- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
trafóóó
tag
válasz
NyxNyxNyx #29825 üzenetére
A csipkés kendő az mindig árulkodó de van itt több jel is ami elárulja hogy hamis.
pl:szárban uv400 ,hornyolt csavarok ,a már említett kendő ,és amit már csak rutinosabb vesz
észre hogy a polarized felirat sem stimmel és a doboz eredetinek tűnik de juliet feliratú coin van benne.
De kétségtelenül kicsit okosabb fotózással még aki rutinosabb azt is fél percig megeheti hogy eredeti.
Pár napja volt ez ebay-en.Elég szép áron vitte el sajnos valaki.
Ott is figyelni kell.
X-squared -
adalbert1
veterán
válasz
NyxNyxNyx #26518 üzenetére
Oké, lehet, hogy teljesen normális, mert ahogy néztem a lencse egész felületén eloszlik, és elég nagy darabszámban van jelen (simán párszáz/ezer darab/lencse), tehát valószínűleg a lencse tulajdonsága, és ahogy előjött az is elég életszerűtlen felhasználás (csak épp a fürdőben nézegettem elmosás után). Viszont jó pár éve nem volt már napszemüvegem, így viszonyítási alapom nem túl sok van, és hajlamos is vagyok túl sokat kattogni
Hogy pozitívat is mondjak, nagyon tetszik a szemüveg, szerintem nagyon jól eltalált formája van. -
-
X-metal
tag
válasz
NyxNyxNyx #23624 üzenetére
A gumik félhúzásához 2 tuti megoldás van. Finoman beleköpsz, és felcsusszan, aztán 2 nap múlva kiszárad, vagy mint a Mountain Bike markolat felrakásánál, a hajlakk. Gecire csúszik, de 1 óra múlva úgy odaköt, mintha oda lenne hegesztve...
Tomtrial: Nem véletlenül adják fekete gumival gyárilag... Nem való a TIO2 kerethez Black lencsével a piros gumi. Ellenben egy fehér szett jól mutatna rajta.
Igaz, ez Carbon-Plasma, a TIO2 kereten, Black lencsével még jobban néz ki.
-
X-metal
tag
-
X-metal
tag
válasz
NyxNyxNyx #21868 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire néztél körül, de a LAB-ban 3X akkora a választék napszemüvegből, mint a Westendben...
Bár van olyan modell, amelyik csak a Westendben van, nem hiszem, hogy R2-t akarna venni.Ráadásul a LAB 2 villamosmegállóra plusz 300M sétára van a nyugatitól...
-
-cobra-
aktív tag
-
közutas
csendes tag
válasz
NyxNyxNyx #7563 üzenetére
Csak hogy összegezzem a tényeket.
1, A watchandglassesos szemüvegre az Oakley Lab-ban azt mondták eredeti.2, A cégem befogadta a számlát, teljesen hibátlan, magyarországi, hivatalos, ugyhogy 10-én a fizetésemmel kapom a szemüveg árát.
3, A garancia is érvényes, csak nem hivatalos Oakley, de attól 1 év és teljeskürű. Pont mint ha veszel egy Nokiát egy gsm boltban, adnak rá garanciát, csak mivel nem a forgalmazótol veszed, igy nem a gyári garanciát kapod meg.
Szóval először elolvastam a forumot, és betojtam hogy ez a watchandglasses jól átvert. Aztán kiderült hogy ezen a forumon van nagy átverés. De ahogy a barátaimnak is elmeséltem, nem meglepő ez, hiszen az itt forumozók fele Oakleyt árul, szoval gondolom ez sima herotozása a konkurenciának...
Persze nincs kétségem hogy miután ezt elküldöm engem fogtok nagy erőkkel szidni, vagy az okosabbak még azt is leirják hogy engem biztos lefizettek. De lényeg a lényeg elég sok baromságot irtatok erről a cégről. De ha jól vettem ki a beszélgetésekből, vásárolni csak én vásároltam tőle....
Na minden jót, szidjatok bátran amiért nem azt mondtam amit ti!
-
válasz
NyxNyxNyx #6637 üzenetére
Hova kell neked egy black/ice polárnál sötétebb lencse? Csak azért érdekelne mert ezekből is alig lehet már kilátni. Ha nagyon sötéte kell akkor vegyél egy 13-as hegesztőszemüveget
-
Babarnew
tag
válasz
NyxNyxNyx #4147 üzenetére
tehát Asian Fit:
- a lencsék közelebb helyezkednek el egymáshoz
- az orrtámaszok nagyobbak és szélesebb kialakításúak
összességében az ázsiai arcforma (kisebb közelebb ülő szemek és szélesebb orr) számára kényelmes.
forrás, rajzokkal az Oakley.com-on : http://oakley.com/asian_fit -
szandro
senior tag
válasz
NyxNyxNyx #4147 üzenetére
What is Asian Fit?
Getting the right fit is essential for comfort, protection, and even optical performance. You may have heard industry terms like “European Fit” and “Asian Fit”. If sunglasses tend to sit too low on your face or slide down your nose, touch at your temples or cheeks, or feel narrow at the sides of your head, try our Asian Fit.
Learn More
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest