Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Lányom gyilkos vicce:
Mi a különbség a hadihajó és a kiscica között?
*
*
*
Az egyik torpedóromboló, a másik törpedoromboló… -
arcsin
senior tag
Sziasztok, csak az info miatt írom be, hogy zooplusnál nem müködik jól az easyboxba szállítás. Nemrég törölték a rendelésemet. Telefonon hívtam őket hogy ugyan utalják vissza a pénzemet ha már törölték a rendelésemet, és mondják meg mi történt. A rendszer visszadobja az easyboxos rendeléseket és törlődnek automatikusan.
-
homerhamm
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
imád aludni az ágy közepén.
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
Az enyémek imádják ezeket a fésülűs gumirozott kesztyűket, nem bántja a bőrüket, mint egy fém fésű tenné, jobban ráfekszik a testükre. Pár húzás után fél cicányi szőr kijön, ez sem a gyomrukban végzi.
Hétvégén kertészkedtünk, én ástam, az ültetést a vörös vállalta magára, amíg a lánytesó a háttérben felügyelte hogy minden a helyére került-e, a tarka cica pedig lelki támogatást nyújtott a csapatnak.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A macskánk útálja a kefét, külön harc kikefélni a bundáját. Van esetleg valami kesztyű szerű akármi, amivel ezt a harcot meg lehet spórolni? Külön jó lenne, ha rá is tapadna a szőr valamely részén, hogy ne szálljon a lakásba.
-
Azért be tudok szarni rajtuk komolyan
-
Orlin
addikt
Régebben írtátok a DM-es tasakos kaják beváltak.
Melyikek pontosan?
Köszi. -
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Bejárati ajtóra milyen macska/szúnyoghálót ajánlanátok? Most, hogy itt a jóidő lassan ideje felrakni
Nyitható/feltekerhető kellene. -
homerhamm
veterán
Ez de menő már!
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Orlin
addikt
Aki esetleg van itt a közeléből.
Székesfehérváron az állatkórházon és az Öreghegyi Állatklinikán kívül lehet valahol vényre állategészségügyi terméket venni?
Amúgy ma voltunk a kisebbik kandúrt ivartalanítani.
Kapott a fülére atka ellen 2 fajta cseppet is a dokinál, így volt 23 000. -
btraven
őstag
Itt mennyire hasonló az emberek meg macskák arcmimikája [link]
-
Akelaus
senior tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Nálam van egy mozgásérzékelős lámpa, hogy ne essek hasra éjjel, ha folyó ügyet kell intéznem. Na tegnap a Fekete Rém odaült elé este 11 után és fel-felkapcsolta.
Épp csak annyit mozdult mindig előtte, hogy ha sötét lett, akkor újra és újra felkapcsoljon magától.
Néztem, hogy mit gubbaszt ott, hiába magyaráztam neki, semmi. Ezzel szórakozott.
-
Esti pihenés:
-
homerhamm
veterán
Nem hagynak aludni.

-
válasz
Szevam
üzenetére
Azért kicsit túlzásnak érzem... Többet "hülyítjük" a macskát egy játék során a bojttal, vagy esetleg amikor üldözik azt a gonosz piros pöttyöt!
Ha megvan a bizalom, és a játék az játék marad, akkor nem szabad, hogy gond legyen!szerk.: A végén pedig ha a nasit megkapja, akkor aztán minden meg van bocsátva!
-
Mikulásbá
nagyúr
Üdv!
Ezt próbáljátok ki otthon a kis kedvenccel!
Ezzel az egyszerű trükkel teljesen össze lehet zavarni a macskát
-
Jó múltkorában láttam egy ismeretterjesztő műsort. Ott is az volt a konklúzió, hogy egy háztartásban csak rokon cicákat érdemes tartani.
Egy olyan családot mutattak, ahol 4 vagy 5 különböző macskát fogadtak örökbe. Nappal úgy tűnt, hogy minden rendben van. De az egyik cica a szomszédba járt aludni. Bezárták a kijáratot és éjjellátó kamerával figyelték, mi történik éjszaka. Hát szegény eljáró cicát eléggé bántotta a másik, meg elüldözte az ágyról.
-
3L1T3
addikt
Régóta nem mutattam képet az ördögeimről.

Morty és Rick ebben a sorrendben!
8 hónaposak, továbbra is nagyon boldog vagyok, hogy egyáltalán nem mászkálnak el. Bár örülnék ha kicsit összekapnák magukat és nem a kóbor macskák zabálnák meg a drága kaját!

-
bence188
tag
Sziasztok, van egy sarokkanapénk, aminek a kartámasz részét kívülről oldalt és a tetején már nagyon durván szétszedték a cicáink, az ülő rész le van takarva pléddel ott nincs gond. Nem tudtok valami megoldást, amivel le lehetne takarni a megkezdett részeket? Mindig újrahúzatni vagy másik kanapét venni pár évente ez miatt pénzkidobásnak tartom.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Cicák maradnak az nem is kérdés, mielőtt bárkinek eszébe jutna
-
homerhamm
veterán
-
Mikulásbá
nagyúr
-
3L1T3
addikt
Tudtok javasolni féreghajtót amit érdemes használni és azért a macskuszoknak is egyszerűbb beadni?
-
-
Hát ööö izé... Az úgy volt, hogy nagyon éhes volt...

-
Soderes
senior tag
Megjött az Úr!
Mikor mentem dolgozni láttam, hogy beugrott a szomszédba kunyerálni. Na, mi van? Mi van?
Most itt alszik a székemben. -
Astroboy
őstag
Mi befejeztük a nyakörvezést jó pár éve, bármelyiket próbáltuk folyamatos volt a szőr / bőrirritáció.
Inkább cseppentünk, de sajnos az utóbbi időben a jól bevált Frontline Combo úgy vettük észre sz@rt se ér, már nem csak a kullancsok immunisak a hatóanyagára de a bolhák is, úgyhogy áttértünk a Beaphar Combotec-re, kb. ugyanannyiba kerül de egyelőre pozívak a tapasztalatok, mukodik.
-
Orlin
addikt
Másnak volt a cicánál allergia a Foresto nyakörvre?
Pár hete tettük fel és az egyik macseknak q szőr hullik alatta és látszik vakarta is.
Most levettem. -
Freddy76
addikt
válasz
Soderes
üzenetére
Anyósomék egyik macskája eltűnt valamelyik tavasszal, keresték napokig, nem lett meg. Aztán kábé három hónappal később egyik reggel ott szunyált a konyhában a szokott helyén (nyáron nyitva hagyják az ablakot általában). Amikor elkezdtek örömködni neki, a macska rosszallóan nyávogott egyet, és aludt tovább. Mintha csak egy órára ment volna el...
-
Freddy76
addikt
válasz
pruzsi
üzenetére
Nagyon régen, egy kutyánknál volt hasonló. Egy szabályos szélű csíkban hiányzott a szőre, pont úgy, ahogy írod, mintha géppen belevágtak volna. A bőre alatta normálisnak tűnt. A doki akkor egy gombás bőrfertőzést mondott, kapott rá kenőcsöt, azzal kentük kb. két hétig, aztán elkezdett visszanőni a szőre.
-
pruzsi
őstag
válasz
Soderes
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de, lehet többet nem is látod de az is lehet holnap hazaér.
Ezt nem lehet tudni nekem volt amelyik naponta hazanézetett ,valamely csak egy hónap mulva került elő, de volt több aki kiment és többé nem jött haza.
Ismerősömnek 1 év után került elő a kandúrja.csp01: Úgy néz ki mégis eléri majd figyelem.
-
Soderes
senior tag
A befogadott kandúromat 5 napja nem láttam. Bagzik és csavarog. Ráadásul erre hétre jelenésünk lenne az állatorvosnál ivartalanításra. Most már azért hazajöhetne, mert hiányzik. Nem tudom mi van vele. Remélem haza talál. Meddig szoktak csavarogni ilyenkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- OpenWRT topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- További aktív témák...
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem kvajó! (Asszonynak nem tetszett de ő olyan akinek néha magyarázni kell a viccet
)
Ő meg pláne

A fajok közötti kommunikációt ne csesszük ez ilyenekkel szerintem. 

Cicák maradnak az nem is kérdés, mielőtt bárkinek eszébe jutna