Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reignman
aktív tag
Rákerestem a Vaterán az Oakley szóra, pár hete nem néztem már körül, már nem izgat a dolog annyira, viszont az a kamu termékáradat, amit ott találtam, az ledöbbentett. A cirka 1000 termék (jórészt szemüvegek) közül ár szerint rendezve az első 600-700 között jó, ha 4-5 eredeti Oakley cuccot találtam.
Az ember hallja, hogy a VPOP (NAV) naponta csap le a kínai 2 forintos kamutermékek ezreire, közben az interneten minden hülyegyerek 10x áron akarja átverni a tudatlanokat a Kínából rendelt cuccokkal, pofátlanul eredetinek hazudva azt. Ezeknek a rendőröknek nincs internetük? Vatera tényleg szarik rá?
-
Babarnew
tag
Nezzetek mar Ti is ra lszi, jol sejtem ugye hogy ennek koze sincs egy eredeti Ducati Holbrook-hoz ?!
http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok_kellekek/napszemuveg/oakley_holbrook_1766211689.html
Koszi B.
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
gaborcsu
tag
Bocs a nagyon off miatt, de kérnék mindenkitől egy kis segítséget.
Vatera el akarja venni a profi eladói státuszomat, így több mint 50 eladás után kéne pozitívat értékelnem 12 napon belül.
Aki tud segíteni, az üssön le ebből egyet, mindenféle kötelezettség nélkül és adom is a pozitívat.
Köszönöm mindenkinek

-
-
venge
aktív tag
[ Módosította: radi8tor ]
-
TayRol
nagyúr
válasz
Brownie0306
üzenetére
Jól látod.

-
TayRol
nagyúr
válasz
Brownie0306
üzenetére
Ilyenem van, napi szinten hasznalom, tartós a keret is es a lencse is. Nagyon szeretem, nem válnék meg tőle. Na jó, esetleg valami femkeretesert cserébe.
(nem xmetal) -
Brownie0306
csendes tag
Szeretnék erről a szemüvegről véleményeket. Tudom, hogy szerintetek a tungsten kb az egyik legjobb lencse, az nekem is nagyon tetszik, az igazi kérdés, hogy a woodgrain minta mennyire tartós? Akinek esetleg van az írhatna róla pár szót
Az se baj, ha az a valaki megválna tőle 
Köszi
-
X-metal
tag
válasz
Babarnew
üzenetére
Ma megérkezett hozzám egy Warden. Annyira olcsón vettem, hogy a 16 Euro-s postaköltség majdnem a duplája volt a vételárnak. Elég furcsa szemüveg....
Sajnos nem tudok képet tenni róla, mert kicsit el volt deformálódva, ezért otthagytam a LAB-ban egy kis igazításra, illetve egy gumi-orrnyereg upgrade-re. Ha István talál hozzá, akkor lencse cserére is. Bár ami benne van az is használható. Hétfőn elhozom, aztán ha van igény befotózom. 
Felvéve nem is olyan rossz, de napi használatra inkább egy szolidabb színű Hammer változatot kell majd beszereznem.
A másik, hogy eddig csak Carbon-Black Romeo kettőm volt (3Db). Soha nem hordtam őket. Bármikor elindultam benne, mindig lecseréltem a kocsiban tartott másik szemüvegre. Aztán rövid időn belül el is adtam őket.
Viszont a most vásárolt Polished - Titanium Iridium három napja a fejemen van. Nagyon kényelmes, és imádom...
Valahonnan lencsét kell szereznem hozzá....
-
ördög82
csendes tag
Sziasztok!
Crosshair 2012 Ducatit cserélnék Holbrookra. A Crosshair vadi új kb 1 hete vettem Gaborcsu-tól.
Ha valakit érdekel keressen. -
-
-
schleier
tag
Sziasztok!
tudna valaki képet mutatni Jupiter és Crosshair szemüvegről egymás mellé téve valamint felülről.
Előre is köszönöm!
-
Viry
tag
válasz
X-metal
üzenetére
abból vettem egyet én is
aztán gyorsan el is adtam... 
doboz csere mehet ha gondolod!
btw: az a hijinx, nem shadow camo? vagy csak tükrőződő árnyak vannak a polished black kereten?
ha shadow akkor eredeti, ha full fekete akkor....fene se tudja már mindent hamisítanak, és általában a feketéket vagy valami elképesztő színkombót! -
elkador82
csendes tag
Akkor mit nézzek rajt ha személyesen megnézem?
-
-
elkador82
csendes tag
Segítség kellene vagyis vélemény az eredetiségről
http://aprod.hu/hirdetes/oakley-hijinx-napszemuveg-ferfi-IDSHXF.html
Koszi a válaszokat!!! -
X-metal
tag
Plasma-Ice polár dobozom lenne...
schwtibi: A Wiretap-al kapcsolatban: Tavaly Harryls-nak volt pár darab vadi új dobozos. 5000Ft/Db áron vette meg egy haverom őket, miután hetekig senkinek nem kellett. Furcsa módon neki jól áll. de senki mást nem ismerek, akinek jó lett volna.

Ebay-en sem keresi senki... -
albert8
veterán
Én is beállnék a sorba egy SI Mframe dobozt keresve!

-
-
Viry
tag
Nekem meg egy plasma/ice juli doboz kéne...adok cserébe egy x-metal/vr28 polár dobozt

Szóljon akinek van...
Köszi!
-
medusa1986
csendes tag
Nincs vkinek elfekvoben egy J. P. Montoya splice doboza? Tudom nehez szules lessz de hatha....
-
Viry
tag
válasz
schwtibi
üzenetére
max 10-12ért talán elmegy...szódával

szerintem
nem egy keresett modell
mindenesetre ne személyesen add át, mert ha ezt valaki felpróbálja tuti nem veszi meg
én se tudom mi vitt rá...talán a kíváncsiság, meg hogy elvileg RX ready...de abból se lett semmi me optikába nem tudtak bele lencsét faragni
meghát kurvára kicsi volt rám, nem egy nagy hemü... -
schwtibi
újonc
na közben már megtaláltam a szárában feltüntetve a modellt, wiretap-ról van szó. Mit lehet erről tudni, már nem gyártják vajon? Mennyiért ajánljátok hirdetni eladásra? Honnan tudom meg, hogy eredeti-e?
-
-
schwtibi
újonc
A hozzáértőktől kérek segítséget, FONTOS lenne mihamarabb..:-)
szóval még jónéhány évvel ezelőtt kaptam a mellékelt képen lévő szemüveget, amit soha nem hordtam, mert nem az én világom.
Ha jól tippelem, valószínűleg Oakley Crosshair-nek valamelyik korábbi verziója. Neten körbenéztem elég alaposan, egyik mostani modellel sem egyezik 100%-ban, ha jól láttam. ( ezért remélem, hogy korábbi verzió, nem pedig hamkó )
Érdekelne a véleményetek, hogy vajon valóban az-e, amelyre én gondolok, vagy másik tipus, vagy rosszabb esetben hamisítvány..
El szeretném adni és még a meghirdetés előtt lenne szükségem erre az infóra, illetve hogy szerintetek mennyiért érdemes hirdetni majd eladásra.Szóval előre is köszi..
-
schleier
tag
érdeklődnék,hogy létezik valamilyen dokumentáció az Oakley szemüvegekre? /méretre gondolok/
-
Streyker
csendes tag
Sziasztok!
HA valaki tud jóárasítva egy Oakley Overtime 9167-03 szemüt kérem ne tartsa magában!!! Meglepném az asszonyt

Előre is köszönöm! -
nagyis
tag
válasz
X-metal
üzenetére
Köszönöm a véleményeket, nem akartam hosszú offot generálni.

Egyébként egy 24-125 Xmetal/Ruby doboz volt érmével.
Már aukció alatt beszéltem vele és kérdeztem a magyar postázást, amit figyelmen kívül hagyott, viszont az ár érdekelte amit akartok adni érte, így valószínűleg postázta volna ha jó árat mondok, de nem jót mondtam.
Utána ebből levontam az US postázás miatti macerát és megtettem 34$-el amiről nem gondoltam, hogy nyerni fog, mivel 40-50$ körül mentek az utóbbi hónapokban az ilyen dobozok. Aztán mikor véletlenül nyertem akkor visszantáncolt és kirakta 50$ fixen.Mégegyszer köszi és bocsánat az offért.
-
X-metal
tag
válasz
sz_proli
üzenetére
Igen, ha így történt, akkor jogos. Ebben az esetben elnézést kérek.

Bár, ha utólag kérdez, akkor ez sem él. Régebben én is sokszor beleszaladtam ilyenbe. Általában az eladók egyből felajánlják a "Second chance offer"-t a második legtöbbet ajánlónak, feltéve, ha az a megfelelő helyen tartózkodik...
Szóval aukció lejárta után már ne ugráljunk. Minimum 3 napig fent van egy-egy termék, az pont elég tisztázni a dolgokat leütés előtt...
-
-
X-metal
tag
Azért, mert ö az Ebay.com-on otthon van. Lehet, hogy neki eszébe sem jut, hogy ezeket beállítsa. De az is lehet, hogy egész más kezelőfelületet lát mint mi...
Tisztán és érthetően leírta, hogy nincs máshová postázás!!!
Szerintem, ha ezt valaki nem érti meg, és a postázásra vonatkozó kérdezés nélkül licitál, ráadásul ezek után negatívot ad, az kritikán aluli viselkedésről tesz tanúbizonyságot.
Nem mellékesen csak azt éri el vele, hogy még több ember nem fog postázni hozzánk, és ezzel csak alattunk vágja a fát. Ehhez elég az, ha egy miénkhez hasonló fórumon kitárgyalja az esetet......Koxx, te mit szólnál hozzá, ha a Vaterán árulsz egy szemüveget, aminek a leírásában egyértelműsíted, hogy nem postázod el Erdélybe. Ennek ellenére (példának okáért) Hullámos megveszi. Te tartod magad ahhoz, hogy nem postázol. Hullámos meg ad egy negatívot, mert sértődöttnek érzi magát?
Tuti ki lennél akadva, hogy egy értetlen valaki lehúzza a feedback-ed.Nyilván Hullámos nem tesz ilyet, csak a példa miatt hoztam fel a nevét. Elnézést kérek érte.

-
-
-
nagyis
tag
Sziasztok!
Bocsánat a félig offért, de egy kis tanács kéne, mert eddig még soha nem volt bajom az ebayes vásárlásokkal így csak pozitívat adtam és kaptam.
Ebayen megnyertem egy pont nekem kellő X metal dobozt alacsonyabb áron, mint ahogy általában el szoktak menni.
US only volt, így megkérdeztem hogy postázza-e Magyarországra, vagy ha nem, akkor van US címem amire küldheti.
Válasza annyi volt, hogy US only aukció és nem küldi nekem sehova. Nyilván nem velem volt baja, hanem az árral, mert rá pár percre kirakta újra persze magasabb áron.Érdemes neki negatívot adni? Adhat nekem negatívot azért mert magyar létemre licitáltam az aukción?
Nem szívesen rontanám el egy hülye amerikai miatt a 100% feedbackemet, annyit nem ér az egész doboz.Köszönöm!
-
sz_proli
csendes tag
-
Hullamos
tag
válasz
sz_proli
üzenetére
Az a helyzet hogy amint kirakta ra 3 percre irtam is neki.Ezert gondolom hogy en voltam az elso...de csak gondolom.Es mondtam neki hogy en Erdelybol mennek utanna es hogy vegye le.Es levette.Biztos amig levette addig irtatok ti is neki.Jah,es az Ebay-en nem en vagyok,nem vagyok regisztralva.10 perc mulva megyek Kretara....igy velem fog tartani a Mag Switch na meg egy Juli is....De azert remelem nincs harag hogy az elado nekem adta oda....es hogy jegelte nekem maig.

-
sz_proli
csendes tag
válasz
Hullamos
üzenetére
Az a valaki aki megadta az árat és kérte hogy tartsa neki és vegye le a hirdetést, az én voltam.
De örülök hogy ezek szerint én már leboltoltam vele mire te megalkudtál a szemüvegre. 
És a legviccesebb, hogy az eladó még ma reggel is azt állította telefonba, hogy megvan és este fele hív h mikor tudjuk megoldani.. Vannak ám k...ög emberek..
Amúgy ha hordani akarod, akkor miért toltad ki az ebay-re? Vagy az nem a tiéd ami kint van???
-
kispecek
aktív tag
Szia mindenki!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Konkrétan ez a szemüveg érdekelne, leginkább vezetésez használnám.
Véleményekre lennék kíváncsi, meg arra hogy valóban eredeti a motyó.
[link]Előre is köszönöm a segítséget!
-
X-metal
tag
Nem Splitikétől van.

Itt a fórumon írt rám egy srác azzal, hogy látta a postaimat, meg az aláírásomat, és hogy lenne egy eladó.
-
Shef arc
csendes tag
....nekem is azt mondta az xx 24k ra....
)))
Megértem)) -
-
sz_proli
csendes tag
Megjött az új Shaun White Garage Rock-om (matte black)

Ennek már a lencséjén van gravír is
Vicces, hogy már április végén láttam egy optikában olaszországban, és csak egy hete jelent meg az oakley weboldalán és a múlthéten az ebay-en. -
Unsign
tag
Mai naptol en is erositem a tabort egy Big Tacoval. Gaborcsut en is ajanlom. Udv

-
Viperboy
csendes tag
Sziasztok!
X-Squared-hez keresnék lencsét. Lenne valakinek? Illetve valakivel leveleztem, aki Pestről hírdet az eBay-en, '7706*****' néven

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bestbuy játékok
- Androidos tablet topic
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az sj2 alacsonyabb lencséjű, nem lesz ilyen szitakötő effektus.

Sajnos nem tudok képet tenni róla, mert kicsit el volt deformálódva, ezért otthagytam a LAB-ban egy kis igazításra, illetve egy gumi-orrnyereg upgrade-re. Ha István talál hozzá, akkor lencse cserére is. Bár ami benne van az is használható. Hétfőn elhozom, aztán ha van igény befotózom. 

bocs ...

De örülök hogy ezek szerint én már leboltoltam vele mire te megalkudtál a szemüvegre.