- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
Ja csak 25kért minőségi lumar/3m/skyfol fóliát tesz fel olyan árnyalatban amit te választasz(garanciával) és mint rob is írta nem a fóliát fizeted meg hanem a szakértelmet..lehet te is lefóliázod csak az fél év után úgy is fog kinézni...és elárulom hogy szétszedik és kiveszik az üveget és úgy fóliázzák be ha erre nincs mód akkor van hogy körbe vágják
A fóliázásról meg mindenképp kell műbizonylat lehet falun nem nézik de pl pesten berendelnek kpm vizsgára akkor jó ha van nálad hőlégfúvó és szépen levakarod előtte mert nem fog átmenni..nem poénból tesznek a fólia és az üveg közé azonosítószámot ugyanis az lesz a műbizonylatos kártyádon is amivel igazolod hogy nem Józsi bácsi rakta fel a kocsmázás után a sufniba és meg felel a hatályos rá vonatkozó szabályokra
(#22913) rob210: drukkolunk bár csak jelképesen mert tuti át megy a gazdáját ismerve
-
-
-
Ivan15
senior tag
hat ha be van sötetitve az ablak, akkor azok is melegednek majd, es mind minden sötet-meleg targy jobban fogjak a meleget visszasugarozni pl. az auto belsejebe is. A sötetitett ablak nyaron tenyleg egy jo ötlet, nem ertem miert nem csinalja senki
Vagy miert nem tesznek be fekete müanyagokat az ablakok möge? Vagy miert feherek ill. fenyvisszaverö ezüst szinüek azok amik az ablakok möge kerünek...
-
tresh
veterán
Most ha leírnám mennyi pénzem van a kocsiba akkor lehet hanyatt esnél
Mondjuk úgy ha eladnám 450ért buknék rajta kb 150-200k-t alsó hangon
De ez van ha elkap a láz majd meglátjuk remélem sikerül év vége/eleje felé cserélni, utána egy darabig megint le állnék..de csak egy darabig
jut eszembe ex csajom mondta mindig hogy többet foglalkozok lassan az autóimmal mint vele...
.....azóta már nem ő a barátnőmmycso: na igen megértelek ilyen paraméterekkel szerintem mindenki meg tudna barátkozni hisz tényleg az után már nincs mit elvárni a kocsitól szép kényelmes tele extrákkal tágas és ha kell kapkodja a lábát mind ezt baráti fogyival
FerNandor: detto nekem is ott ficceg még a gyári fólia a tv-n, de kb minden cuccomon ...igaz 2 hónapja nem takarítottam az autót belül mert nem volt időm..hát szabályosan sz@rul éreztem magam így tegnap kitakarítottam este 11kor
tuti örültek a porszívónak a szomszédok de hát ez van
-
FerNandor
őstag
hát elvileg nem: [link]
a total azt hiszem elsösorban a peugeot meg a citroen gyári olaja, ami a szabványokból látszik is.
attól még lehet jó, csak mondom, föleg neki, hogy ennyiböl tud választani, mert ez mind teljesíti a gyári szabványtde a castrolt szerintem akkor is kerülje
-
_NCT
addikt
hol kereste, a csomagtartóban?
Neked ez olyan lesz, mint az én fogyasztásom....Bele kell törődni... Jelenleg 9.5-nél áll az átlagmérő....
2 hét alatt elfogy fél tank benzinem, pedig napi 7-8km-t megyek.... Lehet hogy ősszel nézek valami kis fogyasztású verdát és ettől megszabadulok. Bár így jégkárosan nem tudom ki fogja megvenni....Max valami karosszéria lakatos. Pedig motorikusan nagyon egyben van a gép
-
FerNandor
őstag
szerintem nincs semmi baj a 2,5-tel. német fórumon olvastam erröl. írták, hogy nagy baromság a gyári 2.2-es elöírás is, meg talán 2,3 megpakolt autónál, amikor megpakolva sokkal nagyobb a súly, föleg, ami a megane II kombinál a hátsó kerekekre terhelödik. és a guminak a teherbíró képessége egy bizonyos nyomáson éri el a maximumot és nem 2,3bar-on.
nem tudom, hogy mennyire igaz. én maradok a 2.5-nél. nekem ideális. -
-
cannibal
senior tag
Ez nem olyan normálisnak ható zümmögés
Mintha erőlködne egy kis elektromos motor. A trafókat megnézem, de összességében jó állapotban van. Az anyós ülésnél kell kicserélni a légbeömlőt, mert az törött, illetve 4 új gumi. Egyelőre ezek vannak a listán.
A gyári rádiót mennyire lehet berhelni? Van lehetőség valamit rákötni? Tetszik, hogy kormányról tudom vezérelni, de kazis csak és cd tárat kezel. Az meg gondolom nincs a kocsiban. Vagyis nem tudom merre keressem, hátha van
-
tresh
veterán
Pont amit ma linkeltem cikket abban van az igazság hogy ma már nem az számít hol rakják össze a gépet hanem kitől veszik az alkatrészeket..és pl az angol GM (ami mára már talán nem is az) nem egy autó márkában megtalálható ahogy pl egy pözsó motor a mini be vagy a bmw-be vagy pl rönó diesel a volvoba
Amíg hibátlanul teszi a dolgát úgy ahogy megálmodták felőlem Bélabá is gyárthatja a pincébe
-
Ck.
addikt
A legutóbbi vegyes fogyasztás amit még a megszorult rudazatnal mertem az 6.2 volt. Kiváncsi vagyok ezután javul-e vmit.
FerNandor:
Nem tudom mitől állhatott be, de a tötymörgés, 2000 alatti állandó elváltástól könnyen megeshet. Azt mondjak a szakik, h a koromtól szorulhat meg. Nem ismerem az előző tulajt, mindenesetre en igyekszem máshogy vezetni.
Amugy nem kellett meghajkuraszni,, kézzel járattam meg a rugós mechanikat egy párszor. -
tresh
veterán
csak nem
Na én meg lecseréltettem a hűtővizem(mert itthon nem szennyezem a környezetem
) meg ha már volt csápos alánéztem hibátlanok a bakok szóval öröm és boldogság.Töltöttem picit a váltóba olajat mert a múltkor csak 3 lityit kapott plusz adtam neki egy kis Xado-mazot hátha szeretni fogja
Meg kicsit körbe fújkáltam szilikonsprével a gumi cuccokat. Szóval úgy érzem ma is törődtem a kis szarossal, már csak az első rendszámtáblát kéne értelmesen rögzítenem valahogy
-
tresh
veterán
Ez csak a legrosszabb eset lehet valami csati kontaktos stb stb tudod ezt látni kell és hallani
Szőnyeg nekem is mozog de beszorítom mindig az ülésrögzítése alá persze így kicsit hátrébb kerül de pont jó és nem akad be a pedálba mert az a halálom..múltkor is hoztak egy cliot azt mondja a csaj kemény a kuplungja nem lehet benyomni mondom azon nem csodálkozok 2 szőnyeg volt alatta és az egyik úgy be volt gyűrve hogy csoda hogy lehetett vele a kuplungot használni
-
SZATA
senior tag
-
tresh
veterán
Alapjáratot próbáltad állítani ? Pillangószelep nem ragadt be? mert lehetetlen hogy a szívósor csere után így váltózzon az alapjárat...mapszenzor tuti jó ? Komolyan ott valamit az előző tulaj nagyon elgányolt vagy én eskü nem értem, nem egy rönó van a család,barát,haver körbe azon kívül hogy valamelyik már szétrohad (R19 20éves ) a motor mint a svájci óramű úgy ketyeg benne ja és 1.4 es ami a tiedbe is van és gyertya+olaj+szűrő egy -két sz@r szenzoron kívül ami (made in german) még nem volt cserélve semmi benne..
ha már itt tartunk jut eszembe (igen lusta vagyok google-ni
) színkód m1 nél az oldalsó plaketten van ?
-
giigz: jo, de akkor meg nem volt meg a professzionalis kulcskeszleted
P Mostmar gondolom 5 perc alatt leszeded
(#22332) mycso Megprobalom, aztan hatha. Koszi a linkeket! En is remelem, hogy csak valami kiakadt. De szerencsere heten megyek Pestre, ott ugy latom van olcson alkatresz hozza, vagy akar szerviz is, ami 1-2 ora alatt megcsinalja.
-
Megint gyors segitseg kellene:
Elindulaskor ma este a kocsival, lehuztam az ablakot, minden oke. Aztan menet kozben parszor meg le-felhuztam (szelvedot mostam).
Aztan amikor leparkoltam es huztam volna fel az ablakot, akkor nem akart normalisan menni. Aztan vegul mar semmit nem moccant, vegul kezzel felhuztam, es odaragasztoszalagoztam.
Azt vettem meg eszre, hogy az ajtoban levo ablakemelo kapcsolo is mozog.Ugyebar egy honapja csereltek ki egy bontott ajtora a jobb ajtot, mivel osszetortek. Azt nem tudom, hogy a toreskor serult-e az ablakemelo mechanika vagy sem. Azt sem tudom, hogy csereltek-e.
Mit csinaljak? Vigyem vissza oda, ahol javitottak?! De sztem egy honap utan ugysem fognak foglalkozni vele. Vagy probaljam meg en szetszedni? Mi tortenhetett amugy? Eddig siman ment (bar neha kis szorulas hangja hallattszott, de semmi veszes).
-
rob210
Topikgazda
Fejből nem tudom, de a motor ki és beszerelése résznél van leírva ha jól emlékszem.
Egyébként injektor le, aztán amit alatta látsz aluminium öntvémyt az a szívósor, csavarlazítóval a csavarjait fújd be ha nem akar engedni, akkor injektor vissza motor bemelegít és úgy próbáld meg, előszőr hidegen, ha úgy nem jön csak azután próbáld melegítve.Emlékeim szerint 6 csavar tartja de ez nem biztos.
-
SZATA
senior tag
Fújás előtt, ugye megcsiszolod?! A felnitisztító az kevés. Gondolom van rajta rozsda is. Fújás előtt célszerű por- és zsírtalanítani is, utóbbit valami hígítós ronggyal.
Én is most csinálom a téliket, úgy, hogy a gumi le van szedve. Ez a csiszolás egy szar meló, több napon keresztül nyomtam. Én cinkes alapozót és matt akril fekete sprayt vettem hozzá. Remélem így majd kibír 2-3 szezont. -
mycso
Topikgazda
Ez sem lesz jó.
Eddig még nem találtam olyan ledes izzót, aminek ne lett volna kékes beütése, azért viszont megbüntetnek.Én rendeltem halogén t10 foglalatba rakható izzót, tegnap jöttek meg, de véletlenül otthon el is törtem az egyiket.....így ki sem próbáltam, pedig elvileg ez fehéren világít.
Bár nem tudom, hogy a lámpa/foglalat mit szólna hozzá, gondolom jóval nagyobb a hőtermelése. (majd este vagy holnap rápróbálok)
rob vélemény erről a megoldásról? -
_NCT
addikt
Próbáld ki tojásnagyságú jéggel is....
1:37-től érdekes, addig ezek a majmok ugatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest