- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
teratti
senior tag
válasz
hgizmo #28223 üzenetére
Nem utángyártott lencse volt eredeti szemüveg, helyben egy optikai boltban vettem. Fire iridium lecsét választottam hozzá mert nagyon szipatikus volt.... De ha tényleg ilyen rossz minőségű ahogy innen-onnan hallom, nem veszek legközelebb, pedig vásárlás előtt állok.....
-
m3tr0
őstag
válasz
hgizmo #28223 üzenetére
Az enyém 2009-ben lett véve. Unkatesóm 2 éve vett OilRiget, ugyanígy járt vele,aztán amikor bement elmondta mi a baja, mondták,hogy sajnos nem tudnak vele mit kezdeni új lencse x összeg, mondta,hogy akkor itt van a szemüveg, neki többet nem kell Oakley, aztán vett valami mást...nem tudom mit.
-
X-metal
tag
válasz
hgizmo #28186 üzenetére
3 nappal ezelőtt egy irodában belefutottam egy ugyanilyen Blood-Skull XX-be. Próbáltam megvenni a sráctól, de azt mondta, hogy nagyon a szívéhez nőtt, és megtartaná.
Pedig mindkét lencséje kuka. Gyakorlatilag alig lehetett kilátni rajtuk.
Most épp azon gondolkozom, hogy milyen szemüveget kínáljak fel neki, hogy rá tudjam venni a cserére... -
harryls
aktív tag
válasz
hgizmo #28183 üzenetére
Szépek az NSJ-ék. Lángmintásból azon kívül ami van, én leginkább egy gunmetal/fire-t szeretnék, még jó hogy nincs olyanod mert azzal zaklatnálak rendesen
Az a hátsó electric blue? Elég kicsi a kép de úgy tűnik mintha ilyen csíkosan foltos lenne. Csinálnál róla egy képet nyitott szárral? Egyébként nagyon hozzád nőtt? -
Babarnew
tag
válasz
hgizmo #28159 üzenetére
egyébként nem mindegy, 890 Ft-ért ha ránézésre jó masszív és működik, simán megéri, ki nem sz.rj. le hogy nem eredeti tok ?!?
...ugyanilyet csak O jel nélkül a decathlon-ban is árulnak/tak 1500-ért, azt is megvettem, egyik szemüveg sem menekült belőle sikoltozva ...!Ui. ha eredetit szeretnél adok én jó drágán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hgizmo #26934 üzenetére
Az a baj, hogy már 1 óra után sem engedtek be, de akkor még volt lehetőség Budakalász-Pomáz útvonalon bejutni a városba.
Kifelé már nem volt gond. Sajnos csak 5-en voltunk, ebből 4-en jöttek Csongrád megyéből az én navigálásommal.
Nem lett volna semmi gond, ha nem zárják le a várost előzetes bejelentés nélkül.Egy videó a hazafele útról. trafóó-nak sajnos ismerős: [link]
-
Kuszi
csendes tag
válasz
hgizmo #26182 üzenetére
bár én nem vagyok vagy szaki csak lelkes rajongó így én csak annak tudtam utánna nézni ami nekem is van itthon. ami kendőtartót találtam itthon a fekete simának nálam mindegyiknek alul van a "o" címke illetve asszony Liv-jének van ott oldalt mint a képeken de az fehér és mintás így szerintem azért. Persze lehet tévedek így várd meg míg valaki igazán hozzáértő és többet látott ember is véleményt mond. Meg ha új és eredeti lenne akkor nem érné meg neki szerintem ennyiért árulni.
Remélem segítettem. -
harryls
aktív tag
válasz
hgizmo #26169 üzenetére
A #6 Planet X-+Red Iridium és a #3n Planet X-+Red Iridium-nak tényleg nincs, de a #3 Planet X-+Red Iridium van
Egyébként onnan kapásból észrevenni hogy a sub zero-nak rövidebb a szára, a szárgumi után szinte egyből vége van.
-
X-metal
tag
válasz
hgizmo #25597 üzenetére
Én is próbálkoztam itt Pesten embert keresgélni rá, amikor a Ruby Crater-emet be akartam bőröztetni, de nem igazán találtam rá embert, illetve már ott elakadtam, hogy normális bőrt sem találtam hozzá. (mondjuk olyan színűt kerestem, mint a Ruby lencse
) Nagyon sok jó olyan kép van a neten, aminek alapján, egy kis kézügyességgel talán nem olyan nagy ördöngösség megcsinálni. Legalábbis én ha kapok bőrt nekiszaladok egyszer.
-
X-metal
tag
válasz
hgizmo #25548 üzenetére
Eddig azt hittem, hogy beteg vagyok, és a szenvedélyem orvosolhatatlan.
Most rájöttem, hogy csak egy kis kezdő vagyok, és innentől az esélytelenek nyugalmával gyűjtögetem tovább a szemüvegeket.radi8tor1: Ebben amúgy van igazság. Én is úgy számolom, hogy a kiadott összeg és a lehetséges eladási ár között akkora a különbség, hogy azt semmilyen bank vagy befektetés nem tudná realizálni 1-2 éven belül...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hgizmo #25529 üzenetére
Már ott megbukik a dolog, hogy gyűjteményről beszélünk.
Nem vagyok gyűjtő. Amikor megláttam TRON Pit Boss-t bele estem, utána fél évvel sikerült akciósan megszereznem.
Nem hordom, mert annyira nem kényelmes (kicsit szorítja az orrom). Jelenleg 2 szemüvegem van, páromnak 1.
Ameddig bírja Crosshair 2012 Titan Polár, addig azt fogom hordani. Tökéletesen passzol a fejemhez. -
X-metal
tag
válasz
hgizmo #19655 üzenetére
Ami azt illeti, én is beteg vagyok...
A minute nekem sem jön be, de van itthon Eye Jacket, első szériás Straight jacket, Trenchcoat, Topcoat, a Zerok meg egy Emerald Splice is.
Más...
Ma eladtam egy Carbon-Black Julit. Mondja a srác, hogy van neki egy ilyen csak régebbi, meg más a közepe. Esetleg eladó. Mindjárt megmutatja.
Kivett a kocsiból egy X-metal tokot, benne egy X-metal-Fire R1-el.
Azt mondta, már nem hordja, azért kell a Juli.
Hát mondom, esetleg megvenném később.
Mondja, nem tudja mennyi lenne az ára.
Kérdezem tőle, csere esetleg?
Az jó lenne mondja ő.
Igy egy Plasma Juliért elcseréltük elvileg,de kell bele tennem holnap egy lencsét.
Remélem, nem gondolja meg magát...... -
medusa1986
csendes tag
válasz
hgizmo #19017 üzenetére
Ha van egy uj m5-os BMW-d megorzesre megbeszelhetjuk
Nagyon regota vagytam mar egyre, de az USA ebayen kivul nem nagyon lehtett hozza jutni onnan meg nem mertem bevallani. Felkerult egy az angolra tobb mint 2 ev keresgeles utan de csak a sapka, rogton le is csaptam ra asszem 500 font volt, megjott de nem volt vmi ujszeru allapotban de mindegy volt orultem mint majom a faxanak
. Erre ra ket napra nem felraktak egy masikat vatta ujjonnan szemuveggel 600 fontert nem hagyhattam ki 550 sikerult megvenni. Igy volt hogy volt ketto is egy par napig [link] Aztan a measikat meg eladtam annyiert amennyiert vettem. Azota csak egyet lattam fent az 870 valamennyi fontert ment el.
[ Módosította: koxx ]
-
-
tomtrial
tag
válasz
hgizmo #18672 üzenetére
Hogy az istenben van az, hogy egy ilyen draga szemuveg ennyire hianyos? Ha leesik az orrgumi azt egybol eszreveszem es keresem. A szoritogyuru meg magatol nem hinnem, hogy lepattana, ergo vagy szerelgette az illeto vagy leejtette, de akkor serulesnek is nyoma lenne. Amugy meg a bor szep allapotban van (szerintem), szerintetek hogyan van ez?
Ez a 2 kerdes fogalmazodott meg bennem -
SupaCow
aktív tag
válasz
hgizmo #18359 üzenetére
Tört a lencse? Eltört? Hogyan sikerült összehozni?
Más:
Előzőleg valaki írta, hogy a barna szárgumival gondjai voltak. Most nekem is van. A Half-x -en is az volt és kb 10 hordás után olyan mintha olaj csapódott volna ki a gumi felületére. Ragadós lett a szárgumi, nem csak kívül de belül is. A szemüveg szárát fogkefével kellett megtisztítanom, hogy az a ragadós sz@r lejöjjön. Ez a második szett amely így járt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Philips LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest