- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
btraven #28910 üzenetére
Ha jártál már reptéren tudhatod milyen körülmények vannak: zaj, hideg, stb. Ha nyávogott volna valószínű akkor se hallották volna meg. Meg tuti meg is volt rémülve, ilyenkor inkább védekező üzemmód kapcsol be: csendben meghúzódik.
Az viszont botrány, hogy nincs egy feljegyzés a földi személyzetnek arról, hogy élő állat van a gépen... -
válasz
btraven #28267 üzenetére
Csöpi halála előtt se nagyon tudtam volna bántani állatot (kempingben ugyanígy egeret agyoncsapni) de azóta meg főleg. 1 kivétel volt, mikor itthon a házban vettük észre… sikerült az IKEA szemetessel elkapni de 5 perc kellett míg lelkileg felkészítettem magam a papuccsal történő likvidálásra. Ha sérült szenvedő vagy sajnos elütött állatot látok meg úgy össze szorul mindenem, hogy arra nincsenek szavak.
-
Soderes
senior tag
válasz
btraven #27790 üzenetére
Persze, hogy fél. Én is félnék. Van egy ide vágó történetem: Feleségem keresztanya régebben Újpesten lakott egy panelház 9. emeletén. Volt neki egy nöstény macsekja. Egyszer nyáron ki volt tárva a erkély ajtaja a macska arra játszott. Nem tudom mit csinált, de sikerült a nagy játékban leesnie a 9.-röl. Néhány karcolással megúszta, mert a panelház elött állt egy nagy gesztenyefa és abba valahogy megtudott kapaszkodni esés közben.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
btraven #25764 üzenetére
Korábbi videójában elmondja: bengáli
-
atosan
veterán
válasz
btraven #23888 üzenetére
Sziasztok,
Tanácsot szeretnek kérni.
Édesanyám kórházban van kivizsgálások. Én naponta járok a szülői házhoz cicákat etetni. Kettő teljesen kinti, egy kinti/benti szokott lenni. Mikor vittem édesanyám, akkor bejött. El van, használja az almot. A gond az, hogy nagyon félénk. Mikor ott szoktam lenni, sokára jött hozzám mindíg, általában ha kaját adtam neki vagy épp ebédeltünk. Olyankor még oda is bújt egy kis nasiért. Ezekben az esetekben édesanyám mindig ott volt. Mióta nincs otthon, nem jön elő, csak hallom, hogy válaszol. Néha az ágy alól kukkol. Így nem tudom kiengedni sem. Másnapra fogy a kaja, eszik rendesen.
Kérdésem az lenne, hogy nem lesz így nagyon depis? Szabadnapomon ott maradok tovább, hogy érezze valaki jelenlétét.
Nekünk is van három cicánk, de kiskoruk óta bentiek. Vegyessel nincs tapasztalatom. -
btraven
őstag
-
Dhampir
félisten
válasz
btraven #20560 üzenetére
Nem minden esetben pusztítják el a zsákmányt.
Az enyém sorban fogott és hozott haza már városi udvarba bekerült imádkozó sáskákat is, kettőt, amiket letéve bokszolt is az egyikkel, mert a sáska ügyesen harcolt vele. Nem lett semmi bajuk, szabadon engedtem őket.Ugyanígy egy lakásba betévedt denevért is, csak leszorította a mancsával és hívott, hogy nézzem meg, mit fogott. A denevérnek semmi látható baja nem esett, szabadon engedtem és elrepült.
(#20561) arcsin
Gyógyulást a kiscicának.
(#20563) dudu5130
Jaj, de aranyosak!
-
-igu-
veterán
válasz
btraven #19834 üzenetére
3 éve vannak benti macskáink, egyetlenegy alkalom volt, amikor Ilves kicsit belefeledkezett a játékba, és odaharapott a páromnak. Rögtön visszakapta, meg is lepődött. Ő nem igazán érzi, hogy már nem az a kölyök, aki volt, amikor hozzánk került, hanem egy 8 és fél kilós kandúr, az ehhez tartozó erővel.
Neki nem volt kitől megtanulni a macskaságot, pici kölyökkorában szedték össze egy észt kisváros utcájáról, azóta emberek közt, lakásban él. -
Dévacsen
senior tag
válasz
btraven #19811 üzenetére
Szépen kilazultak,az tűnt fel hogy furcsán áll kifelé,nem volt még előtte ilyen korú cicánk így nem volt tapasztalatunk ilyesmivel,szépen sorban kilazultak és kidolgozódtak,volt amit kisegítettem mikor már ott fityegett,mind a 4 így szépen kijött,akkor kb 22 lehetett.Ezután mikor elkapott egy nagy patkányt,kiszökött a szájából élve és eliszkolt,nem volt már erős az állkapcsának a szorítása,meg fogak híján,a nagy patkány lelógott kétoldalt a szájából,valahogy kikeveredett és eltűnt,bántotta is nagyon, heteken át ült ott ahol eltűnt.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
btraven #19802 üzenetére
Doktor néni mondta anyumnak hogy a sertés hús ami gondot okozhat nyersen,a belsőségek főleg,a szárnyasokból kaphatnak nyersen.Nekünk a cicánk mikor már idős volt,már nem voltak fogai sem,csak a picik.(24 évet élt)Friss darált pulyka húst evett már csak meg,az jó pépes volt neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Wise (ex-TransferWise)
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest