Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz
KD6-3.7 #24616 üzenetére
Passz. Vagy 20 éve csinálta a redőnyös. Ajánlotta, de nevet nem mondott. Készen hozta a kereteket az erkély külső kávájára. És pont olyan mint a szúnyogháló. Olyan erős és merev, hogy ollóval is nehéz vágni és felhúzható hálóként nem is lehet használni.
Ilyesmi lehet. De ezt pl. itt a pethálót színterezett fémnek írják (nem tudom az mit jelent).
Itt meg szintetikus szálnak írják.
A mienk látszólag 'sima' műanyag. -
tibike8
őstag
-
Akelaus
senior tag
válasz
KD6-3.7 #24489 üzenetére
Én megpróbáltam 1x lecserélni a macskaalmot szilikonosra. Na ami lett... Szerencsétlen azt hitte hó van az alomtálcában, ott tipegett a tetején.
Össze vissza nyávogott kétségbeesetten, hogy hova intézze el a dolgát. Aztán mikor már nem bírta, belement és termelt egyet.
előnye: simán kidobtam a kakit, a pisit szépen felszívta.
hátránya: kikészített a macska amíg ez az alom volt.
azt hiszem nem is tartott ki sokáig, mert hamarabb meguntam, és kidobtam a francba. Azóta vegyesen az Aldi-s és a Penny-s almom van, viszont szépet emelkedett mind a kettő ára.
1x vettem valami hasonlót mint amit írtál, az 14 kilós volt és illatosított(Tigerino). Talán tovább bírta, de amit megjegyeztem inkább, az hogy jó illat volt tőle.Én is filózok, hogy rendelni kéne, mert nincs kedvem cipelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest