Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
www.symbiansigned.com nem enged reggelni..ti hogy vagytok vele

-
a.t.t.i.
senior tag
Sziasztok.
Elöszőr van symbiános telóm,N81.
1-2 dologban kéne segítség:
A készenléti képernyő hivatkozásait hogyan tudom
testreszabni,az ikonokat tudom,de a sorokat,naptár,wlan,jegyzet sorokat nem.
Lehet?
A másik konkrétan mi a signózás ,miért ban rá szükség és mivel lehet a legkönyebben megcsinálni?
köszi -
kavicssli
addikt
Tudtok ajánlani olyan oldalt ahol igényes témák vannak fent szimbiánra

-
ronaldo
őstag
Handy Weather-t használ valaki? S ha igen, működik? Nekem a 4.05 van fent, de nem igazán működik. Hogy miért, azt itt nem igazán szabad leírni. Aki esetleg érti a problémám és tudna segíteni: Köszönöm!
-
sztyui2
őstag
-
kavicssli
addikt
Inkább lemondtam erről a fonts cseréről mivel tényleg sok helyen olvastam, hogy nem lehet "pendriveként" használni! De még mindig keresek olyan emberkéket akik tudnának nekem segiteni S60 rd3 téma szerkesztésbe illetve készitésben.
-
kavicssli
addikt
Egy kis Off! Esetleg valaki tudna segiteni nekem S60 as témaszerkesztés ügyben?
-
kavicssli
addikt
Lehet hülye kérdés de pl azt a symbian választja meg hogy tud e taló képernyőkimélőt beállitani? :S mert nekem a samsung i450ben sehol nem találok ilyen funkciót...

-
StG
csendes tag
-
StG
csendes tag
Szintén ilyen font-os kérdés: Próbaképp felraktam az ALON mp3 diktafont az E51-re, és a következő gond volt vele: Valahogy sikerült úgy használni a betűkészletet, h. a menüben a magyar ékezetek eltüntek, helyükre csinos téglalapok kerültek. Lehet ezt vhogy orvosolni?
-
user01
aktív tag
válasz
kavicssli
üzenetére
Én ezt [link] az egyszerű, hasonló megoldást használtam 6120-on, igaz, csak betűméret növelésére. Tulajdonképpen csak egy fontkészletet kell a mem.kártyára másolni, és ha benne van a telóban a kártya, akkor azt használja, ha nincs benne, akkor az eredetit. Nagyon elégedett voltam vele.
-
kavicssli
addikt
Ezt csinálta már valaki?
Leírás: Betütípus cserélő program, S60v3-ra. 6120-on tesztelve! Szignózni kell!
Más fórumon láttam, hogy N73-on is működik, úgyhogy valszeg jó lesz minden telóra.
Egyetlen hátránya, hogy a memóriakártyát használja, rendszer szinten.
Emiatt nem lehet usb kábellel Adatátviteli módban használni a telót (Pendrive-ként).
Elképzelhető, hogy a telefon memóriájába is telepíthető a fonts mappa, a betütípussal,
de nem ismerek olyan progit, ami belenyúl a teló memóriájába, úgy mint egy kártyaolvasó.
Használat:
1.) Először telepítsd a FontRouter programot a telefonra (vagy a memória kártyára).
2.) Egy kártyaolvasóval hozz létre egy mappát az E:resource helyen, fonts névvel.
3.) Tegyél egy *.ttf betűtípus fájlt a kártyaolvasóval a E:resourcefonts mappába.
4.) Tedd be a memóriakártyát a telefonba.
5.) Indítsd újra a telót, és megjelenik az új betütípus.
Ennyi.
A proginak nincs kezelőfelülete, indítható ikonként nem lesz látható a teló menürendszerében!
A progi beállításait a C:dataFontsFontRouter.ini fájlban láthatod. De ezzel csak óvatosan!
*.ttf betütípusokat neten is sokfelé lehet találni (Google), de ha nem akarsz messzire menni,
akkor a számítógépeden, a C : WINDOWSFonts mappában is találsz párat.
Nem minden betütípus tartalmaz ékezetes betűket, keress olyat, amiben van ékezet! -
StG
csendes tag
Ja, és egy kérdés:
RSS-readerként mit érdemes használni? -
-
StG
csendes tag
válasz
Balinov
üzenetére
A Siemensből bluetoothon és valamilyen siemes-kezelőszofferen át (kollégáé, azért nem tudom pontosan) keresztül nyertük ki az sms-eket csv-be, de onnan megállt a tudomány... Igyekeztem ilyen importálós pontot találni a PC Suite-ban, de nem nagyon volt...
Azt megtaláltam, h. hogyan lehet onnan is csv-t exportálni, de ennyi... -
nike_
addikt
válasz
ronaldo
üzenetére
A web 'n' walknak semmi köze a minimaphoz.
Szerintem időjárás-előrejelző csak olyan van ami a fővárost jelöli. FLV formátumot a VLC media player-rel tudsz elindítani.
Alapértelmezetté gondolom úgy lehet egy böngészőt tenni, hogy mindig keresel routert. Elvileg minden ilyen böngészős dolognál meg kellene kérdeznie hogy mivel akarsz csatlakozni: T- Mobile WAP, a sulis WLAN, T- Mobile NET stb. és ott kiválasztod hogy új keresése és akkor elvileg keresnie kéne.Többet nem tudok segíteni.
-
ronaldo
őstag
Nem ismertek valami olyan időjárás előrejelző progit, amiben nem csak Budapest van? A World Travellert felraktam (szerencsére ingyenesen regisztrálható), de ott csak a főváros van jelölve.
Más: ti milyen wlan menedzselő programot használtok? Nekem most a Hotspot Finder illetve a Devicescape van fent, utóbbi aranyosabbnak tűnik (szintén ingyenesen regisztrálható), viszont hiába csatizok vele a hálóra és fent a jobb felső sarokban mutatja is, hogy kapcsolat van, ha belépek pl. az emTube-ba, akkor megint csatlakozni akar (és csatlakozik is) de kéri a wep jelszót stb. Azt meg nem szeretném mindig beirogatni

Következő: hogyan lehet egy böngészőt alapértelmezetté tenni? T-s a telefonom és a böngésző webnwalk néven fut (az ikon is olyan) és a suliban használtam először a wlant a telefonnal és az istenért se akar mással csatlakozni. Itthon is a sulis hotspotot keresi és nem tudom átállítani. Ami azért rossz, mert ha egy frissen telepített program neten akar babrálni, akkor nem tudok mit csinálni, mert alapból a webnwalkot (gondolom ez a nokia minimap böngésző, vagy mi) indítja.
Utolsó
: .flv-t (tehát amit youtuberól töltök) mivel tudom megnyitni? Van fent coreplayer, de az nem igazán ismeri. -
harley
őstag
üdv
olyan problémám van, hogy a pc nem tudja telepíteni az N90-et.
eddig semmi baja nem volt, most meg meghülyült.
újratelepítettem a pc suite-ot, újraindítottam a gépet, újraindítottam a telefon, de semmi.
bedugom az usb-re, új hardver, de nem talál hozzá illesztőprogramot.most mit csináljak?

-
zombi91
csendes tag
jaja de az n-gage-t meg veszem havertól 15 ért 512 mem karival
-
zombi91
csendes tag
ohhh én azt se bánám ha mindent oda rakna ami nem kell azt ugy is kitörölném csak a bt seket rakná már oda de ez semmit nem rak oda és nem is tom állitani neki
-
zombi91
csendes tag
na hát sajna nem jutotam tovább de azért köszönöm szépen ha meg netán eszetekbe jutna valami szoljatok most már figyelni fogoma topicot vagy mit

-
zombi91
csendes tag
értem csak az a problem hogy nem kérdezi meg elötte én nem is találok ijen beálitást addig meg ok hogy teszek fel valami kezelöt de a teló saját mem-je 4.3 mb az meg egy nagyobb cuuc fogadására nem elég sajna hát egy gsm boltaba azt mondták nekem hogy ők tudják frisiteni 3000 ft ért vagyis hogy valami ijet magyaráztak lehet hogy be mek és utána érdeklödök még jobban csak nem igazán szeretném be adni ki tudja mit csinálnak még vele
-
Joe bácsi
őstag
Nekem az E51-en ha valamit átküldök BT-on, akkor a bejövő üzikhez rakja.

Azt be lehet valahol állítani, h. úgy mint a 6233-nál megkérdezze, h. hova rakja mielőtt megkezdené fogadni pl. a képet BT-on? -
zombi91
csendes tag
Sziasztok
Szereztem egy nokia N-gage-t és orjási problémám vele hogy ugyebár mit más symbianos nokiánál ha blue toothon kapok valamit ezt üzenetként menti el na most nem tudom be állitani hogy a memória kártyára mentese egyböl ne a telefonra néztem haver nikoá-ját pontosan nem tom milyen de symbianos és ott be lehet állitani ugyan ott neem nincs rajta az n-gage-n azt mondták nekem az okosak hogy ujabb symbian-t kellene töltenem rá de ezt nem igazán tom hogy lehet megoldani keresgéltem már de sehol se találok nagyon fontos lenne elöre is köszönöm -
StG
csendes tag
Üdv!
Félig-meddig symbian-specifikus csak a kérdés: Lát arra valaki valamilyen módot, h. egy régi siemens telefonból csv-be exportált sms-ek vhogy átkerüljenek egy nokia e51-re?
-
ronaldo
őstag
Mi az ördögért nem fogadja el a symbian signed az e-mail címeim?
ha gmailest írok, akkor:
Your email has address has been rejected as we do not accept registrations from publicly available email domains (e.g. gmail, yahoo, hotmail etc).
ha mondjuk vipmail.hu-st:
Registration from this email domain is not allowed.
Hogy regisztráljak?
-
No-kia
addikt
Hello! vki nem tudja hogy mikor lesznek új játékok n-gage -re (az új platformra,nem a telóra)?
-
Segítsetek!
Olyat szeretnék,hogy a P990i-mel az E65-ömön keresztül netezek BT-n.Sehogy sem tudtam megoldani.Egyszer már sikerült egy másik SE-n keresztül neteznem,mert volt ott BT PAN és csak engedélyezni kellett.Csodálnám(vagy nem) ha nem lenne ilyen az E65-ben.
Köszi
-
Joe bácsi
őstag
Vki tud megoldást,ötletet,segítséget adni arra,h. titkosított Wifi hálózatra csatlakozni tudjak? Priviben is jöhetnek ötletek.

-
nike_
addikt
Na mégis lenne egy prob...

Azt írja ki, amikor beírtam mindent hogy Passwords don't match. A jelszóm tuti hogy egyezik, és a követelméyneknek is megfelel. De azzal a sok betűvel meg számmal mit tudok kezdeni? Próbálgassam? Mert se kis betűként, se nagy betűként nem fogadja el a betűket.
Mit csináljak?
-
nike_
addikt
Óó, megvan én hülye! Máskor előbb körbenézek, aztán kérdezek!
-
nike_
addikt
Valaki nem tudja leírni hogy kell regelni a symbiansigned.com oldalon?
Mert egy az, hogy valami kínai szöveg van az oldalon, a többi angol, na meg a regisztrációs menüpontot sem találom. -
Balinov
titán
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Üdv,
a Fring nekem Uiq3-on tökéletesen megy.skype hívást is bonyolítottam róla. A titka,hogy 2,kiegészítő,pár kbyte-os alkalmazást kell feltenni hozzá,uiq3-ra ilyen fájlnéven futnak
cah1621022_Semc3rdPartyTele.sis ill. cah1621023_SemcVoIPAudio.sis. Valószínű,hogy S60-ra is hasonlóképp kell még vmi hozzá -
Joe bácsi
őstag
Leszedtem a nokiaprogramokról. Maga a progi fel is ment, de a térképet még kicsomagolni se csomagolta ki.

MSN progi? A Fringet fel sem telepítette vagy vmi hiba volt vele, már nem emlékszem.
Találtam Win. Live MSN-t, de az se akarta a jót, plusz az e-mail postafiókomba belemászott és alig bírtam kitörölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lehet hogy E51-en úgy van.

Hát ezt csúnyán benéztem... Valamiért az 1 perc maradt meg bennem. Na, én se halok már meg hülyén, thx... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)