Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
😹
-
-
PeterPH
senior tag
Boodog karàcsonyt minden macskàsnak.
-
Boldog karácsonyt kívánunk!
-
homerhamm
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Csak a hátát mutogatja.
-
Nekem nem piszkálják a fát, de szeretnek aláfeküdni
(2 éve még pöckölte a gömböket, már nem) -
Kicsit késve de Boldog Cicákat és Karácsonyt Kívánunk!
-
btraven
őstag
Olcsó macska futtató kerék [link]
-
Szokott a macskátok morogni?
Van egy remekre sikerült utcamix házimacska cicám (ismert anynya ismeretlem apa), kijárós, nagy vadász. Szokott ajándékot hozni a családnak.
Ma is megérkezett egy egérrel, beosont a terasz ajtón, lette az étkező asztal alá.
Másik cicum egy 99% benti, 1 éves skót lógófülü, hosszú szőrű.
Meglátta az egeret, egyből kisajátította. Ha nagy közelebb ment egyből morgott rá: ez az enyém...... szegény nagyobbik nem tudta honnnan jön a morgás- hallott már olyat kutyától.... így fejveztve menekült. 2x akkora, mint a skót, békés cicu, de ha a pici sokat piszkálja, lebirkózzza és megtépi egy kicsit, de a morgástól menekült
-
miresz
veterán
Boldog fóka-macska karácsonyt mindenkinek!
-
-
atosan
veterán
Áldott Karácsonyi ünnepeket kívánok! 🎄😺
-
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
[link] 👀👀👀😹
-
miresz
veterán
A dobozozásról csak annyit, hogy nincs olyan doboz amibe ne feküdne bele.
-
csp01
tag
Nem tudom mit csináljak. Egy macska se hülye, a kinti fűtött dobozt felfedezte egy idegen cica és esténként kiűzi az enyémet. Ha most kitennék még egy dobozt, garantáltan jönne még egy másik és kezdődne az egész előről. Próbáltam bent tartani a cicát, folyamatosan kaparja az ajtót.
-
Freddy76
addikt
A macskarácsonyt megnyitom:
-
Bocsánat, még egy poén így estére
:
-
-
norrberth
addikt
Most már tudjátok hol lakom
-
bul07
nagyúr
-
csp01
tag
Cica hasán (nem köldök) pici dudort kitapintottam. Nem jelez fájdalmat. Sérv lenne? Valahol azt írják, ha pici és nem fájdalmas, nem kell vele foglalkozni.
-
-
Kérdés
Papírdobozos XXL Coshida macskaalom mostanában nem kapható a LIDL-ben?
Korában volt, Szlovéniában nyáron is tudtam venni...de itthon nem látom (korábban volt)
Elég jó minőségű és olcsó... -
Mazsi
-
Gombi:
-
Pár vicces fotóval beköszönök, hogy visszataláljak
Kokó
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
btraven
őstag
Antigravitációs macska
[link]
-
Előttem is átment egy Fekete ma délután így este eldöntöttem hogy nem megyek a 2000+ fős"fantasztikus és felejthetetlen" céges karácsonyi buliba, megfosztva magam a sorbanállástól a kajáért-piáért, egy zenésztől akit utálok és a 4-5 órás folyamatos állástól (mert szék és asztal alig volt). Helyette itthon simiztem a 3 szőröst.
-
Astroboy
őstag
-
miresz
veterán
Helyzetjelentés: Sanyika nálunk megint nagy munkába kezdett....
-
norrberth
addikt
-
Szilágyi84
senior tag
Ki milyen szőrtelenítő kefét használ szőnyegre kanapéra?
Rendszeresen porszívózunk és Furminátor kefe is van ami nagyon jó, de mégis kéne még valami. -
csp01
tag
Köszönöm az elismerést. Hát ő már az én cicám egy ideje, így természetes a gondoskodás. Csak két 15 wattos izzó van bent. Előszőr 25 wattossal próbáltam, attól már megolvadt a doboz (szerencsére még nappali tesztelés során derült ki). Szóval extra meleg nincs bent, de határozottan élvezi. Tegnap már vacsorázni se akart kibújni, a dobozban etettem meg.
-
csp01
tag
Hátha van valaki hasonló helyzetben. Van egy öreg cicám, aki már öregen is került hozzám (elköltöztek a közelből, őt itt hagyták). Semmi bizalma bejönni a házba, csináltam neki fűtést a kinti dobozába, terráriumhoz való lámpákkal (éjszakai fényű) [kép]
-
Astroboy
őstag
válasz
Donki Hóte #28764 üzenetére
Jól írják, valóban haszontalan, mivel szó szerinti haszna nincs.
Viszont nem hasztalan, hiszen segítség ha leesik a hó, és nem elhanyagolható módon közelebb hozza az emberhez a természetet. -
válasz
r6man123 #28762 üzenetére
Hát én nem azt olvasom a Madártani Intézet írásában, hogy haszontalan dolog a madarak téli etetése
(Egyébként biztos, hogy ezt a hasznosság alapján kell megítélni, mert akkor én is kérdezhetem, hogy macskatartásnak mi a haszna
Mert én azt olvasom, hogy eléggé vérengző gyilkosok
)
-
bul07
nagyúr
válasz
Donki Hóte #28758 üzenetére
Így nézve te macskaetetőt csináltál, a madár kaja csak a csali
-
r6man123
senior tag
válasz
Csupán a macska védelmében írom: a madártani intézet szerint a téli madáretetésnek az "esztétikumon" kívül más haszna nincs, nagyüzemi módon nem is támogatják.
... és legyünk őszinték, ennek a macskának jobb az esztétikuma mint 3 verébnek -
válasz
Aranyos
-
válasz
Borzasztóak
Lehet félreértette, és "Madárral Etető"-nek vette a dolgotTátott szájjal várja a sült madarakat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
-
Nincs (nagy) bajom a macskákkal, de nem is tartoznak a kedvenceim közé (hiszen hiába van négy combjuk, ha ha nem túl jó az ízük
).
Viszont ma kiakasztott egy
dögdrága kedves cicusCsináltam madáretetőt, hogy tudjunk a madaraknak enni adni, erre most mit látok a madáretetőben
-
pruzsi
őstag
Üdv.
Bolha ürükéket mivel lehet kiszedni ?
2 hétig csavargott a fiatal ember.Fürdés nem megy.....
Azóta már kétszer be lett cseppentve bolha irtoval .
Vettem No Rinse Foamer Tisztító habőt
Jól bele massziroztam kifesultem 1 óra hossza volt kétszer is valamennyi kijön vele de kevés .Szőrrel együtt kijön de nem akarok teljesen megkopasztani. Hosszú szorű így még nehezebb , pár helyen annyira brutál sűrű a ürülék hogy hajnyiroval kivágtam Inkabb.
Van még 6 cica velük nincs ilyen.
Lehet a bolha irtó sem hát neki?
Megy megyünk dokihoz hátha tud valamit.
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Ti milyen cica szökőkútat vettetek? Én olyat keresek amihez könnyen tudok venni csere szűrőt és lehetőleg folyik benne a víz, mint pl. a csapból, mert az egyik macskánk imád a csapból inni, mindig ott vár, meg kell neki nyiti.
-
miresz
veterán
Sziasztok!
Ő itt a sanyarú körülmények között tartott Sándor!
-
btraven
őstag
Cica csak a 3. lett
[link]
-
-
-
-
atosan
veterán
válasz
Szilágyi84 #28739 üzenetére
Szia,
Nem vagyok szaki, csak tippelek. Én ivartalanítás után engedném csak ki. Mégpedig a jelöles miatt. Szerintem kint elkezdene jelölgetni ivartalanítás előtt, aztán bent is. -
Szilágyi84
senior tag
Benti fél éves macskának csináltam kinti zárt 2x4 m-es játszóteret. KB 2 hónap múlva visszük ívartalanítani kandúr amúgy és az lenne a kérdés, hogy megvárjuk és utána engedjük ki vagy lényegtelen és mehet akár már most is? Előny hátrány érdekelne mivel műtét után már valamivel nyugisabb lesz vagy ez is lényegtelen kijárás szempontból?
-
baloghgabor
aktív tag
-
Szevam
senior tag
válasz
Tsebacsi #28732 üzenetére
Múltkor a sötétben 2 nyest veszett össze kb 1 méterre tőlem. Először csak a szökkenéseket hallgattam, azt hittem gyerekek mászkálnak. Ahogy oda szóltam és léptem feléjük felvisítottak, össze kaptak, ki szaladtak a kapu alatt, az egyik jobbra a másik balra ment. Jól táplálták voltak.
Mivel a cicáim kb mind eltűntek (8 db), én azon a véleményen vagyok, hogy ezek zabálhatták a macskakaját amit kiraktam.
-
Astroboy
őstag
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Szilágyi84 #28724 üzenetére
-
r6man123
senior tag
válasz
Szilágyi84 #28721 üzenetére
Köszi, pont ezeket használjuk, reméltem, hogy van valamilyen ultimate dolog, amiről még nem tudunk.
A szőnyeget belinkelnéd, hirtelen nem tudom melyikre gondolsz. Ilyenünk van, de ezt sajnos nem fogja fel a cuccot. -
Omega Paw Roll'n Clean-ról van valakinek tapasztalata?
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
r6man123 #28720 üzenetére
Fressnapfban 10 ezer a jó szőnyeg 50c70 vagy 50x60-as sajnos nincs nagyobb amit lehetne kapni.
Alomból a DM-es dobozos.
WC fedett és felül betétlapos elvileg megfogja valamennyire a szagokat, de csodát egyiktől se kell várni, hanem takarítani és megfelelő almot választani. -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Van 2 benti sziámi cicánk, nekik kellene vennem végre egy normális macska WC-t. Most egy sima műanyag van, egy jobban "szagmentesbb", megoldást keresek.
A mostani sem vészes, de az irodámban van és napi 10 órában azért tudja cseszni az érzékszerveimet. Csomósodó álmot használunk.Esetleg olyan "macskaszőnyeget" tudnátok ajánlani, ami megfogja a praclikkal kihordott almot? És még egy bónusz kérdés: alomillatosítóból mi vált be nektek? Amit vettem, annyira finom por, hogy kaparás után elkezdenek tüsszögni tőle.
-
Szilágyi84
senior tag
Maine Coon gazdik a kandúrt mikor ívartalanítottátok? Szerződés szerint 10 hónapos koráig, de ugyebár hamár lehet érezni a pisijén illetve jelölget ezt szokták mondani ami nem biztos, hogy elő jön megtörténik mindegyiknél.
Igaz lehet az, hogy ha minél később történik a műtét metszés annál nagyobb lesz vagyis tovább fejlődik?
Tudom utána is fog még nőni, sőt azt mondják kB 3 éves korára éri el a végleges méretét. Na majd kíváncsi leszek, persze táplálkozástól is függ és a szülőktől is. -
baloghgabor
aktív tag
válasz
Atomgeszi #28716 üzenetére
Dagi Cicámnak én törtem el kisebb korban. Ment ki az ablakon, akkor még nem volt macskaajtó az ablakon (igen, képzavar, tudom, de mostmár van 😸), majd a párkányon leült, én meg csuktam az ablakot, hirtelen, erősen. Nem vette jó néven, a doki sem, de összeforrt neki és azóta is így használja. Igazán csak esztétikai probléma, de nem nagyon látszik.
Dömper Cicám meg véresre vakarta, de doki nem talált semmit sem, hiába próbáltunk mindent, a végén már egész nap kergette, nyávogott és harapdalta, már csontig. Így a doki úgy döntött, hogy csonkolja. Kis farok maradt Neki csak, de utána ugyanúgy egyensúlyozott a tetőn, bárhol, mint előtte.
Dagi Cicám:Dömper Cicám:
-
Atomgeszi
nagyúr
Járt már valakinek úgy a cicája, hogy eltört a farka?
-
norrberth
addikt
😺
-
válasz
Zsírkrétamen #28710 üzenetére
Ez meglepett
Azt hittem nagyon nem bejövős nekik a fólia. Oké labda formában nem zajos, de az enyémek mondom, nem csipázzák mikor letépek egy adagot hogy csomagoljak valamit.
A havat elviselik, Pöpi még talán szereti is. Éjjel pedig megint fogott egy egeret, ügyes kislány -
válasz
Tsebacsi #28708 üzenetére
Ezt macska válogatja, a miénk imádja
. Amint előveszem az alufóliás gurigát már jön és néz a "kábszis" szemével, mert tudja, hogy leeshet neki egy alufóliás labda, amit imád.
Más: Leesett az első hó, a kutya persze már azonnal szaladt ki reggel a havat túrni. Kivittem Mónit is, elvégre kb 2x5 percet látott életébe havat, ugye ő csak benti. Leraktam az ölemből, de fel se fogta miért hoztam ki, még az se érdekelte, amikor elkezdtem hóval beteríteni őt. Hóesésbe kellett volna kivinnem, hátha az érdekli, de majd legközelebb....
-
válasz
Szilágyi84 #28707 üzenetére
zörög és zajos nekik, enyimek is utálják mikor tépek-csomagolok vele.
-
válasz
Szilágyi84 #28703 üzenetére
Elsőre talán 120-as, vagy 160-as csiszoló papír, utána finomabbal átdolgozni.
Ha macska kapará ellen kell, akkor kétoldalú ragasztó szalag vagy alufólia felragasztása.
-
btraven
őstag
Végtelenül türelmes cica csak szundítani szeretne egyet. Vegyünk róla példát. [link]
-
Astroboy
őstag
válasz
Szilágyi84 #28703 üzenetére
Spakli?
-
Szilágyi84
senior tag
Ajtó ablak finom kaparásra van valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest