- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hgizmo
csendes tag
köszönöm. magyarul a 2002-es vásárlásra már nincs semmi "garancia", fizetni kell minden javításért?
-
hgizmo
csendes tag
tudom volt már sokszor szó az "örök garanciáról", de nem vagyok biztos a dologban... adott egy 2002-es németben vásárolt Oakley (papírok, mindene megvan), akkor még az örök-garancia volt érvényben, ennek javítása a király utcában még a vásárláskori feltételekkel zajlik?
-
Black89
csendes tag
Sziasztok
Oakley Hatchet napszemüveg orr gumija eladó nincs valakinek?? Lab-ba már próbáltam nem volt nekik és nem is tudnak szerezni
-
eszgé100
őstag
Na meglett a Currencym, minel tobbet van rajtam annal jobban tetszik
-
albert8
veterán
Szerintetek ezek eredetiek?[link]
Úgy nézem, hogy a doboz az, de a lencsék szerintem nem azok, max a két jobb oldali.
A másik kettőn van O logo oldalt ami egyébként nincs ott. -
hgizmo
csendes tag
a PitBoss-ok milyen árban mennek most? E-bay-en 252 GBP-ért ment egy el, új, dobozos (VR28), szemeztem vele, de valahogy mégsem...
-
lacko6
senior tag
Batwolf -ba hol lehet venni szines lencsét,ami nem bevonatos hanem úgy is látunk ki belőle?
-
splitike
csendes tag
na majd lövök még fotokat
csak sose végzek
egy elsö generácios ICHIRO KÉK LENCSÉVEL
csak a doboza kénne még,de csak meglesz valahol -
splitike
csendes tag
még jo hogy elkezdtem költözködni kifele
és pakolom ki a vitrinek alját
miket találok ez hihetetlen!!!! -
Hullamos
tag
Valakinek egy Camo Monster Dog?[link]
-
Narakh
senior tag
Végül úgy döntöttem, ha lesz rá lehetőség, maradok a jól bejáratott grey lencsénél.
Ma megint próbálgattam kicsit. A dark grey árnyalata sem jött be, a black iridium pedig felhős ég alatt határeset, benn pedig már abszolút túl sötét volt. Inkább nem centizem ki, elvégre ez az egy hemü lesz.Utólag is köszönöm a véleményeket!
-
eszgé100
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
harryls #26442 üzenetére
25-én elég minitali lenne, csak 4 embernek jó az a nap.
-
harryls
aktív tag
Nem lesz inkább mégis 25-én a TALI? Már tomtrial-nak sem jó a 8.-a.
-
Reignman
aktív tag
Aki tudna segiteni bpe a Timebomb oram eladasaban az ebayen, kerem irjon privatot, megegyezunk. Koszonom
-
harryls
aktív tag
X-metal, radi8tor1 hát azok elbizniszelődtek
-
Narakh
senior tag
válasz
SteveAd #26435 üzenetére
Twenty-t és még úgy az összes szimpatikus formát végigpróbáltam már, sajnos mind nagy volt a fejemre vagy/és pocsékul állt. De a Twenty arcomról történő leoperálásához például a LAB-es eladólány hathatós segítségére volt szükségem, a hosszú haj és az unobtanium ugyanis, - e modell esetében - úgy fest, nem jóbarátok.
Talán az egy Twoface volt kivétel, de az meg úgy nyösszögött a kezemben, hogy attól féltem, ha egy kicsit szúrósabban nézek rá, összetörik.
Így maradt amolyan utolsó versenyzőnek a Holbrook, ami a keskeny fejemmel, és különösen az eddigi kereteimet tekintve elég komoly stílusváltás, de legalább kényelmes. Aztán majd valahogy csak megszokom a látványt.
Felhős időben egyébként többnyire amúgy is a fejemre tolom a hemüt, szóval a black iridium kapcsán itt inkább az lényeges, amikor mondjuk felszállok a villamosra vagy buszra. -
SteveAd
tag
válasz
Narakh #26432 üzenetére
A black iridium kicsit sotetebb a grey-nel, de napos idoben teljesen jo. Este vagy felhos idoben talan nem a legmegfelelobb, de azert Kaliforniahoz kozelebb allunk napos orak tekinteteben mint pl. Belgium
Ha Fives-ban gondolkodsz, erdemes esetleg a Twenty-t is felprobalni
-
én a kozik warm grey lencséjét is nagyon szeretem
ma ott kellett hagynom letétben a dérynében, mert az irodában hagytam a pénztárcám és nem tudtam fizetni
amikro vissza mentem érte kérdezte is a pincér csajszi viccesen, hogy mennyiét ér meg nekem, hogy visszaadja... hát ha tudta volna, lehet nem látom többet, és elengedi a számlát
-
Narakh
senior tag
Üdv!
Szemüvegváltás előtt állok, sajnos az álmaim darabjának tekintett Fives Squared megszokásához fél év is kevés volt, egyszerűen nem passzol a keret (vérzik is a szívem rendesen).
Az egyetemista-pénztárcához mérten már akkor is borsos volt a hemü ára, de úgy voltam vele, a szemem megér ennyit - ezen sajnos az Oakley lencséjével szerzett fél éves tapasztalat sem tudott rontani (sőt), így most a Holbrook van célkeresztben.Problémába ütköztem viszont a lencse kiválasztásával. Mindenképp a szürkék talaján maradnék.
Eleddig csak a greyjel volt dolgom, abba szerelmes is lettem. Az utóbbi héten próbált hemük alapján viszont a warm greyről ugyanez nem mondható el, egyszerűen hiányzik az a kis hideg felhang, amit a normál grey ad. Logikusan a black iridiumra gondoltam mint utód, főleg, hogy elméletileg jobban véd a vakító dolgoktól. Sok helyen viszont azt olvastam, hogy bizonyos helyzetekben már túl sötét, és mivel nem épp Kaliforniában vagyunk, ez felvet némi aggályt.Mi a véleményetek? Nem nagyon lőhetek mellé a black iridiummal, vagy biztosabb a normál greynél maradnom, ha az már bejött?
Más: előnytelen arcberendezésemből kifolyólag valószínűleg a Fives 4.0-ás az utolsó lehetséges reményem a sportosabb formájú keretek terén, de valahogy fel kéne próbálnom egyet. Volna netán valakinél szép állapotban?
-
X-metal
tag
válasz
harryls #26427 üzenetére
Egyelőre nincs határ. Mondjuk már a motorépítés kárára megy. Konkrétan 2 hónapja áll a projekt.
Nem tudom kerékre állítani, mert a frissen fűzött kerekeimre tervezett gumik árát már 2X elköltöttem. Másodszor a Pit Boss-ra. Azt mondjuk nem bánom!A felső polcon a Plasma XX-ben milyen lencse van? Nem 24K volt benne?
Meg az Emerald Penny... Az a múltkor is ott volt? Miért nem vettem észre?Meg azt is meg kell állapítsam, hogy Harryls-al eléggé egy húron pendülünk, mert közel ugyanazokat a szemüvegeket gyűjtjük. Kivéve az alsó polcát.
Én nem járok a Capellába, így olyanokra nincs szükségem.MunezXBK: Én is így kezdtem.
-
TayRol
nagyúr
Elismerésem srácok!
-
X-metal
tag
-
HyP3b0y
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem a bevizsgáltatással kapcsolatban.
Egy Julietet szeretnék venni és a király utcai The LAB-t ajánlja mindenki eredetiség vizsgálathoz.
Viszont most láttam a kiemelt hsz.-ben hogy az Oakley szerviz és ügyintézés a horvát utcában van, ami történetesen azt jelenti, hogy 2 emelettel alattam
Itt is hajlandóak elvégezni a bevizsgálást vagy feltétlen a király utcába kell mennem? -
Mindreader
tag
Köszi az infókat. Mivel nem volt meg Oakley-m korábban, így csak a netről tájékozódtam hogy mit kell nézni, de akkor úgy látszik az újabb kiadásokra az általam olvasottak már nem feltétlenül igazak. A dobozon valóban rajta van az Assembled in US felirat.
-
gaborcsu
tag
válasz
Mindreader #26408 üzenetére
Eredeti, és ott a 12-856 meg a méret. Másnak nem is kell ott lennie.
Azt már nem írják bele, hogy "Assembeld in US", mivel ha megnézed a dobozd ott is már csak ez van írva. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mindreader #26408 üzenetére
Már elég régóta nem USA-ban készülnek (csak egyes modellek készültek ott).
De az az újítás, hogy már nem írják rá, hogy made in USA.Szerintem eredeti a szemü, de nem vagyok egy Gascan szakértő.
Majd mások is írnak rá biztos. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mindreader #26406 üzenetére
Fotózd le nekünk!
Made in USA helyett már időnként csak CE jelzés vagy made in china van... -
Mindreader
tag
Srácok szerintetek mekkora az esélye annak hogy az ebay-en egy 8000+ pozitív visszajelzéssel rendelkező eladó fake Gascan-t ad el nekem? Az eladó.
Elméletileg a sorozatszámnak és a "Made in USA" feliratnak is rajta kellene lennie a szemüvegen nem? Mert én ezeket nem találtam meg rajta, de más problémám nincs vele. Neki is felvetettem ezeket a dolgokat, kíváncsi vagyok mit reagál majd rá. Esetleg mit lenne még érdemes ellenőrizni rajta hogy kiderüljön tényleg eredeti-e? Egy 12-856 -osról van szó egyébként.
-
harryls
aktív tag
válasz
medusa1986 #26403 üzenetére
Olyanok is voltak?
Mondjuk a 0.3 nem érdekel, de egy 0.5-öt bevállalnék
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest