- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
Srácok,ez flak jacket?
-
Bati0501
őstag
válasz
X-metal #31378 üzenetére
Köszi,valóban nem tudtam,h a LAB-ben mennyi egy ikon.
Tudom,egy-két napja linkelted azt az olcsó RJ-et.Az tényleg nagyon jó áron ment el -szvsz annyi lenne a reális ár értük.
Viszont abban is biztos vagyok,h ha te is licitálsz rá,akkor messze nem ennyi lett volna a vége- bár ha vmi sniper az utolsó pillanatban ad +2$-t,akkor nem. -
Bati0501
őstag
válasz
bandus #31374 üzenetére
Előző példákból kiindulva sztem nem.
Drága a keret,ha még az alsó rész sincs rajta, akkor az is igen drága, eredeti lencse legalább 8e,de inkább több, aztán ha így részekben veszed meg,akkor kérdéses,h kapsz-e a kerethez tokot (sztem nem), mindenkinél meg kell fizetni a saját hasznát,és az egyenkénti postaköltség se jön ki kevésre. -
Bati0501
őstag
válasz
SpeciCanyon #31350 üzenetére
Sztem ez a legvagányabb RJ.
-
Bati0501
őstag
Csak a felesleges árfelverést nem értem.
Pl.: ha most vmi $10 áll,a max ajánlatod 20,vki rálicitál a 10-re,akkor te is fogsz,ha az ebay gyáriját használod,ha a snipert,ha pedig a másiknak is magasabb a maxja,mint amire most emelted,akkor ő is fog licitálni,tehát így is emelkedik az ár.
Vagy a sniper az utolsó sec-be nyomja be a magasabb ajánlatodat,így már nincs ideje a gyárinak reagálni? -
Bati0501
őstag
válasz
Ironman24 #31282 üzenetére
Szia!
Köszi szépen!
Igen,láttam,de már elfelejtettem,illetve sztem azért nem tettem bele a figyelőbe,mert túl drága lesz.
Kb. annyit tudnék/akarok adni érte max,mint amennyin most áll.Volt egy amcsi eladó,aki árult egy polarizált lencséset fekete kerettel,pont olyat amilyet szeretnék,kérdeztem,h postáz-e ide,ha igen,akkor mennyiért,de nem reagált...gentleman
22e-ért ment el,az nagyon jó ár volt érte.
Ő is rosszul járt,mert ha licitálok,akkor biztosan többet kap,ha én nyerek,ha nem... -
Bati0501
őstag
válasz
gaborcsu #31280 üzenetére
Neki szerencséje volt,de van olyan eladó,aki 60e-ről indítja a licitet...Esetleg tudnál PÜ-ben küldeni néhány árat a Racing Jacket/Jawbone-ról?/Én azt hittem,h a Jawbone olcsóbb,de vhol 40€-val több,mint a Racing...
Mennyibe kerülne a legolcsóbb Racing Jacket és a OO 9171 20 ?Illetve a nem polarizáltak egy árban vannak- kivéve persze a spéci kiadásosokat? -
Bati0501
őstag
válasz
harryls #31275 üzenetére
Igen,elhiszem,számítottam is rá,h fog feljebb menni,de h ennyivel...
Vége lett a licitálásnak,sztem nem találjátok ki,h mennyiért ment: 51e-ért!
De nagy bizniszemberek lehettek,akik ennyire felverték az árát.De most komolyan,ennyiért már újat lehet venni-attól függetlenül,h ez is hibátlan állapotúnak tűnt.
A képeken látszik a számla,£14 vesztett az eladó.Ő legalább jól járt. -
Bati0501
őstag
Egy Racing Jacket aukció miatt kérdeztem a posta ktg-eket,de most lett mindegy,mert nagyon felnyomták az árát: ~1 óra van hátra és 34e-en áll.(Több napja 14e-en volt,aztán tegnap este 21e-re felugrott,majd ma délután 28-ra,és most pár perc alatt 34-re)
Ennyit meg nem ér,hiába szép,újszerű állapotban van,de nem is polarizált egyik lencséje sem,illetve erre még rájön a posta ktg...mennyibe ez meg fog állni azért már tudok abból a német oldalról újat rendelni.
-
Bati0501
őstag
válasz
medusa1986 #31272 üzenetére
Köszi,ezt is megtaláltam,illetve van több táblázat is az oldalukon,néha kicsit más árakat írnak,nem tudom,h melyik az igazi,most is érvénybe lévő.
De azt a 2-4 font különbséget még kibírom. -
Bati0501
őstag
Esetleg nem tudjátok, h van-e olcsóbb posta Angliából, mint £16,25?
Mert ez egy kissé drága és ha esetleg lenne olcsóbb lehetőség megkérdezném az eladót,h ez nem jöhet-e szóba,mert így többet ajánlhatnék magáért a szemüvegért. -
-
Bati0501
őstag
Köszi szépen.
X-metal írtad pár napja,h meg szoktad kérni az amerikaiakat,h a $22-os postával küldjék a csomagot,illetve,h kisebb összeget írjanak rá,így elkerülve a vámot.
De ha úgy megadják a vám értékét,mint amit az előbb linkeltem és kérdeztem,ott ez h működik?
Ebay engedi nekik,h átírják és akkor nem kell előre kifizetni a vámot,mint ahogy radi8tor1 mondta? -
Bati0501
őstag
válasz
TayRol #31180 üzenetére
Per pill nagyon egy cipőben vagyunk.
Esetleg nem találtál a Racing Jacket-hez (Jawbone-hoz) hasonlót occóért?
Mert ezekből az újak,szép színben hozzá passzoló lencsékkel 50e felett mennek,míg az olcsó helyeken is- de az is igaz,h ebben már benne az elég drága posta ktg. is.Am unokatesómék rendeltek egy német optikából egy polarizált Hollbrookot 120 euro-ért...ami igencsak jó ár...persze a Racing Jacket nincs ennyire jó árban,de a többi helyhez képest még egészen jó,~ 170 eur,polarizált ~200.
(Akinek kell a bolt linkje PÜ-ben nyugodtan írhat.)
-
Bati0501
őstag
válasz
TayRol #31172 üzenetére
Sztem ez korrekt- legalábbis a mi(vevő) szempontunkból:[link]
Tegnap este láttam meg,éreztem,h jó áron fog elmenni,de nem volt kiírva Mo.,pár órával a vége előtt meg már nem írtam.
( viszont ha sikerülne venni egy ilyen szemüveget, akkor már polarizáltat szeretnék, illetve nem ez lenne az első színkombó,amit választanék,de azért ez sem rossz) -
Bati0501
őstag
+albert8:
HagaNRG: Esetleg el tudnád küldeni a linket a 35e-es Racing Jacket-ről? Én ennyiért csak keretet találtam.
Amit albert8 felsoroltál azokra mind igaz,h jók biciklizéshez is, illetve futáshoz is,már csak az egyéni ízlés,h kinek melyik jön be.
A legjobban talán nekem a Racing Jacket tetszik,de amennyibe kerülnek... -
Bati0501
őstag
Köszi.
Igen,ez a neve,~5e.
Kicsit utánaolvastam és azt írják,h egész jó...de nem az igazi azért,és hát nem vmi olcsó - nekem.
Illetve akkor jó igazán,h a lencse gyárilag vízlepergetős.Bár a gyári kezelést nem éri utol ez az utólagos kezelés.Abban tudsz/tudtok segíteni,h melyik lencsék/szemüvegek ilyen vízlepergetősek?
Bárhogy kerestem rá az Oakley honlapján nem találtam-vagy a leírásból nem értettem meg. -
Bati0501
őstag
Jól gondolom,h a sportnapszemüvegeknek (vagyis inkább a lencséiknek) ugyan annyira káros az izzadság,mint a "sima",divat napszemcsiknek?
-
Bati0501
őstag
Köszike.
-
Bati0501
őstag
válasz
gaborcsu #29509 üzenetére
Pont ezt akartam most kérdezni.
Mert írtátok,h már az Oakley is kínai,de a dobozon ez van:
Designed and Engineered by Oakley,USA
Assembled in U.S.Am ha amcsi,ha kínai kicsit többre számítottam...alig van meg pár hete,10 alkalomnál azóta többször nem volt rajtam,erre egy minimális kis karc vagy inkább több kicsi már van rajta(egy kupacban).
Pedig vigyáztam rá,soha nem tettem olyan közelében,ami megsérthetné...vagyis vmikor úgy látszik mégis sikerült. -
Bati0501
őstag
Akkor ebben is olyan lencse van,mint az enyémben?
Én is szeretem,igaz még csak a második nap,h megvolt,de akkor is,sportolás közben is jó,nem fúj be a szél-még ha nem is erre tervezték.Egy kicsit bánod(nem vagy magadban biztos),h ezt a változatot választottad a Jupiterből?
-
Bati0501
őstag
válasz
X-metal #29225 üzenetére
Durva táska nagyon,régebben én is nézegettem csak hát az ára...de a 18 ezer nagyon jó ár,az én Björn Borg válltáskám is 15e volt,de egy milyen sz@r...
És ki is fogok használni a benne rejlő lehetőségeket vagy csak a külső miatt vetted meg-ami nem elítélendő,ne érts félre.
-
Bati0501
őstag
válasz
Narakh #29197 üzenetére
Igen,Nála.
Nem is siránkoznék ezen,ha pesti lennék...csak hát én miskolci vagyok-írtam csak biztos elkerülte a figyelmed.
Nem mondom,h itt nincs olyan bolt,ahol esetleg meg tudnám nézni,csak egyet se tudok,ahol biztosra mondanám.
Sztem az kész csoda lenne,ha a márkát árulnák és nem azt,h pont ilyen szemüveg ilyen lencsével lenne. -
Bati0501
őstag
válasz
Narakh #29188 üzenetére
Köszi szépen,ez jó.
Még sosem próbáltam semmilyen Oakley-t,így sajna nem tudom,h egyik másik milyen,de azért értem a lényeget.
Sportoláshoz használt occó napszemüvegemhez vmi totál narancssárga lencse,első alkalom pár percéig érdekes volt,de azóta megszoktam és szeretem is,szóval annyira nem gáz,ha van egy kis másabb szín is.
De azért ez mégis csak egy márkás napszemüveg. -
Bati0501
őstag
Ketten kétfélét.Ezt már szeretem.
Ha meg tudom nézni őket élőben,akkor az faszántos lenne,mert azért képek alapján elég csalóka lehet,de ha nem,akkor marad a zöld.majorosbence: Köszi.
Akkor oldalra se látsz ki/nem süt be ott a nap?
A piros lencsén keresztül nagyon piros a világ?
/tudom,h a honlapjukon fent vannak szemléltető "fényképek",de azért az nem az igazi.../
-
Bati0501
őstag
Srácok,Ti rendelnétek úgy szemüveget,h még előtte csak nem is láttátok élőben,sohasem volt rajtatok olyan napszemüveg?Mert itt Miskolcon nem hiszem,h találnék olyan boltot,ahol meg lehet nézni,de még utána fogok járni.
A jupiter squared-et néztem ki.Akinek van ilyen szemüvege meg tudná mondani,h mennyire lehet kilátni belőle oldalra?Gondolom alulra semennyire sem,de képek alapján nekem úgy tűnik,h oldalról nem véd.
Azt pedig annyira nem szeretem.Ti melyiket választanátok: [link] vs. [link]
Eddig a jade-t nézegettem,de most megláttam ezt a másikat is.Bár sztem maradok eredeti tervnél,de azért érdekel hátha mondtok vmit a másikra is.
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Régebben már jártam Felétek,de sajna azóta sincs semmi Oakley napszemüvegem.
De sztem most megtaláltam: Jupiter Squared Black Iridium.
Már érdeklődtem is Gaborcsunál...de látom most is pont ez a téma.Gaborcsu,az ár az lesz,amit említettél mail-en,34e?
Mielőtt írtam volna rákerestem a topikban,h írtatok-e már erről a fajta szemcsiről és láttam igen,és egész jókat,elég sok mindenkinek tetszett.
De régebben már azt linkeltétek,h itt 30e:[link]
Nem is értettem,h h lehet itt olcsóbb,mint Gaborcsunál,de most már látom,h sehogy,mert már nem annyi.
Korábban olcsóbb volt ez a szemüveg és most drágább lett? -
Bati0501
őstag
És ha van?
Akkor nem mondtam volna hülyeséget.
-
Bati0501
őstag
válasz
megamanone #25489 üzenetére
Király,grat!
-
Bati0501
őstag
Köszönöm,akkor ezt megbeszéltük.
-
Bati0501
őstag
Szóval akkor azt mondod,h nem érdemes a boltnál kifizetni a felárat a plusz garanciáért?/tehát mondjuk 10-el olcsóbban megkapom gaborcsutol,cserébe viszont csak egy hónap a garancia rá/
És mi számít garanciális hibának,ami miatt cserélik,esetleg javítják a szemüveget?Gondolom ha vki ráül és eltörik/baja lesz a keretének,akkor mehetek vele a hóviharba... -
Bati0501
őstag
válasz
Brownie0306 #25162 üzenetére
Köszi.
-
Bati0501
őstag
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest