Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
válasz
kenand
üzenetére
Kellene tartanom kutyát-macskát. Csak én a kertben tartanám őket, a cicusnak meg nincs kerítés, arra megy amerre akar. Szabály szerint a kertemben kell tartanom, na de azt hogy?
Pedig kellenének, már kezd elegem lenni a rókákból, nyestekből, mókusokból. Egyiptomban is ezért voltak szent állatok a macskák mert kinyírtak mindent. -
válasz
kenand
üzenetére
Az enyémek szerencsére nem vagy olyan ritkán, hogy nem mérhető. Tudom mert nem hiányzik onnan semmi, nincs semmi leverve, stb. Ha már 1m magasra teszek egy tálkát, nem ugranak fel érte, pedig látja hova teszem, tudja hogy kaja van benne, de nem. Örülök is neki, azért jól neveltek, tudják mit hol kapnak, a többi tabu.
Kinti cicák, és mégis, csak a szokások voltak meg, nem történt trenírozás vagy egyebek...
Persze a kijárás miatt nincs meg az az igazi kötődés sem, de muszáj volt velük lépni vagy már egyikük sem élne
-
válasz
kenand
üzenetére
Miénk sajnos nem zsákutca, pont emiatt itt is 40-50 a megszokott a 30 helyett, ráadásul autók állnak az út szélén mert a szomszédok nagy részének derogál a kertben parkolás, na azok alól könnyen szalad ki elég egy ijedt cica... Szintén vannak kisgyerekek, egyik fazon ennek ellenére ugyanúgy megy mint az állat (neki vagy 4 kisgyereke van)... Sosem értettem ezeket
Én mindig lassítottam eddig is, ha cicát vagy állatot látok az úton, Süni, akármi, de a gázolás után főleg. Más meg sportot csinál belőle. Remélem a pokolban rohadnak el 
-
Astroboy
őstag
válasz
kenand
üzenetére
Az is javítható, nálunk is letört a középső szint.
Persze nem a ~3 kilós macskától, hanem a 30+ kilós keresztlányomtól, aki fel akart mászni megsimogatni a bajszost.
Tavaly renováltam a telken a sufni tetejét, így maradt pár arasznyi Bramac-tetőléc darab. Azokból vágtam illesztőfűrésszel 5x5 centis derékszögű ékeket, amikkel alulról kiválóan meg tudtam patkolni a törött farostlemezt - oszlop találkozási pontját, így lőn öröm és bódottá.
Amint kész lettem, természetesen megjelent a bármiféle változást megvető házi inspektorunk, körbe szaglászta, majd birtokba vette.
-
-
Freddy76
addikt
válasz
kenand
üzenetére
Nem emlékszem, de egy régi Hofi vagy Nagy-Bandó paródiában volt benne, hogy ha levágná a macska farkát, annyival kevesebb ideig kellene nyitva tartani az ajtót/ablakot, hogy jóval olcsóbb lenne a gázszámla
.A mieink is ezt csinálják. Tappancs Úr (most már nem csak Tappancsnak, hanem Tappancs Úrnak hívjuk) képes percekig hezitálni, én meg ott reszketek az ajtóban, mint valami macskacsicska, és várom az Uraság döntését.
-
válasz
kenand
üzenetére
Fél4kor jelezte kiscsaj, hogy nézzük meg mi van kint.
Addig mondjuk tündér cuki volt, 2-kor bejött a hálóba és olyan aranyosan feküdt mellénk, hogy olvadoztam tőle.
Fél4kor kinyitottam az ajtót, realizálta, hogy kutyahideg van kint, így visszament a reggelijéhez majd a karácsonyfa alá
Valamikor fél7kor döntöttek úgy Malaccal, hogy na mostmár aztán tényleg kimennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Óra topik
- Háztartási gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ott akkor van élet rendesen 

Én mindig lassítottam eddig is, ha cicát vagy állatot látok az úton, Süni, akármi, de a gázolás után főleg. Más meg sportot csinál belőle. Remélem a pokolban rohadnak el 
Addig mondjuk tündér cuki volt, 2-kor bejött a hálóba és olyan aranyosan feküdt mellénk, hogy olvadoztam tőle.