- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
r6man123 #28762 üzenetére
Hát én nem azt olvasom a Madártani Intézet írásában, hogy haszontalan dolog a madarak téli etetése
(Egyébként biztos, hogy ezt a hasznosság alapján kell megítélni, mert akkor én is kérdezhetem, hogy macskatartásnak mi a haszna
Mert én azt olvasom, hogy eléggé vérengző gyilkosok
)
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
r6man123 #28720 üzenetére
Fressnapfban 10 ezer a jó szőnyeg 50c70 vagy 50x60-as sajnos nincs nagyobb amit lehetne kapni.
Alomból a DM-es dobozos.
WC fedett és felül betétlapos elvileg megfogja valamennyire a szagokat, de csodát egyiktől se kell várni, hanem takarítani és megfelelő almot választani. -
Acapulco
csendes tag
válasz
r6man123 #18305 üzenetére
Szia!
Nálunk is pontosan ugyanez volt a helyzet,mint nálatok.
Azzal a kis különbséggel,hogy a 2 éves sziámi fiú mellé jött egy 10 hetes sziámi lány.
A kicsit nem zavarta,a nagy fújt rá egy napig,és minden lépését figyelte. Első éjszaka is szemmel tartotta.
Második nap már együtt játszottak,aludtak. -
@tco@
aktív tag
válasz
r6man123 #17045 üzenetére
Szia!
Pedig a poén az, hogy ez az egyik legjobb szilikátos alom. Elég sok véleményt olvastam a többiről is. Nemrég ugyan volt némi átcseszés, ugyanis új csomagolás lett, de az alom elvileg nem változott. Na hát szerintem ez ordas hazugság
Eddig 1.5 zacsi/30 nap volt az adag, és nem büdösödött a végére sem a pisitől (kaki rendszeresen kiszedve), most pedig hó felénél már néha érezni. Alternatíva lehet hagyományos alom pl, de igazából árban kb ugyanott leszel, mert kell belőle annyival több.
-
@tco@
aktív tag
válasz
r6man123 #16890 üzenetére
Szia!
Pont kicsit fentebb beszéltünk róla, zooplus.hu
Amit vegyetek neki: minőségi száraz és nedves táp, alom (én nem csomósodó szilikátot veszek, bevált, havi 2300 ft költség és szinte gondtalan, havonta csere+macska wc mosás), esetleg vitamin (paszta), rozsdamentes macskatál (víz+kaja, tehát legalább 2 darab),zárhatófedett macska wc, hordozó (dokihoz járás végett), 1-2 macskajáték, pár ezer forintos olcsó kaparófa.
Ezen kívül semmi nem kell, mert idő kell hogy kiderüljön hol és min szeret aludni, milyen játék érdekli, mi a kedvenc kajája...addig nem érdemes pénz szórni ilyesmi. WC papír guriga és hasonló dolgok jobban lefoglalják az enyémet is, mint a drágán vett csilivili játékok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest