- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kenand #29055 üzenetére
Miénk sajnos nem zsákutca, pont emiatt itt is 40-50 a megszokott a 30 helyett, ráadásul autók állnak az út szélén mert a szomszédok nagy részének derogál a kertben parkolás, na azok alól könnyen szalad ki elég egy ijedt cica... Szintén vannak kisgyerekek, egyik fazon ennek ellenére ugyanúgy megy mint az állat (neki vagy 4 kisgyereke van)... Sosem értettem ezeket
Én mindig lassítottam eddig is, ha cicát vagy állatot látok az úton, Süni, akármi, de a gázolás után főleg. Más meg sportot csinál belőle. Remélem a pokolban rohadnak el
-
Astroboy
őstag
válasz
kenand #29020 üzenetére
Az is javítható, nálunk is letört a középső szint.
Persze nem a ~3 kilós macskától, hanem a 30+ kilós keresztlányomtól, aki fel akart mászni megsimogatni a bajszost.Tavaly renováltam a telken a sufni tetejét, így maradt pár arasznyi Bramac-tetőléc darab. Azokból vágtam illesztőfűrésszel 5x5 centis derékszögű ékeket, amikkel alulról kiválóan meg tudtam patkolni a törött farostlemezt - oszlop találkozási pontját, így lőn öröm és bódottá.
Amint kész lettem, természetesen megjelent a bármiféle változást megvető házi inspektorunk, körbe szaglászta, majd birtokba vette.
-
-
Freddy76
addikt
válasz
kenand #28860 üzenetére
Nem emlékszem, de egy régi Hofi vagy Nagy-Bandó paródiában volt benne, hogy ha levágná a macska farkát, annyival kevesebb ideig kellene nyitva tartani az ajtót/ablakot, hogy jóval olcsóbb lenne a gázszámla
.
A mieink is ezt csinálják. Tappancs Úr (most már nem csak Tappancsnak, hanem Tappancs Úrnak hívjuk) képes percekig hezitálni, én meg ott reszketek az ajtóban, mint valami macskacsicska, és várom az Uraság döntését.
-
válasz
kenand #28857 üzenetére
Fél4kor jelezte kiscsaj, hogy nézzük meg mi van kint.
Addig mondjuk tündér cuki volt, 2-kor bejött a hálóba és olyan aranyosan feküdt mellénk, hogy olvadoztam tőle.
Fél4kor kinyitottam az ajtót, realizálta, hogy kutyahideg van kint, így visszament a reggelijéhez majd a karácsonyfa alá
Valamikor fél7kor döntöttek úgy Malaccal, hogy na mostmár aztán tényleg kimennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest