- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz
Gyurike #31830 üzenetére
Debrecenben tudok egyet, bár sok munkája van, de nagyon jó srác, munkatársam szülei pont szemben laknak vele, anno ő csinálta meg a generátorom is, a légzsákot végülis nem oda vittem, azt a Kalydinál csinálták, de ha ott nincsen kedvezmény, akkor biztos, hogy ő csinálja.
Kint van a Sámsoni út felé, szólj ha érdekel, max felhívod, vagy elgurulsz beszélsz vele, persze, ha még aktuális. -
-
rob210
Topikgazda
válasz
Gyurike #31795 üzenetére
nem az utastéri biztositékaiddal van baj.
hanem ahogy a kolléga már írta a motortérben lévő fő biztositékod halt meg.
azaz a bal oldalon lévő fekete dobozban lévők.Abban ugyanis "szakasz" szigetelők vannak azaz az egész utastér 2 biztosítékon van.
én biztos ezt zárnám ki előszőr.
-
giigz
veterán
válasz
Gyurike #31795 üzenetére
Nekem volt egy akkusaru gondom bő 1 éve, akkor is nyitotta az ajtókat, viszont nekem már be sem indult, azonnal lecsapta. Egy próbát megér. De mivel ez elektoromos hibának néz ki, ezért ne mással akarj foglalkozni, hanem az akksit, mindenféle elektromos kábel állapotát, biztosítékokat ellenőrizd, amennyire tudod. Ha nem találod meg a hibát, irány egy jó elektromos szerelő, nem hinném, hogy újdonság lenne neki ilyen jellegű hiba.
-
törölt tag
válasz
Gyurike #31778 üzenetére
Hali!
M2-vel nincs tapasztalatom, de gondolom abban is a motortérben vannak a nagyobb biztosítékok én ott keresgélnék először. Aksisaru le majd egyesével nézd meg őket, segíthet ha a kezelési könyvben van leírás melyik hova tartozik. Beltéri biztosíték táblánál is lehet, bár annak szerintem kicsi az esélye, hogy csak a beltér funkcióinak a biztijei mennek ki. -
rob210
Topikgazda
válasz
Gyurike #25964 üzenetére
A 2003 as sorozatnál a csomagtérzár sajnos típushiba, ez köztudott, csere más nem segít.
(van benne egy műanyag elem ami eltörik és utána nem működik akár mit csinálsz vele.)A visítást meg csak úgy lehetne tudni, hogy mi, ha hallanánk.
Elég sok minden tud visítani.Ha gázadásra nem erősödött a hang, akkor minden esetre kizárnám a generátort, de az hamar kiderül, mert
ha megméred egy voltmérővel és van töltésed akkor nem az volt.
Visítani akkor tud, ha megadja magát a csapágy, de akkor mindig csinálja a hangot, vagy ha elektromosan visít, de az ennyire nem hangos, meg akkor nem ad le töltést.
Ékszíj esetén lehet, hogy a generátor megszorult egy kicsit és elcsúszott rajta a szíj, most meg nem csinálja, de akkor az már hamar meg fogja magát adni. Fogj egy hosszú csavarhúzót tényleg hosszút tedd rá a generátor házára erősen szorítsd oda és a nyelére tedd rá a füled, ha morog akkor csere, ha nincs különösebb zaj odabent akkor megoldva a dolog nem az volt.Én inkább a vízpumpától félnék, az szokott visítani rendszertelenül, ezt is megnézheted a jó kis csavarhúzós projekttel.
Az ékszíjak feszességét is érdemes ilyenkor megnézni, hátha csak nedvességet kapott és azért csúszott meg kell neki egy kis feszítés, mert már nem olyanok mint rég. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest