- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
válasz
Astroboy #28893 üzenetére
"Aztán a kisasszony lassan egyenként mindet helyretette"
Haha... a mi macskank a kutyankat (husky) is helyretette, aztan amikor a kutyaval koltozes alkalmabol atmentunk ideiglenesen egy macskas szomszedhoz, akkor a kutyank latvanyosan MINDENT erdekesnek tartott a szamara idegen helyen, csak a macsak fele nem nezett.Azok persze erdeklodve kovettek a tekintetukkel a kanaperol.
-
Astroboy
őstag
válasz
Astroboy #28887 üzenetére
Ja, amúgy olyan jó a "hely-memóriájuk", hogy hiába ritkán jutunk le a balatoni telekre vele (akár csak évente 1x), már akkor felkel a dobozában mikor az utcába bekanyarodunk.
Ez azért fura, mert a 155 km-es út során sok-sok kanyart teszünk, mégsem kel fel egyiknél sem.
Érkezéskor persze ő az első, kertkaput nyitjuk már ugrik is ki a kocsiból és boldogan vágtat befelé, szereti a helyen na. -
CUKI NYAFI
újonc
válasz
Astroboy #28621 üzenetére
Nagyon kedves vagy! Köszönöm a választ kicsit megnyugodtam. Így egyenlőre a picit se tudom nevelgetni tanítani addig sajnos mert ő meg még nem ismer és ő is el van foglalva a nagycicával. Azt tényleg igaz hogy a fiú cicák nyávogósak? Mert nekem Cuki nem nyávogós viszont a kicsi azért is lett nyafi mert folyton nyávog.Ráadásul vörös cica. Jól meg is ilyesztettek hogy nagyon rosszak a vörös cicák.
-
válasz
Astroboy #28453 üzenetére
A miénk nem is okos
Egy dekát nem iszik belőle, csak kipacsálja belőle a vizet
Ha több napra magára hagyjuk akkor ez a "backup" vízforrás, mert egy idő után a kis fülnél megfogja, letépi a tetejét, és akkor tud belőle rendesen inni mint a táljából, de legalább fér bele rendesen víz.
-
Soderes
senior tag
válasz
Astroboy #27783 üzenetére
És a telek hátuljában van még egy ilyen. Tavaly volt olyan állapot Most csak termés esik le róla zölden. Diófúró légy. Nem sokat lehet vele tenni. Vagy élegeted a leveit vagy beásód a földbe, hogy ne kelljenek ki a lárvák. De azért 3 diófa tavaly lehozott 15 kiló pucolt diót.
-
tibike8
őstag
válasz
Astroboy #27597 üzenetére
Na haljátok, nem tudom mi van most a zooplussal, de már sok éve havi szinten rendelünk onnan és múlt csütörtökön ment az e havi rendelés. Az előbb jött a mél, hogy mindent töröltek. A pénzünk benne áll. Majd egyszer visszakapjuk. A cicáknak még 1 napi tápja van. Amiket töröltek, rendszeresen rendeljük és most is rendelhető...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Astroboy #27247 üzenetére
Próbálták de 20 ceti beton az 20 centi.
Más, mostanában ásítás közben fura hangot ad ki a cicó, mintha csikorogna a foga, csak ilyenkor lehet hallani, kajálás rendesen megy neki. Ez mi lehet? Belenézve a szájába - kis küzdelemmel karöltve - úgy nagyon semmi gyanúsat nem láttunk. -
-
Szevam
senior tag
válasz
Astroboy #27141 üzenetére
Akkor bizakodó vagyok. Meglátom holnap mi lesz.
Bár a simogatás után tovább rendezgettem az udvart, majd miután visszamentem a tálhoz (még ott volt) hirtelen elszaladt pár méterrel odébb
. Majd szóltam neki, hogy nem kell megijednie, hívtam és megintcsak odajött simogatásért.
-
joysefke
veterán
válasz
Astroboy #26972 üzenetére
Ha a kinyomóból közvetlenül a szájába küldi az ember azt egyik macska sem tolerálja, úgyhogy én az állatorvostól ellesett trükköt alkalmaztam: az ujjamra nyomtam azt a pár centi pasztát, majd ölbe vettem, kinyitottam a száját, és felkentem a recés szájpadlására.
Tudsz ehhez esetleg egy yt videót linkelni? Kerestem de nem találtam... -
radi8tor
MODERÁTOR
-
joysefke
veterán
válasz
Astroboy #26932 üzenetére
Eddig mindig a tarkójára cseppentettem és mindig a tarkó bőrére úgy, hogy előtte hosszában gondosan szétválasztom a szőrt, hogy láthatóvá váljon a bőr.
Annak ellenére , hogy közvetlenül a bőrére cseppentem, az oldalra széthúzott pihe-puha szőr jobban issza be a cseppeket mint a bőr. Mire óvatosan, lassan kinyomom a tubust, a szétválasztés mentén a szőr töve csatakos.
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem szárad meg egyszerűen a bundáján a folyadék, ahelyett hogy beivódna a bőrbe.
-
dethroner
veterán
válasz
Astroboy #26922 üzenetére
Bő 10 évvel ezelőtt látásból ismertem egy öregasszonyt, Mircuska néninek hívtam a háta mögött. A panelrengetegben lakott, amikor boltba vagy sétálni ment, mögötte kullogott a macskája, csak úgy, póráz nélkül. Ha néha kicsit lemaradt tőle, megállt és magázva hívta a macskát:
Mircuska, jöjjön tovább, cicc, cicc
Beszarás volt a látvány. -
válasz
Astroboy #26865 üzenetére
Értsük meg, hogy Gábor olyan szempontból előnyös helyzetben van, hogy városszélén, erdő mellett lakik. Én a kertvárosban, azaz 3 szomszédom van, és mind3 idióta. Így meg is van lőve ez a nagyszerű kerítésötlet. És mint írtam, nem tenném ezt a portámmal, akkor inkább egy kifutószerű kennel, de még az is határeset.
Leszarnám, ha bent akarnának maradni, maradjanak, de nem akarnak -
Dhampir
félisten
-
racskobalazs
senior tag
válasz
Astroboy #26196 üzenetére
Hát egyelőre lehet új neki a környezet, el lett szakítva a macskahaverjaitól stb... Lehet később majd nyitni fog ezekre
Megvolt az első éjszaka, hát nem aludtam túl sokat :,D Kb 5-10 percenként minden ok nélkül nyávogott egész hajnali 1-ig, utána is kb óránként arra keltem, hogy nyávog. Ilyenkor, ha hozzászóltam vagy bármi akkor egy darabig megnyugodott. Félhet? Vagy hiányoznak neki a társai?
Ezen kívül eszméletlen aranyos amúgy, keresi a társaságomat, állandóan kis árnyékként követ akármerre megyek, ledobja magát, hogy most simogatást kér, mindig figyel, nagyon nagyon bújós...
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Astroboy #26164 üzenetére
Khm, kértek, igen!
Na, még itt sem rágtam be. De amikor már tényleg lekoppintottak. 😿 Nem vagyok különb másik vásárlónál, de egy ilyen piti termék ennyit ér nekik?!
A másik süket dumájuk a futárral kapcsolatban, hogy sajnos nem tudják csomag automatába küldeni (?)! , azt én rendeljem meg!Van, amelyiknél működik, de ha román futár hozza, egy értesítés, hogy megkapta, hozza! Ja, pár nap múlva, hogy keres valahol, de már ő sem tudja hol van! 😸 Szóval kezdik alulmúlni magukat IS.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest