.
"Hiába jó pap holtig tanul" szokták mondani. -
Pajoz
őstag
válasz
legiaap #1291 üzenetére
Ahogy user01 és én is írtuk,ha az alkalmazáskezelőből törlöd a cuccokat akkor tökéletes az eltávolítás.Vannak olyan progik amik összevevőket telepít a Cre is és ez ellen nem lehet mit tenni.
A témákat próbáld meg a Cre tenni.Akkor állítólag törölhető.Mondjuk nekem mind az En van és látható az alkkezben. -
hossszú
őstag
Létezett a régebbi Symbianos telokhoz egy Sound Monitor nevezetű zajszint mérő progi ilyet keresnék N73-ra
-
legiaap
félisten
Akkor értek most már mindent.
Csak egy dologtól félek,hogy mi van akkor ha mindent leformázok,rendbehozom a telóm.Újra felteszek mindent,működik is minden.Majd egy idő után találok egy szép témát,ami felteszek(ezzel gyűltek meg a bajaim eddig) és tök mind1 hova teszem a telóba vagy a kártyára és nem látja az alkalmazáskezelőm.Na ilyenkor mi van.
Csak úgy tudom eltávolítani,hogy megen formázok mindent???
Mert én olyan vagyok,ha már nem tetszik valami,akkor le is akarom törölni,de ha ha nem látja az alkalmazáskezelőm,akkor meg vagyok lőve.
Erre nincs valami jó megoldás? -
Primőr
aktív tag
csináltam az n73-ason egy symbian frissítést, erre eltűntek a telószámaim, csak úgy jött vissza, hogy a Sim kártya számait visszaállítottam. Hogy tudom a másik memóriáról is visszahozni a telefonszámokat? VAgy inkább hogy lehet visszaállítani az előtte levő symbian verziót?
-
legiaap
félisten
Tehát akkor összegezzük a dolgokat,hogy tiszta legyen:
Az ember a memória kártyájáról (E meghajtó) le akarja szedni a dolgokat,akkor hiába formázza le a kártyát a telefon akkor is megjegyzi.Tehát a megoldás a tökéletes eltávolításra,ha az ember mindent formáz.Magyarul a telfont is meg a memória kártyát is.
Bonyolult dolog ez... -
legiaap
félisten
1.
De ez olyan dolog,mint mikor az ember feltesz a PC-re mondjuk a C meghajtójára egy csomó progit majd leformázza.Attól,hogy a vezérlőpultól nem lett eltávolítva a következő telepítéskor nem kérdezi meg,hogy lecseréli-e,mert a formázás mindent eltávolít nem?
2.
És erre mit mondasz ,amit Daweee kolegám írt:De a memkarira tett progik beírják magukat a telmemóba is?
Ez igaz? -
user01
aktív tag
válasz
legiaap #1282 üzenetére
Ha a Windows-ban egy progi hivatalos uninstallálása helyet csak egyszerűen letörlöd a mappáját, akkor a Start menűben pl. ott marad az indító parancsikonja, és a Win is úgy tudja, hogy továbbra is fent van a progi, csak nem fogja megtalálni. Ez így van a Symbian-nál is.
-
legiaap
félisten
Én azt hittem ha formázok mindent kitöröl és full üres lesz a kártya.
De ez gáz,ha így telepítettem fel újra őket?
Vagy most kicsit meg vagyok zavarodva.
Ilyenkor tényleg rá telepít vagy csak a tell. hiszi úgy hogy fenn vannak mikor nem?És akkor ha azt akarom,hogy formázás után ne kérdezzen ilyet,akkor előtte érdemes az alkalmazáskezelőben mindent letörölni és utána formázni?
Vagy végülis mind1 hogy csinálja az ember?
Van különbség a kettő közt? -
user01
aktív tag
válasz
legiaap #1277 üzenetére
Az op.rendszer is regisztrálja, hogy milyen programokat telepítesz, meg azok is beleírják magukat több helyre, különben még csak el sem tudnád indítani őket. Azzal, hogy a memkarit leformázod, ezek a bejegyzések még megmaradnak, ha előtte az alkalmazáskezelőben nem törölted ki a progikat. Ezért gondolja úgy a rendszer, hogy telepítve vannak.
-
legiaap
félisten
Nos Emberek egy érdekes dologra lettem figyelmes:
Nokia N73 ME-m van.
Egy pár órája leformáztam a telóm meória kártyáját,hogy megtisztítsam a sok szennytől és feltettem újra minden progit.És itt jön a furcsaság.Minden egyes telepítéskor kiírta,hogy a progi már fenn van és,hogy lecserélem-e az újat rá.Na ez,hogy lehetséges,mikor a formázással elvileg minden törlődik???
Erre valaki tud magyarázatot adni??? -
Balinov
titán
válasz
Armando_19 #1273 üzenetére
üdv,sajna én se találtam...khm..megoldást azóta rá...
-
manaroth
csendes tag
Hi!nem tud valaki egy olyan programot symbianos nokiára,ami elrejti a számoom ha smst küldök?kösz!
-
jobbágy
csendes tag
Hogyan lehet N95-nél fényképezéskor kikapcsolni a piros ledet a vakunál. Próbáltam cCam-el, de az se tudja kikapcsolni. Gondolom szoftveresen meg lehet oldani, mert biztos nem hardveres.
-
Pompi
nagyúr
-
legiaap
félisten
Billentyűzár
Ezzel csak egy gond van,ha a telót adatátvitelbe akarod kapcsolni a PC-del akkor előtte ki kell lőni,mert különben nem fog összejönni a dolog. -
tildy
nagyúr
Én pl nagyon nem komálom, hogy a 3250esemen nicns automata billentyűzár. Vagyis van, de eléégé gáz, ilyen biztonsági kódos... Már a legalapabb Nokia 3100son is volt nodmális, 1 perc után lezáró billzár , pedig az nem is symbianos.
ha van ötletetek inygenes billzárra szívesen veszem -
tildy
nagyúr
Nem is gondoltam, hogy ez a topikom ilyen sok hozzászólást megél
-
Balinov
titán
Ne vegye senki magára,de annyiszor le lett irva a topikon belül is,hogy első körben melyik oldalon kell keresgélni..soxor csak pár hsz-t kellene visszaolvasni
-
rumos14
nagyúr
hoppá. touchscreen-es S60 készülékek várhatók a Nokia-tól? [link]
azért birom, hogy x évvel a palm/windows-os oprendszerű telók után mások is felfedezik maguknak a témát... -
-
Pajoz
őstag
válasz
legiaap #1252 üzenetére
Nem vagyok nagyon okos...Nekem csak 5 téma van fent,mind látható az alkalmazáskezelőben.Viszont az E/resource/skin-ben csak 2 mappa található,ami nem törölhető.Nagyon más ezeknek a telóknak a fájlrendszere,mint a régieknek.Ha nem jelenik meg az alkalmazáskezelőben a téma akkor valszínű,hogy csak kártya format szedi le.Ezért javasolják,hogy témát csak a Cre telepítsünk.
Nálam a kijelzővédő a C/resource/apps mappaban van.Próbáld törölni onnan. -
-
legiaap
félisten
Okos emberektől várnék segítséget a következő problémámra:[link]
A telóm Nokia N73 ME
Sw: V 4.0727.2.2.1 -
sztyui2
őstag
Igen. Az már megvan, de nekem folyamatosan világító cuccos kéne. A kamera hangját majd megpróbálom, csak most nem otthon vagyok. A bluetooth-os progit megpróbálom majd megkeresni valahogy. A webcam-ből meg csak pár darab van, és egyik se mükszik. Az NTorch-ból meg csak a Pro működik, de azt meg nem lehet letölteni sehonnan.
-
-
sztyui2
őstag
Ja meg kellene még egy Bluetooth-os progi, amivel lehet irányítani az egeret meg a Media player-t
-
sztyui2
őstag
Van olyan program s60v3-ra, amivel ki lehet kapcsolni a fényképezőgép hangját?
Vagy esetleg van működő webkamera progi?
Vagy az NTorch Pro for Nokia 5700?
Ezek kellenének nekem, de nagyon. -
Daweee
őstag
válasz
Armando_19 #1241 üzenetére
Opera Mini
-
Armando_19
őstag
Tudtok valami jó böngészőt?
-
Balinov
titán
S60v3-ra tuti van, CorePlayer. P990i-n működik a youtube,sajna egy hátránya van,még demot se lehet letölteni,annyira fizetős (25 dodó). Telepítő SIS fájllal meg semmit nem érsz,serial nélkül nem tudsz az aktiváláson túllépni. 65k nem akadály.az épp olyan,mintha a windows desktop színmélységét 65k-ra átállítva néznéd.
-
Van olyan S80-on futó player,ami az flv-t is támogatja ? ( YouTube-os flash pl.)
Másként feltéve:egy Nokia 9500-án lehet flv-t nézni/hallgatni valamilyen progival ? Ha igen,nem akad ? És mennyire tűnik fel,hogy csak 65k színnel megy ? -
-
-
Nem találtam a nagy symbian programok topikot, ezért ide írok.
Olyan telót keresek, aminek a névjegyzékében nem csak a névre, hanem minden más bejegyzésre is rákereshetek(cégnév, e-mail cím, stb...)
A milyen telót vegyek topikban jött egy válasz, hogy okostelefon kell nekem, és arra van program.
- Mi a program neve? (Ha több is van a freeware verzió érdekel)
- Elég okos az S40 is vagy nagyobb verzió kell hozzá?
- Talán buta kérdés, de java-ban nem férni hozzá a telefonkönyvhöz? -
sztyui2
őstag
Daweee! Sikerült beszereznem egy Bluetooth-t a Mobiola webcam2 -höz, de nem sikerült még Bluetooth-al sem kapcsolódni. Ugyanazt írja, hogy Trial Period is expired
-
sztyui2
őstag
válasz
Viktor0610 #1229 üzenetére
Hát ez egy nagyon bonyolult program. Asse tom, hogy kezdjek hozzá meg hogy mit kellene egyáltalán csinálni
-
legiaap
félisten
válasz
Viktor0610 #1229 üzenetére
Köszi.
Akkor neki zizzenek azt szerkesztgetek. -
-
legiaap
félisten
Valaki tudna nekem adni egy linket ahonnan leszedhetnék egy témaszerkesztőt Nokia N73 ME-hez?
-
-
Balinov
titán
válasz
Armando_19 #1208 üzenetére
sajna nem,vinyócsere volt,rohangálás,maszekmunka,játszani alig tudok,nemhogy ilyennel próbálkozni.ettőlfüggetlen a dolog továbbra is érdekel.És neked?
-
sztyui2
őstag
Észrevettem, de sajna nem tudtunk micsinálni. Ceruza gomb hiányában az 5700 se a Rotate me-t, se Screenshot-ot nem tud kezelni. Futtani tud, de nem érünk vele semmit.
A Rotate me pedig opciók->rotate-al se működött, ezért valszeg ceruza gombbal se működne.
Ha valaki le tudja valahonnan szedni az NTorch Pro for Nokia 5700 nevű programot, annak hálás lennék, de nagyon. -
user01
aktív tag
válasz
lúúúzer #1195 üzenetére
Ezért ha gáz van a zöld+3+* visszavágja gyári állapotba a készüléket. Ha memkari marad benne azt is formázta. A telefobizt. kód pedig újra 12345 lesz.
Ez nem túl jó hír! Ha visszaáll a bizt.kód 12345-re anélkül, hogy előtte kérné az aktuális kódot (mint a *#7370# esetén), akkor egy ellopott telefont így nagyon könnyű saját sim-mel üzembehelyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SörcsaPH!
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Peugeot, Citroën topik
- Mikrotik routerek
- Revolut
- iPad topik
- iPhone topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest