- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz laszlo168 #24328 üzenetére
Nálam nagy márka nem létezik ahogy hibátlan autó sem A kérdés mindig az hogy együtt tudsz e élni az adott márka/típus gyerek betegségeivel bosszantó kis hibáival amivel midig törődni kell vagy sem..mert ha azokkal foglalkozol sose lesz gond a bmw se azért hagy az út szélén mert sz*r hanem mert balf*sz a gazdája és azt hiszi 20 milliós autóra nem kell költeni soha pedig ugyan úgy kell mint a 200ezresre
[ Szerkesztve ]
-
-
Outlander
addikt
válasz laszlo168 #24113 üzenetére
Ott volt, amíg el nem törték....
Most télleg ilyen nehéz???
Kezdem azthinni, h velem van a baj, mert a helyi márkaszervizben sem értették....
Veled együtt, már 4-en nem értik....
Most írnom kell Franciaországba valami csigazabálónak?
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz laszlo168 #24105 üzenetére
Nem tudom jobban szemléltetni elmondani, mivel ti sem értitek, nyilván én vagyok a hülye..
Barna műanyag cucc, a fém csonkban benne, azon keresztül megy a bovden..
(#24106) laszlo168
Ez nem kell!!!
(#24108) rob210
Ez sem kell!!! és amúgy 300 ft-ért lehet rendelni...
-
Outlander
addikt
válasz laszlo168 #24079 üzenetére
A képen a az alapjárat állító(?) fém kapocs után. a barna kis műanyag!
Egyben van a bowdennel vagy külön?
A helyi márkaszervizben már az elötte meg az utána lévő cuccokkat is berendelték csak ezt nem... de se nem értenek a programhoz, se nem muatatják meg nekem monitoron... ami egy 14-es valami kis szutyok nem is látják.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz laszlo168 #21354 üzenetére
Meg nemigen fogom árában eladni....Szerintem hajtom amíg gurul és csá. Legalább nem kell rajta számolgatnom azt, hogy hányan nyitották rá az ajtót. Eladni nem akarom, mert valaki kurvajól járna vele, mivel teljesen felújítottam, kuplungszett csere, komplett vezérlés csere és minden apróság megcsinálva. Külsejét leszámítva nagyon egyben van.
Amúgy is max lopóautóval vagy trailerrel tudnák ellopni....
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz laszlo168 #20078 üzenetére
Akkor ezek szerint valóban lehet h felszereltség függő a dolog?
Arra viszont határozottan emlékszem h ha automatán lezárt, utana ha nyitottam az egyik ajtót, akkor nyílt az összes többi is.
Viszont a kárpit mögött meg nem kokanyoltak, le se bontottak amikor a kulcsot csináltak. Ha vhogy megtalalnank a régi kulcsot, lehet azzal minden faszán működne, nem tom.giigz:
Hajra![ Szerkesztve ]
-
mycso
Topikgazda
válasz laszlo168 #19165 üzenetére
No, annó az autós topikban 1-2 embertől jött a nagy okoskodás a gázos autókról, hogy az mekkora jó, meg milyen tökéletes és mennyire takarékos, mert csak a gyertyákból kell speckóbb és sűrűbben cserélni + a gázszűrő.
És, hogy milyen hülye aki dízelt vesz, mert jól beszopja vele, bla-bla...Akkor felvetettem, hogy ez szép és jó, de:
1, minden nagyobb cég autóflottájában diesel autókat használ, nem gázosokat
2, akkor az okoskodóknak mondtam, hogy egy komplett gázszett árából, azért megcsinálok egy turbo + összes csúcs felújítást (mondjuk 300k km futás után), tehát eddig egál
3, illetve, hogy a 2. pont teljesüljön, ugyan hibátlan 300-400k km-t futott dieseleket ismerek, viszont senki nem tudott példát felhozni ugyan ennyit futott only gázzal használt autóra --> de akkor tőled itt van a példa(persze itt még jöttek a kettőstömegűvel, meg nagynyomású tápszivattyú, bla-bla, de hát ez nem ilyen, hogy 300k km-nél minden beszarik rajta, főleg ha vigyázva volt rá)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
wertigo1984
őstag
válasz laszlo168 #19151 üzenetére
Az szep. De ugy tudom hohy a benzin-gazos autoknal van egy kapcsolo valahol a muszerfalon vagy a kormanynal, amivel lehet a gazt kapcsolni ki/be. Ezt a kis kapcsolot minden gazos autoba belerakjak?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
-cobra-
aktív tag
válasz laszlo168 #18558 üzenetére
Szép lett! Nekem kb 2 hete lopták el az összes gyári, alig használt dísztárcsámat. Ez volt az utolsó, hogy gyárit veszek rá, úgyis megtetszik valakinek előbb utóbb, úgyhogy sajnos marad az 500ftos tescos. Olyan bosszantó, hogy próbál az ember igényes lenni az autójára, de sokszor úgy érzem teljesen hiábavaló.
-
Reaper04
aktív tag
válasz laszlo168 #13332 üzenetére
...
rob210: Köszi.
Nem értem viszont ha nekem 6 literes, akkor miért írja mindegyiknél a másfél literhez, hogy 1 db kell.
És az az egy darab is -30 fokos.
(ha ezt hígítom ioncserélt vízzel ...annak nem lesz jó vége. )Ezek gondolom a gyári fagyállók (tehát biztos jók bele). Akkor amiket lehet kapni máshol, azok nem is jók ?
Gondolok ez alatt arra, amit pl. linkeltem, rózsaszínű akármit. Mentes azoktól ami jó ha nincs bent, meg alubarát.
Akkor az mégsem jó bele?
" Írj pontos típusszámot a kocsiról, megnézem neked a minősítést aztán megmondom jó-e"[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
-
-
mycso
Topikgazda
válasz laszlo168 #13159 üzenetére
Huhh, az igen.
Én annó, csak a fűtőmotort szedtem ki, az sem volt kis mutatvány, de ez basszus tényleg nagyon szét van bombázva.(#13162) giigz: de kellene mutatni az időt, illetve ha van hőmérőd, akkor a külső hőfokot is.
Fejegység milyen van a kocsiban, ha a gyári CD/magnó van, akkor a "nagy üres részen" a rádió/cd/magnó/stb. adatokat írja ki használat/lejátszás közben (RDS, hanyadik szám, ilyesmi)
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Reaper04
aktív tag
válasz laszlo168 #11636 üzenetére
Persze minden képp. Csak most lesz egy hosszabb táv, nem szeretnék galibát, inkább utána töltök.
Tél előtt úgy is cserélek olajat a bociban meg szűrőket. Lehet lecserélem az egész hűtővizet is.
Ha kimaradna még is, minden évben ellenőriztetem a szintet.
Ha most öntöttem hozzá pár deci (2-3) ioncserélt vizet, az mennyivel változtatja meg afagy tűrését? -
AMD Power
titán
válasz laszlo168 #10906 üzenetére
Jaja...
Ne is mond.... BP belváros közvilágítás nélkül volt. Nem láttam Semmit sem. 3db nagyon nagy tócsába mentem bele. Kettő kb térdig érő volt. Elkezdett dadogni a kocsi majd az egyik lámpánál megállt. 2x ráindítóztam és utána gond nélkül haza hozott minket. Reggelre teljesen kiszáradt igy ma már probléma nélkül haladtam vele.
Én már láttam egy pár vihart... de ez volt eddig a csúcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- OpenWRT topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER