- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
napey
tag
válasz
Blasko85 #27398 üzenetére
ha nem volt még a kezedben juliet, akkor legbiztosabb ha beviszed egy üzletbe, ahol értenek hozzá
elég nehéz így megmondani, milyen a fake, mert sokféle hamisítvány van, némelyik már majdnem hasonlít az oakleyhoz
pár árulkodó jel pl az orr-résznél belül a szegecsen horony van mint egy csavarfejen, vagy a szárvég a szárgumi után, eléggé undorító módon kifelé hajlik
youtube-on lehet találni videókat, ha beírod fake vagy replica oakley juliet ahol megcsodálhatóak ezek a kreálmányok [link]
ITT pedig megnézheted, milyen julieteket adtak ki
a lencse torzítása sokszor csak huzamosabb ideig tartó viselés során vehető észre, fejfájás, szem elfáradás a tünet, oakley lencse pedig egész nap rajtad lehet, pihenteti a szemet az erős napsütésben, de ezt tudod, mint tulaj -
Blasko85
csendes tag
köszi a gyors segitséget
van valami sajátossaga ezeknek ami alapján kilehet szurni h eredeti e?nekem is van pár (nem juliet) de nem vagyok benne biztos.a szemüveg fekete lencsés,fekete (carbonszerü?)keret,fekete orrgumi fekete szárgumi,és halánték gumi.és ahogy irtam sehol egy szám vagy felirat...elég massziv darab nem tünik gagyinak,a lencse is nagyon szép nem torzit -
Blasko85
csendes tag
üdvözlet
kédésem az lenne h csináltak e olyan julietet amin nem volt semmilyen szám?és a kerete is kicsit más mint pl a legutoljára linkelt,nincs benne a szárnál az a töréshanem csak ives -
Hullamos
tag
Eeeeees megveve
-
Hullamos
tag
Szerintetek eu milyen Oakley?[link].A hachet lenne?Es mit takar a lencsebe gravirozott o-lumium?
-
Reignman
aktív tag
Ma lattam a Nyugatinal egy alacsony, kover , kopasz sracot bo ingben, rozsaszinu bermuda furdogatyaban es egy Julietben, kezeben s.v. tokot szorongatott. Nem igazan harmonizalt rajta a cucc. Ennel furabb csak egy 80 ev koruli nagyi volt a buszon, hofeher dauerolt haj, monster dogot viselve. Az Oakley es a stilus nem jar egyutt...
-
X-metal
tag
válasz
HyP3b0y #27382 üzenetére
Szerintem az a túlzás, ha valaki nem tud értelmezni egy mondatot, és még szóvá is teszi.
Mintha én is azt írtam volna, hogy a világ egyik legjobbja... Nem azt, hogy konkrétan a legjobb...
Az X-metal szemüvegek alapanyagukat tekintve bármilyen furcsa is, de X-metalból vannak.
A pontos összetétele titkos, de nagyrészt Titanium. Ha akarnának sem tudnának rozsdásodni.
Szerk: Ezt már Harryls leírta előttem. -
HyP3b0y
senior tag
válasz
harryls #27383 üzenetére
Ezt nem tudtam és soha eszembe nem jutott volna vízzel tisztítani a szemüvegem. Úgyhogy előtte gondoltam a gyűjtő társaság gyors és megbízható választ tud adni. Amit meg is kaptam csak közben jól lemarháztak
Babarnew: Mondjuk nekem aztán tényleg kuss a nevem miután megjelenés óta rohadt almás telefonom van és most vettem egy ilyen szemcsit is
-
tominet
csendes tag
Sziasztok!
A héten vettem egy Oil Rig napszemüveget,Black Iridium lencsével!
Mit tanácsoltok mire vigyázzak,mitől óvjam a lencsét?
Olvastam hogy az izzadság csepptől foltos lesz!
Milyen lencse tisztítást ajánlotok hozzá ha netán rácsöppenne?Jó tanácsokat előre is köszönöm!
-
R0b
csendes tag
Sziasztok!
Spike-hoz lencsét szerintetek hol érdemes keresni?
-
csaszi72
senior tag
Hola!
Polisz és Réj-Ben mellé beálltam a sorba: Oakley Square Wire 2.0szerk- tényleg kicsi a keret.....
-
Viry
tag
hogy lehet felhasználót keresni itt fórumban???
keresek egy V1pr nevű embert, vagy esetleg itt van? -
Streyker
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Half X szemüvegem polarizált fekete lencsével, és törött jobb szárral, ha valakit érdekel szívesen eladnám természetesen jóárasítva, vagy esetleg vennék egy jobb szárat valakitől, ha van eladó!
Képet is küldök, akit érdekel, jó állapotban van, vigyáztam rá, lencse is szinte tökéletes! -
vendingo
veterán
Buta kérdés: Ha a monster dog nagyon bután állt, akkor a pit bull-al se próbálkozzak?
Azért kérdezem, mert képek alapján nagyon hasonlóak. -
vendingo
veterán
OFF:
Nem bírtam magammal, vettem egy koklit a vateráról.
Holnap felveszem Voltra, aztán többet látni se akarom. Annyira de annyira rossz, hogy még alkalmanként se fogom felvenni. A legócskább tescos szemüveg is jobb nála.Muter már bestoppolta, neki adom.
ON:
Nincs valakinek eladó oil rig-e, vagy csak kerete?
Ami érdekelne: Shadow Camo, White text, White, Clear. -
béla69
újonc
sziasztok,
szerintetek ez eredeti:
[link]
köszi -
didros
senior tag
Az Oakley Felon miért olcsóbb, mint általában a többi modell? A bolti ára is kevesebb, nem csak a jelenlegi akciós. Nekem tetszik, azon gondolkozok, hogy megrendelem Gaborcsu-tól.
-
Viry
tag
válasz
Colani #27355 üzenetére
félre olvastad!
A GAGYIHOZ adnak ókli cimkés kemény tokot és ha te is kapsz akkor gáz van!!!
Kivétel a a felsorolt (kivétel: Jawbone/Racing jacket, Half jacket, Fast jacket, Radar, M-frame)" szemüvegek, mert azokhoz TÉNYLEG jár eredeti keménytok!!! A többihez NEM !!! (van még néhány x-metál és a felső kategóriás amihez jár...de azok NEM a műanyag keretes kategória) bár az Alinghi Ten hez is jár ha jól emlékszem...na mind1btw Koxx: ez a leírás így tényleg nagyon félre érthető egy "nem hozzáértő" számára, nem ő az első aki ezt kérdezi!!!
Javítottam, nem tudom akkor miért így írtam.
[ Módosította: koxx ]
-
Colani
tag
sziasztok!
a npokban vásároltam egy "eyeypatch2 " Troy Lee Design szemüveget.
"Műanyag keretes szemüveghez Oakley címkés kemény tok jár (kivétel: Jawbone/Racing jacket, Half jacket, Fast jacket, Radar, M-frame)"
ez a leirás alapján járna akkor nekem a keménytok vagy vmit félre olvastam
válaszotokat köszi előre is
-
IAjaxI
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos napról napra rosszabb a Monster Dogom lencséje. Minden lencsetörlésnél jön fel egy réteg. Tud valaki olcsón SOS-ben lencsét kínálni nekem?
Az imént a nagy lencsekeresés közben ráakadtam erre:
Ennyit szerintem megért.
-
morhoon
csendes tag
Sziasztok!
Szakértői vélemény kellene. Ez lehet eredeti?
http://www.expressz.hu/oakley-2501-feher-napszemuveg-extra-csomag-46171331/Köszi,
m -
TayRol
nagyúr
válasz
medusa1986 #27337 üzenetére
grat, de ez a szín...
-
válasz
medusa1986 #27337 üzenetére
Grat, de kevés ennél rondább oakleyt gyártottak sztem
-
gaborcsu
tag
Mit érhet ebay-en egy 2003-as JF003180 sorozatszámos Polished / Fire Juliet??
Persze tennék bele előbb vadiúj lencsét, van doboza, coin és a retro papírok is. -
didros
senior tag
Melyik ebayes eladó árul garantáltan eredeti Oakley-kat jó áron? Tudnátok ajánlani egy bevált eladót?
-
Azt gondoltam, nem is ott megvenni szeretném, csak felpróbálni, mert hiába nézegetek most különböző modelleket ebayen vagy akár magyar oldalakon, lehet, hogy nagyon tetszik, de felvéve meg nem állna jól. Tegnap kb 30 féle napszemüveg volt rajtam ami polcról tetszett, de felvéve felejtős volt
-
Reignman
aktív tag
válasz
harryls #27322 üzenetére
Múltkor eszembe jutott, hogy megkérdezem kíváncsiságból, hogy egy igazi O-függő naponta hányszor (vagy inkább hány percenként) csekkolja a nagyobb magyar, vagy külföldi hirdetőoldalakat (ebay, vatera, aprod...).
Meglehet, hogy napi 30-40 perc simán elmegy csak arra, hogy szemüvegeket keresgél a neten...? -
Jojo5
őstag
noknel, caveat/given orrnyergen mennyit lehet allitani, a problema, hogy a caveat nagy, mig a Given jol takar de nagyon elore all a szemuveg az orratol...
5let valakinek esetleg masik femkeretes modell?
ez a restless meg jol allhat neki, de ez meg nincs benn a labban -
válasz
harryls #27322 üzenetére
Köszi szépen srácok! Első körben szeretnék felpróbálni pár modellt, ugyanis tegnap pár bevásárlóközpontban felpróbáltam pár polarizált szemüveget 15k körül és sajnos vagy túl felcsúsznak a lencsék vagy túl széles a keret és ezért nem áll jól, de mindig van valami...
Király utcai magyar forgalmazóhoz menjek? Vagy ott nem fogok olcsóbb modelleket találni?
-
harryls
aktív tag
válasz
X-metal #27319 üzenetére
Nehéz meghatározni, rikítóbb lila, a szélein zöldbe megy át. Bizonyos szögből nézve majdnem olyan mintha emerald lenne
dave93 simán ki lehet venni annyiért. Vagyunk itt néhányan akik ilyen összegért igen komoly darabokat is kifogtunk már, vagy még olcsóbban. Sűrűn kell nézelődni (apród, jófogás, expressz, vatera) És vigyázz a hamisítványokkal, linkeld be ide ha nem vagy benne biztos.
-
vazul73
csendes tag
Nnna, döntöttem, Batwolf Polished Black/Gold Ghost Text/Tungsten Iridium Polarized lesz, projekt elindítva.
-
Sziasztok!
Abszolút kezdő és laikus vagyok a témában, most kezdek csak olvasgatni, okosodniAz lenne a kérdésem, hogy nagyon max 25k-ig, de inkább 20k-ig vannak-e olyan modellek amitet érdemes megvenni vagy ennyiért esélyem sincs Oakley szemüveget venni?
-
vendingo
veterán
Minél többet keresgélek annál több tetszik.
Vélemény erről?
Kicsit fosok használtat venni, főleg hogy a lencsén van pár karc is.
Itthon be lehet szerezni ilyen lencsét, vagy azt is külföldről kellene rendelnem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest